هدایت شده از Ahmad RAHIMI
دکتر جان
از اداره فرهنگ و ارشاد درخواست فرصت یکماهه در خصوص ساماندهی
پاسداشت حجاب و عفاف داشته باشید
اولویت ها به محاق رفته!!!
هدایت شده از ، صادقزاده
بسمه تعالی شأنه
شرح زیارت جامعه کبیره
قسمت 8
فقره شریف وَ مَعْدِنَ الرَّحْمَة 6
سراسر طبیعت هم ظهور مجرد است فافهم فتدبر! برخی ماده را رقیقت مجرد میدانند و میگویند ماده مقابل مجرد نیست بلکه انزل مراتب اوست پس طبیعت هم جلوه دیگری از عالم مجردات است. البته کاری به لفظ مجرد نداریم چون معنی سلبی از آن برداشت میشود که مجرد یعنی برهنه از ماده و احکام آن. اما معنای اثباتی آن میشود عالم معنی در مقابل عالم صور. اما صورت منفک از معنی نیست و هیچ صورتی بی معنی نیست لذا طبیعت یکپارچه معنی است.
ملڪوت اسـت ڪہ در منـظر من جلوه گر است
تو برآن باش ڪه بحر و بر و شمس و قمر است
از نفس رحمانی فقط رحمت صادر می شود. رحمت هم مجرد است. رحمت که مادی و کثیر نیست. همه مخلوقات را فراگرفته وتقسیم پذیر نیست. از عقل، عقل صادر می شود. «إذا کانَ العَقل کانَ الأشیاء» تمام نظام عالم یکپارچه عقل است. تو در عالم، عقل ببین. ماده و حس و خیال نبین. به حیث من و شما ماده است. به حیث من و شما عالم خیال است. به حیث حق متعال یکپارچه عالم عقل است. یکپارچه عالم رحمت است. لذا می گویند به حیث خدا نَفَس رحمانیست و به حیث مخلوقات طبیعت است. دو چیز نیستند بلکه یک حقیقتند. یک حقیقت در عالم هست و آن هم رحمت خداست که در همه جا منتشر شده.
می گوید: «یا مُنتَقم إرحَمني» یا می گوید: «حَرِيصٌ عَلَيْكُم بِالْمُؤْمِنِينَ رَءُوفٌ رَّحِيمٌ» (توبه/۱۲۸) امام به کل ماسوی الله رأفت دارد. به دوست و دشمن رحمت دارد. اگر امام و انسان کاملی که معدن رحمت است، مرکز رحمت است، به دشمن رحمت نداشته باشد، دشمن را سر سفره ی خود راه ندهد آیا می تواند معدن رحمت باشد؟! آیا می تواند امام الرؤوف باشد؟ فکر میکنید چقدر به مأمون رحمت داشت؟ به همان اندازه که به نزدیک ترین یارانش رحمت داشت! رحمت امام مدرّج نیست. رحمت رحیمیّه است که مدرج و خاص مومنین است. مبادا به رحمت و رأفت امام حد بزنید. امام همه را به یک اندازه دوست دارد.
می فرماید: «لَو عَلِمَ المُدبِرونَ عَنّی کَیفَ اشتیاقی بِهِم لَماتوا شَوقاً» اگر آن ها که جلوی من ایستادند بدانند چقدر دوستشان دارم از شوق من میمیرند. خوان رحمت بی حسابش همه را رسیده. همه سر سفره ی رحمت آقا هستند. چه دوست چه دشمن. لذا از انسان کامل تعبیر به «نفس رحمانی» شده و این مثل نفس رحمانی شبیه هیولای اولیٰ در فلسفه است. هیولای اولیٰ حقیقت انسان کامل است که خدا هر چه به او بدهد نه نمی گوید. خدا هر صورتی به او بدهد او میپذیرد. یک لوح محفوظ سفید لایتناهی است که نقش ندارد. در آتش عشق الهی سوخته است...
ادامه دارد
التماس دعا
صادقزاده
هدایت شده از م . س
✳️ ماجرای پروازهای مرگ چه بود؟
برقراری دموکراسی به سبک آمریکایی
🔹 در سال ۱۹۷۶، ایالات متحده از کودتا در #آرژانتین حمایت کرد که حکومت نظامی را برپا کند. حکومت نظامی از هنری کیسینجر "چراغ سبز" دریافت کرد تا جنگ و درگیری را آغاز کند.
🔸حکومت نظامی، کمپین گستردهی خشونت دولتی را بهعنوان بخشی از عملیات کوندور سیا آغاز کرد. در این کمپین ۱۳.۰۰۰ سوسیالیست، دانشجو، عضو اتحادیه و روزنامهنگار ناپدید شدند. بسیاری از دستاندرکاران حکومت نظامی به جنایت علیه بشریت متهم شدهاند.
🔹گروههای #حقوق_بشر آرژانتینی این کمپین را نسلکشی علیه مخالفان سیاسی خواندهاند. حکومت نظامی از اعدامهای ساختگی، ضرب و شتم شدید و سایر آزارهای روانی برای شکنجهی زندانیان سیاسی استفاده کرد.
🔸حکومت نظامی حتی #پروازهای_مرگ را انجام داد که در آن زندانیان سیاسی را در هواپیماها بار میکردند و سپس با پرواز هواپیما بر فراز اقیانوس اطلس به بیرون پرتاب میشدند! این پروازها به مدت دو سال (۱۹۷۷ تا ۱۹۷۸) هر چهارشنبه انجام میشد! ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ نفر به این ترتیب پرواز میکردند!
🔹هنری کیسینجر و مقامات بلندپایهی ایالات متحده از حکومت نظامی آرژانتین حمایت کامل کردند و از آنها خواستند قبل از قطع کمکهای نظامی توسط کنگره آمریکا، عجله کنند و کارزار وحشیانه ترور را به پایان برسانند.
🔸ایالات متحده به ارسال ۱۰۰ میلیون دلار کمک نظامی ادامه داد و به آموزش افسران ارتش آرژانتین در حکومت نظامی که مرتکب جنایات میشد، ادامه داد.
شطرنج سیاست
هدایت شده از ج میرپارسا
16.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حتماً بشنوید؛ اپوزیسیون همدیگر را با اسم کوچک صدا میزند!
🔹این وضعیت داخلی اپوزیسیون است؛ اینها میخواهند برای ایران زیبایی و زندگی هم بیاورند؛ زن را هم تکریم کنند! اشکالی ندارد؛ فقط ببینید وقتی خودشان همدیگر را با اسم کوچک صدا میزنند چطور همدیگر را برای همه معرفی میکنند.
🔹از اینکه خیلی از الفاظ را مجبوریم بشنویم از خودمان و شما عذرخواهی میکنیم؛ ولی خب متاسفانه نمیشود سانسور کرد؛ وگرنه کل دقایق و ثانیههایش را باید بوق میگذاشتیم!
@TasnimNews
هدایت شده از انتظار فرج
علیکم سلام عصربخیر. گاهی ارسال چنین مطالبی و متنی لازم تا آدم به خودش بیاد.
اللهم ارزقنا توفیق شهادت فی سبیل الله 🤲😭
هدایت شده از Mohammad S
علت مهاجرت روستاییان در دو دهه پایانی عصر پهلوی
یک برنامه مناسب باید در تمام زمینهها، بخشها، نهادها و زیرساختها متوازن و رشد آن هماهنگ باشد؛ اگر برنامه موجب رشد قسمتی شود و قسمتی دیگر ثابت بماند، قسمت رشدیافته موجب فشار بیحد به قسمت رشدنیافته میگردد و قسمت رشدنیافته موجب کندی و نارسایی میشود و در نتیجه رشد اقتصادی و توسعه کشور بیثمر و بیخاصیت میگردد و تمام سرمایهگذاری بیهوده میشود.
با توجه به مقدمه گفتهشده برنامه اقتصادی رژیم شاه بسیار نامتوازن بود و درحالیکه مناطق شهری و مرکزی رشد سریعی میکردند و مصرف در آنها بالاتر میرفت، مناطق حاشیهای و روستایی در معرض کمبود امکانات، بیسوادی، وضع بد بهداشتی و ... قرار داشتند.
برنامه دولت از لحاظ بهداشتی نه تنها کافی و مثمر ثمر نبود، بلکه حتی کاملا بین مرکز و پیرامون کشور نامتوازن تقسیم شده بود. برای درک بهتر این توسعه نامتوازن در سراسر کشور، نسبت جمعیت به هر تخت بیمارستانی در سال 1346، 940 نفر بود، ولی تختهای بیمارستانی در استانهای مختلف کاملا غیرمنطقی تقسیم شده بود؛ مثلا در استان مرکزی، 2556 تخت و در شهر تهران 1089 تخت، درحالیکه در فرمانداری کل ایلام 15 تخت و استانهای لرستان 175 تخت و سیستان و بلوچستان 105 تخت وجود داشت. در سایر استانها تعداد تختها کمتر بود؛ بدین ترتیب میتوان حدس زد که چه تمرکزی از پزشک، بیمارستان و تخت بیمارستانی در استان مرکزی و تهران وجود داشته است؛ همچنین این نسبت آمار تخت نسبت به روستاها بسیار فاحشتر و بغرنجتر بود.
وضعیت در بخش آموزش عمومی نیز همچون بهداشت، متناسب با نیازهای هر منطقه و جمعیت آن توسعه نیافت و میزان باسوادان و امکانات آموزشی در شهرهای بزرگ به مراتب بیشتر و بهتر از شهرهای حاشیهای و روستاها بود.
وضع بسیار نامطلوب اقتصاد روستایی از یک طرف و جاذبههای روزافزون شهرهای بزرگ و مرکزی به سبب رونق فعالیتهای اقتصادی و خدماتی، موجب تسریع مهاجرت نیروهای روستایی به شهرها گردید. در مورد علت مهاجرت روستاییان به شهرها در سالهای 1342 تا 1352 باید بیشتر بر مسئله توسعهنیافتگی روستاها و شهرهای کوچک و در مقابل، توسعه و رونق مرکز و تهران و عواملی همچون بیکاری دائم، دستمزد کم فعالیتهای زراعی، ناعادلانه بودن توزیع درآمدها، غیراقتصادی بودن امکانات کشاورزی و تحقیر اجتماعی روستاییان توجه نمود.
بدین ترتیب تمرکز امکانات بهداشتی، اقتصادی و آموزشی در شهرهای بزرگ، تأثیر عمیقی بر مهاجرت روستاییان به شهرها گذاشت؛ براساس سرشماری عمومی کشور در سال 1355، شمار مهاجران از مناطق روستایی سالانه به 380 هزار نفر میرسید که 97 درصد از آنان وارد شهرهای بزرگ و توسعهیافته میشدند. در میان این شهرهای بزرگ تهران و حومه با پذیرش 50 درصد کل مهاجران، مقام اول را بهدست آورد. در سالهای 1345 تا 1355 حدود 65 درصد کل مهاجرت به نقاط شهری به دو شهر تهران و مشهد انجام شد که علت اصلی آن جذب در مشاغل خدماتی است. افزایش فوقالعاده جمعیت شهر تهران بهخوبی نشاندهنده تبعیت این شهر از قانون تقدم و تسلط تکشهری در نظام شهری رژیم شاه است. علاوه بر این تمرکز جمعیت و استفاده از امکانات وسیع و همهجانبه فرهنگی، اقتصادی و صنعتی شهر تهران «به هیچ روی با آهنگ کلی توسعه کشور و رشد صنعتی همخوانی نداشت و تهران در جریان توسعه خود به سوی کلانشهر ازخودبیگانه و فاقد هویت ره سپرده بود و به عنوان ایستگاه اصلی انتقال ثروت کشور به خارج عمل میکرده است».
منبع:
موسسه مطالعات تاریخ معاصر ایران
iichs ir/News-6653/
هدایت شده از فتح خدا ، ابن الرضا
6.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حمید فرخ نژاد جواب خیانتش رو گرفت
هدایت شده از م . س
🔴مشاور رئیسجمهور اوکراین، Podolyak، اعتراف میکند که «حرفهای پریگوژین، درباره کمبود مهمات، فقط یک حیله جنگی بوده؛ و خروج نیروهای واگنر از باخموت واقعی نیست».
🔹او میداند که این فقط حیلهای برای وارد کردن تلفات بالاتر به اوکراین، و جلوگیری از تمرکز آنها بر روی ضد حمله گسترده خود، بود.
🔹اما چیزی را که اوکراینیها دیر فهمیدهاند این است که «روسیه توانست آنها را به نحوی بازی دهد، که در چند ماه اخیر، هر ماه حدود ۱۵ هزار کشته، و به همین تعداد مجروح، برای حفظ باخموت بدهند».
🔹هدف روسیه تصرف باخموت نبود؛ بلکه باخموت میدان مناسبی برای از بین بردن توان رزمی اوکراین بود.
پارتیزان نیوز
هدایت شده از کاظمی
✍شهیدی که حضرت زینب سلام الله را در بیداری دید.
🌹شهید مدافع حرم محمد علی حسینی
🔹شهید هجده ساله ای که هر چه اصرار می کرد مادرش اجازه نمی داد به سوریه برود.
🔸به بهانه خرید برای منزل از برادرش پول گرفت و تصمیم گرفت برای رفتن به سوریه فرار کند و از تهران اعزام شود.
⭕️در حین فرار توسط مأمورین ایست و بازرسی مهریز مورد تعقیب می گیرد.
🔸در دل شب به بیابان می زند و راه را گم می کند.
🟢بانویی نقاب به چهره را می بیند شوکه می شود آستین پیراهن دست راستش را می گیرد چند قدمی همراهش می آید و به او می گوید؛
🟠پسرم برگرد مادرت را راضی کن به ما می رسی.
🔸شهیدی که در ماه محرم به دنیا آمد و در هفتمین روز ماه محرم در سوریه به شهادت رسید و مزارش در گلزار شهدای کرمان واقع شده است.
✅راوی مادر شهید محمد علی حسینی
هدایت شده از منبر اینترنتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حکمت ۳۶۱ نهجالبلاغه / راه اجابت دعاها
سایر کلیپ ها در آپارات :
http://aparat.com/cmenbar
@cmenbar
هدایت شده از یامهدی
پدر بزرگم همیشه میگفت:
نذار اوني که دوسش داري ازت فاصله بگیره
و باهات حرف نزنه؛
حرف نزدن آدمارو از هم دور میکنه...
میگفت هروقت مامان بزرگم باهاش قهر میکرد! در ظرف خیارشورو سفت میکرد که مامان
بزرگم نتونه بازش کنه! و مجبورشه باهاش حرف بزنه!
همینقدر عاشق..❣
@nabzzendegii