فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پای سخن حکیمانه سیدالشهدای مقاومت
اسماعیلی: بانکمرکزی در پرونده متهمان اقتصادی مانعتراشی میکرد
سخنگوی دستگاه قضا:
🔹اقدامات انجام شده در پرونده بدهکاران عمده بانکی صرفا بر اساس تدابیر قوه قضاییه و تلاش ضابطین بوده نه بانک مرکزی و سیستم بانکی کشور.
🔹سیستم بانکی نه تنها مدعی نبود بلکه مانع تراشی هم میکرد.
🔹بانک مرکزی در مورد پروندههای رسیدگی شده مکاتبهای با قوه قضاییه نداشته است.
🔹در یک پرونده درخواست بررسی و اظهار نظر کردیم که پاسخ دادند به لحاظ محدودیت منابع انسانی انجام خواسته مقدور نیست.
10.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 از بهترین و جذابترین کلیپهای تولید شده در فضای مجازی |احسنت به خلاقیت
#نشر_حداکثری با تمام توان
📢 صدای ایران
🇮🇷 @voifarsi | @voinews
8.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ وقتی کارگران شرکت هپکو تشکر میکنند...
مردم نازنینی داریم واقعا.... 🌹
تا آخر ببینید... 😉
🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸
#دسته_هفتم
این پیام میتواند جایگزین یکی از کلیپهای #دسته_هفتم بشود...
📡 فقط با ارسال گام به گام چند کلیپ به مخاطب خود او را مجاب کنید در انتخابات شرکت کرده و به فرد اصلح رأی بدهد.
این کلیپها را ما برای شما آماده کردهایم....
🆘 در کانال عملیات نشر...
https://eitaa.com/joinchat/3159359612C7f512d3448
❓چگونه ایرانیان شیعه شدند؟
🔸نخست باید بپذیریم که استقرار و نفوذ یک مذهب در میان یک قوم، امری نه دفعی بلکه به صورت تدریجی است. ما نباید به دنبال تاریخ خاص و معینی باشیم. به نظر میرسد از زمانی که اولین ایرانی به تَشَیُّع گرایش یافته تا زمانی که تشیع در ایران فراگیر شد و اکثریت ایرانیان را شیعیان تشکیل دادند حدود ۱۰ قرن به طول انجامیده باشد. اتفاقاتی که طی ۱۰ قرن اولیه اسلام در ایران به وقوع پیوست و باعث فراگیری تشیع در ایران شد را می توان به اجمال اینگونه مرور کرد:
1️⃣ نخست آنکه «جناب سلمان» صحابه با وفای پیامبر و اهل بیت، فردی ایرانی و شیعی بود. در یمن نیز ایرانیانی وجود داشتند که متمایل به سمت اهل بیت بودند. یمن توسط حضرت علی (ع) و در زمان حیات رسول اکرم (ص) به اسلام ایمان آورد و اهل یمن از همان زمان با حضرت علی (ع) آشنا شدند؛ در حالی که ساحل خلیج فارس تا یمن تحت نفوذ ایران بود.
2️⃣ در دوره خلیفه دوم، وی تبعیضهایی بین عرب و عجم قائل شد که موجب آزردگی خاطر ایرانیان گردید.اما وقتی حضرت علی(ع) به حکومت رسید اعلام کرد که بین عرب و عجم تفاوتی نیست و عرب هیچ گونه فضلی بر عجم ندارد و این باعث شد تا ایرانیان به حضرت علی(ع) گرایش پیدا کنند.
3️⃣ پس از شهادت حسین بن علی(ع) ایرانیان متوجه شدند از اسلام دو قرائت وجود دارد: اسلام یزیدی و اسلام حسینی. بنی امیه با آن سابقه ظلمها و اعمال تبعیضها نمیتوانست در قلوب ایرانیان جایی داشته باشد و به صورت طبیعی ایرانیان به سوی امام حسین(ع) و اهل بیت(ع) گرایش پیدا کردند.
4️⃣ در طول تاریخ، برخی از شاگردان امام جعفر صادق و سایر ائمه ـ علیهم السلام ـ در ایران حضور یافتند و به طور گسترده مکتب اهل بیت(ع) را تبلیغ کرده و ایرانیان را به مذهب آنان دعوت میکردند.
5️⃣ حضور حضرت امام رضا(ع) در خراسان عامل دیگری است. یکی از دلایلی که «مأمون» میخواست امام رضا(ع) را ولیعهد کند، مقابله با عربهایی بود که از برادرش «امین» حمایت میکردند. تحلیل وی این بود که با ولایت عهدی امام رضا(ع) هم ایرانیان شیعی را به سوی خود جذب خواهد کرد و هم شیعیان عرب؛ و این باعث تقویت قدرت وی و ضعف امین خواهد شد.
6️⃣ بسیاری از امام زادگان از ظلم «منصور دوانیقی» و دیگر خلفای ستمگر به ایران آمدند و پراکندگی آنان در سراسر ایران عامل دیگری در گسترش تشیع در ایران بود. همانطور که حضور «حضرت معصومه(س)» در قم، «حضرت شاه چراغ(ع)» در شیراز و «حضرت عبدالعظیم(ع)» در ری، از دلایل مهم روی آوری مردم ایران به سمت تشیع است.
7️⃣ در عصر سلاطین شیعه آلبویه موجبات تبلیغ مکتب اهل بیت(ع) بیش از پیش فراهم شد و کتب مهم شیعی مثل تهذیب، استبصار، کافی و من لایحضره الفقیه در این زمان تألیف شد.
8️⃣ حلقه آخر این جریان، تاسیس دولت صفویه و اعلام تشیع به عنوان مذهب رسمی و حضور و دعوت از علمای شیعه از سراسر جهان اسلام است.
📤 برگرفته از: پایگاه شهید آوینی و شیعه سِی
☘️ ابعاد صبر
🌼 پیامبر گرامی اسلام (ص) فرمود: صبر چهار شعبه دارد:
شوق، ترس، زهد و انتظار.
هر کس شوق بهشت داشته باشد، از هوا و هوس دست میکشد، و هر کس از آتش بترسد، از حرامها خود را نگه میدارد، و هر کس به دنیا بیاعتنا باشد،گرفتاریها را به چیزی نگیرد و هر کس منتظر مرگ باشد، در کارهای خیر بکوشد.
📗 معدنالجواهر، ص۴۰ /کیهان
🌹 امام خمینی(ره): این سنت الهی است! تجربه هم ثابت کرد!
«هر چه بیشتر ما خضوع بکنیم برای ظالم، ظالم بیشتر فشار میآورد. وقتی که مهیا بشویم برای جلوگیری از ظالم، ظالم عقب مینشیند. هر چه زیادتر فشار بیاورید، او عقبتر مینشیند. یک قدم شما که عقب بنشینید، او جلو میآید. یک قدم شما جلو بروید، او عقب میرود. این سنت الهی است! و مطلبی بود که با تجربه، خودِ شما ثابت کردید که شما وقتی قدمها را برداشتید طرف اینکه طاغوت نباید باشد، رفت از بین و تمام شد؛ بساطشان را برچیدند و رفتند. و شما حالا باید این را حفظش بکنید.»
📗 صحیفه امام، ج۱۰، ص۱۳۱