هدایت شده از (✌️تاظهور✌️)
بازتاب سخنان شتابزده و التهابآفرین #علویبروجردی در رسانهها
آقای سیدمحمدجواد علوی بروجردی واقعه فوت بانوی کردستانی را #غیرقابلاغماض دانسته بود و به نحو کنایی از برخی برخوردهاینسنجیدهای که #بهنامدین انجام میشود، ابراز نگرانی کرده بود!
این در حالی است که در آن هنگام هنوز ابعاد ماجرا روشن نشده بود و قضاوت زودهنگام و تعابیر تند امثال او به تند شدن فضا و سوءاستفاده جریانهای آشوبگر منجر شد.
گفتنی است برخی از این رسانهها همچون «ایران گیت» بهصورت علنی به آموزش اغتشاش و چگونگی پیشگیری از دستگیر شدن پرداخته است.
آقای علوی بروجردی پیشتر در مصاحبهای جنجالی، منکر #اقتصاد_اسلامی شده بود و با نفی برخی ابعاد سیاسی_اجتماعی اسلام، پیامبر(ص) را صرفا #مرشد_معنوی دانسته بود!
جالب آنکه بعد از اتفاقات تلخ اخیر(از شهادت نیروهای مسلح و مردم گرفته تا آتش زدن قرآن کریم و پرچمهای عزای سیدالشهدا و تصاویر ولی فقیه و حاج قاسم و هزاران اتفاق تلخ دیگر) جناب ایشان و همفکران او #هیچ عکس العملی بروز ندادهاند!
آیا این اتفاقات از نظر آنان #تلخ و #غیرقابلاغماض و #تأسفبرانگیز نیست؟
مردم قم نظر به همین موضعگیریهای عجولانه و التهابآفرین، با امضای طوماری خواستار محاکمه برخی افراد حوزوی شدهاند که در تند شدن فضای سیاسی و اجتماعی دخیل بودند و حکم سبب اقوی را داشتهاند.
🔹متن کامل طومار مردم و روحانیون قمی را اینجا بخوانید:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/11588
هدایت شده از اندیشکده مطالعات یهود
✡️ متن کامل مقالهٔ «تاریخچهٔ یهود در ایالات متحده» را در آدرس زیر بخوانید:
👉 https://jscenter.ir/jewish-methods/jews-and-colonialism/13818
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
هدایت شده از اندیشکده مطالعات یهود
💥 ماجرای دوات و قلم
1⃣ #ماجرای_دوات_و_قلم یا دَوات و قِرْطاس، اشاره است به قلم و دوات خواستن پیامبر اکرم (ص) در بستر بیماری، برای نوشتن وصیتی به مسلمانان که پس از وی گمراه نشوند.
2⃣ بنابر روایات، این درخواست پیامبر، با مخالفت #عمر_بن_خطاب مواجه شد که با گفتن جملهٔ توهینآمیز «این مرد هذیان میگوید» [نعوذ بالله]، مانع از نوشتن سفارش پیامبر (ص) میشود.
3⃣ واکنش خلیفهٔ دوم برخلاف برخی از آیات قرآن بوده و انتقاد برخی از علما و نویسندگان مسلمان را در پی داشته است.
4⃣ این واقعه -که از آن به مصیبت بزرگ یا #فاجعهٔ_روز_پنجشنبه یاد شده- در منابع روایی و تاریخی شیعه و سنی نقل شده است.
5⃣ از نظر شیعیان، پیامبر (ص) اراده داشت بر جانشینی امام علی (ع) پس از خود تأکید کند.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
هدایت شده از اندیشکده مطالعات یهود
💥 شرح ماجرای دوات و قلم
1⃣ بنابر منابع تاریخی و روایی، هنگامیکه پیامبر اسلام (ص) در آخرین روزهای حیات خود در بستر بیماری بود، قلم و دواتی خواست تا سفارشی بنویسد که مانع گمراهی مسلمانان پس از خود شود.
2⃣ این خواسته، با مخالفت یکی از حاضران مواجه شد و وصیت پیامبر (ص) ناگفته ماند. یکی از حاضران گفت: «پیامبر هذیان میگوید و کتاب خدا ما را بس است»!! سپس میان اصحاب #اختلاف افتاد. پیامبر (ص) نیز با مشاهدهٔ اختلاف اصحاب از آنان خواست از نزد او بروند.
3⃣ بیشتر منابع شخص مخالفتکننده با پیامبر (ص) را، #خلیفهٔ_دوم معرفی کردهاند، اما برخی منابع نام وی را سانسور کردهاند.
4⃣ بنابر نظر علمای شیعه، پیامبر (ص) میخواست با حدیث دوات بر #جانشینی امام علی (ع) پس از خود تأکید کند. اما برخی از حاضران به این امر پی بردند و مانع آن شدند.
5⃣ خود خلیفهٔ دوم نیز در گفتوگویی که میان او و ابنعباس نقل شده، تصریح میکند که: پیامبر (ص) در بیماریاش میخواسته نام علی (ع) را برای #خلافت پس از خویش به زبان بیاورد ولی من از روی دلسوزی نسبت به اسلام و حفظ آن، مانع شدم!!!
6⃣ بر اساس نقل ابنعباس که در #صحیح_بخاری آمده است این واقعه در روز پنجشنبه رخ داده است و به همین مناسبت آن را رزیهٔ یوم الخمیس یا #فاجعهٔ_روز_پنجشنبه میخوانند.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
هدایت شده از اندیشکده مطالعات یهود
✡ فرضیهٔ کالبدشکافانه در مورد راز شهادت امام حسن علیهالسلام (٢)
💥 مسمومیّت با کلراید جیوه
✍ نویسندگان: نیکول برک، میچل گولاس، سایروس رافت، علیار موسوی
1⃣ تعداد قابل توجهی از معادن #جیوه حاوی #کالومل در غرب ترکیهٔ امروزی وجود دارند. در زمان شهادت امام حسن (ع)، این منطقه در قلب #امپراتوری_بیزانس قرار داشته است.
2⃣ #خلیفه بهدنبال آن بود که پسرش را جانشین خود کند. امام حسن (ع) مزاحم چنین هدفی بود، چرا که با خلیفه شرط کرده بود که حق ندارد جانشینی برای خود تعیین نماید. همانطور که اغلب در خاندانهای سیاسی رخ میدهد، مصلحت در اقدام به #ترور بوده است.
3⃣ گزارشهای مربوط به درخواست خلیفه از امپراتور بیزانس برای یک #نوشیدنی_سمی که در قالب یک نامه صورت پذیرفت، بهوضوح نشان از قصد وی برای اجرای چنین توطئهای دارد. این گزارشها نشان میدهند که امپراتور نیز با این خواسته موافقت کرده است.
4⃣ این واقعیت که نه کالبدشکافی و نه تحقیق قانونی بهوسیلهٔ مقامات آن زمان صورت نپذیرفته است، مانع از بررسی اسناد بهجامانده از شاهدان عینی نمیشود.
5⃣ حقایق کانیشناختی، پزشکی و شیمیایی از این فرضیه حمایت میکنند که شهادت امام حسن (ع) در اثر مسمومیت با #کلراید_جیوه کالومل صورت گرفته است.
6⃣ این فرضیهٔ کالبدشناسانه با این انگارهٔ تاریخی ذکرشده در مستندات تاریخی انطباق دارد که میگوید: امام حسن (ع) بهوسیلهٔ #جعده، به تحریک #خلیفه و با مشارکت #امپراتور_بیزانس مسموم شده است.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
هدایت شده از اندیشکده مطالعات یهود
📆 تقویم روزانه
🌺 امروز : دوشنبه
🌞 ۴ مهر ۱۴٠١ هجریشمسی
☪️ ٢٩ صفر ۱۴۴۴ هجریقمری
✝️ ٢۶ سپتامبر ۲۰٢٢ میلادی
🕎 ١ تیشری ۵۷۸٣ عبری
🌍 مناسبتهای عبری
1⃣ آغاز سال ۵٧٨٣ عبری
2⃣ اول #روش_هشانا
3⃣ آغاز دههٔ ایام توبه و نیایش کلیمیان تا دهم ماه تیشری
4⃣ قربانی کردن اسحاق توسط حضرت ابراهیم (ع) بر طبق عقیدهٔ یهود
📚 بیشتر بدانیم:
1⃣ اثبات ذبیحبودنِ اسماعیل بر اساس تورات
👉 https://jscenter.ir/jewish-methods/falsification-of-history/846
2⃣ دو دیدگاه در مورد ذبیح در سنّت اسلامی
👉 https://jscenter.ir/judaism-and-islam/israiliyyat/10325
🗓 تذکر ضروری: این تقویم تنها به ذکر مناسبتهای مرتبط با #یهود میپردازد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
💳 فعالیت اندیشکدهٔ مطالعات یهود خصوصی بوده و تنها از طریق #کمکهای_مردمی حمایت میشود. شما هم اگر به حمایت مالی از اندیشکده علاقهمند هستید، از طریق شمارهٔ کارتی که در قسمت توضیحات کانال اعلام شده، اقدام نمایید.
هدایت شده از اندیشکده مطالعات یهود
🕎 روش هشانا یا جشن سال نو یهودی (١)
1️⃣ اول ماه عبری تیشری، آغاز سال جدید یهودیان است. در این روز جشن سال نو، یعنی #روش_هشانا قرار دارد که به مدت دو روز جشن گرفته میشود.
2️⃣ #ماه_الول که درست پیش از «روش هشانا» واقع است، زمان غور و خودکاوی و #توبه است. هر صبح پس از نماز، و البته به استثنای #شبات و روز قبل از خود روش هشانا، در #شوفار، که نوعی شاخ قوچ است، میدمند.
3️⃣ از هفتهٔ آخر الول، که جشن سال نو در آن واقع میشود، خواندن دعاهای مخصوصی در سحر، که برای آمرزشاند و به #سلیحوت مشهورند آغاز میشود. همهٔ اینها برای تکریم و تعظیم «روش هشانا» است.
4️⃣ «روش هشانا» را #روز_داوری، و مقدّرات سال آینده را وابسته به آن میدانند. جنبهٔ داوری این عید موقعیّت حساسی به آن بخشیده است. از این روز و روز #کیپور که پس از آن فرا میرسد بهنام #یامیم_نورائیم، یعنی «روزهای پر ابهّت»، یاد میکنند.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter