9.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 واکنش مجلسیها به توافق دولت با آژانس/ اختلاف بر سر چیست؟
✅ @dinosiasi
🔴 توافق صالحی با گروسی
چرا غیر قانونی و باطل است؟
🔹از بامداد امروز پس از اعلام توافق نسبتا محرمانه و دو پهلوی آقای صالحی با رافائل گروسی مدیر کل آژانس، بحث جدی در جریان بوده که آیا این اقدام، نقض قانون مجلس درباره "لزوم توقف همه نظارت های فراپادمانی" از فردا بوده یا نه؟
🔹اظهارات سخنگوی وزارت خارجه، نشان می دهد این توافق، خلاف قانون مصوب مجلس است. آقای خطیب زاده امروز گفت "در سه ماه آینده، دوربین هایى که فرا پادمانى روشن هستند همچنان روشن مى مانند، اما آژانس اجازه دسترسى به آن را ندارد. اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقى متوقف شده است".
🔹طبق مصوبه مجلس، تمام دسترسی ها و نظارت های فراپادمانی باید از فردا متوقف شود. اما با توافق غیر قانونی آقای صالحی، آژانس اجازه پیدا می کند همچنان به تصویر برداری فراپادمانی ادامه دهد و فقط تصاویرش را بعدا دسترسی پیدا کند!
🔹دوست نکته سنجی، درست گفته که این انتظار آژانس (غرب)، شبیه همان حیله یوم السّبتی یهودی هاست. خداوند به قوم حضرت موسی (ع) فرمان داد روز شنبه ماهی صید نکنند. اما آنها می دیدند که اتفاقا شمار ماهی ها روز شنبه زیاد شده و نمی توان از وسوسه صید گذشت!
🔹بنابراین حیله ای اندیشیدند که ظاهر قانون را حفظ کنند اما روح و باطن آن زیر پا بگذارند: شنبه، وقتی ماهی ها وارد آبگیر می شدند، راه خروج شان را می بستند. و صید را می گذاشتند برای یکشنبه، تا هم ظاهر قانون را حفظ کرده باشند و هم، آن را دور بزنند!
🔹توافقی که آقای صالحی با گروسی انجام داده، دقیقا ارتکاب همین ترفند و اقدامی غیر قانونی است. ما از یاد نبرده ایم که آقای صالحی چه قسم های بلند بالایی در مجلس می خورد و فریاد می زد که حقوق ایران در توافق حفظ شده.
🔹اما بعد ها که کار از کار گذشت و بی خبرترین افراد هم فهمیدند آمریکا کلاهبرداری و نقض عهد کرده، آقای صالحی اعلام کرد آمریکایی ها بارها "دبّه" کرده و زیر تعهدات شان زده اند.
🔹مصوبه صریح و روشن مجلس برای صیانت از حقوق پایمال شده ملت ایران در برجام، فردا باید تمام و کمال و بی اعتنای به کلاهبرداری نیابتی آژانس انجام شود. این، لازمه فشار به غرب عهدشکن برای انجام تعهد (لغو تحریم های برجامی و پسا برجامی) است.
✍️ #محمد_ایمانی
➖➖➖➖➖➖➖
@shomareshmakooszohor
8.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آرین طباطبایی مشاور جدید وزارت خارجه آمریکا در امور کنترل تسلیحات
با آرین طباطبایی دختر سید جواد طباطبایی، تئورسین بزرگ اصلاح طلبان و صاحب نظریه مرگ اسلام که اتفاقا از آقای روحانی هم جایزه فارابی گرفت، بیشتر آشنا شوید
➖➖➖➖➖➖➖➖
@shomareshmakooszohor
❤️تقرب قلبی
مُحَمَّدُ بنُ عَلِيٍّ الجَوادِ عَلَيهِ السَّلامُ:
اَلقَصدُ اِلَي اللهُ تَعالي بِالقُلُوبِ اَبلَغُ مِن اِتعابِ الجَوارِحِ بِالاَعمالِ
قصد و تقرّب به خداوند متعال به وسيله قلب ها و دلها، بسيار رساننده تر از #رنج و سختي دادن به اعضاء و جوارح بوسيله اعمال(عبادات) است.
🔸 بحار الانوار، جلد75، صفحه 363
#تقرب #عبادت #قلبی #دل #رنج
❤️۳چیز را رعایت کنید، «پشیمان» نمی شوید
امام جواد علیه السلام :
ثَلَاثٌ مَنْ كُنَّ فِيهِ لَمْ يَنْدَمْ تَرْكُ الْعَجَلَةِ وَ الْمَشُورَةُ وَ التَّوَكُّلُ عِنْدَ الْعَزْمِ عَلَى اللَّهِ عَزَّ وَ جَل
سه چیز است که هر کس آنها را مراعات کند، پشیمان نگردد :
1 - اجتناب از عجله ،
2 - مشورت کردن ،
3 - و توکل بر خدا در هنگام #تصمیم گیری .
🔸كشف الغمة (ط - القديمة) ج 2 ، ص 349
#پشیمانی #عجله #توکل #مشورت
🌱 خوشوقتى که عزیز خدا بود
🔹به مناسبت هشتمین سالگرد رحلت ملکوتی آیتالله خوشوقت
✍🏻علیرضا معاف
🔻روایت مشهوری از پیامبر اعظم است که «اِنَّ لِرَبِّکُم فی اَیّامِ دهرِکُم نَفَحات، الّا فَتَعَرّضُوا لَها» در روزگار زندگانی شما نسیمهای خوش و نفحات بابرکتی است و خود را در معرض آن نسیم و نفحه قرار دهید. اهل حکمت، اساتید اخلاق نظری و معلمان اخلاق عملی را یکی از مصادیق اصلی این روایت جذاب حضرت رسول می دانند.
🔻آیت الله خوشوقت که حقیقتا عزیز خدا بود بی شک یکی از اصلی ترین مصادیق نفحات الهی برای جوانان تهرانی در چند دهه اخیر بود.
🔻ایشان سرسبد احیای روش پرسش و پاسخ در بیان معارف بودند و یکی از شیوههای تربیتیِ مشهور ایشان استفاده از مدلِ گفتگو و پرسش و پاسخ شاگردان از استاد بود، پرسش درست، استفهام و طلب فهم است و شاگردانِ ایشان این را میفهمیدند.
🔻ایشان بهدقت در فهم مخاطب و کار فرهنگی بلسان قوم و بر اساس قدر عقول مردم قائل بود «من اسرع الی الناس بما یکرهون قالوا فیه ما لا یعلمون» (نهج البلاغه). توصیههایی که پیرامون کار رسانهای و یا فرهنگی میفرمودند معمولاً مبتنی بر این اصل بود.
🔻ایشان بین عمل اشتباه افراد و خود افراد تفکیک میکرد و هیچگاه معاصی احتمالی و خطاهای یک عنصر علاقهمند به ایشان باعث دوری آن فرد از محفل نورانی استاد نمیشد.
🔻ایشان از کاری که فرد انقلابی را نسبت به اصل انقلاب بدبین، سرخورده و دلزده کند پرهیز میداد و با دعوت همیشگی به تقوا، آرامش و میانهروی در کارهای رسانهای و فرهنگی از عملی که باعث تقابل با نظام شود و یا فرد را سرخورده و مأیوس کند نهی مینمودند، البته هرگز در امر دین خدا، تساهلی مسلک و تسامحی نگر نبودند ولی مسیرهای اصلاح امور را تدریجی و باحوصله میدانستند
🔻ایشان از روشهای غیرشرعی و توجیه وسیله باهدف بهشدت پرهیز میدادند «ولکنی لا اری اصلاحکم بافساد نفسی» (نهج البلاغه) و نیز از اینکه آخرت خود را به خاطر دنیای دیگران خراب کنی نهی مینمود «لا تجعل رقبتک للناس جسرا» (گردن خود را پل عبور مردم قرار نده – حدیث عنوان بصری)
🔻همهکسانی که به جلسات اخلاقی ایشان مشرف میشدند بر یک نکته مشترک اذعان دارند که توصیه اول و آخر ایشان، تقوا، تقوا و تقوا بود
🔻درس عملی ایشان به همه محافل اخلاقی و جلسات عرفانی، آن بود که مطلقاً به امثال ما که لیاقت نداشتیم و ظرف کوچکی داشتیم ذکر لسانی- به معنای مصطلح آن- یاد نمیداد و ذکر عملی که همان تقوا و ترک گناه بود توصیه محوری و اکید ایشان بود.
🔴 متن کامل در لینک زیر👇
http://fna.ir/f2zru8
@noheday
این یادداشت 👇👇👇 را دو ماه قبل درباره این روزها نوشتم. پیشبینی کردم که حسن روحانی وقتی تاکنون در مواجه با غرب به قوانین موجود و حتی خط قرمزهای رهبر انقلاب در موضوع هستهای توجه نکرده، به این قانون هم توجه و عمل نخواهد کرد.
با این تفاوت که قانون اخیر مجلس یک تفاوت عمده با قوانین قبلی داشت و آن، ضمانت اجرای آن بود که مطابق بند ۹ در صورتی که با عدم لغو تحریمها دولت از پروتکل الحاقی خارج نشود، مقامی که قانون را اجرا نکرده، به دو تا بیست و پنج سال حبس محکوم میشود. تشخیص این موضوع با مجلس است و در صورت معرفی مجلس، قوه قضاییه ملزم به اجرای حکم تعیین شده است.
اکنون با رای قاطع امروز مجلس مبنی بر تخلف دولت از اجرای قانون و معرفی آن به قوه قضاییه، حکم تعیین شده باید اجرا شود.
این یادداشت را یکبار دیگر مطالعه کنید:
eitaa.com/rasaee/4133
👇👇👇👇👇
.
▪️ ابعاد مهم قانون جدید هستهای مجلس
♻️ حبس و زندان در انتظار روحانی
🔹 قسمت اول
🔰 حمید رسایی: روز چهارشنبه طرح «قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها و صیانت از منافع ملت» از سوی نمایندگان مجلس تصویب شد. این قانون پس از طرح ابهام از سوی شورای نگهبان به مجلس بازگشت و با انجام اصلاحاتی دوباره رای نمایندگان را گرفت؛ شورای نگهبان هم در نهایت این طرح را مغایر با قانون اساسی و شرع تشخیص نداد و رئیس مجلس آن را به اقای روحانی ابلاغ کرد.
علیرغم انتقادات واردی که برخی نمایندگان به نحوه اداره مجلس در زمان تصویب این طرح بویژه پس از بازگشت از شورای نگهبان داشتند، اما به تناسب اقدامات معنیدار دولت روحانی و در مقایسه با انفعال مجلس دوره لاریجانی، این مصوبه مجلس یازدهم را باید یک گام به پیش دانست.
مطابق این قانون، چرخ هستهای که با اشاره غربیها و به دست حسن روحانی متوقف شده بود، در صورت اجرا، مجددا به حرکت درخواهد آمد و غنیسازی ۲۰ درصد آغاز، راکتور آب سنگین خنداب اراک احیا، ماشینهای پیشرفته نسل دو نصب و بسیاری از اقدامات دیگر انجام میشوند.
مطابق بند نهم این قانون، در صورت عدم لغو تحریمها (لغو کامل تحریمهای هستهای، نظامی، حقوق بشری و امثال آن) و عدم اصلاح سیستم مبادلات بانکی، اجرای پروتکل الحاقی نیز پس از گذشت دو ماه از زمان لازم الاجرا شدن آن، متوقف میشود.
هر چند معتقد بودم که در خصوص پروتکل الحاقی این شرط باید برعکس قرارداده میشد یعنی ابتدا باید اجرای پروتکل بلافاصله با این قانون متوقف و اجرای مجدد آن، مشروط به تحقق شروط ذکر شده تا دوماه آینده میشد که ظاهرا به دلیل مصوبهای در شورای عالی امنیت ملی، امکان آن نبود.
اما مهمتر از همه این موارد، بند هفتم و نهم این قانون است. اینگونه برداشت میشود که همین دو بند (بویژه بند نهم) روحانی را عصبانی کرده وگرنه قبل از این هم قانون مشهور به ۲۰ دقیقهای توسط لاریجانی به تصویب رسید و بند سه آن هم مهم بود ولی روحانی هرگز احساس خطری نداشت.
برای روحانی حتی خطوط قرمز تعیین شده از سوی رهبر انقلاب هم مهم نبود که اگر بود به آنها پاییند میماند. روحانی در مورد طرح اخیر مجلس درباره بسته معیشتی هم نشان داد به اجرای قانونی که قبول نداشته باشد، پای بند نیست.
اما چرا این دو بند قانونی او را عصبانی کرده است؟ چون این قوانین ضمانت اجرایی نداشتند. اما در قانون اخیر، مطابق بند هفتم آن، تشخیص تحقق شروط قید شده در قانون برای لغو اجرای پروتکل الحاقی، با مجلس شورای اسلامی است و مطابق بند نهم، مسئولان دولتی به تناسب امتناع یا ممانعت از اجرای این قانون به مجازات تعزیری درجه دو تا پنج قانون مجازات اسلامی محکوم میشوند.
مطابق مجازات تعزیری درجه دو تا پنج قانون مجازات اسلامی، مستنکفین از اجرای این قانون به حبس و زندان بیش از دو تا بیست و پنج سال، جزای نقدی، انفصال دائم از خدمات دولتی و عمومی، محرومیت از حقوق اجتماعی بیش از پنج تا پانزده سال، ممنوعیت دائم از یک یا چند فعالیت شغلی یا اجتماعی برای اشخاص حقوقی محکوم میشوند.
🔺قسمت دوم یادداشت را اینجا بخوانید🔻
eitaa.com/rasaee/4134
.
▪️ ابعاد مهم قانون جدید هستهای مجلس
♻️ حبس و زندان در انتظار روحانی
🔹 قسمت دوم
🔰 حمید رسایی: اکنون این چند سئوال در برابر ماست:
۱. آیا غربیها برخلاف ذات خبیثشان تحریمها را لغو خواهند کرد؟ دقت کنید متن بند هفتم قانون این است: (کشورهای ۴+۱ باید نسبت به احرای تعهدات خود و لغو کامل تحریمهای هستهای، نظامی، حقوق بشری و امثال آن اقدام کنند) اگر غربیها به این حق ملت ایران تن ندهند سئوال دوم در برابر ما قرار میگیرد.
۲. آیا روحانی برخلاف مسیری که تاکنون رفته، از عقبنشینی هدفمند و انفعالی در پرونده هستهای تغییر ریل میدهد و به جای پذیرش هزینههای سازش، خود را برای چالش (که بسیار کمتر از هزینه های سازش است) آماده میکند و این قانون را اجرا خواهد کرد یا همانطور که در این روزها شعار داده، این قانون را مضرّ میداند و از اجرای بندهای آن استکاف میکند؟ در این صورت نوبت سئوال سوم است.
۳. آیا مجلس یازدهم، حرمت قانون خود را نگه میدارد و در صورت عدم اجرای مفاد این قانون و عدم لغو کلیه تحریمها و استنکاف دولت برای لغو اجرای پروتکل الحاقی، مقاماتی که امتناع کردهاند یعنی حسن روحانی را برای اجرای حکم حبس و زندان (از ۲ تا ۲۵ سال) به قوه قضاییه معرفی میکنند؟ آخرین مرحله متوجه آقای رییسی است.
۴. آیا در صورت عدم تحقق شروط قانون توسط رییس دولت و اعلام مجلس، قوه قضاییه مجازات تعیین شده در این قانون یعنی حبس و زندان از ۲ تا ۲۵ سال و انفصال دائم از خدمات دولتی و... را اجرا میکند؟
بنابر این پاشنه آشیل مجلس دو ماه دیگر است. مجلسی که این قانون را تصویب کرده تا انتهای خط خواهد رفت؟ اگر نرفت، مردم در باره آن چگونه قضاوت خواهند کرد؟
من البته امیدوارم که غربیها پیام تغییر ریل در ایران را بگیرند و به پذیرش حقوق ملت ایران تن دهند. در وضعیت فعلی مصداق آن ضربالمثل فارسی شدهایم که هم پیاز را خوردهایم هم چوب را و هم پول دادهایم. نه هستهای داریم و نه تحریمها برداشته شده اما همچنان روحانی و دولتمردان او به برجام دلخوش دارند!
روشن است که این قانون در راستای فشار به غربیها برای لغو تحریمها وضع شده است و دولت باید از آن استقبال کنند. عجیب اینجاست که روحانی و یاران او به شدت از تصویب این قانون که در راستای کمک به آنها برای چانهزنی در لغو تحریمهاست، نگران و ناراحتند! باید با همان لحن روحانی خطاب به آنها گفت: کاسبان تحریم، ناراحتید!
🔺قسمت اول یادداشت را اینجا بخوانید🔻
eitaa.com/rasaee/4133
🔹مفهوم و منطوق بیانات امروز رهبر انقلاب:
♻️ تأیید موضع مجلس و اعطای فرصت جبران به دولت
🔰 حمید رسایی: امروز بعد از مصوبه مهم مجلس مبنی بر معرفی مسئولان متخلف دولتی به قوه قضاییه به دلیل عمل نکردن به قانون (خروج از پروتکل الحاقی و پایان دادن به نظارتهای برجامی) رهبر معظم انقلاب در جمع اعضای مجلس خبرگان، بیانات مهمی داشتند که محورهای مهم آن عبارت بودند از:
۱. جمهوری اسلامی از موضع هستهای خود کوتاه نخواهد آمد و اگر لازم باشد غنیسازی تا ۶۰ درصد هم خواهد داشت.
۲. وقتی آمریکا به تعهداتش عمل نکرد، دستور قرآن این است که تو هم تعهدات را رها کن؛ با این حال باز هم دولت محترم ما تعهدات را رها نکرد!
۳. ادبیات آمریکا و سه کشور اروپایی در قبال کاهش تعهدات برجامی ایران، مستکبرانه، طلبکارانه، غیرمنصفانه و غلط است.
۴. جمهوری اسلامی به تعهداتش عمل کرده اما چهار کشور (اروپاییها و آمریکا) به تعهداتشان عمل نکردند که باید مورد عتاب و خطاب و بازخواست قرار گیرند.
۵. اگر جمهوری اسلامی تصمیم به دستیابی به سلاح هستهای داشت، رژیم صهیونیستی و بزرگتر از او هم نمیتوانستند مانع شوند. ما استفاده از سلاح کشتار جمعی را قبول نداریم.
۶. اختلافنظر امروز بین مجلس و دولت باید حل شود. نباید این اختلافات را رها کنند یا تشدید کنند که نشانه دوصدایی باشد. این قابل حل است.
۷. دولت خود را موظف میداند که به قانون عمل کند. تا الان اقداماتی شده و فردا هم اقدام دیگری میشود(خروج رسمی از پروتکل) قانون هم قانون خوبی است. باید هم به دقت عمل بشود. دوطرف در این زمینه با هم همکاری کنند که این عمل بشود.
نتیجهگیری از بیانات رهبر انقلاب
تأکید رهبر انقلاب این است که مصوبه هستهای مجلس، مصوبه خوبی است و به دقت باید اجرا شود. دولت هم میخواهد اجرا کند (یعنی دولت هم تن به اجرای آن دهد).
سئوال این است که آیا وقتی بازرسان آژانس همچنان میتوانند فراتر از پادمان به تاسیسات هستهای دسترسی داشته باشند، وقتی دوربینهای آژانس همچنان نصب و در حال تصویربرداری هستند و وقتی ... به مصوبه مجلس با دقت عمل شده؟ ایا این خروج عملی از پروتکل الحاقی است؟
دولت البته معتقد است که به مصوبه مجلس عمل کرده، اما متن قانون، مرجع تشخیص اینکه به قانون عمل شده یا نه را صحن علنی مجلس تعیین کرده است. مجلس شورای اسلامی امروز با رأی قاطع خود اعلام کرد که توافق دولت با آژانس، بر خلاف متن قانون است و به همین دلیل، مسئولان متخلف دولت را به قوه قضاییه معرفی کرد تا حکم قانونی اجرا شود.
از نگاه رهبر انقلاب، این اختلاف قابل حل است و قانون هم باید عمل شود و دولت هم میخواهد به آن عمل کند. راه حل تحقق این موضوع چیست؟
راه حل پایان اختلاف، عمل با دقت به قانون مجلس و جلوگیری از تشدید آن یک چیز است: آقای صالحی طی نامهای با توجه به بدعهدی آمریکا و اروپا و تاکید رهبر انقلاب بر اینکه وقتی آنها به عهد خود عمل نکردهاند ما هم تعهدی نداریم و با اشاره به مصوبه امروز مجلس که توافق با آژانس را بر خلاف قانون میداند، توافق شب گذشته با آژانس را ملغی اعلام کند. طبعا با این کار، مصوبه مجلس در معرفی به قوه قضاییه ملغی میشود.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
.
با رأی قاطع نمایندگان، گزارش تخلف دولت از اجرای "قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها" به قوه قضائیه ارجاع میشود.
احسنت به نمایندگان
یک گام برای تحقق #مجلس_انقلابی
این #سیلی_به_روحانی ضروری بود. اکنون مطابق قانون، فردی که از اجرای قانون استنکاف کرده (صالحی یا روحانی یا هردو) به ۲ تا ۲۵ سال #حبس باید محکوم شوند.👌
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee