eitaa logo
اخبار لفور
1.6هزار دنبال‌کننده
18.2هزار عکس
19.8هزار ویدیو
223 فایل
هرچیزی که درباره #لفور بایدبدانید #لفور جایی که بایدرفت ودید اخبار و مطالب ارسالی شما👇 @Ab_Azizi #تبلیغات پذیرفته می‌شود👆 کانال ایتا @akhbarelafoor گروه ایتا eitaa.com/joinchat/131203086C0505ea2121 کانال تلگرام t.me/akhbarelafoor
مشاهده در ایتا
دانلود
نارضایتی تاج از وضعیت فدراسیون فوتبال رئیس فدراسیون فوتبال: ⚽️ بودجه فدراسیون فوتبال نسبت به خیلی از کشورهای دیگر قابل مقایسه نیست و اگر بخواهیم وضعیت‌مان را با کشورهایی مثل ژاپن و کره مقایسه کنیم، حداقل ۴ یا ۵ گل عقب هستیم‌. ⚽️ در دی ماه آینده قرار است که نماینده‌های کنفدراسیون آسیا برای بازدید از ورزشگاه‌های کشور به ایران سفر کنند و در این سفر ۱۶ ورزشگاه ما تایید خواهد شد که اتفاق خوبی است. 🔰 به کانال اخبار بپيونديد 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید
21.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترور هدفمند اهالی رسانه در جنوب لبنان برای ادامه جنایات ▪️گزارش اختصاصی خبرنگار تسنیم از جنوب لبنان 🔹رژیم صهیونیستی در ادامه حملات وحشیانه و غیرانسانی خود در لبنان، محل اسکان تیم فیلمبرداری شبکه‌های تلویزیونی «المنار» و «المیادین» را با موشک هدف قرار داد و سه نفر از جمله دو تصویربردار شبکه‌های تلویزیونی مذکور و یک عضو تیم فنی المیادین را به شهادت رساند. 🔹صهیونیست‌ها در ساعات بامدادی محل اقامت «وسام قاسم» تصویربردار شبکه المنار، «غصان نجار» تصویربردار شبکه المیادین و «محمد رضا» مسئول امور فنی این شبکه را در روستای حاصبیا، بمباران کردند. 🔹پدرشهید وسام قاسم در گفتگو با تسنیم: به صهیونیست‌ها می‌گوییم، همانطور که در سال ۲۰۰۰ و ۲۰۰۶ لبنان را آزاد کردیم و به خانه خود برگشتیم، دوباره آنرا آباد می کنیم. انشالله به برکت خون این شهدا به عیتاالشعب و روستاهای خط مقدم بازخواهیم گشت. 🔹الموسوی، نماینده پارلمان لبنان: اگر نهادهای حقوقی بین‌الملل همچون سازمان ملل و شورای امنیت به نقش خود در برقراری صلح عمل می‌کردند و دشمن را وادار به پرداخت بهای جنایاتش می‌کردند، به این نقطه نمی‌رسیدیم. 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رزمایش مرکب در دریای خزر پایان یافت 🔹امیر دریادار دوم رزاقی، سخنگوی رزمایش: رزمایش مرکب امداد و نجات دریای خزر با رژه دریایی یگان‌های شناور سطحی شرکت‌کننده در رزمایش از مقابل ناوشکن سرفرماندهی جمهوری اسلامی ایران «دیلمان» پایان یافت. 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
«پزشکیان» به باکو می‌رود 🔹خبرگزاری آپا آذربایجان در گزارشی نوشت که رئیس‌جمهور در رأس هیئتی برای شرکت در بیست و نهمین اجلاس تغییرات اقلیمی سازمان ملل متحد، موسوم به «کاپ۲۹» به باکو می‌رود. 🔹این خبرگزاری همچنین مدعی شد که سفارت ایران در باکو نیز این خبر را تایید کرده است. 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
گفت‌وگوی وزرای امور خارجه ایران و مصر 🔹وزیر امور خارجه کشورمان و بدر عبدالعاطی وزیر خارجه مصر، یکشنبه شب در یک تماس تلفنی، در خصوص تحولات منطقه رایزنی کردند. 🔹دو وزیر در این گفتگو بر ضرورت افزایش تلاش‌های بین‌المللی برای توقف جنایات رژیم صهیونیستی علیه غزه و لبنان ‌و برقراری آتش‌بس و جلوگیری از افزایش تنش در منطقه و امدادرسانی فوری به مردم بی‌پناه و آواره در غزه ‌و لبنان تاکید کردند. 🔹عراقچی همچنین ضرورت اقدام فوری و موثر جامعه جهانی برای متوقف کردن ماشین نسل‌کشی این رژیم و تلاش دسته‌ جمعی کشورهای اسلامی در این خصوص را مورد تاکید قرار داد. 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
37.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شمارش معکوس برای پرتاب ماهواره‌های ایرانی 🔹شمارش معکوس برای پرتاب ماهواره‌های ایرانی کوثر و هدهد آغاز شده و تا چند ساعت آینده این ماهواره‌ها به فضا پرتاب می‌شوند. حسین شهرابی مجری پروژه ماهواره‌های ایرانی کوثر و هدهد در مصاحبه‌ای اختصاصی با تسنیم جزئیات این پرتاب را تشریح کرد. 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
8.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
«خطای محاسباتی» 🔹روایت شهید حاج قاسم سلیمانی از پاسخ دندان‌شکن ایران به رژیم صهیونیستی در واکنش به شهادت هفت مستشار ایرانی در پایگاه نظامی T4. 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 گل اول پرسپولیس به الغرافه توسط فرشاد فرجی 53 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گل اول الغرافه به پرسپولیس ⚽️ پرسپولیس ۱ - ۱ الغرافه 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
6.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روایت تسخیر لانه جاسوسی؛ کارهایی که هیچ کدامشان را نکرده‌ایم! «محمدامین فرج‌اللهی» پژوهشگر تاریخ: 🔹از ۴۰۰ دانشجوی پیرو خط امام، کمتر از پنج کتاب خاطرات منتشر شده ولی بیش از ۳۰ کتاب از کارمندان لانه جاسوسی آمریکا به چاپ رسیده است! 🔹حتی یک کتاب جدی تاریخی و تحلیلی درباره تسخیر لانه جاسوسی منتشر نشده که این امر، معادله‌ای نامتوازن را در مقابل اقدامات غربی‌ها ایجاد کرده است. 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آنچه در حاشیه دیدار رئیس‌جمهور با فعالان طرح جهش تولید در دیمزارها گذشت 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
طلسم آسیایی شاگردان گاریدو پابرجا ماند ⚽️ پرسپولیس ۱ - ۱ الغرافه 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.