eitaa logo
اخبار لفور
1.6هزار دنبال‌کننده
18.2هزار عکس
19.8هزار ویدیو
223 فایل
هرچیزی که درباره #لفور بایدبدانید #لفور جایی که بایدرفت ودید اخبار و مطالب ارسالی شما👇 @Ab_Azizi #تبلیغات پذیرفته می‌شود👆 کانال ایتا @akhbarelafoor گروه ایتا eitaa.com/joinchat/131203086C0505ea2121 کانال تلگرام t.me/akhbarelafoor
مشاهده در ایتا
دانلود
10.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍁🍂 با خود مهربان باشید... دنیا پر از کلمات و انتقادات تند است، ولی لازم نیست با حرف‌هایی که به خود می‌زنید، به حجم این کلمات در دنیا اضافه کنید. با مهربانی با خودتان صحبت کنید و خودتان را تحقیر نکنید. هر‌ روز به خود بگویید که با توجه به شرایطتان به خوبی در راه زندگی جلو آمده‌اید. گاهی اوقات هم برای خود جشن بگیرید، حتی اگر آن‌روز تولدتان نباشد. زیبایی و خوشی را در اتفاقات کوچک ببینید. سعی کنید هر روز، حداقل به یک چیز کوچک و زیبا در اطراف خود توجه کنید، آن را یادداشت کنید و بابت وجودش سپاس‌گزار باشید. قدردانی نه تنها به شما یادآوری می‌کند که چه نعمت‌هایی در زندگی دارید، بلکه به زندگی و وجودتان معنای عمیق‌تری می‌دهد.... 🔰 به کانال اخبار بپیوندید👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید
28.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷 درگیری در پخش زنده 🔷 ‏اختلاف شدید بین مسئولین صهیونیست 🔷 خطاب به نتانیاهو: گورت گم کن 🔷 برای اولین بار ایران با موشک بالستیک و پهپاد به ما حمله کرد و تو به آمریکا التماس کردی ... 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اندکی تأمل !!!! ▪️مهم / به نظر می آید تلگرام با اسرائیل در ترور فرماندهان مقاومت شریک است. ▪️رژیم اسرائیل در توضیح اشراف اطلاعاتی‌اش و چگونگی ترور‌های گسترده مسئولان رده بالای مقاومت در کمتر از ۴۵ روز، از یک معامله قانونی اطلاعات رونمایی کرد. معامله با تلگرام همزمان با بازداشت پاول دروف در پاريس! ✍ گرفتین که چی شد؟ فرآیندش این بود: مدیر تلگرام را در فرانسه دستگیر می کنند، تحت فشار میگذارند که باید همکاری کنی، نهایتا توجیه میشود که حزب الله یک گروه تروریستی است،بانک اطلاعات باز میشود، پاول دروف آزاد می شود،طبق دیتاهایی که در ویدیو گفته شد ترورهای موفق نقطه ای انجام می شود،و نهایتا برای تطهیر چهره فرانسه دو شب قبل نتانیاهو در رسانه بهش می توپه.همه فکر میکردن ای وَل مکرون چه خوبه. غافل از اینکه دنیای اینها همش فریبکاری و سیاه بازیست... 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
19.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌❌ اتفاقات آخرالزمانی منطقه 👈 پیش‌بینی های اعجاب انگیز کتاب «سقوط إسرائيل من العلو والإفساد إلى الزوال» که توسط یک نویسنده عراقی در سال ۲۰۰۱ نوشته شده... کدهای زیادی درونش هست.. ببینید و بفرستید تو گروه‌ها تا ناامیدی از بین بره.. 🔴 پیشنهاد دانلود و مشاهده 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من سلیطه هستم من ناموس نیستم من ناموس پرست نیستم من غیرت ندارم من آزادم من لباسم به خودم مربوطه پوشش خودمه و و و و هر مزخرف دیگری که تمدن غرب بابش کرد نتیجه‌اش میشود حال این مرد خوب ببینید!!! ◀️این آدم مگر دیگر آدم می‌شود؟ مگر آن بچه دیگر زندگی خواهد کرد؟ این مرد، داستان تکراری عصر ماست چیزی که تمدن غرب آن را به اسم آزادی بنا نهاد . ✍عالیه سادات 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
10.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پاسخ‌های کوبنده داریوش محمدپور، پژوهشگر علوم سیاسی به مجری و کارشناس بی‌بی‌سی و رسوا شدن اپوزیسیون! ⭕️ اشغالگر جمهوری اسلامی نیست؛ این رژیم صهیونیستی است که اشغالگر و متجاوزگر می‌باشد؛ اپوزیسیون ۴۵ سال تلاش می‌کند بین مردم و حاکمیت اختلاف ایجاد کند اما هر بار شکست خورده است! ⭕️ شما نمی‌توانید اسرائیل جنایتکار و اشغالگر را بزک کنید و بگویید برای آزادی ایران به خاک کشور حمله کند؛ آمریکا در افغانستان و عراق چه دموکراسی آورد که اسرائیلی که در خون غوطه‌ور است بخواهد برای مردم بیاورد؟! 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
💢 نسرین وزیری هم مسئول روابط عمومی وزارت راه شد. قشنگ لیست زندان‌های سال۸۸ رو از اداره زندان‌ها گرفتن دارن هرکدوم رو مسئول یه جایی میکنن. این دولت بجای دولت وفاق، شده دولتِ انتقام۸۸ از نظام پ ن : میشه یکی بهم بگه چه خبره؟ 🤔 چرا هر چی ادم سابقه دار و حامی اغتشاشات اومدن تو بدنه دولت و اونم همشون شدن مدیر روابط عمومی وزارتخونه ها. جای تعجب نداره به همشون پست مشابه دادن؟ پست حساس و مهم روابط عمومی 😡 مسئولین حراستی و امنیتی وزراتخانه ها چی کار دارن میکنند؟ چرا سکوت کردن؟ مگه انتصاب پستهای مدیریتی در سطوح مدیران پایه و بالاتر نباید استعلام و تاییدیه امنیتی بگیرن؟ ⚠️ چرا برای مدیران در سطح شهرستانها اینگونه سختگیری میشه ولی برای سطوح بالاتر خبری نیست؟ 👈 یعنی قانون فقط برای شهرستانها و سطوح پایین دست جامعه مصوب شده؟ ⚠️ آقای اژه ای نا محترم یه خواهش ازتون دارم و اونم اینه که استعفا بدید و ملت رو شاد کنید چون شما بدرد این منصب نمییییییخوریییییید 🔰 به کانال اخبار بپيونديد 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید
♨️ افشاگری پزشک سابق بیل گیتس (سال ۲۰۱۸) : این میلیاردر از واکسینه کردن فرزندانش امتناع می‌کند. ❌پزشکی که در دهه 1990 به عنوان پزشک خصوصی بیل گیتس در سیاتل خدمت می کرد، می گوید که بیل گیتس، بنیانگذار مایکروسافت و طرفدار واکسن «از واکسینه کردن فرزندان خود در دوران کودکی و جوانی خودداری کرده است». منبع ❌ در سال ۲۰۱۵ سی ان ان گفته بود: «بر اساس یک مطالعه اخیر در کالیفرنیا، بچه‌های مهدکودکی که از واکسیناسیون اجباری بر اساس اعتقادات والدین خود معاف می شوند، ثروتمند و سفید‌پوست هستند. میزانِ مهدکودک‌هایی که معافیت‌های اعتقادی داشتند از سال ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۳ دو برابر شد. میزانِ معافیت واکسن در محله‌های عمدتاً سفیدپوست و پردرآمد مانند اورنج کانتی، سانتا باربارا و بخش‌هایی از منطقه بای بیشتر بود.» منبع: سی ان ان 🔰 به کانال اخبار بپيونديد 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید
اخبار لفور
♨️ افشاگری پزشک سابق بیل گیتس (سال ۲۰۱۸) : این میلیاردر از واکسینه کردن فرزندانش امتناع می‌کند. ❌پز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇱بنیامین نتانیاهو به 🇺🇸باراک اوباما درباره 🇮🇷 ایران [ 2012]: 💬 «تو می دانی برای آنها، تو «شیطان بزرگ» و ما «شیطان کوچک» هستیم؛ ما تو هستیم و تو ما هستیم». 🔰 به کانال اخبار بپيونديد 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید
محسن بهرامی، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران و عضو شورای رقابت : تا عضو FATF نباشیم شبکه بانکی جهانی با ما کار نمی‌کند و هیچ بانکی تراکنش‌های ما را انجام نمی‌دهد.(۱۴۰۳/۷/۱۷) جناب بهرامی! دروغ تا کی؟؟! آقای ظریف که معمار کبیر این قبیل  لوایح و قراردادهای خفت بار است، گفته که چنین تضمینی نمی‌تواند بدهد! آیا تضمین میدهید که اگر عضو FATF شدیم، تمام مشکلات شبکه بانکی بین المللی ما حل خواهد شد؟! قبول میکنید اگر طبق حرف شما امضا کردیم و باز هم مشکلات رفع نشد شما را به عنوان خائن به کشور و ملت محاکمه کنند؟؟ قطعا پاسخ نخواهید داد.. ✍لعنت بر شما خناسان ،این فرقه تبهکار با این اقدام می‌خواهند آخرین ضربه را به تن نهیف اقتصاد ایران وارد کنند تا کشور را دو دستی تسلیم غرب کنند. 🔰 به کانال اخبار بپيونديد 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید
11.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خاخام یهودی خطاب به دیگر اشغالگران: زمان نفرین ما فرا رسیده، از خارج شوید! 🔻 یک خاخام جحود در کنیسه‌ای در اراضی اشغالی با فریاد بر سر سایر خاخام‌های دیگر تاکید کرد که قبل از اینکه همه نابود شوید، از فلسطین خارج شوید، چرا که زمان نفرین ما (نفرین هشتاد سالگی) فرا رسیده است. ✍ دوستان عزیز، یهودیان در طول تاریخ، دو بار حکومت تشکیل داده‌اند که در هر دو مرتبه، قبل از و در دهه‌ی هشتم تشکیل حکومت خود؛ از بین رفته و هزیمت شده‌اند. ⚠️ یهودیان خودشان معتقدند که در (تشکیل اسرائیل) نیز، در فلسطین و برای بار سوم حکومت تشکیل می‌دهند، اما این بار به دست پارس‌ها (ایرانی‌ها) از بین خواهند رفت. 🚨 از آغاز تاسیس شوم خود در سال ۱۹۴۸، اکنون در هفتاد و ششمین سالگرد خود، با بحران‌های متعددی روبروست که عن‌قریب آنها را با شکست قطعی مواجه خواهد کرد. ‼️ این چه زندگی سگی‌ست که اینها دارند؟! از همه طرف موشک و پهپاد می‌خورند! ناامنی را با تمام وجود حس میکنند؟ چمدان به دست، منتظر صدای ترقه هستند تا فرار کنند! اینگونه عصبی و پرخاشگرانه، همدیگر را لعن و نفرین میکنند! 🐀 🔥 ❤️ السلام علیک یا سیدالشهداء 🇮🇷🇵🇸 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
⭕️ پمپئو، وزیرخارجه سابق آمریکا: ایران نیم میلیون موشک بالستیک دارد و این یعنی ۲۵۰۰ بار میتواند عملیات اخیرش را تکرار و اسرائیل را نابود کند. 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.