💢روزنامه آمریکایی: بایدن به جای دنبالهروی از سیاست ترامپ به دنبال صلح با ایران باشد
🛑روزنامه آمریکایی «یو اس ای تودی» طی گزارشی، لغو سیاستهای «دونالد ترامپ» رئیسجمهور پیشین آمریکا در قبال جمهوری اسلامی ایران و صلح پایدار با ایران را به عنوان تنها مسیری توصیف کرد که «جو بایدن» رئیسجمهور آمریکا میتواند به «جنگهای ناتمام» آمریکا در جهان پایان دهد.
⭕️در مقدمه این گزارش با اشاره به میراثی که ترامپ در پایان دوره چهارساله خود برای دولت بایدن برجای گذاشته، نوشت که جو بایدن افتضاحات زیادی را در داخل و خارج از آمریکا به ارث برده است.
🔻این روزنامه آمریکایی سپس در ادامه به سیاستهای تهاجمی ترامپ در قبال ایران اشاره کرد و نوشت که دولت بایدن میبایست به صورت اساسی به وابستگی آمریکا به استفاده از نیروی نظامی پایین دهد و این اقدام را با رسیدن به صلحی پایدار با ایران آغاز کند.
🔻طبق این گزارش، ترامپ سیاست بسیار خشن و تندی را در قبال جمهوری اسلامی ایران اتخاذ کرده بود و هماکنون نیز ادامه سیاست «فشار حداکثری» ترامپ علیه ایران در دولت بایدن موجب افزایش تنشها میان واشنگتن و تهران شده است.
🔻روزنامه یو اس ای تودی با اشاره به این موارد ضمن تأکید بر لزوم پیوستن مجدد دولت بایدن به برجام ادامه داد، بایدن فرصت دارد تا با پیوستن به برجام، مسیر جدیدی را ترسیم کند و دیپلماسی گستردهتری را دنبال کند.
🔻در بخشی از این گزارش در توضیح تداوم سیاستهای ترامپ در دولت بایدن آمده است که نکته قابل توجه این است که بایدن زمانی که در رقابتهای انتخابات ریاستجمهوری ۲۰۲۰ آمریکا بود، از ترامپ خواسته بود تحریمها علیه ایران را به دلیل شیوع کرونا کاهش دهد و این در حالی است که با گذشت دو ماه از آغاز به کار دولت وی، هنوز اقدامی در این زمینه صورت نداده است.
🔻طبق این گزارش، برجام یک راهحل کاملاً آماده برای رفع بحران به وجود آمده میان واشنگتن و ایران است و اگر رئیسجمهور آمریکا این فرصت را از دست دهد، درِ دیپلماسی با ایران بسته میشود و احتمال تقابل نظامی را بسیار افزایش میدهد.
🔻یو اس ای تودی همچنین به افزایش تمایل مردم آمریکا به تعامل دولت بایدن با جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و نوشت، نتایج نظرسنجی اخیر مؤسسه «یوگاو» و روزنامه «اکونومیست» همچنین نشان میدهد که تقریباً دو سوم مردم آمریکا از «مذاکره مستقیم» با ایران در خصوص برنامه هستهای ایران حمایت میکنند.
🔻این روزنامه آمریکایی سپس ادامه داد که بایدن و دموکراتهای کنگره باید دیپلماسی با ایران را به صورت جدی دنبال کنند و از برجام به عنوان مدلی برای حل دیگر اختلافات میان آمریکا و ایران استفاده کنند.
♦️یو اس ای تودی سپس در بخش پایانی نتیجهگیری کرد که در صورتیکه بایدن در مقابل جنگطلبان هر دو حزب جمهوریخواه و دموکرات که به دنبال تنش با ایران هستند، تسلیم شود، برنامههای داخلی وی از مسیر اصلی منحرف شده است و پیامدهای جدی آن در ادامه ریاستجمهوری وی و پس از آن نیز حس خواهد شد.
🔵«دونالد ترامپ»، اردیبهشتماه سال ۱۳۹۷ با نقض تعهداتش از این توافق مورد تأیید شورای امنیت سازمان ملل متحد خارج شد و به امید وادار کردن ایران به پیوستن به مذاکرات جدید با آمریکا برای رسیدن به یک توافق جدید، سیاست «فشار حداکثری» را در قبال جمهوری اسلامی ایران به کار گرفت که نه تنها نتیجهبخش نبود بلکه جمهوری اسلامی ایران را وادار کرد تا تعهداتش در قبال برجام را بعد از یک سال کاهش دهد.
🔷علیرغم آنکه بایدن با وعده پیوستن به برجام روی کار آمد اما مقامهای دولت وی از تریبونهای مختلف برای تعیین شرط برای بازگشت خود به برجام استفاده میکنند و این در حالی است که جمهوری اسلامی ایران تصریح کرده شرط بازگشت آمریکا به برجام را رفع بیقید و شرط تمامی تحریمهای اعمالشده (imposed)، بازاعمالشده (reimposed) یا دوباره برچسبگذاریشده (relabaled) توسط دولت آمریکا علیه ایران است.
🔷از طرف دیگر، مقامهای دولت بایدن علیرغم اذعان به شکست سیاست فشار حداکثری در اظهاراتی مشابه با مقامهای دولت ترامپ میگویند قصد دارند از بازگشت به برجام به عنوان سکویی برای «قویتر و طولانیتر کردن» توافق استفاده کنند. دولت بایدن در توضیح درباره مولفههای این «توافقی گستردهتر» با ایران گفته لازم است به اختلافات با ایران در زمینههای موشکی و فعالیتهای منطقهای نیز رسیدگی شود.
@iran_onlin_ir
⛔این هم همان "قرآنِ سرِ نیزه" است ...
❌ایده های این جماعت از ابتدای تاریخ تاکنون تغییر نکرده است . یک روز قرآن بر سر نیزه میرود . روز دیگر هم بر سر نیزه بردنِ آداب و رسوم در دستور کار قرار میگیرد تا فریب به نتیجه برسد .رابرت مالی نماینده آمریکا در امور ایران نوروز مقدس ایرانیها را وسیله قرار داده بدون اینکه یک تحریم را لغو کند. تاریخ تکرار میشود
@iran_onlin_ir
💢تروریستها ۴۰ بار منطقه کاهش تنش ادلب در سوریه را هدف قرار دادند
🛑مرکز روسی آشتی برای سوریه از ۴۰ بار گلوله باران منطقه ادلب در سوریه به دست تروریستها خبر داد.
📌به گزارش اسپوتنیک، «الکساندر کارپوف» معاون «مرکز آشتی طرفهای متخاصم در سوریه» وابسته به وزارت دفاع روسیه در یک نشست خبری اعلام کرد که نیروهای وابسته به یک گروهک تروریستی مورد حمایت آمریکا موسوم به «جبهه النصره» منطقه کاهش تنش ادلب در سوریه را ظرف ۲۴ ساعت گذشته ۴۰ بار گلوله باران کردند.
⭕️وی بطور دقیق گفت: «چهل بار گلوله باران منطقه کاهش تنش ادلب از سوی مواضع گروهک تروریستی جبهه النصره ثبت شده است. در استانهای ادلب (۱۶ حمله)، لاذقیه (۱۷)، حلب (۵)، و حماء (۲)».
🔻وی همچنین خاطرنشان کرد که طبق دادههای طرف سوری، مجموع این حملهها بالغ بر ۳۰ بار بوده است.
🔻کارپوف با تأکید بر اینکه در ۲۴ ساعت گذشته از سوی گروههای مسلح غیرقانونی و تحت حمایت ترکیه هیچگونه حمله توپخانهای ثبت نشده است، گفت که یگانهای پلیس ارتش روسیه به اسکورت وسائل نقلیه در بزرگراه «M-4» حدفاصل استانهای الرقه و الحسکه ادامه میدهند.
🔻گفتنی است که مرکز آشتی طرفهای متخاصم در سوریه وابسته به وزارت دفاع روسیه در فوریه ۲۰۱۶ تشکیل شد. وظایف این مرکز شامل امضای توافقنامههای در زمینه گروه توافقنامههای مسلح غیرقانونی و توافقنامههای انفرادی برای پیوستن به رژیم ترک مخاصمات و همچنین هماهنگ سازی برای تحویل کمکهای بشردوستانه میشود.
@iran_onlin_ir
💢مشکل کشور سوء مدیریت است نه کمبود پول و منابع
🛑محمدباقر قالیباف رئیس مجلس در حاشیه سفر خود به کرمان با انتشار عکسی در صفحه شخصی خود یادداشتی را منتشر کرد. متن یادداشت به شرح ذیل است:
❇️اسم این دختر خانم گل حنانه است؛ حنانه در نزدیکی روستای محروم پورشعبان از توابع منوجان در جنوب کرمان زندگی میکند. حنانه چند قدم با معدن و کارخانه شن فاصله دارد ولی سهمی از منابعی که در چند قدمی او هست، ندارد.
❇️در جایی که حنانه زندگی میکند برق نیست؛ آب نیست؛ حنانه تا بحال یخچال و تلویزیون ندیده است و مادرش امید چندانی به مدرسه رفتن او ندارد. حنانه یک دنیا مهربان است ولی تبعیضها مانع پرورش استعدادهای او میشود.
♨️مشکل کشور ما کمبود پول نیست؛ کمبود منابع هم نیست؛ مشکل ما سوء مدیریت است. سوء مدیریت هم یعنی همینکه که کسی حواسش به حنانه نیست. معجزۀ اجتماعی یعنی منابع کشور به جای دلالها و سوداگران، برای پیشرفت و تربیت حنانهها خرج شود. رفع سوء مدیریت یعنی حنانه از آن معدن شن سهمی ببرد.
❇️با تلاش نمایندۀ محترم کهنوج انشاءالله مشکل برق خانوارهایی که در نزدیکی پورشعبان زندگی میکنند حل خواهد شد ولی آنچه در اولویت است رفع تبعیض در نظام اجرایی و قانونگذاری است تا همۀ حنانههای ایران زمین، به آنچه شایسته استعداد آنهاست برسند و خودشان در آینده، ایران را بسیار بهتر از نسلهای قبل بسازند و آباد کنند. به امید ایرانی که در آن تک تک مردم قوی باشند...
@iran_onlin_ir
💢یمن پیچیدهتر از آن است که بایدن فکر میکند
📌بلومبرگ در گزارشی در خصوص یمن نوشت: دو هدف اصلی سیاست جو بایدن در خاورمیانه از سرگیری توافق هستهای با ایران و پایان دادن به جنگ در یمن است اما واقعیتهای جنگ یمن بسیار متفاوت از تصور بسیاری از آمریکاییها است و دستیابی به اهداف دولت بسیار دشوار است.
🔴در دوران ریاست جمهوری ترامپ، یمن در درجه اول به عنوان مشکل عربستان سعودی با انصارالله و ایران تلقی میشد. در نتیجه، فرض بر این بود که خاتمه درگیریها فقط با وادار کردن سعودیها به خروج از یمن محقق میشود.
♦️این دیدگاه یک هدف سیاسی داشت: به ویژه دموکراتها از یمن به عنوان چوب استفاده کردند تا ترامپ را به خاطر تجاوز عربستان سعودی به یمن و به ویژه محمد بن سلمان مورد سرزنش قرار دهند. در کنگره، تلاش دو جانبه برای مجازات ریاض به دلیل فاجعه انسانی در یمن صورت گرفت اما با وجود حق وتو توسط ترامپ این تلاش بدون نتیجه ماند.
♦️اکنون که دموکراتها قدرت را در دست دارند و بایدن به طور فعال در جستجوی راه حل است، دموکراتها مجبورند تجزیه و تحلیل قبلی خود را در مورد این مسئله ارزیابی کنند. نماینده ویژه بایدن در یمن، تیم لندرکینگ، در حال مقابله با این واقعیت است که پایان جنگ به معنای متقاعد کردن سعودیها برای رفتن نیست. بلکه چالش اصلی متقاعد کردن انصارالله برای اجازه ترک یمن توسط سعودیها در شرایط منطقی است.
🔵ریاض با صرف منابع عظیم در یمن، خواهان نوعی توافق تقسیم قدرت میان انصارالله و دولت عبد ربه منصور هادی است. سعودیها همچنین به تضمینهایی مبنی بر توقف حملات مرزی و حملات موشکی توسط انصارالله نیاز دارند اما از آنجا که جنگ برای انصارالله نسبتاً خوب پیش رفته است، لزومی برای امتیاز دادن برای پایان جنگ ندارند. از نظر تئوری، انگیزه دادن به توافق برای انصارالله کار چندان دشواری نیست. یک توافق سیاسی باید قدرتی را که در طول ۶ سال گذشته جمع کردهاند به رسمیت بشناسد و نهادینه کند.
🔶با این وجود، تعدادی چالش جدی وجود دارد که یکی از آنها عبد ربه منصور هادی است. ترغیب رئیس جمهور مستعفی یمن برای کنار آمدن با توافق با انصارالله تا حدودی دشوارتر خواهد بود.
🔷دولت بایدن با دنبال کردن سیاست هویج و چماق، در پی حل بحران است. از طرفی از سرگیری کمکهای بشردوستانه به مناطق تحت کنترل انصارالله، لغو اعلام انصارالله به عنوان یک سازمان تروریستی به منظور تسهیل ارتباطات دیپلماتیک با لندرکینگ و پایان دادن به حمایت نظامی از ائتلاف تحت رهبری سعودی و از طرف دیگر وزارت خزانه داری تحریمهای هدفمندی را علیه دو رهبر ارشد انصارالله اعمال کرد و لندرکینگ نیز شروع به زیر سوال بردن تمایل انصارالله برای صلح کرده است.
🔻بلومبرگ در ادامه مدعی شد صبر آمریکاییها این بار توسط حملات انتقام جویانه انصارالله در مأرب، منطقهای حدود ۱۰۰ مایلی شرق صنعاء، آزمایش میشود. انصارالله درخواست آمریکا برای آتش بس را رد کرده است. در یمن، همانطور که دولت بایدن در حال کشف است، هنوز گزینههای خوبی وجود ندارد.
@iran_onlin_ir
16.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔شریعتمداری،روحانی رو درباره ادعای "تدارکاتچی بودنِ رئیس جمهور" شست و پهن کرد
❌کنایه حسین شریعتمداری به سخنان دولتمردان در مورد اختیارات رئیسجمهور
🔸اختیارات رئیسجمهور از مجلس و قوهقضائیه و بقیه دستگاهها بالاتر است.
🔸بودجه تمام دستگاهها در اختیار رئیسجمهور است و با آن اعمال قدرت میکند.
🔸اگر رئیسجمهور اختیاراتی ندارد، چرا برای ریاست جمهوری سر و دست شکاندید!؟
@iran_onlin_ir
💢یک ایرانی نخستین توییت تاریخ را خرید
🛑نخستین توییت تاریخ که توسط دورسی، یکی از موسسان و مدیرعامل کنونی توئیتر منتشر شده بود، پس از حراج، سرانجام به قیمتی باورنکردنی فروخته شد.
🖋این توییت بهصورت یک توکن غیرقابل معاوضه (NFT) که نوعی دارایی دیجیتال منحصر به فرد محسوب میشود، فروخته شد. توئیت «اکنون حساب کاربری توئیترم را تنظیم کردم» (just setting up my twttr) که در تاریخ ۲۱ ماه مارس سال۲۰۰۶ (یکم فروردین ۱۳۸۵) توسط دورسی، یکی از موسسان و مدیرعامل کنونی توئیتر منتشر شده بود، پس از حراج، سرانجام به قیمتی باورنکردنی فروخته شد.
🔴کامرون حجازی، مدیرعامل و همبنیانگذار Cent تأیید کرد، این توئیت با استفاده از رمزارز اتریوم و معادل ۲ میلیون و ۹۱۵ هزار و ۸۳۵ دلار و ۴۷ سنت خریداری شده است. این شرکت اعلام کرده که خریدار، «سینا استوی» مدیرعامل ایرانی شرکت بلاکچین Bridge Oracle بوده است.
🔻رمز غیرقابل معاوضه (Non-Fungible Token) که به اختصار آن را NFT نیز مینامند، نوع خاصی از رمزارز است که نماد چیزی منحصر به فرد بهحساب میآید. بنابراین، این رمزها را نمیتوان با یکدیگر معاوضه کرد. این موضوع البته در تضاد با رمزارزهای پایه مانند بیتکوین و بسیاری از رمزهای دیگر که در اصل قابلیت معاوضه دارند، است. رمز غیرقابل معاوضه یا همان NFT، مجوزهایی دیجیتال محسوب میشود که به یک فرد این اجازه را میدهد بر روی تولیداتی خاص، ادعای مالکیت کند. ضمن اینکه قدرت انتقال یا فروش آنها را نیز داشته باشد. با این حال باید گفت که امنیت این مجوزها بهشدت به فناوری بلاکچین بستگی داشته و از این نظر، کارکردی شبیه به بیتکوین و سایر ارزهای دیجیتال دارد.
@iran_onlin_ir
♨️شبکههای متجاوز را بشناسید
📛اینستاگرام در صدر برنامههای «متجاوز»
🔴بنا بر پژوهشی که پیکلود انجام داده است، اینستاگرام ۷۹ درصد دادههای شخصی کاربران خود شامل سوابق جستجو، موقعیت مکانی، نشانیهای تماس و اطلاعات مالی را گردآوری میکند و در اختیار طرفهای ثالث میگذارد.
🔻فیس بوک، هم در این جدول، در جایگاه دوم قرار دارد. این شبکه اجتماعی، ۵۷ درصد دادههای کاربران خود را در اختیار شرکتهای ثالث و از جمله شرکتهای وابسته به خود میگذارد.
🔻برنامکهای تحویل غذای «اوبر ایتز» و «دلیوروو» هم وضعیت بدی دارند و در کنار «لینکداین»، «ترینلاین»، «یوتیوب»، «دولینگو» و «ایبی»، جزو ۱۰ صدرنشین هستند.
@iran_onlin_ir
⁉️سال ۱۳۹۹ گرانترین سال برای مردم بود
♨️در بهمنماه سال ۹۹ شاخص قیمت کالاها و خدمات مصرفی خانوارهای شهری کشور به ۲۸۹.۵ واحد رسید که گویای افزایش ۴۵.۱ درصدی متوسط قیمت کالاهای مصرفی در ۱۱ ماه نخست امسال است.
❌به عبارت دیگر خانوارهای شهری کشور به طور میانگین ۴۵.۱درصد بیشتر از ابتدای امسال برای خرید یک «مجموعه کالاها و خدمات یکسان» هزینه کردهاند.
♨️افزایش ۴۵.۱ درصدی متوسط قیمت کالاهای مصرفی مردم در ۱۱ ماه نخست امسال، بالاترین رکورد افزایش تورم در مدت مشابه دو دهه اخیر محسوب میشود.
⛔رکورد قبلی افزایش تورم در ۱۱ ماه نخست سالها مربوط به سال ۱۳۹۷ با ۴۱.۲درصد بود.
❌از لحاظ افزایش قیمت مواد خوراکی نیز سال ۱۳۹۹ دومین رکورد گرانی را به جای گذاشته است. در ۱۱ ماه نخست سال گذشته شاخص قیمت مواد خوراکی ۶۳.۷درصد افزایش یافته که پس از سال ۱۳۹۷ با رکورد ۶۴.۵درصد، سال ۱۳۹۹ گرانترین سال برای مواد غذایی محسوب میشود.
@iran_onlin_ir
چالش اصلی ایران کدام خواهد بود؟ اسلام افراطی یا اسلام تفریطی؟ آیا امثال آقامیری ، ریل گذار جناح چپ در محقق کردن پروژه اسلام رحمانی هستند ؟ خاتمی با کدام هدف در پیام نوروزی بر روی اسلام رحمانی تمرکز کرده بود؟ اسلام رحمانی خطر بزرگی است که آیت الله خامنهای در سال های قبل درخصوص آن هشدار داده بود. / با ما همراه باشید...
#استوری
@iran_onlin_ir