🔻ارزش سهام عدالت ۵۳۲ هزار تومانی ۱۵ میلیون تومان شد
🔹 کسانی که ارزش اولیه سهام عدالت آنها ۵۳۲ هزار تومان است در پایان معاملات روز چهارشنبه ۱۱ تیر ارزش سهام عدالتشان به ۱۵ میلیون و ۱۳ هزار تومان رسیده است.
🔹این رقم در روز قبل از آن ۱۴ میلیون و ۳۴۰ هزار تومان گزارش شده بود که بر این اساس سود ۶۷۳ هزار تومانی طی یک روز عاید مشمولان سهام عدالت با ارزش اولیه ۵۳۲ هزار تومانی شده است.
9.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 ماجرای شنيدنی شفای نوزاد در حرم مطهر حضرت امام الرئوف (ع) در دوران قرنطینه
🏆قهرمانی مقتدرانه تیم بنیاد نوین نماینده شهر قهجاورستان در مسابقات لیگ برتر فوتبال شهرستان اصفهان را خدمت تمامی بازیکنان و اعضاء کادر باشگاه و مردم ورزش دوست شهر قهجاورستان تبریک عرض مینمائیم..
مسئول هیئت فوتبال شهر قهجاورستان
رسول طاهری
@futbalghahjaverestan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💓به شوقت آسمان را دوست دارم
💓لباسخادمانرادوستدارم...
💓چه حسی دارد آقاجان حریمت
💓کبوترهایتان را دوست دارم
🍃 اللهم عجل لولیک الفرج 🍃
🌙 شب بخیر - التماس دعا
@ghahjaverestankhabar
🔺خبرهای خوب برای جاماندگان سهام عدالت
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس:
🔹برای موضوع ساماندهی سهام عدالت، یکشنبه در کمیسیون اقتصادی با اولویت جاماندگان سهام عدالت وارد دستور میشویم.
🔹در تلاشیم ظرف یکی دو هفته آینده هرچه سریعتر متن نهایی مصوبه کمیسیون اقتصادی درباره طرح ساماندهی «سهام عدالت» را پس از تایید همکارانمان در کمیسیون، به صحن علنی ارائه کنیم.
♦️کسر اقساط وام یک میلیونی کرونا از این ماه از یارانه نقدی خانوار
🔹️اقساط وام یک میلیون تومانی کرونا همزمان با واریز یارانه نقدی این ماه(تیر)، از سرجمع یارانه نقدی خانوارهای یارانه بگیر کسر خواهد شد.
🔹️مقرر شده هر ماه مبلغ ۳۵ هزار تومان و ۱۰۰ تومان از سرجمع یارانه هر خانوار کسر شود و مدت زمان بازپرداخت این تسهیلات نیز ۳۰ ماه در نظر گرفته شده است.