اربعین را به مردم بسپارید نه سماح!
⭕️ شکایت کمیسیون اصل ۹۰ مجلس درخصوص سختگیریهای بیمورد و شرط دوز سوم واکسن برای سفر اربعین وپیگیری های لازم در این خصوص
حجتالاسلام حسین میرزایی(نماینده مردم شریف اصفهان و عضو کمیسیون های اصل ۹۰ و فرهنگی مجلس): محدودیتها تنها برای مناسبتهای مذهبی است و این رفتار دوگانه قابل پذیرش نیست؛
#واکسن
#اربعین
#وزارت_بهداشت
#حجت_الاسلام_مهندس_حسین_میرزایی
♦️اربعین را به مردم بسپارید نه سماح!
⭕️ شکایت کمیسیون اصل ۹۰ مجلس درخصوص سختگیریهای بیمورد و شرط دوز سوم واکسن برای سفر اربعین وپیگیری های لازم در این خصوص
حجتالاسلام حسین میرزایی(نماینده مردم شریف اصفهان و عضو کمیسیون های اصل ۹۰ و فرهنگی مجلس): محدودیتها تنها برای مناسبتهای مذهبی است و این رفتار دوگانه قابل پذیرش نیست؛
#واکسن
#اربعین
#وزارت_بهداشت
#حجت_الاسلام_مهندس_حسین_میرزایی
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
▪️دیدار رئیس بنیاد با آیت الله فلاحتی، نماینده ولی فقیه در گیلان
آیت الله قوامی، رئیس بنیاد فقهی مدیریت اسلامی در دیدار با آیت الله فلاحتی، نماینده ولی فقیه در گیلان و امام جمعه رشت با برشمردن پیشرفتهای بنیاد فقهی در شاخههای پنجگانه و توسعه نهضت مدیریت اسلامی طی سنوات ماضی گفتند: انتصاب نمایندگان استانی بنیاد فقهی مدیریت اسلامی این امکان را فراهم میکند که طلاب و مدیران در سراسر کشور بدون نیاز به حضور در قم آموزشهای تخصصی مدیریت اسلامی و مدارج علمی آن از جمله اجازه اجتهاد را دریافت کنند.
آیت الله فلاحتی با تأکید بر لزوم تقویت نظام سنتی آموزش حوزههای علمیه و بحث احیای اجازات گفتند: مجتهد باید بر ادبیات مسلط و در اصول صاحب نظر و از تفسیر و کلام و... آگاه باشد. متأسفانه برخی طلاب جوان به این مسائل معتقد نیستند و اجتهاد در حال تبدیل شدن به در نایاب است. به تعبیر مرحوم آیت الله مصباح، برای بازگرداندن حوزههای علمیه به شیوههای سنتی تعلیم و تعلم باید شهید داد.
ایشان افزودند: متأسفانه در حوزه ما توجه به فقه الاداره و الاجتماع کم است. ما نیاز به کادر مدیریتی داریم که بر مدیریت اسلامی مسلط باشند. بخشی از مسائل جامعه ما ناشی از فقدان این مدیریت است. اگر شیخ انصاری امروز بود به جای رسائل و مکاسب فقه الاداره و فقه السیاسه مینوشت.
امام جمعه رشت در پایان تأکید کرد: نهضت فقه الاداره باید به دل دانشگاه و جامعه وارد شود و دستاوردهای آن ملموس باشد.
@madineyefazele
▪️انتصاب نماینده بنیاد در استان گیلان
در دیدار آیت الله قوامی، رئیس بنیاد فقهی مدیریت اسلامی با آیت الله فلاحتی، نماینده ولی فقیه در گیلان و امام جمعه رشت، حجت الاسلام و المسلمین علیپور، مدیر حوزه علمیه گیلان در حکمی به عنوان نماینده بنیاد فقهی مدیریت اسلامی در این استان منصوب شدند.
برگزاری جلسات مستمر ماهیانه با امام جمعه، مسئولان و اساتید حوزههای علمیه، استعدادیابی و پذیرش طلاب مستعد جهت تحصیل در بنیاد فقهی مدیریت اسلامی، مدیریت امور آموزشی و پژوهشی بنیاد در استان به شکل مجازی و حضوری، ارائه آموزشهای کوتاه مدت مدیریتی به مسئولان استانی، پیگیری اجراء طرح اتحاد امامت و امارت و ارائه گزارش مستمر به مرکز بنیاد در قم از اهم وظائف محوله به نماینده بنیاد میباشد.
@madineyefazele
▪️بازدید از مدرسه علمیه شیخ محمد بهاری شهرستان بهار
آیت الله قوامی در دیدار با مسئولان حوزه علمیه شهرستان بهار با بیان اینکه عدم حفظ هویت اصیل حوزه باعث ریزش و عدم جذابیت حوزه میشود گفتند: مسائلی نظیر تلفیق هویت حوزه با دانشگاه و پدیده حجت الاسلام دکتر باعث هویتزدایی از حوزه و در نهایت ریزش میشود.
مدرسهها باید مدیرمحور باشند و مدیر بتواند خود مستقلا گزینش کند. هر مدیر باید خودش نیازسنجی و استعدادیابی کند. ما در بنیاد فقهی مدیریت هیچ گزینشی نداریم و درب بنیاد در همه زمانها به روی همه افراد باز است. قید و بندها انگیزه علمی را کاهش میدهد و مانع جریان آزاد علم میشود. باید همه را به داخل مدینة العلم راه دهیم و آنها را با فقه اکبر دینشناس کنیم. باید نهضت علمآموزی آسان را راه بیندازیم.
ایشان با تأکید بر لزوم اعتماد به طلاب و سپردن مسئولیت به آنها گفتند: مدیر باید با به کار انداختن زودهنگام طلاب شهر را بر محوریت حوزه علمیه آباد کند. اما امروز بعضا در مسائلی کاربردی و کوچک نظیر تجهیز میت هم مشکل داریم.
وی افزود: باید شیفتگی و عشق در طلبه ایجاد کنیم. شخص عاشق درسش را میخواند، نظارت هم نمیخواهد. شخص جهادی ساعتکاری و دستمزدی نیست. این رمز موفقیت حوزه بوده است. یک زمانی امام میگفتند نظم در بینظمی است. شاید منظور ایشان همین بوده است. سازمان حوزه با قیود بروکراتیک گرفتار نظم وارداتی شده است. در در بعضی مراکز حوزوی تعداد طلاب از تعداد کارمندان کمتر است. مدیریت ما تغییر کرده است و هرچقدر زودتر بتوانیم برگردیم به استانداردهای خودمان بهتر است.
@madineyefazele
▪️زیارت مزار مرحوم شیخ محمد بهاری-قدس سره
شیخ محمد بهاری همدانی، متولد سنه ۱۲۶۵ ه. در بهار همدان، از بزرگان عرفان شیعه و برجستهترین شاگردان ملاحسینقلی همدانی است.
سید احمد کربلایی، سید ابوالقاسم اصفهانی، شیخ باقر آقا موسی، میرزا جواد آقا ملکی تبریزی، سید محمدسعید حبوبی، شیخ آقا رضا تبریزی، شیخ علی (فرزند آخوند)، شیخ علی قمی، شیخ مولی شراره، از شاگردان مشهور آن عارف وارسته هستند.
مشهورترین اثر ایشان تذکرة المتقین مشتمل بر رسالهای در آداب سلوک، دو فصل در «صفات علمای حقه» و «اصناف مغرورین»، گفتاری تحت عنوان «دستورالعمل» و شانزده مکتوب که به دوستان و مریدانش نوشته است.
@madineyefazele
▪️دیدار آیت الله قوامی با آیت الله شعبانی، نماینده ولی فقیه و امام جمعه همدان
آیت الله قوامی، رئیس بنیاد فقهی مدیریت اسلامی در سفر به استان همدان مورخ ۱۲ تیر ۱۴۰۱ ضمن ارائه گزارش از از فعالیتهای زیرمجموعههای بنیاد فقهی مدیریت اسلامی در خصوص تولید دروس فقه الاداره، تربیت مجتهد و متخصص، چاپ کتب و مجلات و غیره گفتند: چشمانداز ۱۴۱۰ بنیاد فقهی مدیریت اسلامی با دقت در حال تحقق است و در مرحله فعلی موضوع تأسیس نمایندگی بنیاد در استانهای مختلف کشور و سایر کشورها دنبال میشود.
آیت الله شعبانی، نماینده ولی فقیه و امام جمعه همدان با تأکید بر اهمیت طریقیت فقه و روش فقهی در کشف دانش مدیریت اسلامی گفتند: متأسفانه در خارج قم خبر چندانی از قم و تولیدات علمی آن نیست. حتی در محیطهای اداری و حاکمیتی حرفی از تولیدات قم نیست و این موضوع با توجه به تولیدات قوی مؤسسات حوزوی قم، تأسفآور است. محیط دانشگاه حتی باور ندارد که یک روحانی بتواند در خصوص بانک صاحب نظر باشد. لذا افاضۀ فیض از قم و خروج تولیدات آن به سوی استانها و شهرستانها اعتماد به حوزه را بازسازی خواهد کرد.
ایشان افزودند: ساختارهای فرهنگی ما مشکل دارند و وجود موازیکاری بین نهادهایی از قبیل سپاه، سازمان تبلیغات، امور مساجد و .. مانع شکلگیری مؤثر بحث امامت محله است. شورای عالی مسجد در استان همدان میتواند بحث امامت و امارت را پیش ببرد.
@madineyefazele