🔴بعضی ها با رفتنشان هم زندگی احیا می کنند
🌷فرشته های مهربان همیشه زنده اند
🌹این داستان محمد علیِ قصه ی ماست . کودک شش ساله که اهدای اعضا بدنش زندگی را به دیگر هم وطن ها برگردانده است. ایران از خانواده های نیکوکار سپاسگزار خواهد بود./ ارسالی شما
@iran_onlin_ir
💢آزمون مهم دولت دوازدهم در واپسین روزهای خود
🛑امروز منافع واقعی ایران نه در بازگشت صوری آمریکا به برجام یا حتی آزاد کردن بخشی از بدهیها یا دارایی های بلوکه شده، بلکه در لغو همه تحریمها و راستی آزمایی آنهاست.
⭕️ مهدی فضائلی طی یادداشتی نوشت: "تعارض منافع" یکی از پایهای ترین مفاهیم در مبحث فساد است.
🔺"تعارض منافع" را می توانیم به شرایطی اطلاق کنیم که در آن، یک فرد یا سازمان با منافع مختلفی _مالی، احساسی، خانوادگی، حزبی، ملی، … _ مواجه است، و هر یک از آن منافع میتواند تصمیم صحیح آن فرد یا سازمان را فاسد کند.
🔺مصادیق و انواع تعارض منافع بسیار متعدد و متنوع است و قاعدتا" در این مجال نه امکان پرداختن به همه آنها هست و نه شاید ضرورت.
🔺آنچه در این متن کوتاه به آن اشاره می کنم تعارض منافع یک دولت خاص با منافع واقعی ملی است.
شاید این سوال به برخی اذهان خطور کند که مگر می شود منافع یک دولت با منافع ملی تعارض یا تضادی داشته باشد؟ پاسخ مثبت است!
🔺این تعارض منافع در برهه هایی می تواند خیلی جدی و حیاتی باشد مثلا" مقطع انتخاباتی که رئیس یک دولت می خواهد خود را دوباره در معرض انتخاب مردم قرار دهد.
🔺یکی از برهه های حساس و پیچیده که تعارض منافع می تواند بسیار جدی موضوعیت پیدا کند پایان یک دولت و همزمان انتخاب رئیس جمهور جدید است.
🔺در این شرایط دولت ها از سویی تمایل دارند نام نیکی از خود بجا بگذارند و پایان خوشی داشته باشند و از سوی دیگر علاقمند هستند در انتخاب دولت بعدی نیز نقش آفرینی کنند و دولت بعد ادامه همین دولت باشد.
🔺در این شرایط تصمیماتی وجود دارد که منافع واقعی میان مدت یا بلند مدت ملی را تأمین میکند اما با پایان خوش مورد نظر دولت تطبیق ندارد و یا امکان اثرگذاری بر انتخاب دولت بعدی را کاهش می دهد و بالعکس تصمیماتی که برای دولت نام نیک باقی می گذارد اما با منافع واقعی ملی تعارض دارد.
🔺در چنین شرایطی، اعضای دولت و خصوصا رئیس جمهور باید بسیار خودساخته و پایبند به منافع ملی باشند تا منافع خاص و کوتاه مدت آنها غلبه پیدا نکند و منافع ملی را تحتالشعاع قرار ندهد.
🔺گفت و گوهای در حال انجام با 4+1 یکی از عرصههای مهم آزمون دولت و شخص آقای روحانی در موضوع تعارض منافع است.
🔺ممکن است این دولت مایل باشد به سرعت به توافقی دست پیدا کند تا هم چند صباحی قیمت دلار کاهش پیدا کند و هم در سایه این توافق فضایی نیز برای انتخاب دولت همسوی بعدی فراهم شود اما بهای چنین توافقی دادن امتیازهایی نابجا به دشمن یا چشم پوشی از منافع واقعی کشور و مردم باشد، در اینصورت منافع دولت فعلی و رئیس آن تأمین می شود اما بسیار گران و به قیمت هدر رفتن منافع ملی!
🔺گزینه دیگر دولت دوازدهم ترجیح منافع ملی بر منافع جریان و مجموعه خاص این دولت است ولو به بهای عدم پایان خوش خود!
🔺امروز منافع واقعی ایران عزیز نه در بازگشت صوری آمریکا به برجام یا حتی آزاد کردن بخشی از بدهی ها یا دارایی های بلوکه شده در کره، عراق، هند و... بلکه در لغو همه تحریم ها و راستی آزمایی آنهاست.
🔺امید آنکه همه مسئولان نظام اسلامی به درجه ای از خودساختگی و تشخیص برسند که همواره منافع ملی را بر منافع شخصی، حزبی، احساسی، خانوادگی و باندی ترجیح بدهند.
@iran_onlin_ir
‼️مردم دلیل اصلی وضع موجود را اصولگرایان میدانند!، ترکیب ظریف و جهانگیری به عنوان رئیسجمهور و معاون اول خوب است
💢مردم دلیل اصلی شکست مدیریت کشور و وضعیت موجود را اصولگرایان میدانند. به همین دلیل نیز مردم اعتقاد و باور خود را نسبت به اصولگرایان از دست دادهاند
🛑حسین انصاری راد، فعال اصلاح طلب و نماینده مجلس ششم که سابقه «تشبیه وقیحانه نظام مقدس جمهوری اسلامی به حکومت صدام و استالین» را دارد، در جدیدترین اظهارات خود بدون آنکه از گفته خود شرم کند، در پایان هشت سال حاکمیت اصلاح طلبان، ریشه مشکلات کشور را عملکرد دولت های نهم و دهم عنوان کرده است. وی در اظهارنظری بامزه دیگری نیز گفته است: «مردم دلیل اصلی شکست مدیریت کشور و وضعیت موجود را اصولگرایان میدانند»! این در حالی است که طی هشت سال گذشته حاکمیت قوه مجریه با اصلاح طلبان بوده و چهار سال مهم از سال های میانی دولت روحانی هم با مجلس دهم و فراکسیون امید همزمان بوده است. ظاهرا منفعت طلبی سیاسی اصلاح طلبان باعث شده تا با بیان اظهاراتی مضحک هیچ گونه ارزشی برای قدرت فهم و درک حامیانشان قائل نشوند. افراد این جریان همچنین میخواهند شرکای روحانی در ایجاد وضع ناگوار امروز را به عنوان منجی به مردم تحمیل کنند.
🔵گزیده اظهارات انصاری راد را در ادامه خواهید خواند:
🔷*پس از دولت اصلاحات آقای احمدینژاد به عنوان رئیسجمهور انتخاب شد که رویکرد دیگری در مدیریت کشور داشت و از مسیر دیگری حرکت کرد. احمدینژاد به جای اینکه گامی به جلو بردارد با سوء مدیریت بیشتر کشور را به سمت آشفتگی و بیبرنامهگی کشاند. مهمترین اقدامات مخرب ایشان نیز تعطیل کردن سازمان برنامه و بودجه بود. احمدینژاد کشور را با رشد شش درصد اقتصادی از رئیس دولت اصلاحات تحویل گرفت و با رشد منفی شش درصد به آقای روحانی تحویل داد. به همین دلیل بنده دوران ریاستجمهوری احمدینژاد را از جنبه سیاسی، اقتصادی و اخلاقی یک فاجعه برای کشور میدانم و معتقدم بسیاری از نابسامانیهایی که امروز جامعه با آن مواجه است ریشه در تفکرات و عملکرد احمدینژاد دارد. دوران احمدینژاد یک دوران فترت در مدیریت کشور بود که کشور از جنبههای مختلف با آسیب مواجه شد.
🔷*نسبت به آقایان جهانگیری و ظریف دیدگاه مثبتی دارم و معتقدم هر کدام از این دو نفر یا ترکیب هر دو میتواند گزینه مناسبی برای انتخابات آینده باشند. به هر حال اصلاحطلبان میتوانند به ترکیب آقای ظریف و جهانگیری به عنوان رئیسجمهور و معاون اول فکر کنند. این اتفاق در شرایطی میتواند رخ بدهد که فضا برای یک رقابت آزاد در انتخابات آینده فراهم باشد.
🔷❗️*مردم دلیل اصلی شکست مدیریت کشور و وضعیت موجود را اصولگرایان میدانند. به همین دلیل نیز مردم اعتقاد و باور خود را نسبت به اصولگرایان از دست دادهاند.
@iran_onlin_ir
♨️22 سال از ترور ناجوانمردانه ی صیاد شیرازی گذشت ...
❗علت این شهادت یک روز روشن خواهد شد
❌ 22 سال از شهادت شهید صیادشیرازی میگذرد؛ 70 روز پس از شهادت ایشان، "علی یونسی" وزیر اطلاعات خبر از دستگیری تیم ترور و اعترافات مهم آنها داد. تیم ترور دستگیر شده چی شد؟ قلابی بود؟ کیس پوچ بود؟/ حسین قاسمی
@iran_onlin_ir
🇮🇷خروجی دیپلماسی قضایی سید ابراهیم رئیسی
🔴سجده ی آزادی
⭕به لطف دیپلماسی قضائی سید ابراهیم رئیسی ، ده ها نفر از شهروندان ایرانی و عراقی آزاد و به کشورهای خود باز گشته اند . آیا این دیپلماسی می توانست در این هشت سال در حوزه های اقتصادی و دیگر حوزه ها هم بین همسایه ها اتفاق بیفتد ؟
@iran_onlin_ir
Egddhdhhdh110.mp3
5.83M
پاسخ به سوالات شما
مبهم ترین نقطه در ماجرای ترور آقای سپهبد
بررسی سوالات شما دوستان عزیز / چند نکته در خصوص ترور آقای سپهبد / اگر زهره قائمی عامل ترور بوده پس چرا می گوییم : عامل ترور "مردی در لباسِ رفتگر" بوده است ؟ اگر زهره قائمیِ هدایتگرِ مردِ رفتگر بوده ، (در این پرونده که کسی کشته نشده ) کدام فردِ بازداشت شده زهره قائمی را به عنوان هدایتگر ترور معرفی کرده است ؟ / خبرگزاری اصلاح طلب ایسنا اولین رسانه ی رسمی که زهره قائمی را عامل ترور شهید صیاد معرفی کرد ، آیا عده ای در حال انحراف افکار عمومی از عوامل اصلی ترور هستند ؟
#صریح_نیوز
#شبنامه
#آقای_تحلیلگر
#شبکه_اطلاع_رسانی_ایرانیان
@mrtahlilgar1
💢عارضه لختگی خون با واکسن جانسون اند جانسون/ یک نفر جان باخت
♨️آژانس دارویی اروپا اعلام کرد، پس از دریافت تعدادی گزارش از بروز عارضه لختگی خون در افراد واکسینه شده با واکسن کرونای جانسون اند جانسون تحقیق پیرامون این واکسن را آغاز کرده است.
📌 به نقل از رویترز، تنظیم کننده داروهای اتحادیه اروپا اعلام کرد، در حال بررسی واکسن جانسون اند جانسون به دلیل بروز لختههای خون هستند.
❌آژانس داروهای اروپایی (EMA) گفت، چهار مورد جدی از لخته شدن خون با پلاکت پایین پس از واکسیناسیون با واکسن جانسون اند جانسون گزارش شده که یکی از این موارد منجر به مرگ دریافتکننده واکسن شده است.
🛑اتحادیه اروپا در 11 مارس (یک ماه پیش) مجوز استفاده اضطراری از واکسن آمریکایی جانسون اند جانسون را صادر کرد و این نخستین خبر از بررسی این واکسن توسط آژانس داروهای اروپا است.
⭕️این شرکت در بیانیهای از طریق ایمیل گفت: در حال حاضر هیچ رابطه مشخصی بین این وقایع نادر و واکسن کووید 19 جانسون اند جانسون برقرار نشده است.
🔷آژانس داروهای اروپا نیز یادآور شد: هنوز مشخص نیست که آیا ارتباطی بین این دو واکسن و شرایط گزارش شده وجود دارد یا خیر و کمیته ایمنی آن در مورد نیاز تنظیم اقدامات نظارتی تصمیم خواهد گرفت.
🔶برخی از کشورهای اروپایی و آسیایی استفاده از واکسن آسترازنکا را در افراد جوان پس از بروزرسانی تنظیم کننده داروهای اتحادیه اروپا در این هفته که ارتباطی بین وقایع لخته خون و واکسن پیدا کرده است، محدود کردهاند، اما نهادهای نظارتی گفتهاند که مزایای این واکسن بیشتر از خطرات آن است.
🔷واکسن تک دوز جانسون اند جانسون برای استفاده در اتحادیه اروپا تأیید شده، اما استفاده از آن هنوز آغاز نشده است و در حال حاضر عمدتا در ایالات متحده مورد استفاده قرار میگیرد.
🔶آژانس داروهای اروپا اعلام کرد، علاوه بر این پنج مورد عارضه سندرم نشت مویرگی را نیز در دست بررسی دارد که میتواند با تزریق واکسن آسترازنکا مرتبط باشد.
@iran_onlin_ir