eitaa logo
اخبار لفور
1.6هزار دنبال‌کننده
18.3هزار عکس
19.9هزار ویدیو
223 فایل
هرچیزی که درباره #لفور بایدبدانید #لفور جایی که بایدرفت ودید اخبار و مطالب ارسالی شما👇 @Ab_Azizi #تبلیغات پذیرفته می‌شود👆 کانال ایتا @akhbarelafoor گروه ایتا eitaa.com/joinchat/131203086C0505ea2121 کانال تلگرام t.me/akhbarelafoor
مشاهده در ایتا
دانلود
نیروی قدس: حال سردار قاآنی خوب است معاون هماهنگ‌کننده نیروی قدس سپاه: 🔹بسیاری از ما می‌پرسند‌که سردار قاآنی چه شد؟ ایشان در صحت و سلامت است و مشغول فعالیت هستند. 🔹برخی می‌گویند که بیانیه بدهید. چرا بیانیه؟ نیازی نیست چنین اقدامی انجام شود. 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
سفر لژیونرهای تیم ملی از امارات به ازبکستان ⚽️ سردار آزمون، سامان قدوس، مهدی قائدی، شهریار مغانلو و سعید عزت‌اللهی ۵ بازیکن ایرانی حاضر در لیگ امارات برای انجام دیدار برابر ازبکستان ظهر امروز دوبی را به مقصد تاشکند ترک کردند. 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
صوت لو رفته نتانیاهو ▪️باید به ایران پاسخ سطحی بدهیم و بزرگش کنیم 🔹به‌تازگی یک فایل صوتی از سخنان نتانیاهو در یک جلسه خصوصی با اعضای نظامی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی منتشر شده است. 🔹نتانیاهو در این جلسه می‌گوید: حملات ایران باعث شده که ابهت و بازدارندگیِ ما از بین برود. ناچاریم به ایران پاسخ بدهیم. اگر نتوانیم به حملهٔ ایران جواب بدهیم، حجم ترس در داخل اسرائیل بیشتر می‌شود و این خطرناک است. ما نمی‌خواهیم داخل اسرائیل از این نابه‌سامان‌تر بشود و وضع از این بدتر شود. 🔹ما برای پاسخ به ایران ۲ مسئله را باید در نظر بگیریم؛ اول اینکه پاسخ باید سطحی باشد تا ایران حملهٔ دوباره نکند. فقط باید حمله اتفاق بیفتد؛ حالا این حمله می تواند به‌صورت سطحی باشد. دوم اینکه این حمله باید در رسانه بزرگنمایی شود و بزرگ جلوه کند تا تأثیر رسانه‌ای داشته باشد. 🔹مهم‌تر از این‌ها کار رسانه‌‌ای است؛ باید قبل‌از عملیات ما علیه ایران، ترس در ایران حاکم شود؛ مثل کاری که ایران با ما کرد و باعث شد فروشگاه‌ها خالی شود و مردم ما نگران از وضعیت شدند. این اتفاق باید در ایران بیفتد و نگرانی در ایران حاکم شود. پ.ن: فریب دشمن 🔰 به کانال اخبار بپيونديد 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کارخانه تسلیحاتی اسرائیلی هک شد 🔹یکی از کارخانه‌های تولید سلاح در سرزمین‌های اشغالی است که کمک‌های زیادی به رژیم کودک‌کش صهیونیستی کرده است توسط گروه هکری حنظله هک شد. 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
💌 نامه ۳هزار نفر از علمای اهل سنت به : ▪️حمایت از عملیات وعده صادق ۲ 🔹سه هزار نفر از علمای اهل سنت کشور در نامه‌ای خطاب به حضرت اسلامی مراتب قدردانی و حمایت خود را از عملیات ظفرمند وعده صادق ۲ اعلام کردند. 🔹در این نامه خطاب به رهبر انقلاب آمده است: حال که با زعامت مقتدرانه و حکیمانه حضرتعالی و پس از مدتی خویشتنداری عزتمندانه، با دست توانمند سپاه دلیر پاسداران انقلاب اسلامی ایران، قلب سرزمین‌های اشغالی در شامگاه دهم مهرماه با آتش خشم ناشی از خشم امت اسلامی و جنود الهی مورد هدف قرار گرفت، قلب داغدار خاندان شهدا، مردم بی پناه فلسطین و همه آزادگان عالم تسکینی دوباره یافت و مبارزان نستوه قدس شریف را برای مقابله با رژیم منحوس صهیونیستی تا پایان عمر ناشریف این ولد نامشروع استکبار جهانی، جانی دوباره و عزمی خستگی ناپذیر بخشید. 🔹اینجانبان، جمعی از امامان جمعه و جماعت و مبلغان اهل سنت کشور به عنوان خادمان قرآن و معارف اسلامی و رهرو مسیر وحدت و جهاد تبیین، ضمن تقدیر وافر از بیانات روشنگرانه و خطبه‌های دشمن‌شکن حضرتعالی در نماز جمعه اخیر تهران و تجدید پیمان با آرمان‌های امام راحل(ره) و شهدای والامقام و پیروی از آن قائد عظیم، مراتب سپاس و امتنان قلبی خود را از عملیات ظفرمند وعده صادق۲ سپاه قهرمان و نیروهای مسلح پرافتخار جمهوری اسلامی ایران علیه رژیم غاصب و کودک‌کش به محضر آن رهبر فرزانه و فرماندهان و مجاهدان فی سبیل الله اعلام می‌داریم. 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 واکنش عجیب ظریف به سوال خبرنگار درباره حمله موشکی ایران به اسرائیل رو بشنوید : بابا ولمون کن! 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
12.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷 موافقت‌ به عنوان نماینده دولت و معاون تقنینی معاون پارلمانی رئیس جمهور با پیشنهاد حذف " لزوم اخذ آزمون از داوطلبان شورای اسلامی " در طرح اصلاح قانون شوراهای اسلامی در صحن علنی مجلس در تاریخ ۱۵ مهر ۱۴۰۳ 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 مخالفت به عنوان نماینده دولت و معاون تقنینی معاون پارلمانی رئیس جمهور با پیشنهاد " لزوم ثبت نام الکترونیکی توسط داوطلبان شورای اسلامی روستاها" در طرح اصلاح قانون شوراهای اسلامی در صحن علنی مجلس در تاریخ ۱۵ مهر ۱۴۰۳ 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
12.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷 مخالفت به عنوان نماینده دولت و معاون تقنینی معاون پارلمانی رئیس جمهور با حذف کل ماده ۱۰ طرح اصلاح قانون شوراهای اسلامی در صحن علنی مجلس در تاریخ ۱۵ مهر ۱۴۰۳ 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
🏴 اعلامیه ترحیم 🏴 🏴 بمناسبت درگذشت مرحوم مغفور شادروان به اطلاع کلیه دوستان و آشنایان محترم می‌رسانیم به همین مناسبت مجلس ترحیمی روز جمعه مورخ ۲۰ مهرماه ۱۴۰۳ از ساعت ۲ الی ۴ بعدازظهر همراه با سخنرانی و مداحی در کنار مرقد مطهر حضرت روستای شاهکلا لفور برگزار میگردد حضور شما سروران گرامی موجب شادی روح آن مرحوم و تسلی خاطر بازماندگان خواهد شد. 🖤 از طرف خانواده های و 🔰 به کانال اخبار بپيونديد 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید
Iran became nuclear and has 10 nuclear warheads 🔰 به کانال اخبار بپيونديد 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید