eitaa logo
عکس نوشت
70 دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
185 ویدیو
7 فایل
🇮🇷 قوت در فضای مجازی حیاتی است🌹🌿 📝 محتواسازان و جریان سازان آینده کشورم ایران 🇮🇷 عکس‌نوشت‌ها، کلیپها، استیکرها تولید محتوا هستند کانال عکس نوشت ۱۴۰۰ در روبیکا https://rubika.ir/aksnevesht_1400 آیدی جهت سفارش بنر و عکس نوشت:👇 @mohamad12mahde
مشاهده در ایتا
دانلود
🌹🍃احکام روزه: حکم خواندن نماز مغرب قبل از افطار ⁉️ سؤال: اول اذان مغرب در ماه مبارک رمضان اگر کسی سر سفره افطار منتظر ما باشد، ولی ما نماز اول وقت بخوانیم و بعد افطار کنیم، مشکلی دارد؟ ✅ پاسخ: مستحب است روزه‌دار نماز مغرب را پیش از افطار بخواند؛ ولی اگر کسی منتظر اوست یا خودش به قدری گرسنه است که نمی‌تواند نماز را با حضور قلب به جا آورد، بهتر است اوّل افطار کند ولی در صورت امکان نماز را در وقت فضیلت بخواند.
🌹🍃 احکام روزه: نرسیدن روزه‌دار به وطن خود قبل از ظهر ⁉️ سوال: اگر شخصی بخواهد قبل از زوال به محل اقامتش برسد، ولی در راه به خاطر حادثه‌ای نتواند در زمان معین به مقصد برسد، آیا روزه او اشکال دارد و آیا کفّاره بر او واجب است یا فقط قضای روزه آن روز را باید به جا آورد؟ ✅ پاسخ: در فرض سوال اگر قبل از ظهر مسافرت را آغاز کرده و شب گذشته قصد سفر داشته، فقط قضای روزه آن روزی که پیش از ظهر به محل اقامتش نرسیده، واجب است و کفّاره‌ ندارد.
🌹🍃احکام روزه: حکم تزریق آمپول ‌ ✅ احتیاط واجب آن است که روزه‌دار از استعمال آمپول‌های تقویتی و آمپول‌هایی که به رگ تزریق می‌شود و همچنین انواع سِرُم‌ها خودداری کند ولی تزریق آمپول غیر تقویتی در عضله؛ مانند آنتی بیوتیک یا مسکن یا آمپول بی‌حسی و نیز دارویی که روی زخم‌ها و جراحت‌ها گذاشته می‌شود، اشکال ندارد. 📚رساله نماز و روزه، مسأله ۸۲۵
🌹🍃احکام روزه: حکم وارد شدن حشره به فضای دهان روزه‌دار ⁉️ سوال: اگر حشره (پشه) وارد حلق روزه‌دار شود، آیا روزه باطل می‌شود؟ ✅ پاسخ: اگر سهواً یا بی‌اختیار فرو رفته باشد، اشکال ندارد.
🌹🍃احکام روزه: حکم بخار آب حمام برای روزه‌دار ⁉️ سوال: اگر بخار آب در حمام زیاد باشد، آیا باعث بطلان روزه می‌شود؟ ✅ پاسخ: بخار آب حمام موجب بطلان روزه نیست، مگر آنکه در دهان وارد و تبدیل به آب گردد و بلعیده شود.
🌹🍃احکام روزه: حکم تزریق خون به روزه‌دار ⁉️سوال: تزریق خون به روزه‌دار چه حکمی دارد؟ ✅ پاسخ: تزریق خون به احتیاط واجب، موجب بطلان روزه است.
🌹🍃احکام روزه: حکم دروغ بستن به خدا و معصومین (علیهم السلام) برای روزه‌دار ‌ ✅ دروغ بستن به خدا و پیامبران و معصومین (علیهم السَلام) بنابر احتیاط واجب روزه را باطل می‌کند، هرچند بعداً توبه کند و بگوید نسبت دروغ داده است. 📚 رساله نماز و روزه، مسأله ۸۵۹
🌹🍃احکام روزه: قوت غالب در فطریه ⁉️ سوال: کسی که در طول سال، بیشتر برنج استفاده می‌کند تا نان، آیا باید سه کیلو برنج یا مبلغ آن را برای فطریه بدهد؟ ✅ پاسخ: فطریه اگر از گندم، جو، خرما، برنج و مانند اینها یا پول هر کدام داده شود، کفایت می‌کند و منحصر به قوت غالب شخص نیست.
🌹🍃احکام روزه: زمان كنار گذاشتن فطریه ⁉️ سوال: زمان کنار گذاشتن فطریه و پرداخت آن، چه موقع است؟ ✅ پاسخ: از غروب شب عید فطر می‌تواند فطریه را بپردازد یا کنار بگذارد و بنا‌بر‌احتیاط واجب، مکلف باید فطریه را پیش از نماز عید بپردازد، ولی اگر نماز عید نمی‌خواند، می‌تواند دادن فطریه را تا ظهر به تأخیر بیندازد و در صورتی که آن را از مال خود جدا کرده و کنار گذاشته، تأخیر در پرداخت چنانچه برای غرض عقلایی باشد و سهل انگاری محسوب نشود، اشکال ندارد و اگر کنار نگذاشته باشد نیز بنا‌بر‌احتیاط واجب ساقط نمی‌شود و باید با قصد قربت و بدون نیت ادا و قضا، فطریه را بپردازد.
🌹🍃احکام روزه: زکات فطریه میهمان ⁉️ سوال: آیا پرداخت فطریه مهمان به عهده میزبان است؟ ✅ پاسخ: فطریه‌ی میهمان یک شبه، به عهده میزبان نیست؛ در وجوب فطریه میهمانی که پیش از غروب آفتاب بر میزبان وارد می‌شود، شرط است که جزء افراد نان‌خور و تحت عنوان عائله‌ی میزبان محسوب شود، مانند خدمتکار یا بعض افراد فامیل که هر از چند گاه چند روزی در منزل شخص بسر می‌برند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🇮🇷🇵🇸 ﷽ ❤️🍃 امام‌خامنه‌ای (مدظله‌العالی): ✅ قدس شریف در اختیار مسلمانان قرار می‌گیرد و دنیای اسلام آزادی فلسطین را جشن خواهد گرفت. ان شاءالله 🍃🌹🍃 | |