فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥#کلیپ_مهدوی
💢شما مسلمان باشید ما خودمان سراغتان می آییم‼️
🎙 استاد#عالی
✅ برای دسترسی به تمامی متون مهدوی و فایل های صوتی و تصویری تمامی اساتید مهدویت روی #معرفی_نامه_کانال کلیک کنید
🌹🍃🌹🍃
@mahdisahebazman
#رجعت 8⃣
⭕️ فرصتی برای یاری رسانی
🔹 در بررسی آیات رجعت به آیه ۵١ سوره غافر می رسیم: «إِنَّا لَنَنْصُرُ رُسُلَنَا وَالَّذِينَ آمَنُوا فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَيَوْمَ يَقُومُ الْأَشْهَادُ»؛ ما پيامبران و مؤمنين را در دنيا يارى خواهيم نمود و در قيامت نيز آنان را يارى مینماييم.
🔸 مرحوم قمى در «التفسير» از امام صادق اینگونه نقل نموده كه امام فرمودند: «به خدا سوگند، مقصود از يارى كردن خدا در اين دنيا، زمان رجعت است. مگر نمیدانى بيشتر پيامبران خدا را، كسى يارى نكرد تا كشته شدند و نيز ائمهی بعد از آنان را، كسى يارى نكرد تا كشته شدند؟!»
📚 بحارالانوار، ج ۵٣، ص ۴٨
#یک_شنبه
#پنج_شنبه
🌹🍃🌹🍃
@mahdisahebazman
اخلاق امام زمانی.mp3
5.15M
#استاد_رائفی_پور
#امام_زمانی
دنبال این باش که چه کمکی کنی برای آقا..
دنبال ابن باش که حضرت عباس بشی برای امام زمان..
حضرت زهرا برات دعا میکنن..
✅فایل کم حجم
#پیشنهاد_دانلود
#اللّهمُ_عَجِّل_لِوَلیّڪَ_الفَرَج
🌹🍃🌹🍃
@mahdisahebazman
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 آیا واقعاً طالب ظهور امام زمان هستید؟
❇️ آیا واقعاً دوست دارید، امامتان را ببینید؟
✳️ آیا واقعاً از وضعیت موجود ناراحت هستید؟
🌀 آیا واقعاً دنبال راه حلی برای ظهور هستید؟
↩️ آیا می خواهید بدانید تنها راه برون رفت از این وضعیت موجود چیست؟
❓پس پاسخ این سوال را ملاحضه فرمایید.👇
✅ طبق فرموده ی امام علی (ع) :
امام همچون کعبه 🕋 است که باید به سویش حرکت کنند،(دعوتش کنند) نه این که او به جانب مردم رود...
✍️ لذا دعوت از امام باید رسمی و کتبی باشد،تابه آن عنایت و توجه شود.
🕒پس لحظه ای درنگ نکنید و همین حالا
وارد سایت ➖➖ (عهد یمین) ➖➖ شوید.
و در پویش🌐 سراسری دعوت از امام عصر (عج) شرکت و ثبت نام نمایید.
آن وقت خواهید دید که کلید🔑 ظهور همین دعوت نامه است.
آدرس سایت 👇
🇮🇷➖➖➖➖➖➖ ahdeyamin.ir ➖🇮🇷
😭 لاحول و لا قوه الّا باالله العلی العظیم 3️⃣1️⃣3️⃣
لطفا انتشار گسترده 📡 در کانالها و گروه ها
🔹آیت الله حائری شیرازی:
🔸🔹الفاظ اذان حتی برای کفار هم گیرایی دارد
👈این الفاظ و این کلمات وقتی درست ادا بشوند به اندازه ای تأثیر دارند که کسی هم که اهل دین و مذهب هم نیست گاهی تحت تاثیر قرار می گیرد.
#موسیو_لئون_دنی فرانسوی، یک سفرنامه ای نوشته.
❄️ این با شوهرش از طریق ترکیه به ایران آمده و از تهران و اصفهان و شیراز عبور کرده.
❄️ در حوادثی که در راه شهر «فراشبند» برایش پیش آمده نقل می کند که شبی را در فراشبند خوابیدیم، سحرگاه کسی اذان می گفت. اذان او و صدای او چنان روحانیتی داشت که نه قبل از او من چنان لذتی برده بودم و نه بعد از او چنین لذت روحانی ای به من دست داد.
#پویش_سربازان_موذن
قسمت دهم
﴾﷽﴿
📚 #داستان_واقعی
#راز_کانال_کمیل
✫⇠ در کانال کمیل چه گذشت؟😭
9⃣ #قسمت_نهم
🔻آغاز عملیات
✨از میدان مین عبور کردیم. کل مسیر پر از تپه های رملی کوچک و بزرگ بود. اما دو تپه رملی، از بقیه بزرگتر بودند که در شناسایی ها به تپه های دوقلو معروف شده بودند. شروع کار ما ار آنجا بود. درست بعد از این تپه ها بود که اولین کانال، برای جلوگیری از پیش روی ما قرار گرفت. حدود پانصد متر مانده بود به تپه های دوقلو، درست در ساعت نه و سی دقیقه ی شب یکشنبه هفدهم بهمن ماه 1361 از پشت بیسیم رمز عملیات اعلام شد. شیپور جنگ به صدا درآمد، همان شیپوری که شهید چمران، آن را معیار شناختن مرد از نامرد می دانست.
✨کار حسینی در پیش بود. فرزندان خمینی بعد از پیروزی در جهاد اکبر، آماده ی جان بازی در جهاد اصغر، در میدان کارزار بودند. و چه سهل است آن جهادی که از بزرگ به کوچک می رسد. آنجا به خوبی می دیدیم که راه صدساله تکامل، برای فرزندان امام مهربان امت، یک شبه طی می شد. سوز سرمای بهمن ماه توی صورت ما می خورد، اما هیجان و اضطراب عملیات، زمانی برای فکر کردن درباره ی سرما باقی نمی گذاشت. بچه ها به زیر تپه های دوقلو رسیدند. بعثی های مستقر در تپه های از قبل منتظر گردان کمیل بودند! آنها بکباره منوّر زدند و فضا همانند روز روشن شد.
✨معرکه ای برپا شد. دوشکاهای دشمن حسابی از بچه ها تلفات گرفت. اگه شجاعت آر پی جی زنها نبود، بچه های گردان کمیل همان جا قتل عام می شدند. در میان تعدادی از آنها هم شهید شدند. عده ای نیز سنگرهای دشمن را به تصرف درآوردند. بقیه نیروها هم با درایت فرمانده گردان، برادر محمود ثابت نیا، توانستند بدون درگیری تپه دوقلو را دور بزنند و مسیر را ادامه دهند. این هنرمندی فرمانده شجاع و کاردانی مثل ثابت نیا بود که همه نیروها درگیر نشوند. هدف او رسیدن به کانال ها بود. به همین خاطر فقط یک دسته نیرو در کنار تپه های دوقلو نگه داشت و بقیه را همراه خود برد.
👈 #ادامه_دارد...🖊
📚منبع :کتاب راز کانال کمیل
🍃🌹🍃🌹
@mahdisahebazman