♨️سه شنبه ۱۸ تیرماه معاون اول رئیس جمهور به جهرم سفر میکند.
✅افتتاح پروژههای انتقال آب سد سلمان به جهرم و فاز دوم سیکل ترکیبی در برنامه معاون رییس جمهور قرار دارد.
🔰دکتر رضایی نماینده شهرستان جهرم در مجلس شورای اسلامی:
سهشنبه آینده ۱۸ تیرماه ۹۸ با حضور دکتر جهانگیری معاون اول رئیس جمهور و وزیر نیرو، آبرسانی از سد سلمان فارسی به شهر جهرم و فاز دوم بخار نیروگاه سیکل ترکیبی این شهرستان به بهرهبرداری میرسد.
در این سفر جمعی از معاونین وزرا، استاندار فارس و مسئولین کشوری و استانی، دکتر اسحاق جهانگیری را همراهی خواهند کرد.
تلگرام👇
t.me/akhbarejahrom
سروش👇
sapp.ir/akhbarejahrom
اینستاگرام👇
instagram.com/akhbarejahrom/
🏆ورزشکاران جهرمی راحتتر در مدارس ثبتنام میشوند
🔰مهدی نیک فر معاون مدیر کل و مدیر آموزش و پرورش شهرستان جهرم:
حکمهای قهرمانی بینالمللی و کشوری دانش آموزان برای ورود به مدارس هیأت امنایی مورد تأیید است.
با توجه به لزوم تشویق دانش آموزان قهرمان در رشته های ورزشی مختلف، با پیگیری های انجام شده حکم های قهرمانی بینالمللی و کشوری دانشآموزانی که در رشتههای ورزشی که مرتبط با آموزش و پرورش نیست نیز برای ورود به مدارس هیأت امنایی مورد تأیید است.
والدین محترم جهت تأیید مدارک فرزند خود برای ارائه به مدارس هیأت امنایی به کارشناسی تربیت بدنی اداره آموزش وپرورش مراجعه نمایند.
_____________
🔻اخبار فوری، معتبر و متنوع از جهرم
در پربازدیدترین کانال خبری فارس
تلگرام👇
t.me/akhbarejahrom
سروش👇
sapp.ir/akhbarejahrom
اینستاگرام👇
instagram.com/akhbarejahrom/
♨️به مناسبت روز صنعت شهروندان از منطقه ویژه اقتصادی جهرم بازدید خواهند داشت.
🔰دانشنیا رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت:
فردا به مناسبت گرامیداشت روز صنعت و با حضور حجت الاسلام و المسلمین مدبر امام جمعه جهرم، دکتر رضایی ریاست کمیسیون عمران محلس شورای اسلامی، دکتر ایزدی مدیرکل صمت استان فارس، دکتر تاج گردون رئیس سازمان برنامه و بودجه استان فارس، مهندس شفیعیان سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان جهرم و سایر مسئولین استانی و شهرستان و حضور عموم شهرستان برگزار میشود.
در این ویژه برنامه مردم و سرمایهگذاران ضمن بازدید از منطقه ویژه اقتصادی جهرم، با پیشرفتها و پتانسیل این منطقهی اقتصادی آشنا خواهند شد.
سرویس ایاب و ذهاب جهت حضور علاقمندان نیز مهیا شده و فردا شنبه ۱۵ تیرماه ساعت ۱۷:۳۰ از محل باغ ملی مهیا میباشد.
تلگرام👇
t.me/akhbarejahrom
سروش👇
sapp.ir/akhbarejahrom
اینستاگرام👇
instagram.com/akhbarejahrom/
✏️ با قلم میگویم ای همزاد!
ای همراه! ای همسرنوشت!
نیک میدانی چهها دیدم به دورانهای زشت!
شعرهایم را نوشتی؟ دست خوش!
اشکهایم را کجا خواهی نوشت؟
#فریدون_مشیری
✏️ از سال ۱۳۸۱، به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی روز ۱۴ تیرماه هر سال در ایران روز قلم است.
🖊روز قلمبر تمام صاحبان قلم و اندیشه مبارک باد.
تلگرام👇
t.me/akhbarejahrom
سروش👇
sapp.ir/akhbarejahrom
اینستاگرام👇
instagram.com/akhbarejahrom/
💠اولویت انتخاب مدیران جناح و گرایش سیاسی نباشد
گزیدهی خطبههای نماز جمعهی امروز جهرم به امامت حجتالاسلام مدبر:
در کشور ما برای انتخاب مدیران به جای تکیه بر تخصصها و شایستگیها مسائل سیاسی و جناحی اولویت دارد. از آفتهای رشد و ترقی کشور ما کوتاه بودن عمر مدیریتها است.
در بسیاری از کشورهای توسعه یافته میانگین عمر مدیریت دانشگاهی به ۱۰سال میرسد، اما در کشور ما این مدت ۳سال است. عمر مدیریت استانداران ۲سال و نیم و فرمانداران نیز ۲سال است.
در انتخاب مدیران به جای تکیه بر تخصصها و شایستگیها مسائل سیاسی و جناحی اولویت دارد و گاهی اوقات با تغییر رئیسجمهور بسیاری از مدیران از رأس تا ذیل تغییر میکنند.
مسئلهی مدیریتها در کشور ما صبغهی سیاسی و جناحی دارد و در طول این ۴۰سال نیز کم و بیش اینگونه بوده است. این یک واقعیت تلخ است که ضرر آن نصیب مردم میشود.
تا یک مدیر بخواهد آشنا به مسائل حوزه مدیریت خود شود آن را برکنار میکنند. با این شیوهی عزل و نصبها مدیران امکان برنامهریزی میان مدت و بلند مدت ندارند و تنها میتوانند به اندازه یک سال کاری خود برنامه داشته باشد.
این مسئله را از آفات مدیریت است و از راههایی که میتوان تا حدودی آسیبهای ناشی از این آفت را کم کرد این است که در شرایط مساوی از مدیران بومی استفاده شود.
ما مدیرانی داشتیم که خانوادهشان در شهر دیگری بودند و نصف عمر مدیریتیشان صرف رفتوآمد و مأموریتها شده است.
تلگرام👇
t.me/akhbarejahrom
سروش👇
sapp.ir/akhbarejahrom
اینستاگرام👇
instagram.com/akhbarejahrom/
🔹به همت حوزه مقاومت جوادالائمه (ع) به مناسبت دهه کرامت پیادهروی بزرگ خانوادگی با حضور همه ی اقشار مردم و مسئولین همراه با اهداء جوایز ارزنده و برنامه شاد و متنوع با همکاری ستاد بزرگداشت دهه کرامت شهر خاوران و فرهنگی و هنری ناحیه مقاومت بسیج سپاه جهرم از مصلی جمعه خاوران تا پارک شیخ احمدی برگزار شد.
تلگرام👇
t.me/akhbarejahrom
سروش👇
sapp.ir/akhbarejahrom
اینستاگرام👇
instagram.com/akhbarejahrom/
💢خشونتهای بدون خونریزی
محققان میگویند کسی که در فضای عمومی ناسزاگوست و فحش میدهد نمیتواند مستدل حرفش را بزند، بلد نیست از خود دفاع کند یا حق با او نیست.
زبان گفتاری و محاورهایِ روزانه، آسیبپذیرین بخش روابط اجتماعی و انسانی است که به آسانی اسیر خشونت میشود و بدتر اینکه مردم در برابر آن حساس نیستند، اما هر یک از گروههای اجتماعی به گونهای گرفتار آنند.
خشونت زبانی در هیچ آمار و گزارشی آورده نمیشود، پس نمیتوان از شدت و گستردگی آن آماری داد، هیچ آماری از برخوردهای زبانی بد، ناسزاگویی و ضدادبیات تهاجمی نداریم، ولی هر یک از شهروندانی که از محیط فیزیکی خیابان یا فضای رسانهای و مجازی میگذرند با این نوع از خشونت نیز برخورد میکنند.
وقتی توهین میکنیم یا قومی را مسخره میکنیم یا از کسی بدگویی میکنیم، صاحبان یک عقیده را تحقیر میکنیم. وَیل لکل همزه لمزه. وقتی تهمت یا برچسب میزنیم یا تهدید میکنیم همهی اینها خشونت است؛ منتها خشونت زبانی که بدون خون و خونریزی است.
خشونت زبانی از درون میکُشد. تا حالا هیچ کس را دیدهاید که به دلیل اینکه مسخره شده یا فحشخورده باشد به اورژانس مراجعه کند؟ یا به پلیس شکایت کند؟ قربانیان خشونت زبانی، اثری از جای زخم بر بدنشان یا مدرک دیگری ندارند.
خشونت ابتدا در ذهن شكل ميگيرد بعد خود را در زبان نشان میدهد و سپس زمینهساز خشونت فیزیکی میشود.
وقتی رهبر یک گروه، افراد طرف مقابل را احمق، مغرض و فاسد معرفی میکند، ما به عنوان طرفداران او آمادگی لازم را پیدا میکنیم که در زمان مناسب با ماشین از روی مخالفان رد شویم. چرا؟ چون دیگر بقیه را شایستهی زندگی نمیدانیم! وقتی در یک ورزشگاه صدهزار نفری، طرفداران تیم مقابل را با دهها فحش آبدار و ناموسی مینوازیم، زمینه را برای زد و خورد بعد از بازی فراهم میکنیم.
وقتی رانندهی کنارم را یابو، مشتری را گاو، دانشآموزم را خنگ، همکارم را دروغگو و فرد قانونمدار را اُسکُل، همهی اینها خشونتهای زبانی است، یعنی آمادگی برای خشونت رفتاری در آینده؛ از تعرض جنسی بگیرید تا صدمهی فیزیکی.
این برخوردها فراگیرترین رویداد عرصهی عمومی است که به دلیل سرشت تهاجمی و ضدمدنیشان باید در ردیف اول آسیبهای اجتماعی گذاشته شود، به این دلیل که همه و به خصوص کودکان میبینند و یاد میگیرند.
افزون بر این اخلاق عمومی را لکهدار میکنند و درجه فرو اُفت آن را نشان میدهند.
خشونت زبانی از نبود یا ضعف شدید ادبیات کلامی خبر میدهد که شاید در اکثریت نباشد، ولی به دلیل ویژگی تهاجمی رفتار کلامی بیشتر در آن گروه از مردم که ادب را رعایت نمیکنند به چشم میآید و بر بهداشت روانی عمومی اثر ویرانگر میگذارد.
اینان از دیدگاه توسعهی فرهنگی و زبان و ارتباطهای مربوط به آن بیزبانند و زبان ادبیات را رابطهی توسعهیافته و فرهنگیشده را نمیشناسند.
با آنکه زبان فارسی انباشته از ادبیات تعارفی است که ایرانیها گشادهدستانه آن را نثار هم میکنند، ولی این ناتوانی نهادینه شده را نیز دارند که به هنگام عصبانیت و با دفاع از موقعیت به آسانی تسلیم کنشهای خشن زبانی میشوند و ضد ادبیاتی را به کار میگیرند که رابطه دوگانه و تناقضی با زبان فارسی و شاخههای آن دارد.
مهارت خوب، مستدل، محکم و مؤدبانه سخنگفتن با اندکی تمرین نهادینه میشود، آن را بیاموزیم.
#یادداشت_روز_اخبار_جهرم
__________________
🔻اخبار فوری، معتبر و متنوع از جهرم
در پربازدیدترین کانال خبری فارس
تلگرام👇
t.me/akhbarejahrom
سروش👇
sapp.ir/akhbarejahrom
اینستاگرام👇
instagram.com/akhbarejahrom/