فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴معبری به کربلا
🔹رفتند. با آرزوی کربلا.
تا معبری باز کنند برای امام و امت.
🔸️ما را رساندند به کربلای حسین و خودشان؛ پرکشیدند تا خود حسین..!
#یادش_بخیر در سالهای قبل این روزها در معبر بودیم.
📽گزیده #مستند_معبر.
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج 🏴
#کانال_اخبار_شریفیه 😷
https://eitaa.com/aKhbarsharifie/5828
بنیاد برکت ۱۵۰۰ نفر نیرو استخدام میکند
لینک زیر شرایط و مقررات استخدام
http://trmcg.iran-azmoon.ir/Conditions.aspx
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج 🏴
#کانال_اخبار_شریفیه 😷
https://eitaa.com/aKhbarsharifie/5828
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴مرعوب بودن در برابر شرق و غرب را در دولتم از بین خواهم برد
🗓 سالروز انتخاب حضرت آقا به ریاست جمهوری در سال ۶۰
اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#کانال_اخبار_شریفیه
https://eitaa.com/aKhbarsharifie
درموج سوم بیماری کرونا برای تحقق فرمایش مقام معظم ولایت
وهمچنین کمک به پرسنل بیمارستان
وحفظ سلامتی مردم عزیز
وکم کردن مخارج کشور در ایام تحریم
به نیروی جهادی به عنوان همراه بیمار در بیمارستان بوعلی نیازمبرم می باشد
اعلام آمادگی بافرستادن نام ونام خانوادگی وشماره تلفن به شماره ۰۹۱۰۲۰۸۳۳۷۹ تاظهر روز شنبه همین هفته
گروه جهادی صراط(صدای رسای انقلاب طیبین)
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج 🏴
#کانال_اخبار_شریفیه 😷
https://eitaa.com/aKhbarsharifie/5828
🔴 کرونای ترامپ و انتخابات آمریکا‼️
🔻 ترامپ کرونا گرفت؛ حالا تکلیف آمریکا و انتخابات چه خواهد شد:
1️⃣ در قانون اساسی آمریکا وقتی یک رییس جمهور از انجام وظائف خود ناتوان شود و قدرت تصمیم گیری و اداره کشور نداشته باشد ، معاون اول او کفیل ریاست جمهوری خواهد شد و این امر در گذشته نیز مسبوق به سابقه بوده است. برای مثال در دوره ریگان ، زمانی که وی عمل جراحی کرد معاونش جرج بوش پدر کفیل شد، یا در دوره بوش پسر ۲ بار دیک چنی وظایف رییس جمهور را برعهده گرفت.
2️⃣ انتخابات آمریکا پابرجاخواهد بود چرا که یک دولت حتی یک روز بیش از موعد مقرر نمی تواند بر مسند قدرت باقی بماند و اگر رییس جمهور فوت کند یا اتفاقی برایش رخ دهد معاون او تا پایان دوره، مسئولیت های وی را عهده دار خواهد بود.
3️⃣ حداقل ترامپ ۲ هفته در قرنطینه باقی می ماند و برنامه انتخاباتی او تحت الشعاع قرار خواهد گرفت و سفرهای انتخاباتی اش تعطیل می شوند و مناظره ۱۵ اکتبر با جو بایدن نیز به احتمال زیاد لغو می شود.
4️⃣ ناتوانی در کنترل ویروس کرونا توسط دولت که حتی به رئیس جمهور هم سرایت کرده ، اتفاق خوبی برای جمهوری خواهان نخواهد بود زیرا ترامپ و حامیانش به کرات اصول بهداشتی را رعایت نکرده و معمولا ماسک به همراه نداشتند.
5️⃣ در مورد تاثیر ابتلای رییس جمهور به کووید ۱۹ و نتایج انتخابات نمی توان زود قضاوت کرد چرا که ممکن است سوپرایز اکتبر ترامپ واکسن کرونا باشد و او خود برای سوپرمن بازی هایش از این واکسن استفاده کند تا از آن بهره تبلیغاتی ببرد. البته ممکن است عکس این قضیه هم صادق باشد.
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج 🏴
#کانال_اخبار_شریفیه 😷
https://eitaa.com/aKhbarsharifie/5828