هدایت شده از حسین فرجی
عباس معلمی:
هرچند طولانی است اما بخوانید مطالب خوبی دارد؛
محمد جواد لاریجانی مطرح کرد؛
تحلیلی بر اغتشاشات، کارآمدی، اصلاحطلبان و فیلترینگ/ ارزیابی غرب از انقلاب اسلامی چگونه است؟
لاریجانی
محمد جواد لاریجانی تحلیل گر مسائل سیاسی در گفت و گوی تفصیلی درباره مسائل مهم کشور سخن گفت.
به گزارش مشرق، در ماههای اخیر، کشور شاهد اتفاقات و فراز و نشیبهایی در حوزههای مختلف اعم از سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی بوده است. در همین راستا برای تحلیل و ارزیابی موضوعات اخیر کشور -سومین سالگرد شهادت حاج قاسم، اظهارات مولوی عبدالحمید، اغتشاشات، مسائل اقتصادی، مذاکرات هستهای- و ریشهیابی چگونگی بروز این حوادث با محمدجواد لاریجانی تحلیگر مسائل سیاسی و رئیس پژوهشگاه دانشهای بنیادی به گفتوگو نشستیم که در ادامه مشروح این گفتوگو را می خوانید.
در ابتدا برای شروع بحث اگر مطلبی دارید بفرمائید؟
من در ابتدا به موضوع شکر نعمتهای الهی اشاره میکنم تا به بحثمان برکت بدهد. خداوند نعمتهای خود را به ما به صورت گسترده عطا کرده است. برخی از نعمتهای خدا آشکار و برخی پنهان هستند. معمولاً نعمتهای پنهان مهمتر از نعمتهای آشکار هستند؛ اولین نعمت پنهان؛ نعمت "بودن" است؛ یعنی اینکه ما هستیم دلیلی بر آن نمیشود که باشیم. دومین نعمت بزرگ پنهان نعمت انسان بودن است در صورتی که ما میتوانستیم سنگ یا درخت یا یک جانور باشیم خداوند ما را انسان آفرید و صاحب نطق و اراده شدیم.
زمانی که انسان صاحب اراده شد شقاوت و سعادت پیدا کردیم و نعمت اصلی که هدایت است به ما اعطا شد و خداوند نیز در هدایت انسان مصر بوده است و ۱۲۴۰۰۰ پیغمبری که آمدند برای این بود که خداوند خواست در امر هدایت انسان چیزی کم باشد و عصاره وجود پیغمبر و سایر پیامبران، موضوع ولایت است. اینها سبب میشود تا قدر نعمتهای خدا را بدانیم و انشاالله پیش برویم.
موضوع نعمت احساس و نعمت آگاهی موضوع مهمی است. هر کاری که انسان با شکر نعمتهای الهی شروع کند خداوند به او انرژی مثبت میدهد حتی در سختترین شرایط به توجه به نعمتهای الهی توصیه شده است.
نسل جدید ما و بخصوص اصحاب رسانه باید جمهوری اسلامی را درست بفهمند. فهم درست جمهوری اسلامی خیلی رایج نیست حتی برخی از مسئولین در دورههای گذشته و حتی الان، تلقی درست را از جمهوری اسلامی نداشتهاند.
انقلاب اسلامی حادثه بزرگ آخر قرن بود و مهمترین محصول این انقلاب همین تجربه جمهوری اسلامی است جمهوری اسلامی یعنی ملتی میخواهد که نظام سیاسی و مدنی خود را بر اساس عقلانیت اسلامی منبعث از مکتب اهل بیت با مکانیزم دموکراسی عملی و نمایندهای بنا کند.
دموکراسی عملی و نمایندهای هر دو از عناوینی است که معنای دقیق دارد و در فرصت مناسب این دو را تحلیل خواهم کرد البته این موضوع را در زمانی که در دانشگاهها تدریس میکردم مفصلا تشریح کردهام. این مسئله در مقابل عقلانیت سکولاری است که پایه دموکراسی غربی است و ملت ما یک تجربهای را آغاز کرد حالا این تجربه مهمترین محصول این انقلاب ما است و البته مغفولترین محصول انقلاب ما.
اگر بخواهیم انقلابمان را ارزیابی کنیم باید بدانیم که این تجربه تا چه میزان موفق بوده است. تجربه موفق یعنی بر اساس اهدافی که داشته، ارزیابی شود. چالشهای انقلاب اسلامی هم کم نبوده است. بعد از چهل و اندی سال جمهوری اسلامی توانسته است از یک کشور تحت سلطه بسیار وسیع غرب و در واقع یکی از گاوهای شیری منطقه به یک کشور بسیار مستقل با نفوذ وسیع و توانمندی بسازد.
جمهوری اسلامی توانمندی های مختلف مثل توانمندیهای علمی نظامی و توانمندی های مختلف سیاسی است اما به نظر من هیچ کدام از این توانمندیها به اندازه توانمندی مدنی ما نیست این نکته نیز از مغفولترین چیزهاست.
ما الان قدرت را بر اساس قانون با نردبان رای مردم مسئولیتها را تفویض میکنیم و همانطور که از نردبان بالا میرود همانطور هم پایین میآید در واقع سخن بالا رفتن از نردبان ملاک نیست و پایین آمدن نیز ملاک است. هیچکس نمیتواند بگوید انتخابات کشور تقلبی و مصنوعی است. چون از دل انتخابات ریاست جمهوری آقای خاتمی، آقای احمدی نژاد در میآید و از دل انتخابات ریاست جمهوری آقای احمدینژاد، آقای روحانی در میآید و اگر بنا بود انتخابات طراحی شود نباید این اتفاقات رخ میداد.
این دستاورد مدنی کشور، دشمنان زیادی دارد؛ از سوی دیگر اینکه مقام معظم رهبری بر رای مردم و اسلامی بودن عقلانیت پایه اصرار دارند، دشمنی زیاد دارد.
آیا غرب هم چنین تصویری از ایران متصور است؟
تصویری که غرب صهیونیست از ما دارد غیر از این چیزهایی است که در فضای مجازی میبینیم در فضای مجازی از جمهوری اسلامی ایران چهره خاصی میسازند اما تصویر حقیقی که غرب از ما دارد به نظر آنها یک غول عجیب و غریب و خطرناک در منطقه ظاهر شده است و این مسئله را پنهان هم نمیکنند.
اینکه
هدایت شده از حسین فرجی
ما توانستیم کف خیابان را ببَریم، یک توفیق مهمی بود این معنایش این نیست که دشمن وارد فاز بعدی نمیشود. برداشت من این است که آمریکاییها و غرب صهیونیست تئوری شان این بود که فشار اقتصادی بی هدف نیست در واقع فشار اقتصادی و تحریمها باید جان مردم را به لب برساند وقتی جان مردم به لب رسید با یک جرقهای باید روشن شود و تئوری آنها این بود که امروز وقت آن است و در گروههای سیاسی مختلف در داخل هم سیگنالهای شان به همین شکل بود.
جمع بندی غرب این بود که الان وقت خوبی است و یک جرقه لازم است تا مردم به صورت میلیونی به خیابانها بریزند بعد نیروهای تروریستی خودشان را فرستادند تا در این حجم عظیم میلیونی، دستگاههای حکومتی را یکی پس از دیگری تصرف کنند و یک حکومت زمین خورده پیدا شود تا در آن قسمت پروژه بعدی مثل کوچکسازی ایران و برنامههای دیگرشان را دنبال کنند.این طرح کاملا روشن است که یک طرح آمریکایی بوده است اما این طرح شکست خورد؛ اما باید دید فاز بعدی دشمن چیست.
شما برآوردی از پاسخ همین سوال دارید؟ یعنی می توان تحلیلی از آینده طراحی های دشمن ارائه کرد؟
۴ هفته پیش خانم کلینتون یک سخنرانی داشت، کلینتون یکی از تاثیرگذاران در سیاستگذاری دموکراتیک در آمریکا است در اظهارات اخیرش به سه موضوع اشاره می کند. یکی اینکه گفته است باید تماسمان را با جامعه روحانیت در ایران بیشتر کنیم و به آنها بگوییم که شما نترسید ما اصلاً قصدی برای اسلام نداریم فقط شما بر اعمال برخی از احکام اسلامی در ایران اصرار نکنید. نکته دومی که کلینتون به آن اشاره کرد این بود که ما قصد نداریم جمهوری اسلامی را سرنگون کنیم ما به دنبال این هستیم که جمهوری اسلامی فضا را باز کند و کسانی که سکولار هستند میدان داشته باشند و به احکام اسلامی شامل مسائل مربوط به حجاب موقتاً عمل نشود.
به نظر من این کارها را کردهاند؛ الان وقتی با برخی از علما درباره حوادث اخیر صحبت کنید میگویند نتوانستید مردم را اداره کنید و بی عرضه بودید وضع اقتصادی مردم خراب است. اما باید گفت در حوادث اخیر آنهایی که میداندار بودند غالبا قشر مرفه جامعه بودند و مردم بیچاره و تحت فشار در میدان نبودند. باید دید خواستههای مردم در حوادث اخیر چه بود ما اصلاً نشنیدیم که کسی از گرانی حرف بزند کسانی که به خیابانها آمدند اصلا خواستههای مردم تحت فشار نبود.
باید دید دشمنان چگونه و چرا این صحبتها را در ذهن علما وارد کردند. مشخص است روی این موضوع کار کردهاند. در این فتنه تهاجم عظیمی که به اسلام شد به هیچ چیز دیگری نشد. در حوادث اخیر به سیستم اداری مملکت تهاجم نشد و بخش اجرایی و سیستم اقتصادی کشور مورد تهاجم قرار نگرفت. اینها از توهین به جمهوری اسلامی به امام حسین(ع) و حضرت علی اصغر(ع) دریغ نکردند و مساجد و حسینیهها را آتش زدند و به رهبری توهین کردند.
اصلاً مگر اسلام فقط برای زمان یُسر است، اسلام برای زمان عُسر هم هست؛ گیرم که اصلاً زندگی سختی هم داشته باشیم، مگر باید اسلام را رها کنیم اسلام در همه مواقع راهگشا است.
دستاورد دشمنان از حوادث اخیر چه بود؟ صرفا بی حجابی؛ که به نظر من دستاورد بزرگی برای دشمنان است و بعد از آن قدمهای بعدی را بر خواهد داشت و برای آن تئوری هم دارند.
مسئله بی حجابی در حوادث اخیر خلط شده است در واقع اصل حدود برهنگی است نه مسئله حجاب. حجاب یک امر اثباتی است اما حدود برهنگی در هر کشوری مشخص است و در هر کشوری حجاب حدودی دارد. شدیدترین قوانین مبارزه با برهنگی در آمریکا هم است و امروز اعمال هم میشود اما سایز برهنگیشان بسته به نوع خودشان است. مردم در کشور ما فکر میکنند همه در دنیای غرب لخت راه میروند؛ بنده هفت هشت سال در بین اینها زندگی کرده ام، آن هم در برکلی که یکی از لیبرالترین بخشهای آمریکا و دنیای غرب است. برهنگی حد خیلی شدیدی دارد. شما فرض کنید یک خانمی با لباس نامناسب به بانک برود، بانک میتواند به این خانوم خدمات ندهد و بگوید لباسش نامناسب است.
گشت ارشاد یک تئوری درستی بود یعنی ما برای اینکه حدود برهنگی را اعمال کنیم یک عده افراد را تربیت کنیم که اینها مودبانه تر و با توجه به اخلاق اسلامی به افراد تذکر دهند. نکات مثبت و خوب کشور ما زیر سوال رفته است در حالی که اینها مسائل خوبی بود. در واقع در آمریکا همان پلیسی که دزد را میگیرد این خانوم با پوشش نامناسب را میگیرد.
در یک شرکت هواپیمایی یک خانمی که لباس چسبان پوشیده بود او را از هواپیما پایین آوردند و آن خانم در دادگاه شکایت کرد اما دادگاه به نفع آن شرکت هواپیمایی حکم صادر کرد و گفت شما نمیتوانید با این نوع پوشش وارد هواپیما شوید.
در آمریکا اگر کسی پشت پنجره خانهاش که قابل رویت است بخشی از بدنش را که ممنوع است عریان کند شهروندان دیگر میتوانند با پلیس تماس بگیرند و به پلیس بگویند که چرا او خودش را لخت کرده است.
پس ما در کشور قوانین
هدایت شده از .
هدایت شده از اخبار آملی لاریجانی
هدایت شده از سلسبیل
🗓سالروز رحلت آیتالله مجتهدی
🌹 کلام ایشان:
در کربلا همه داش مشتی ها رفتند به کمک امام حسین علیه السلام و شهید شدند،
مقدس نماها استخاره کردند، استخاره هاشون بد آمد و نرفتند
🕊شادی روحشان صلوات
@Salsabil1401
هدایت شده از حسین فرجی
حدود برهنگی میخواهیم اما این حد را باید چگونه تعریف کنیم طبیعتاً باید بر اساس نظام خودمان تعیین کنیم نه بر اساس نظام دموکراسی لیبرال آمریکایی یا سکولار.
رفتار برخی افراد شاخص جریان اصلاحات در مواجهه با این بی حجابی ها را چگونه تحلیل میکنید؟
همین حد برهنگی را قانون دارد در قانون مجازات عمومی یک فصل برای این مسئله تعیین کردند اما برخی از وزرای دولت قبل حتی این را هم نمیدانستند که این قانون دارد و فقط فکر میکردند حجاب فقط دستور شرع است در صورتی که اگر در شرع هم باشد آن هم قانونی است. گفته بودند که دولت مسئول اجرای شرع نیست و مسئول اجرای قانون است اما باید یک بار این قانون را خوانده باشند و سپس این مسائل را مطرح کنند.
یکی از مشکلات بعضی از دوستان اصلاحطلب نخواندن است و یکی دیگر از مشکلات شان خواندن و نفهمیدن است. جناح اصلاحات پشت این فتنه بوده و دم خروس آن بیرون زده و همه این مسئله را میدانند اما متفکرین و تئوری پردازان اصلاح طلب خیلی بامزه هستند به عنوان مثال گفته بودند که جمعه روز پیروزی است و وقتی تشکیلات تبلیغات در آن سوی مرزها گفتند که جمعه اتفاقی نیافتاد این آقایان عنوان کردند که این جشن، جشن جنبش است. واقعاً رو میخواهد این آقایان عدم توفیق خود را هم نیازمند جشن دانستهاند.
از این بالاتر همین آقایی است که صبح ها با لاکان و فوکو و امثال این افراد صبحانه میخورد گفته بود که این خشونتهایی که در خیابانها اتفاق میافتد نوعی خشونت مقدس است و قدسی است این آقا اصلا نفهمیده که خشونت مقدس چیست من دلیل دارم که این حرف را میزنم.
خشونت قدسی مفهومی بود که یک متفکر آلمانی به نام والتر بنیامین در ۱۹۲۰ آن را مطرح کرده بود. این متفکر آلمانی یک کتابی به اسم نقد کاپیتالیسم به عنوان یک دین دارد و یک کتاب هم به اسم نقد خشونت دارد که این دو کتاب خیلی قدیمی هستند. بنیامین در کتاب نقد کاپیتالیسم آورده که کاپیتالیسم یک فرقه مرتد مذهبی است؛ این فرقه از دل مسیحیت در آمده است. این متفکر آلمانی در کتاب خود آورده که کاپیتالیسم با قوانینی که درست کرده، کسی جرأت ندارد که از آن بیرون بیاید؛ خودشان انتخابات را مدیریت میکنند و ثروتمندان در این سیستم همه کاره هستند و قوانین هم بسیار محکم است. درست است که ما خودمان به شکل سکولار به این سیستم و نامزدها و کاندیداهای آن رای دادهایم و گرفتار این چنبره شده ایم. ما باید یک پروسه پاره کردن چنبر داشته باشیم. میگوید که ما به عنوان یک انسان که کاملاً سکولار و مادی است این حق را داریم که به طور فردی وارد عملیاتی شویم که فقط بخواهیم این چنبره را از بین ببریم.
پس آنچه که این متفکر آلمانی تحت عنوان خشونت مقدس مطرح کرده بود این خشونت قدسی در اصل متعلق به انسان است. انسان مختاری که نه تابع دین است و نه تابع هیچ چیز دیگری برای حیات مادی خود به طور شخصی و بدون ورود به هیچ برنامه ای دست به اقدامی اینچنینی میزند و این نظریه اساس تئوریهای آنارشیستی در آن زمان بوده است.
حال این شخصیت حامی اغتشاشات اخیر آنچه را که در خیابانهای ما با برنامهریزیهای منظم دیگران و با پول دیگران و با تبلیغات دیگران انجام شده را تحت عنوان خشونت قدسی مطرح میکند در حالی که مصداق خشونت قدسی این است که هیچ برنامه ای ندارد و فرد تحت هیچ عنوان حاضر به یک ساختار جدید نیست فقط میخواهد یک قانونی را به صورت شخصی از بین ببرد.
این تئوری است که امروز برای انقلابهای رنگی و برای ایجاد آشوب به کار میرود. ژیژک که خیلی مورد علاقه جناح اصلاحات است از همان کسانی است که اگر سرش را بتراشند احتمالا از سرش maid in usa در می آید. اما او یک تئوری قدیمی را به میدان آورده و زمینه ای را فراهم کرده که آشوب ها موجه باشند یعنی در هر کشوری افراد می توانند بروند توی خیابان یک فردی را بکشند و بگویند که این یک خشونت قدسی است و اینگونه توجیه میکند که فرد می تواند بگوید که من می خواهم بکشم برای اینکه در این چنبره گرفتار شده ام.
تئوری های ژیژک تئوری های آنارشیستی است برای آشوب؛ مصداق آن هم چیزی نیست که این آقا می گوید و جناح اصلاحات حتی در بررسی تئوریک فتنه هم فضاحت کرده است.
ما مفاهیم خیلی مهمی داریم، مفهوم انقلاب، انقلاب از زمان افلاطون مفهوم داشته یعنی یک حرکتی کاملاً با اغراض روشن که میخواهد یک نظام حکومت یا قانون اساسی یا حاکمان آن حکومت را سرنگون کند. به این اقدام انقلاب می گویند.
ما در مفاهیم دیگر شورش را داریم که می تواند عموماً صنفی باشد گروهها وقتی تحت فشار قرار می گیرند به شکل صنفی میتوانند شورش کنند می تواند در زندان یا پادگان یا غیره باشد.
جبهه انقلاب گروهی که مسئول کشور هستند طبیعتاً موضع قاطعی دارند و تجزیه ایران به هیچ وجه توسط هیچ کسی تحمل نمی شود و قاطعانه در جلوی آن ایستادگی می شود و ایران هم تجزیه نخواهد شد و با توانمندی که ایران دارد
هدایت شده از سلسبیل
💠آیت الله مجتهدی تهرانی:
جبران گناه🔻
💠 عالم ربانی مرحوم آخوند ملاعلی معصومی همدانی رحمةاللهعلیه میفرمود:
↩️ وقتی با پای خود معصیتی انجام دادی،
👈با رفتن به مسجد و مجالس حسینی علیه السلام،گناه آن را جبران کن.
↩️ اگر با چشم خود گناهی کردی
👈 با قرآن خواندن و گریه از خوف الهی و یا گریه بر مصائب اهل بیت علیهم السلام ،آن گناه را جبران کن.
↩️ اگر با گوش خود گناهی کردی،
👈با شنیدن فضائل ائمه اطهار مخصوصا فضائل امیرالمومنین علیهم السلام گناه آن را جبران کن.
------------------
شادی روح شان صلوات
@Salsabil1401
هدایت شده از جعفر خادم
🌳بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيم🌳
قرآن: 📖
فَاصْبِرْ عَلى ما يَقُولُونَ وَ سَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّكَ قَبْلَ طُلُوعِ الشَّمْسِ وَ قَبْلَ غُرُوبِها وَ مِنْ آناءِ اللَّيْلِ فَسَبِّحْ وَ أَطْرافَ النَّهارِ لَعَلَّكَ تَرْضى(طه-١٣٠)
ترجمه: پس در برابر آنچه میگویند، صبر کن! و پیش از طلوع آفتاب، و قبل از غروب آن؛ تسبیح و حمد پروردگارت را بجا آور؛ و همچنین (برخی) از ساعات شب و اطراف روز (پروردگارت را) تسبیح گوی؛ باشد که (از الطاف الهی) خشنود شوی!
تفسير:
١-خداي متعال روی سخن را به پيامبر ص كرده، میگويد:" اكنون كه بنا نيست اين بدكاران فورا مجازات شوند تو هم در برابر آنچه آنها میگويند صابر و شكيبا باش
٢-برای تقويت روحيه پيامبر ص و تسلی خاطر او دستور راز و نيازبا خداونماز وتسبيح را میدهد و ميگويد:قبل از طلوع آفتاب و پيش از غروب آن، همچنين در اثناء شب و اطراف روز تسبيح و حمد پروردگارت را بجا آور تا راضی و خشنود شوی" و قلب تو در برابر سخنان دردآور آنها ناراحت نشود بدون شك اين حمد و تسبيح مبارزهای است با شرك و بتپرستی در عين صبر و شكيبايی در برابر بدگوئيها و سخنان ناهنجار مشركان.البته منظور حمد و تسبيح مطلق است و يا اشاره به خصوص نمازهای پنجگانه روزانه، در ميان مفسران گفتگو است، جمعی معتقدند كه بايد ظاهر عبارت را به همان معنی وسيعش رها كرد و از آن تسبيح و حمد مطلق استفاده نمود، در حالی كه گروهی ديگر آن را اشاره به نمازهای پنجگانه میدانند،
٣-حمد و تسبيح پروردگار و شكيبايی در مقابل گفته آنها است، چرا كه اين حمد و تسبيح و نمازهای شب و روز پيوند انسان را با خدا آن چنان محكم میكند كه به هيچ چيز جز او نمیانديشد، از حوادث سخت نمیهراسد، و با داشتن چنين تكيهگاه محكمی از دشمنان واهمه نمیكند، و به اين ترتيب آرامش و اطمينان روح و جان او را پر میكند.
والْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ
برگرفته از تفسيرنمونه با تلخیص
࿐ྀུ༅🌸🌼🌺༅═
فضل خداي را كه تواند شمار كرد
يا كيست آنكه شكريكي از هزار كرد
سلام روزتون بخیر و سرشار از آرامش وشادي وبركت الهي 🌹🌸
التماس دعا:دوشنبه ٢٦دي١٤٠١
هدایت شده از حسین فرجی
هیچکس به دنبال تجزیه نمی رود.
سخنان لاریجانی درباره مسجد مکی و امام جماعت آن
در مورد جبهه عمومی انقلاب باید بگویم که این جبهه باید روی عبدالحمید حساس باشد. در دوره اصلاحات به عبدالحمید میدان داری دادند در مواردی که عبدالحمید امروز فکر میکند که توانمندی دارد فراموش کرده که این توانمندی ها مرتبط با کجا بوده و در مورد آشوب ها و تحریکاتی که امروز آقای عبدالحمید انجام میدهد دولت های آقایان روحانی و خاتمی مسئولیت مهمی در این رابطه دارند.
جبهه انقلاب بر اساس حق مداری و تحمل دیگران است. ما در مکتب اسلام دو مکتب بسیار مهم داریم یکی مکتب اهل تسنن و یکی مکتب تشیع و اهل بیت. جمهوری اسلامی بر اساس اسلام منبعث از مکتب اهل بیت تشکیل شده و مکتب اهل بیت هم ایرانی نیست، مکتب اهل بیت مال اهل بیت است که آن هم از قریش بود.
اساس کار ما بر این نیست که به مسائل فرقهای دامن بزنیم اما عبدالحمید به طور کلی فاقد حیثیت علمی است و ضمناً به تمامِ تحریکات اجانب و فرقه های مختلف دامن می زند به نظر من این نیاز امروز وجود دارد که جبهه انقلاب با این فرد تعارف را کنار بگذارد عبدالحمید نمی تواند در داخل ایران باشد و بگوید که من ایرانی هستم و در کشور سیاست دشمنان ایران را پیش ببرد.
خدمتی که جمهوری اسلامی در منطقه سیستان و بلوچستان کرد در تاریخ این خطه بی نظیر است به عنوان مثال این خدمت در حوزه زنان هم قابل توجه است اینها که برای زنانشان حتا شناسنامه نمی گرفتند و آنها را فرزند حساب نمی کردند و الان هم نمی کنند جمهوری اسلامی خانمهای این استان را به مدرسه فرستاد و برای آنها دانشگاه درست کرد در استان سیستان و بلوچستان بهترین دانشگاه های کشور تاسیس شد بیمارستان در این استان ساخته شد و بسیاری امکانات برای مردم سیستان و بلوچستان فراهم آورده شد.
دشمن زنان در منطقه سیستان و بلوچستان همین آقای مولوی عبدالحمید و اطرافیانش هستند؛ اینها برای زنان ارزش قائل نیستند. خدمات عظیمی که جمهوری اسلامی ایران برای سیستان و بلوچستان داشته باید توسط جبهه انقلاب بازتاب داده شود و جبهه انقلاب باید پای آن بایستد و البته با فتنه هم باید قاطعانه برخورد کرد.
مسجد مکی کاملاً مصداق مسجد ضرار است یعنی آنجا مسجد نیست یعنی آنجا دقیقاً محل توطئه است برای پیامبر اسلام هم تخریب مسجد ضرار خیلی سخت بود اما مسجد توسط عده ای درست شده بود برای اشاعه افکار نفاقی و انحرافی اما پیامبر دستور داد تا آن مسجد را خراب کنند مسجد مکی امروز به مسجد ضرار تبدیل شده است و از آنجا حرفهای متعفن بیرون می آید. حرف های اسلامی بیرون نمی آید حرفهای کسانی از این مسجد بیرون می آید که در بیرون مرزها علیه اسلام توطئه می کنند کار جبهه انقلاب در این باره کاملاً روشن است و باید در این زمینه محکم ایستادگی کند.
سیستان و بلوچستان از ایران جدا شدنی نیست چون جمهوری اسلامی خیلی قوی است. دشمن حتی نمی تواند یک وجب از خاک ما را جدا کند و جرات این کار را هم ندارد اما ما باید به داد مردم سیستان و بلوچستان برسیم و آنها را از این چنبره اغوا خارج کنیم در بین برادران اهل سنت افراد بسیار دانشمند و افراد صادق وجود دارد آنها باید میداندار باشند این دبدبه و کبکبه ای که عبدالحمید برای خود به هم زده است از برکت جمهوری اسلامی بوده و البته در دوره اصلاحات که دورهای طولانی در کشور ما بود برای همنوایی با او هزینه زیادی شده است.
در مورد اخراج ایران از کمیسیون مقام زن سازمان ملل متحد باید بگویم که سازمان ملل جایی است که در آن تسلط عناصر غربی بسیار وسیع است در عین حال محل کار هم هست یعنی ما نباید فقط در جاهایی که برای ما فرش قرمز پهن میکنند فعالیت کنیم ما باید در جاهای سخت هم کار کنیم و در جاهایی که دشمنان بسیار زیاد حضور دارند باید فعال باشیم و سازمان ملل یکی از این جاها است.
اینکه ما را از کمیسیون مقام زن بیرون کرده اند بسیار کار بدی کرده اند اما ما نباید روحیه خود را از دست بدهیم. از روز اولی که انقلاب اسلامی به پیروزی رسید تا به امروز هر سال حداقل یک قطعنامه ضد حقوق بشری علیه کشور ما در سازمان ملل به تصویب رسیده است بنابراین ما امروز رویین تن شده ایم؛ آنقدر قطعنامه علیه ما در سازمان ملل صادر کرده اند. نکته ای که در اینجا وجود دارد این است که ما نباید میدان را خالی کنیم و باید فعال باشیم حتی اگر یک نفر باشیم.
و این غول روز به روز هم قویتر میشود و برای منافع سلطه گرانه آنها یک خطر عمده محسوب میشود و نمیتوان به راحتی با آن کاری هم کرد در نظر غرب صهیونیست، جمهوری اسلامی همچین موجودی است حالا اینکه رسانهها اینگونه وانمود میکنند که ایران تو سری خور است که البته اینها حرفهای تبلیغاتی است و آنهایی که در کاخ سفید و مراکز تصمیمگیری غرب مینشینند از ظهور جمهوری اسلامی وحشت زدهاند.
بنده مقالات غربیها را مفصلاً مطالعه میکنم و یکی از کا
هدایت شده از حسین فرجی
رهای بنده مانیتور کردن لابه لای خطوط است و حرفهایی که این ها در مراکز مختلف شان میزنند اینها از پدیده جمهوری اسلامی بسیار در هراس هستند لذا همه امکانات شان را تجمیع میکنند تا این غول شاخ هایش شکسته شود. باید بدانیم که در کجا ایستادهایم و یکی از مسائل مهم برای نسل جدید این است که بداند جمهوری اسلامی ایران در کجا ایستاده است.
اینگونه نیست که ما همیشه در مقاصدمان موفق باشیم؛ اصلاح جمهوری اسلامی یک پروسه و تجربه در حال انجام است و با محیط خود در تعامل است یعنی یک موجود زنده است. پدیده جمهوری اسلامی یک پدیده در حالت تطور است و بر اساس نوع تعاملش با محیط پیش میرود و توجه به این مسئله اهمیت دارد طبیعتاً ما در این تطور همیشه موفق نبودیم. یکی از مواردی که در آن موفق نبودیم موضوعات اقتصادی است، اقتصاد کشور یک اقتصاد بسیار قوی بنیه اما با بیماریهای مزمن است.
به نظر شما علت برخی تجارب که موفق نبوده چیست؟
من یک کتاب خیلی قدیمی به نام « تدین، حکومت و توسعه » دارم که بیش از ۳۰ سال گذشته چاپ شده است و صورت مسئله آن این است که یک آدم مدرن چرا باید مسلمان باشد؟ یعنی وقتی ما با دنیا روبرو میشویم چرا باید بگوییم که حرف ما درست، منطقی و قابل قبول است. ما در کشورمان روی عرضه مسئولین بیشتر از داشتن طرح کار میکنیم.
یکی از بزرگان که پیش او میروند میگوید دولت مردان آدمهای خوبی هستند اما بی عرضهاند البته در گذشته هم ممکن است آدمهای خوبی نبوده باشند و بیعرضه هم بودند اما به هر صورت عرضه خوب است اما مسئله دوم است مسئله اول داشتن طرح است.
در حال حاضر بیعرضهتر از بایدن رئیس جمهور آمریکا در دنیا وجود ندارد و یک آدم کند ذهنی است؛ اما سیستم او را اداره میکند. دموکراتها یک طرحی برای خودشان دارند و آن طرح را پیش میبرند از طرفی احمقتر از ترامپ هم کسی نبود منتها سیستم حکومتی میتوانست او را به حد خوبی اداره کند.
مسئله امروز کشور ما موضوع عرضه داشتن نیست مسئله ما داشتن یک نقشه راه برای تحول اقتصادی است ما در هر جا که نقشه داشتیم، موفق بودیم. ما برای سیستم دفاعیمان نقشه داشتیم که موفق شدیم؛ درباره سیستم علمی کشور هم -مقام معظم رهبری که پرچمدار توسعه علمی کشور است چهارچوب یک نقشه را داشته و همیشه آن را دنبال کرده است- با توجه به اینکه دولتها به موضوع علم توجهی ندارند همین توفیقاتی که الان کشور در حوزه علمی دارد مرهون همان نقشه مقام معظم رهبری است.
ما در هر کجا نقشه داریم موفقیم؛ در اقتصاد ما به نقشه نیاز داریم. من در آن کتاب مذکور یک مدل از نقشه را نوشتهام و به عنوان نمونه عرض میکنم ما کشور نفتی هستیم اما نباید یک کشور نفت فروش باشیم در حالی که میتوانیم یک کشور نفتی باشیم؛ نفتی به آن معنا که حتی یک قطره از نفت خام مان را نفروشیم ما بیش از ۱۱۰ حوزه صنایع و علوم وجود دارد که به فرآوردههای نفتی وصل میشود.
ایران باید جوری باشد که وقتی اسم او را میبرند بگویند بهترین بنزین در آن جاست و بهترین صنعت در ایران وجود دارد و یکی از ۱۰ کشور دنیا در صنایع نفتی باشد و در آن هزاران کار پیدا میشود. این یک استراتژی است اگر نقشه ما این باشد از نفتی بودن ناراحت نمیشویم کشور نفتی هستیم ولی نه اینکه به معنای نفت خام فروش باشیم در این رابطه کلی صنایع لازم است و من در آن کتاب قید کردم از صنایع الکترونیک گرفته تا صنایع مکانیک تا صنایع مختلف شیمی و حتی مسائل ریزتر در صنایع شیمی، اگر ما نقشه داشته باشیم مطابق آن نقشه میتوانیم موفق باشیم.
چرا دشمن روی مدل برخورد خود در مقابله با جمهوری اسلامی ایران اصرار دارد؟ ارزیابی دشمن از ادامه حوادث اخیر کشور چیست؟
لاریجانی: از نظر دشمن یعنی آمریکاییها و غرب صهیونیست -وقتی میگوییم غرب صهیونیست یعنی غرب با موتور صهیونیستها در واقع صهیونیستها موتور دشمنی با ما هستند- برایشان حیاتی است که شاخ جمهوری اسلامی ایران را بشکنند. تصور آنها از جمهوری اسلامی ظهور یک قدرتی است که به شدت منافع آمریکا را تهدید میکند. نه اینکه ما با آنها جنگ کنیم بلکه رشد تفکرمان در برهم زدن برنامه آنها در غرب آسیا باشد.
در فتنه اخیر دشمنان مرتب برنامهریزی کردند یعنی نباید احساس کرد که کار تمام است و باید خوابید در واقع باید برای فازهای بعدی دشمن آماده باشیم.
رکورد جمهوری اسلامی درباره رعایت حقوق زنان در منطقه و جهان یک رکورد بسیار خوب است و چه از نظر تحصیل و چه از نظر حضور بانوان در عرصهها اجتماعی مشاهده پیشرفت های چشمگیر و قابل توجهی در کشورمان هستیم البته ما کاستی های خودمان را هم داریم ما دختران مان را فرستادیم که تحصیل کنند اما زمینه های اجتماعی کار آنها را فراهم نکردیم و لذا دختران ما با مشکل کار مواجه شدند. حتی در میدان تحصیل هم برای آن ها امکانات مناسبی را باید فراهم کنیم، درست است که دختران ما سر کلاس درس حاضر می شدند و ام