eitaa logo
پویش سفیران آگاهی|تندخوانی
432 دنبال‌کننده
934 عکس
257 ویدیو
29 فایل
اموزش تخصصی : 💎 تندخوانی / تقویت حافظه 💎افزایش تمرکز و دقت 💎سیستم های مطالعاتی 💎مرور و خلاصه نویسی 💎۲۰تکنیک عالی ✅️ آموزش حرفه ای و دلنشین 🎯پشتیبانی و آبدیت مادام العمر از من بپرس 🆔️ @akhavan_ketabdaneh
مشاهده در ایتا
دانلود
فکر میکنید سرانه مطالعه در کدام کشورها بیشتره؟
و در مقابل سرانه مطالعه ایرانیها چقدره؟😁😔😳😱😎
خدایش فکر میکردید هند سرانه مطالعه اش از همه کشورها بیشتر باشه؟
مطالعه کتاب های خوب بایگانی ذهن ما را پر از اطلاعات مفید میکند. ما در زمان تصمیم گیری ،سراغ پرونده های بایگانی ذهن مان میرویم....
✅راستی من و شما اطلاعات درست را از کجا وارد بایگانی مغزمان میکنیم؟ ✅ورودی های ذهن ما کدام است؟ ✅ایا من در باغ ذهنم بذر مفیدی کاشته ام که انتظار برداشت محصول خوب دارم؟
فردا در مورد تکنیک های تندخوانی براتون چندتا پست میزارم ....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مسیر عصبی چه نقشی دارد؟   ما هر رفتار، فکر، عادت و مهارتی که داریم، در واقع یک مسیر عصبی اختصاصی برای آن در مغز ما ایجاد شده است.   مثلا زمانی که می خواهیم بند کفش خودمان را ببندیم، در واقع مسیر عصبی بستن بند کفش در مغز ما فعال می شود و ما می توانیم این کار را انجام بدهیم! یا زمانی که راه می رویم،مسیر عصبی راه رفتن در مغز ما فعال می شود و ما می توانیم راه برویم.   خلاصه هر کاری را که انجام می دهیم، توسط این مسیر عصبی ها انجام می شود و اگر می خواهیم که یک مهارتی را یاد بگیریم،کافیست که مسیر عصبی آن را در مغز خودمان ایجاد کنیم. https://eitaa.com/joinchat/1768947966C8731d9db97
💯اگر می‌خوایم یک مهارتی رو یاد بگیریم، کافیه که مسیر عصبیشو در ذهن ایجاد کنیم! 🧠🧠🧠🧠🧠
💯اگر می‌خوایم یک مهارتی رو یاد بگیریم، کافیه که مسیر عصبیشو در ذهن ایجاد کنیم! 🧠🧠🧠🧠🧠
📽برای اینکه مفهوم مسیر عصبی رو بهتر متوجه بشین،حتما این کلیپ رو تماشا کنید.👇👇
این فیلم رو ببین در موردش حرف داریم باهم
سلام صبح تون بخیر و شااادی
فیلم را دیدید؟ بریم نکاتی را در موردش براتون بگم .... بزن بریم
✅در حالت کلی به زبان ساده، مسیر عصبی یعنی اینکه : تعدادی از نورون‌ها به هم متصل شده باشند و بتوانند به راحتی با هم ارتباط برقرار بکنند. فقط همین!  
⁉️حالا میتونی بگی چرا اوایل شروع یک کار، اشتباه و خطامون زیاده؟
و در واقع یادگرفتنش برامون سخته....
🔍پس بیایید به این مسئله نگاه کنیم و ببینم که : واقعا در مغز ما چه اتفاقاتی رخ میده که در اوایل کار درصد خطاهای ما بالاست و بعد از آن درصد خطاهای ما کمتر میشه!  
وقتی که ما می خوایم کار جدیدی رو انجام بدهیم که تا به حال انجامش ندادیم،طبیعیه که مسیر عصبیش در مغز ما وجود نداره.   یعنی نورون ها فاصله زیادی از هم دیگر دارن نمی توانند به خوبی با همدیگر ارتباط برقرار کنند و اطلاعات را به همدیگر ارسال کنند.   مثلا ما می خواهیم رانندگی را یاد بگیریم.وقتی که برای اولین بار پشت فرمان می نشینیم و سعی می کنیم که اتومبیل را به حرکت در آوریم،اشتباه های زیادی را انجام می دهیم. چون فاصله نورون ها در مغز ما زیاد است و نمی توانند اطلاعات را به خوبی به همدیگر ارسال کنند و نتیجه این می شود که ما نمی توانیم رانندگی کنیم.   ولی بعد از اینکه بارها و بارها تمرین کردیم،درصد خطاهای ما کمتر می شود چون نورون ها همدیگر را یافته اند و به همدیگر نزدیک تر شده اند و می توانند راحت تر اطلاعات را به همدیگر ارسال کنند.   💯و اگر زیاد تمرین کنیم،تقریبا درصد خطاهای ما نزدیک به صفر می شود،چون مسیر عصبی رانندگی در مغز ما ساخته شده است و بعد از این می توانیم بدون اینکه زیاد انرژی مصرف کنیم، می توانیم به راحتی رانندگی کنیم و از آن لذت ببریم😊.
💎نتیجه‌گیری💎 ✅برای اینکه بتونیم رفتار جدیدی داشته باشیم باید،مسیر عصبی آن را در ذهن خودمون بسازیم. یعنی در دفعات اول بسیار سخته چون قبل هیچ‌وقت از آن مسیر رفت و آمد نکرده بودیم و هر بار که می رویم راه را  کمی هموارتر می کنیم و بعد از مدتی که راه را کاملا بلد شدیم می‌تونیم به راحتی از آنجا عبور کنیم.