eitaa logo
اخبار لفور
1.6هزار دنبال‌کننده
18.2هزار عکس
19.7هزار ویدیو
223 فایل
هرچیزی که درباره #لفور بایدبدانید #لفور جایی که بایدرفت ودید اخبار و مطالب ارسالی شما👇 @Ab_Azizi #تبلیغات پذیرفته می‌شود👆 کانال ایتا @akhbarelafoor گروه ایتا eitaa.com/joinchat/131203086C0505ea2121 کانال تلگرام t.me/akhbarelafoor
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ثابتی در صحن علنی مجلس: مطلع شدم که آقایان عارف، باهنر و انصاری مخالفان اصلی طرح ساماندهی نیروهای شرکتی در مجمع تشخیص بودند/ اگر ادعایم غلط است، تکذیب کنند و اگر درست است شفاف توضیح دهند چرا با این امر مخالفند؟ اگر آقازاده ها و ژن های برتر خودتان هم جزو نیروی شرکتی بودند و به آنها ظلم میشد، با ساماندهی شان مخالفت میکردید؟ چرا در موضوعی که حق میلیونها نفر دارد از بین میرود، رای منفی میدهید و توضیحی هم درباره رای تان نمیدهید؟ چرا اعضای مجمع تشخیص رای شان را شفاف نمیکنند؟ 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
65.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌علی بهرامی پليس بهشهر شد 🚔 آرزوی نوجوان کم توان ذهنی برای پلیس شدن، رنگ واقعیت به خود گرفت.    ┄═❁🍃❈🌸❈🍃❁═┄ ✍معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی شهرستان بهشهر 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
50.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 💢 پهپاد حزب‌الله خورد تو گاوداری!!! در جریان باشید...😂 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
➖➖➖➖➖ 🕌 پویش ایران همدل«هر مسجد یک سنگر مقاومت» شماره حساب هاجهت کمک به مردم مظلوم لبنان: دفتر امام جمعه بجنورد: 💳 شماره حساب 380570428521921 💳 شماره کارت 0639-0528-7370-6063 کمیته امداد : 💳 شماره کارت 0610-5003-9979-6037 *8877* جمعیت هلال احمر: 💳 شماره کارت 9999-4499-9975-6037 #1*112* 💳 شماره حساب 9999 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔲 یه بار دیگه این خوابی که شهید زاهدی تعریف میکنه رو با دقت گوش بدیم. 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
✅️ توییت عبری صفحۀ رهبر انقلاب 🔺حماس زنده است و زنده خواهد ماند. 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
19.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حمله شدید به پزشکیان جلوی قوه قضائیه 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
7.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قیام یک سردار در تهران برای نجات ملت از ترور قیام یک سردار جانباز درنماز جمعه دیروز تهران برای حفظ جان مردم این سردار چند نشان فتح از رهبری دارد دارای دکتری علوم سیاسی استاد دانشگاه و رئیس دانشکده. و فرمانده دفاع از مردم بوسنی 🔴 بخشی از فیلم قرائت بیانیه توسط سردار حسین الله کرم و بیان خواسته‌های مطالبه‌گران مردمی 📣 ✔️ در صورت عدم مدیریت و حکمرانی فضای مجازی توسط مسئولین، امنیت ملی کشور به خطر می‌افتد و ترورهای رژیم صهیونیستی در ایران به صورت دقیق رخ خواهد داد. ✔️ با مسئولینی که امنیت ملی را به خطر می‌اندازند و خواستار رفع فیلترینگ و ولنگاری در فضای مجازی هستند، برخورد قاطع خواهیم کرد. 📌 ما خواستار محافظت از جان مردم توسط حاکمیت هستیم. 📌 ما خواستار برخورد با مافیای فیلترینگ هستیم و باید با فیلترشکن فروش‌ها برخورد قاطع شود و با مجازات سنگین این کاسبان، آرامش را به کشور برگرداند. 💡 در صورت اخراج فضای مجازی دشمن از جغرافیای سایبری کشور و حکمرانی فضای مجازی، موافق رفع فیلترینگ هستیم و باید سرعت اینترنت در جهت منافع ملت افزایش پیدا کند. 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
💎 فرزندان شایسته لفور پذیرفته شده در کنکور سراسری۱۴۰۳ در دانشگاه های معتبر کشور 🔷 جناب آقای 🔷 فرزند : محمد 🔷 از روستای 🔶 رشته 🔶 دانشگاه مازندران 🧧 جناب آقای عزیز ، در حالی که برای رسیدن به راه موفقیت می جنگی ، قوی باش ، دشواری که با آن روبرو هستی ، در مقایسه با لذت موفقیت هیچ چیز نیست. 🎁 تبریک به این جوان شایسته روستای گشنیان لفور 🎁 🔰 کانال این موفقیت بزرگ و ارزشمند را به جنابعالی و خانواده محترمتان تبریک عرض نموده و براتون موفقیت روزافزون در همه مراحل تحصیلی و زندگی از درگاه خداوند منان خواستاریم. 🔰 به کانال اخبار بپیوندید 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید
🔷 گردان هنوز روی پاست 🔷 این مرد که اسرائیل تا الان چند بار او را کُشته! برادرِ ؛ محمد است. محمد هم مثل یحیی ‌در اردوگاه آوارگان فلسطینی در به دنیا آمد و از فرماندهان رده اول در شاخه نظامی است. او در اوایل دهه ۱۹۹۰ به مدت ۹ ماه در اسرائیل و ۳ سال دیگر در زندان‌های تشکیلات خودگردان زندانی بود و پس از وقوع انتفاضه دوم در سال ۲۰۰۰، موفق شد از زندان در رام الله فرار کند. در سال ۲۰۰۶ که یحیی در زندان بود، محمد ازجمله طراحان عملیات به اسارت گرفتن سرباز اسرائیلی بود که در سال ۲۰۱۱ با ۱۰۲۷ اسیر فلسطینی ازجمله یحیی سنوار مبادله شد. بعدا محمد فرمانده تیپ خان یونس (مهمترین تیپ شاخه نظامی حماس) شد. بعد از اینکه چند ماه قبل، اسرائیل محل استقرار (فرمانده قسام) را با چندین بمب سنگین هدف قرار داد (هنوز صددرصد نمی‌شود گفت ضیف شهید شده یا نه) محمد سنوار عالیترین فرمانده نظامی حماس شده است (شخصاً معتقدم در حوزه نظامی، محمد تاثیر و جایگاهی حتی بالاتر از یحیی دارد) او البته سالهاست که چنین جایگاهی دارد. طراح اصلی تونل‌های حماس در و از اصلی‌ترین طراحان عملیات در ۷ اکتبر، الان دیگر نفر اول لیست ترور صهیونیستهاست. در ماه‌های اول جنگ، اسرائیل برای گرفتن نشانی از محمد، برای کسی که اطلاعاتی او را بدهد ۳۰۰هزار دلار جایزه تعیین کرد (۱۰۰هزارتا کمتر از یحیی و ۲۰۰هزار بیشتر از محمد ضیف) لااقل ۳ بار پیش از این، هدف ترور قرار گرفته (دو بار خانه‌اش را منفجر کردند و یک بار هم به سمت ماشینش موشک زدن که نخورد) و چند بار هم اسرائیل مدعی شد که او را کُشته است ولی در هفته های اول جنگ، فیلمی از تردد محمد سنوار با خودرو در یکی از تونل‌های غزه، ثابت کرد که سنوار هنوز زنده است (فیلم همین پست). برادر ۴۹ ساله یحیی مثل او لقب «ابوابراهیم» دارد (هر دو، نام پدرشان را روی پسر بزرگشان گذاشتند) ولی تشابه محمد و یحیی فقط این نیست؛ اسرائیل حالا همه توانش را روی زدن محمد متمرکز کرده است... همان که هنیه گفت: اِذا غابَ سَیدٌ قامَ سَیدٌ پ.ن: صهیونیستها می‌گویند محمد سنوار از میان مردگان برگشته است. مهدی بختیاری 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
20.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌مسلمانان صهیونیست. 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
💢منابع عبری: امروز یک روز سخت در نبرد های غزه بود، نیروهای ما نبرد تن به تن با نیروهای های حماس داشتند اکنون شما مردم برای موفقیت رزمندگان خود دعا کنید. 🔺برخی منابع خبری از هلاکت فرمانده تیپ 401 ارتش رژیم صهیونیستی در غزه خبر می‌دهند. 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.