♨️ گوشه ای از تصاویر عزیزانی که به بازدید غرفه یمن در نمایشگاه کتاب تشریف آوردند ،
انشالله هدایای نگین عقیق ارسال می گردد .
#یمن
🔰 کانال تخصصی یمن و کشورهای خلیج همیشه فارس
https://eitaa.com/Akhbare_Yaman
⭕️ «توافق اسرائیل و عربستان سعودی، فلسطین را آزاد نخواهد کرد»؛ یادداشت مجله فارن پالیسی درباره وظایف دولت آمریکا برای پایان بحران فلسطین
🔰 کانال تخصصی یمن و کشورهای خلیج همیشه فارس
https://eitaa.com/Akhbare_Yaman
🔻فارن پالیسی با انتخاب این عنوان برای نوشتاری تفصیلی درباره مسیر پیش روی صلح در خاورمیانه نوشت: «اعضای ارشد دولت جو بایدن به گفتگو درباره راهحل دو کشوری برای مناقشه اسرائیل و فلسطین بازگشتهاند. جو بایدن در جریان سخنرانی خود در ماه مارس گفت که «تنها راهحل واقعی راهحل دو کشوری است»؛ اظهارنظری که موضع رسمی و علنی ایالات متحده را در رابطه با مناقشه فلسطین و اسرائیل تقویت میکند.»
🔻با این حال، کمی بیش از یک ماه بعد، ایالات متحده در جایگاه تنها کشوری ایستاد که قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل را که میتوانست راه را برای عضویت کامل فلسطین در این سازمان هموار کند، وتو کرد. دولت جو بایدن تلاش میکند تا این دایره به ظاهر متناقض را با این ادعا که ایالات متحده با تشکیل دولت مستقل فلسطین مخالفت نمیکند بلکه معتقد است که تأسیس چنین دولتی تنها از طریق مذاکرات دوجانبه با اسرائیل امکانپذیر است، توجیه کند.
🔻اما اینکه چگونه این مذاکرات دوجانبه قرار است در وهله اول آغاز شود، زمانی که رهبران اسرائیل و بخش بزرگی از اسرائیلیها با اندیشه تشکیل کشور فلسطین مخالف هستند، نامشخص است. قمار دولت بایدن برای تشکیل دولت مستقل فلسطین بر از سرگیری تلاش های دیپلماتیک برای عادیسازی رابطه عربستان سعودی و اسرائیل استوار است، روندی که با حمله ۷ اکتبر حماس و جنگ متعاقب آن متوقف شد.
🔻همانطور که توماس فریدمن، خبرنگار کهنهکار حوزه غرب آسیا و کارشناس مورد علاقه بایدن در یادداشت اخیر برای نیویورک تایمز نوشت، اسرائیل در ازای عادیسازی باید اصولاً با «خروج از غزه و متعهد شدن به تلاش برای تشکیل کشور فلسطین» موافقت کند. برای به نتیجه رسیدن کل بسته مورد توافق، ایالات متحده همچنین متعهد به یک اتحاد امنیتی تقویتشده با سعودیها برای مقابله با نفوذ فزاینده چین و جلوگیری از «بلندپروازیهای منطقهای» ایران است.
🔻این با منطق توافقنامه ابراهیم دولت دونالد ترامپ مطابقت دارد که در سایه آن اسرائیل برای اولین بار از سال ۱۹۹۴ با چهار کشور عربی روابط دیپلماتیک برقرار کرد.
🔻هر دو این ابتکارات از یک فرض سرچشمه میگیرند که اسرائیل پس از برقراری روابط مسالمتآمیز با دیگران، حاضر به ارائه امتیازهایی در میدان به فلسطینیها خواهدشد؛ ولی این فرض از قبل شکست خورده است. برنامه اسرائیل برای الحاق زمینهای بیشتر حتی پس از تعهد اسمی به عدم الحاق کرانه باختری در ازای روابط با امارات متحده عربی، سرعت بیشتری هم پیدا کرد. با این حال دولت بایدن مصمم است دستور کار دونالد ترامپ را برای ادغام اسرائیل در غرب آسیا بدون توافق قطعی با فلسطینیها گسترش دهد. این یک اشتباه بزرگ خواهد بود.
🔻همانطور که متیو دوس از مرکز سیاست بینالملل نوشته است، یکی از پیشفرضهای کلیدی توافقنامه ابراهیم این بود که فلسطینیها به سادگی قابل مدیریت در یک بازه زمانی نامحدود هستند و ادامه محروم نگاه داشتن آنها از حقوق اساسیشان به طغیانی از سوی آنها منتهی نخواهد شد. شکافهایی در این فرض پیش از ۷ اکتبر وجود داشت؛ اما تحولات از زمان شروع جنگ به طور قطع نادرست بودن این فرض را ثابت کرد.
🔻دیگر امکان ندارد یک رئیس جمهور دموکرات بتواند بدون قید و شرط از اسرائیل حمایت کند، صرف نظر از رفتار یا موضعی که در قبال فلسطینی ها دارد، و همزمان با واکنش شدید در داخل این حزب روبهرو نشود. تحکیم حقوقی و سیاسی واقعیت یک دولت به نام فلسطین به احتمال زیاد تنها به تغییر دیدگاه رهبران و مقامات ایالات متحده سرعت خواهد بخشید.
🔻این یک واقعیت جدید نیست: اشغالگری نظامی اسرائیل در سرزمین های ۱۹۶۷ بیش از نیم قرن است که وجود دارد. تمام قلمرو بین اردن و مدیترانه تحت تسلط مؤثر اسرائیل است، در حالی که فلسطینیها در موقعیتهای پراکنده جغرافیایی تقسیم شدهاند.
🔻از هر ۱۰ یهودی اسرائیلی یک نفر در شهرکهای کرانه باختری اشغالی از جمله بیتالمقدس شرقی زندگی میکند و شهرکنشینان نه تنها در کنست بلکه در دولت و همچنین در دادگاه عالی خدمت میکنند. در چنین شرایطی دیگر ایالات متحده نمیتواند تظاهر کند که از سیاست اسرائیل برای تثبیت اشغالگری بیخبر است.
🔻دولت بایدن از به رسمیت شناختن حاکمیت اسرائیل بر تمامی بیتالمقدس و بلندیهای جولان توسط دولت ترامپ و اینکه شهرکها ناقض قوانین بینالمللی نیست، حمایت کرده است. تنها در فوریه و مارس امسال بود که دولت به موضع قبل از دوره ترامپ مبنی بر غیرقانونی بودن شهرکسازیهای اسرائیل بازگشت.
... ادامه دارد ...
#سعودی
#فلسطین
#رژیمصهیونیستی
🔰 کانال تخصصی یمن و کشورهای خلیج همیشه فارس
https://eitaa.com/Akhbare_Yaman
🔻 اگر ایالات متحده در تلاش برای بازگرداندن اعتبار خود در تلاش برای میانجیگری یک راهحل سیاسی در مناقشه فلسطین و اسرائیل جدی بود، باید قوانین ایالات متحده مانند قانون کمک خارجی را به اجرا میگذاشت که کمک نظامی به کشورهای مانع ارسال کمکهای بشردوستانه را ممنوع میکند. البته گزارشهایی وجود دارد که محمولههای مهمات در حال توقف هستند؛ اگرچه مشخص نیست که آیا این اقدام در راستای اجرای این قانون است یا خیر؛ همچنین درباره اهمیت سلاحهای متوقف شده تردیدهای جدی وجود دارد.
🔻فشار بر اسرائیل بخش کلیدی هر راهحلی خواهد بود. اگر ایالات متحده وکیل اسرائیل در هر مجمع دیپلماتیک باقی بماند، هیچ دلیلی برای مصالحه اسرائیل یا اعتماد فلسطینیان به واشنگتن وجود نخواهد داشت. جهان عرب بیش از دو دهه است که پیشنهاد عادیسازی روابط با اسرائیل را در ازای ایجاد یک کشور فلسطینی داده است. ناسازگاری اسرائیل در مورد فلسطین یکی از موانع تعیین کننده صلح در منطقه هست و خواهد بود.
🔻زمانی که ایالات متحده بپذیرد که مشکل اشغال است و صلح بدون تعیین سرنوشت فلسطینیها یا تحقق آزادی فلسطینیها ممکن نیست، میتواند رویکرد کاملا جدید و سازندهتری اتخاذ کند. به همین علت است که دولت بایدن باید اقدامات زیر را برای تغییر اساسی محاسبات ژئوپلیتیکی انجام دهد.
🔻اولاً، ایالات متحده باید فوراً و بدون قید و شرط، فلسطین را به عنوان یک کشور و حاکمیت آن بر سرزمینهای اشغالی مربوط به مرزهای قبل از ژوئن ۱۹۶۷ را به رسمیت بشناسد، همانطور که تقریباً بقیه جهان این کار را انجام دادهاند. اگر ایالات متحده درباره طرح دو کشور برای دو ملت جدی است، باید مؤلفههای ایالات متحده در مورد تشکیل دولت فلسطین را از پیمان امنیتی که با سعودی دنبال میکند، جدا سازد و به تعهدات خود در قبال مردم فلسطین عمل کند.
🔻همزمان با به رسمیت شناختن، ایالات متحده باید سرکنسولگری خود را در قدس شرقی بازگشایی کند تا به عنوان سفارت خود در فلسطین خدمت کند و در عین حال دفتر ساف در واشنگتن را برای خدمت به عنوان سفارت فلسطین در ایالات متحده بازگشایی کند. به رسمیت شناختن یکجانبه مانعی در مذاکرات دوجانبه آینده نخواهد داشت یا حتی تأثیر قطعی بر نحوه تصمیمگیری اسرائیلیها و فلسطینیها برای زندگی با یکدیگر در نهایت نخواهد داشت، اما به این معنی است که اسرائیل دیگر نمی تواند موضوع تعیین سرنوشت فلسطینیها را با مصونیت آهنین کنار بگذارد.
🔻همزمان با چنین شناختی، ایالات متحده باید موضع خود را نسبت به مذاکرات جاری در دیوان بینالمللی دادگستری (ICJ) و دادگاه بینالمللی کیفری (ICC) در مورد فلسطین تغییر دهد. در حال حاضر، ایالات متحده با مفهوم صلاحیت دیوان بینالمللی کیفری بر سرزمین فلسطین مخالف است و در مقابلِ دیوان بینالمللی دادگستری استدلال کرده که نباید اشغالگری اسرائیل را غیرقانونی اعلام کند. اینها مواضع منطبق با قوانین بینالمللی یا اجماع نیستند، و دولت بایدن وقتی استدلال میکند که اسرائیل باید از این قوانین مستثنی باشد، جایی برای صحبت درباره نظم بینالمللی مبتنی بر قوانین ندارد.
🔻با حمایت از حق فلسطین برای پیگیری پاسخگویی قانونی در قبال اقدامات اسرائیل، ایالات متحده خود را با بقیه جامعه بینالمللی همسو میکند و این فرض اسرائیل را که میتواند بدون عواقب هر طور که میخواهد عمل کند، از بین میبرد. این امر به ویژه با توجه به اتهامات احتمالی دیوان بینالمللی کیفری علیه رهبران ارشد اسرائیل به دلیل استفاده آنها از گرسنگی به عنوان سلاح جنگی در غزه، اهمیت دارد.
🔻این تنها آغاز خواهد بود. اقدامات دیگری نیز وجود دارد که دولت بایدن میتواند انجام دهد؛ تأیید قطعنامه الزامآور سازمان ملل که جایگزین قطعنامه ۲۴۲ میشود و به عنوان پایه و اساس روند صلح و ارتقای فلسطین به عضویت کامل در سازمان ملل متحد عمل خواهد کرد، نمونه مهمی از این اقدامات به شمار میرود. اما برای اینکه به صلح فرصت موفقیت جدی داده شود، چه از طریق دو کشور و چه از طریق یک کشور، ایالات متحده باید مسیر جدیدی را ترسیم کند که واقعاً بر حق فلسطینیان برای کرامت، امنیت و آزادی تأکید دارد.
#سعودی
#فلسطین
#رژیمصهیونیستی
🔰 کانال تخصصی یمن و کشورهای خلیج همیشه فارس
https://eitaa.com/Akhbare_Yaman
⭕️ نقض حقوق بشر و سرکوب قبایل برای ساخت نئوم؛ رویای بن سلمان کابوس مردم عربستان است!
🔰 کانال تخصصی یمن و کشورهای خلیج همیشه فارس
https://eitaa.com/Akhbare_Yaman
🔻یک افسر سابق اطلاعاتی عربستان سعودی به بیبیسی گفته است که مقامات دولتی سعودی به ماموران امنیتی اجازه دادهاند برای جابجایی ساکنان یک منطقه جهت اجرای طرح ایجاد این شهر نوین در مناطق بیابانی، از زور استفاده کنند و حتی «قتل» سرپیچیکنندگان مجاز دانسته شده است.
🔻شهر نئوم که در اجرای طرح احداث آن چندین کشور غربی هم مشارکت دارند، قرار است یک شهر آیندهگرای پیشرفته در استان تبوک عربستان باشد و تا چند سال دیگر تکمیل و قابل سکونت شود.
🔻سرهنگ «ربیح العنزی» که یک افسر سابق اطلاعاتی سعودی است، به بی بی سی گفت که به او دستور داده شده بود تا روستاییان را از منطقه قبیلهای در عربستان منتقل کند تا بخش موسوم به لاین (ذا لاین) که قسمتی از طرح نئوم است، در این منطقه ایجاد شود.
🔻به گفته او، یکی از شرکتکنندگان در اعتراضات ساکنان به خروج از محل سکونت خود، در اثر اصابت گلوله نیروهای امنیتی سعودی کشته شده است.
🔻بیبیسی تصاویر ماهوارهای از ۳ روستای تخریب شده به نامهای «الخریبه»، «شرما» و «جیال» را تجزیه و تحلیل کرده که نشان میدهد چندین خانه، مدرسه و بیمارستان برای پیشبرد این طرح رویایی بنسلمان، از روی نقشه حذف شده است.
🔻سرهنگ العنزی، که سال گذشته از عربستان گریخت و زندگی در تبعید در انگلیس را انتخاب کرد، میگوید که حکم نقل و انتقال ساکنان که به او ابلاغ شده بود مربوط به روستای الخریبه در ۴.۵ کیلومتری جنوب «لاین» بود. این روستاها عمدتاً محل سکونت قبیله «الحویطات» اشت که نسلها در منطقه تبوک در شمال غرب عربستان کشور ساکن بودهاند.
🔻در دستور مورخ آوریل ۲۰۲۰ به العنزی آمده بود: «قبیله الحویطات شامل تعداد زیادی شورشی است و هرکسی که در برابر انتقال اجباری از محل مقاومت کند، باید کشته شود؛ بنابراین اجازه استفاده از تیر علیه هرکسی که در خانه خود میماند، صادر شد.»
🔻او به بی بی سی گفت که او به بهانههای پزشکی از اجرای این ماموریت طفره رفت؛ اما مأموریت انجام شد.
🔻عبدالرحیم الحویطی اجازه ارزشگذاری بر املاکش را به انجمن ارزشگذاری زمین نداد و یک روز بعد در درگیری در جریان اجرای ماموریت پاکسازی توسط نیروهای سعودی به ضرب گلوله کشته شد.
🔻در بیانیهای که در آن زمان از سوی اداره امنیت دولتی عربستان صادر شد، ادعا شده بود که الحویطی به سوی نیروهای امنیتی آتش گشود و آنها مجبور به پاسخ شدند.
🔻اما سازمانهای حقوق بشر و سازمان ملل گفتهاند که او به دلیل مقاومت در برابر اخراج از محل سکونت خود کشته شده است.
🔻نئوم، که از آن به عنوان یک شهر آرمانی زیست محیطی نام برده میشود، با سرمایهگذاری به مبلغ ۵۰۰ میلیارد دلار در دست احداث است. این طرح بخشی از راهبرد موسوم به «چشمانداز ۲۰۳۰» دولت عربستان است که با هدف تنوع بخشیدن به اقتصاد این کشور و پایان دادن به اتکای به نفت دنبال میشود.
🔻یک بخش شاخص این اَبَرپروژه شهر "لاین" یا خط نام دارد که الگوی زیستمحیطی نوین برای جهان آینده تعریف شده و در آن خودرو وجود نخواهد داشت.
🔻شهر «لاین» در نهایت منطقهای به عرض فقط ۲۰۰ متر و طول ۱۷۰ کیلومتر را در بر خواهد گرفت اگرچه انتظار میرود تنها ۲.۴ کیلومتر از آن تا سال ۲۰۳۰ تکمیل شود.
🔻عربستان سعودی تلاش کرده است تا انتقادات عمومی درباره برنامههای چشم انداز ۲۰۳۰ خود را فرو نشاند.
🔻سال گذشته، بیزنس اینسایدر گزارش داد که دامنه سرکوب منتقدان ابرپروژه نئوم به فضای مجازی کشیده شده و "فاطمه الشورابی" یک شهروند سعودی که از روند این پروژه انتقاد کرده بود به ۳۰ سال زندان محکوم شده است.
🔻این پروژه در ماههای اخیر با مشکلاتی مواجه بوده است که هزینههای آن به حدود ۱ تریلیون دلار رسیده و پروژههای کلیدی به تعویق افتاده یا کاهش یافته است.
🔻در ماه آوریل، بلومبرگ گزارش داد که مقامات سعودی تعداد افرادی که انتظار میرود در نئوم زندگی کنند را از حدود یک میلیون نفر به ۳۰۰ هزار نفر تا سال ۲۰۳۰ کاهش میدهند. این گزارش همچنین میگوید که طول پروژه لاین میتواند از حدود ۱۰۰ مایل به یک مایل کاهش یابد.
#سعودی
🔰 کانال تخصصی یمن و کشورهای خلیج همیشه فارس
https://eitaa.com/Akhbare_Yaman
🔴 هدف از تأسیس شبکه تلویزیونی الحبتور اماراتی در لبنان چیست؟
🔰 کانال تخصصی یمن و کشورهای خلیج همیشه فارس
https://eitaa.com/Akhbare_Yaman
🔷 در حالی که چند ماه پیش، خلف الحبتور، تاجر اماراتی به دلیل ضرر رساندن به گروه سرمایهگذاری خود از دولت لبنان شکایت کرد، اخیراً به طور ناگهانی از عزم خود برای تأسیس یک شبکه تلویزیونی و استودیوهای بزرگ خصوصی خبر داد.
🔷 بر اساس بیانیه گروه الحبتور، هدف شبکهای که قرار است در لبنان ایجاد شود، «گسترش مثبتاندیشی و خوشبینی و کاهش شدت اخبار منفی منتشر شده در رسانهها» در شرایطی است که این کشور عربی در حال تجربه جنگ در مرز جنوبی با رژیم صهیونیستی است.
🔷 برخی از کارشناسان تأسیس این شبکه را بخشی از اقدامات امارات برای تأثیرگذاری بر جامعه لبنان و کاهش دشمنی لبنانیها با رژیم صهیونیستی تفسیر میکنند؛ بهویژه که مالک آن یکی از برجستهترین سرمایهگذاران عرب در فلسطین اشغالی است.
🔷 از سوی دیگر، میل امارات برای گسترش نفوذ منطقهای، به ویژه از طریق سرمایهگذاری، سالهاست که آشکار شده و لبنان نیز از این قاعده مستثنا نیست. سرمایهگذاری به ویژه در شرایط دشوار کنونی اقتصاد لبنان میتواند دروازهای برای ایفای این نقش باشد.
🔷 یکی دیگر از انگیزههای امارات برای حضور در لبنان، رویارویی با نفوذ ایران و قدرت حزبالله است.
🔷 شوقی عواضه (نویسنده و شخصیت رسانهای لبنانی) الحبتور را «صهیونیست» توصیف کرد و گفت طرح او برای لبنان آشکار است. موضوع از سر عشق به لبنان یا مردم آن نیست؛ بلکه معاملهای برای سرمایه گذاری بر روی خون لبنانیها برای هدف قرار دادن مقاومت است.
🔷 اسعد ابوخلیل (استاد لبنانی علوم سیاسی دانشگاه کالیفرنیا) نیز معتقد است که اگر یک لبنانی بخواهد تلویزیونی در امارات راهاندازی کند تا اندیشه مقاومت در برابر اسرائیل را تبلیغ کند، فورا به زندان انداخته میشود؛ ولی الحبتور به آسانی مجوز ساخت یک «ایستگاه عادیسازی» را در لبنان به دست آورده است!
🔷 الحبتور یکی از چهرههای شناختهشده اماراتی است که پیش از امضای توافقنامه «ابراهیم» در سال ۲۰۲۰، خواستار عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی شده بود.
🔷 پس از امضای توافقنامه از سوی امارات، گروه الحبتور اعلام کرد که دفتری را برای نمایندگی خود در فلسطین اشغالی خواهد گشود؛ او بعدتر عملیات «طوفان الاقصی» را نیز نکوهش کرد و آن را باعث رعب و وحشت اسرائیلیها دانست!
#امارات
#رژیمصهیونیستی
🔰 کانال تخصصی یمن و کشورهای خلیج همیشه فارس
https://eitaa.com/Akhbare_Yaman
🔴 بحران انسانی در یمن و فراموشکاری جهان؛ کشورهای ثروتمند منابع خود را خرج آتشافروزی میکنند!
🔰 کانال تخصصی یمن و کشورهای خلیج همیشه فارس
https://eitaa.com/Akhbare_Yaman
🔷 تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه در ماههای اخیر توجه جهانیان را به خود جلب کرده است؛ شماری از انجمنهای خیریه جهانی در هفته گذشته درخواست کردند یمن دوباره در کانون توجه قرار گیرد و خواهان اقدام جدیدی برای حمایت از نیازهای بشردوستانه در این کشور بحرانزده شدند.
🔷 در بیانیهای که در ۷ می منتشر شد، شورای پناهندگان نروژ یا NRC که کمکهای بشردوستانه را در سراسر یمن ارائه میکند، گفت که انجمنهای خیریه بینالمللی در ارائه حمایت کافی از یمنیها در «مبارزه روزانه برای بقا» شکست خوردهاند.
🔷 این اظهارات پس از آن بیان شد که در نشستی میان کشورهای کمککننده در بروکسل بلژیک برگزار و بیش از ۷۳۵ میلیون دلار برای ارائه کمکهای بشردوستانه به یمن تصویب شد.
🔷 این انجمن نروژی اعلام کرد این مبلغ تنها یک چهارم ۲.۷ میلیارد دلار موردنیاز امسال برای رفع نیازهای فوری بشردوستانه در یمن است.
🔷 این انجمن همچنین اعلام کرد در نتیجه کاهش چشمگیر کمکها، امسال تنها میتواند به ۶ درصد از کل افرادی که در سال گذشته در چتر حمایت خود داشت، کمکرسانی کند. همچنین خدمات آب و بهداشت نیز بیش از دو سوم کاهش یافته است.
🔷 تقریبا ۲۰۰ سازمان بشردوستانه، از جمله نهادهای ملل متحد، سازمان های غیردولتی بینالمللی و سازمانهای جامعه مدنی یمن، روز ۶ می (۱۷ اردیبهشت) به طور مشترک بیانیهای صادر و خاطرنشان کردند که پس از ۹ سال جنگ، بیش از نیمی از جمعیت یمن معادل ۱۸.۲ میلیون نفر، به کمکهای بشردوستانه و خدمات مراقبتی نیاز دارند.
🔷 در این بیانیه آمده است: «تأمین بودجه برای یک برنامه جامع بشردوستانه در سال ۲۰۲۴ ضروری است تا دستاوردهای به دست آمده حفظ و از وخامت بیشتر وضعیت انسانی جلوگیری شود».
🔷 در همین شرایط سخت از دسامبر سال گذشته، برنامه جهانی غذا توزیع غذا در مناطق تحت حاکمیت انصارالله در شمال یمن را به دلیل کمبود بودجه و اختلاف نظر با دولت صنعا بر سر قشر هدف کمکها تعلیق کرد.
🔷 خانوادههای یمنی در ماههای اخیر به علت کاهش کمکهای غذایی و منابع مالی، دچار ناامنی شدید غذایی شدهاند؛ ناامنی غذایی در حال حاضر موضوعی غالب در این کشور است.
🔷 این امر خانواده ها را مجبور کرده است که کالری دریافتی و تعداد وعده های غذایی را کاهش دهند و در نتیجه سوءتغذیه حاد در بین کودکان فراگیر شده است. گزارشها حاکی از آن است که در سه ماه گذشته ۹۰ درصد خانوادهها در برخی مناطق الحدیده، عمران، حجه و صنعا هیچ کمکی دریافت نکردهاند.
🔷 در همین حال و در هنگامه شیوع وبا، هشت نفر از هر ده نفر یمنی آب سالم کافی در اختیار ندارند. یک بررسی جداگانه از خانواده ها در عدن، مارب، تعز و سایر مناطق نیز نشان داده است که ۸۰ درصد از خانوادهها غذای کافی نمیخورند و از ۴۰ درصد به حذف وعدههای غذایی متوسل شدهاند.
🔷 در این بیانیه آمده است: «ثروتمندترین دولتهای جهان منابع فراوانی را برای دامن زدن به درگیریها در منطقه استفاده میکنند؛ ولی تقریباً به شکل کامل کمکهای بشردوستانه را متوقف کردهاند.»
#یمن
🔰 کانال تخصصی یمن و کشورهای خلیج همیشه فارس
https://eitaa.com/Akhbare_Yaman
🟥 شهروندی دیگر از عربستان به مجاهدان یمنی پیوست
ماجد الأسمري شهروند عربستانی روز گذشته به خود را به صنعا پایتخت مجاهدان یمن رساند و از کشوری که در آن متولد شد(عربستان) اعلام برائت کرد
#یمن
🔰 کانال تخصصی یمن و کشورهای خلیج همیشه فارس
https://eitaa.com/Akhbare_Yaman
🔴 رهبر انقلاب اسلامی حضرت آیتالله خامنهای امروز در نمایشگاه کتاب حضور یافتند و از غرفه جمهوری یمن، مهمان ویژه این دوره، نیز بازدید کردند.
🔷 رهبر انقلاب در این دیدار از مقامات یمنی حاضر خواستند سلام ایشان را به جناب سید عبدالملک بدرالدین الحوثی و ملت دلاور یمن برسانند.
#نمایشگاه_کتاب
#یمن
🔰 کانال تخصصی یمن و کشورهای خلیج همیشه فارس
https://eitaa.com/Akhbare_Yaman
🔴 گزارشی از دهمین نشست دادگاه پرونده «امارات ۸۷»
🔰 کانال تخصصی یمن و کشورهای خلیج همیشه فارس
https://eitaa.com/Akhbare_Yaman
🔷 دهمین جلسه دادگاه پرونده «امارات ۸۷» روز پنجشنبه ۹ می (۲۰ اردیبهشت) برگزار شد؛ دادگاه استیناف فدرال ابوظبی اعلام کرد در نشست آینده در ۱۰ جولای (۲۰ تیر) حکم پرونده را اعلام خواهد کرد.
🔷 جلسه دهم دادگاه با بیان ادله وکلا و بازداشتشدگان پیش رفت و بیش از دو ساعت به طول نینجامید. سلطان القاسمی و محمد الرکن از جمله متهمانی بودند که به دفاع از خود پرداختند.
🔷 شیخ سلطان بن کاید القاسمی با رد اتهامات دادستانی و دستگاه امنیتی، از خود و بازداشت شدگان دفاع کرد و تاکید کرد که سازمان مذکور هیچ گونه فعالیتی انجام نداده است که بر خلاف قوانین کشور باشد.
🔷 الرکن در بخشی از سخنانش برای نشان دادن بیاعتباری دادگاه، از این که چگونه یکی از شاهدان دادستانی به عضویت خود در سازمان پنهانی تروریستی اعتراف کرده و سپس از پرونده خارج شده و دیگران متهم شدهاند، ابراز تعجب کرد!
🔷 عبدالسلام درویش (یکی دیگر از زندانیان پرونده) نیز فاش کرد که بازپرس وی به او گفته که حکم پرونده از پیش قطعی شده و همه محکوم خواهند شد.
🔷 دکتر محمد المنصوری نیز با اشاره به تحریف اظهارات وی توسط دادستانی گفت: «من مشاور حاکم رأس الخیمه بودم و برای ایجاد تغییر نیازی به تشکیل گروه و سازمان پنهانی نداشتم.»
🔷 المنصوری صحت صدای ضبط شده منتسب به خود را رد کرد و گفت که کلمات موجود در ضبط و تحریک به تظاهرات سخنان او نیست؛ بلکه صدای خلیل صقر (مأمور و جاسوس سازمان امنیت ملی امارات) است.
🔷 زندانیان همچنین به موضوع سلول انفرادی و وخامت وضعیت سلامتی خود پرداختند. خلیفه النعیمی و راشد بن سبت به خاطر وضع بد زندان در شرایط نامناسب جسمی به سر میبرند.
🔷 احمد منصور، فعال برجسته حقوق بشر، نیز از خود و بازداشتشدگان دفاع کرد.
#امارات
🔰 کانال تخصصی یمن و کشورهای خلیج همیشه فارس
https://eitaa.com/Akhbare_Yaman
گزارشی از محفل ادبی شعر ایران و یمن
🔻ادبیات یمن از اعتقادات مردمش سرچشمه گرفته است
خبرگزاری مهر
https://www.mehrnews.com/news/6105300/%D8%A7%D8%AF%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D8%AA-%DB%8C%D9%85%D9%86-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B1%D8%AF%D9%85%D8%B4-%D8%B3%D8%B1%DA%86%D8%B4%D9%85%D9%87-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA
🔴 چرا آمریکا درباره انحلال پارلمان کویت سکوت کرد؟
#کویت
🔰 کانال تخصصی یمن و کشورهای خلیج همیشه فارس
https://eitaa.com/Akhbare_Yaman
🔴 امیر کویت دو روز پس از انحلال مجلس دولت جدید تشکیل داد.
🔷 شامگاه یکشنبه، کویت شاهد تشکیل دومین دولت در دوره حکومت مشعل الاحمد الجابر الصباح امیر این کشور و اولین دولت پس از تصمیمات وی مبنی بر انحلال مجلس ملی و تعلیق برخی از مواد قانون اساسی این کشور بود.
🔷 خبرگزاری رسمی کویت گزارش داد که فرمان امیری برای تشکیل دولت جدید به ریاست احمد عبدالله الاحمد الصباح و شامل ۱۳ وزیر صادر شد.
🔷 به گفته همین منبع، بر اساس تشکیل دولت جدید، فهد یوسف سعود الصباح به عنوان معاون اول نخست وزیر، وزیر دفاع، وزیر کشور، و عبدالله علی عبدالله الیحیا به عنوان وزیر امور خارجه منصوب شدند.
#کویت
🔰 کانال تخصصی یمن و کشورهای خلیج همیشه فارس
https://eitaa.com/Akhbare_Yaman