‼️ ۱۷ همت از تسهیلات ارزی بانک توسعهصادرات غیرجاری است/ ۶۲ درصد مشکوکالوصول
🔹به گزارش «اخبار مردمی حزب الله» براساس اطلاعات صورت مالی بانک توسعهصادرات ایران، از حدود ۸۰ همت تسهیلات ارزی این بانک دولتی تا پایان سال ۱۴۰۱ حدود ۱۷/۱ هزار میلیارد تومان از آن جزء تسهیلات غیرجاری بوده است.
🔹از این مقدار (۱۷/۱ همت) نیز حدود ۶۲ درصد معادل ۱۰/۶ همت در طبقه مشکوکالوصول قرار دارد.
🔹قابل ذکر است تسیهلات بانکی در دو دسته کلی جاری (پرداخت در موعد مقرر یا تا دو ماه از سررسید) و غیرجاری تقسیم میشوند.
🔹تسهیلات غیرجاری نیز در سه دسته تسهیلات سررسید گذشته (بین دو تا شش ماه از سررسید آن گذشته)، تسهیلات معوق (بین ۶ تا ۱۸ماه از سررسید گذشته) و تسهیلات مشکوکالوصول (بیش از ۱۸ ماه از سررسید آن گذشته باشد) تقسیمبندی میشوند.
(اخبار مردمی حزب الله)
امام خامنه ای: مهمترین وظیفه دولت بهبود فضای کسب و کار و برطرف کردن موانع آن است
حضرت آیت الله خامنهای در دیدار تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی فرمودند: مهمترین وظیفه دولت بهبود فضای کسب و کار و برطرف کردن موانع آن است.
رهبر معظم انقلاب صبح امروز در دیدار حدود هزار نفر از فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان با اشاره به ظرفیت و توان کاملاً موثر بخش خصوصی برای تحقق اهداف کلان اقتصادی، «حمایت دولت، بهویژه رفع موانع فضای کسب و کار» و «مسئولیتپذیری بخش خصوصی» را دو ضرورت مهم و زمینهساز بهبود اوضاع و پیشرفت چشمگیر کشور برشمردند.
حضرت آیتالله العظمی امام خامنهای پس از شنیدن سخنان ۱۲ نفر از فعالان عرصههای تولید، پیگیری جدی دولت برای خواستههای مطرح شده از جمله تشکیل مجموعههای صنعتی چند وجهی، تأمین مالی شرکتهای متوسط و کوچک و موضوع آبیاری نوین را خواستار شدند.
ایشان نمایشگاهی را که دیروز بازدید کردند، بسیار شوقآور و برجسته خواندند و گفتند: متأسفیم که این پیشرفتها برای مردم توضیح داده نشده و اکثر افراد ملت از اینگونه تلاشها و توفیقات و ابتکارات که جزو نعمتهای الهی است، بیخبرند.
رهبر معظم انقلاب نمایشگاه دیروز و جلسه امروز را نشاندهنده این حقیقت پرمعنا و روشن دانستند که بنگاههای بزرگ تولیدیِ بخش خصوصی، در سالهای متوالی رشد چشمگیری یافتهاند که این واقعیت نشاندهنده وجود یک بخش خصوصی توانا و قدرتمند است.
حضرت آیتالله العظمی امام خامنهای با اشاره به مسائل محدودکنندهای مانند تحریمها و کمکاری برخی دولتهای گذشته، گفتند: تلاش و پیشرفت بخش خصوصی با وجود چنین موانعی، انسان را امیدوار میکند که این بخش قادر است ایران را به رشد مطلوب برنامه پنجساله هفتم یعنی رشد ۸ درصد برساند.
ایشان «ابتکار» را واقعیت بارز نمایشگاه دیروز و جلسه امروز دانستند و گفتند: ابتکار، نشاندهنده نیروی انسانی نخبه است و وجود نیروی انسانی نخبه به عنوان ثروتی عظیم، تکیهگاهی مطمئن در گرهگشایی مسائل کلان، پیمودن راههای دشوار و رسیدن ایران به اوج خواهد بود.
رهبر معظم انقلاب، ناترازی در مسائلی مانند آب، سوخت، برق و عرصههای دیگر را مانع کارهای بزرگ خواندند و افزودند: نیروی انسانی نخبه بخش خصوصی میتواند در این زمینهها، حقیقتا گرهگشایی کند که این، نیاز به برنامهریزی درست برای استفاده از ظرفیت فکری و عملی این بخش دارد.
حضرت آیتالله العظمی امام خامنهای فعالیت در عرصههای مختلف بالادستی نظیر نفت و فولاد و گاز تا مشاغلی همچون صنایع دستی را نمایانگر زمینه بسیار گسترده مشارکت بخش خصوصی دانستند و گفتند: دستان پر قدرت و انگشتان مبتکر فعالان این بخشها، به افزایش اشتغال و کاهش فقر هم منجر خواهد شد.
رهبر معظم انقلاب احساس مسئولیت توأمان دولت و فعالان اقتصادی را لازمه استفاده بهینه از ظرفیت سرمایههای مردمی برشمردند و گفتند: مسئولیت دولت عموماً متوجه رفع موانع و بهبود فضای کسب و کار است.
ایشان ابراز نارضایتی برخی تولیدکنندگان در بازدید دیروز رهبری از نمایشگاه را نشاندهنده عمل نکردن دولت به تذکراتی دانستند که سال گذشته در چنین دیداری خطاب به دولتمردان بیان کرده بودند.
رهبر معظم انقلاب تأکید کردند: مسئولان دولتی باید به جد مسئله بهبود فضای کسب و کار را دنبال و موانع را برطرف کنند.
حضرت آیتالله العظمی امام خامنهای نظارت دولت را مکمل حمایت از بخش خصوصی برشمردند و گفتند: این نظارت که با دخالت متفاوت است، مطلقاً قابل اغماض نیست.
برخی سوءاستفادهها در اجرای سیاستهای اصلی ۴۴، نمونهای از مشکلاتی بود که رهبر انقلاب در تبیین معایب فقدان نظارت صحیح به آن اشاره کردند و گفتند: به همین علت در روند اجرای سیاستهای اصل ۴۴، کارهای بیقاعدهای انجام شد که هم به بنگاهها، هم به کشور و هم به مردم ضربه زد.
ایشان در تبیین موانع موجود در فضای کسب و کار در درون دولت، به مشکلاتی نظیر مراکز متعدد تصمیمگیری، تعارض تصمیمگیری در بخشهای مختلف دولتی و طول کشیدن بیمنطق صدور مجوز فعالیتها اشاره کردند و گفتند: به چه دلیل مذاکره برای فعالیت یک شرکت بخش خصوصی در صنایع بالادستی نفت باید ۳ سال طول بکشد یا بخشهایی مانند معدن و محیط زیست در فعالیتهای بخش معدنی تصمیمات متعارض بگیرند؟
حضرت آیتالله العظمی امام خامنهای به عنوان نمونه دیگری از موانع دولتی کسب و کار به محدودیت منابع مالی در نتیجه کنترل نقدینگی اشاره کردند و افزودند: کاهش و توقف رشد نقدینگی سیاست درستی است و تلاشهای دولت در این زمینه تا حدی موثر بوده است اما محدودیت ایجاد شده در منابع تخصیصی بانکها به فعالان تولیدی، نباید متوجه بنگاههای کوچک و متوسط شود؛ نه اینکه همین منابع محدود هم به شرکتهای دولتی یا شرکتهای خاص و زرنگ با ارتباطات گسترده داده شود که مدیریت اصلی حل این مشکل با بانک مرکزی است.
رهبر معظم انقلاب تأکید کردند: موانع درون دولتی فضای کسب و کار باید با مشاوره در دولت، تصمیمگیری رئیس جمهور و مدیریت معاون اول، رفع شود.
ایشان برخی موانع بهبود فضای کسب و کار را هم مربوط به بیرون دولت از جمله دستگاه قضایی یا قوای مسلح خواندند و گفتند: سران قوا در جلسهای که با اختیارات لازم تشکیل میشود، اینگونه موانع را حل و فصل کنند و اگر به هر دلیلی نشد، به رهبری منتقل کنند.
ایشان مسئولیتهای بخش خصوصی را هم در روند استفاده بهینه از ظرفیت این بخش، مهم دانستند و گفتند: انضباط، رعایت ضوابط، پایبندی به قوانین و مقررات و سلامت کار جزو وظایف اصلی بخش خصوصی است که باید با نظارت دولت به آنها عمل شود.
حضرت آیتالله العظمی امام خامنهای حمایت و پشتیبانی دولتهای جهان از شرکتها و بنگاههای بزرگ خود را از عوامل موفقیت آن شرکتها دانستند و گفتند: یکی از کمکهای ضروری دولت به بخش خصوصی، کمک به توسعه صادرات و بازارهای خارجی است که در این زمینه باید دیپلماسی اقتصادی با کار مشترک دولت و بخش خصوصی تقویت شود.
ایشان با اشاره به وجود مشکلات خارجی مانند تحریمها و خصومتهای بدخواهان گفتند: این موارد بیتردید ضربهزننده است و برای کشور مشکلاتی ایجاد میکند اما از همین مسائل نیز میتوان فرصت ساخت، همچنانکه جوانان ما از این فرصت استفاده کردند و امروز به تسلیحات نظامی و یا دستاوردهای علمی خیرهکنندهای مانند پیشرفت در بخش فضایی و پرتاب ماهوارهای مانند ثریا دست پیدا کردهایم که اگر تحریمها نبود، امروز این دستاوردها را نداشتیم.
رهبر معظم انقلاب در جمعبندی سخنانشان گفتند: اگر مدیریت لازم و حمایت صحیح از بخش خصوصی انجام شود پیشرفت چشمگیر ایران با توجه به ظرفیت بالا، ثروت طبیعی فراوان، نیروی انسانی نخبه و ارتباط خوب دولت و مردم، به واقعیتی ملموس تبدیل میشود
(اخبار مردمی حزب الله)
🔶️علیرضا ابراهیم پور از نزدیکان علی ربیعی و مدیر عامل سابق بیمه ملت به مدیر عاملی هلدینگ سرمایه گذاری صنایع پتروشیمی منصوب شد
🔶️هلدینگ سرمایه گذاری پتروشیمی ذیل هلدینگ تاپیکو و تاپیکو ذیل هلدینگ شستا تعریف می شود!
🔶️ این همه ساختار و جایگاه مدیریتی ظاهرا برای برخی ها با ایجاد هزاران جایگاه هیئت مدیره ،مدیر عاملی،مدیر حراست و ... نان شده است
(اخبار مردمی حزب الله)
https://t.me/hezbollah_kargoroh/2273?single
‼️جای خالی نظارت
دستبوسی و تبلیغات زود هنگام
‼️وقتی آخرت فدای دنیا میشود
🔶️توسل بر بوسه بر دست زنان به خاطر جمع آوری رای
🔶️طبق سند رسیده به اخبار مردمی حزب الله یکی از نامزدهای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس حوزه انتخابیه لردگان و خانميرزا، متأسفانه به دست بوسی زن ها متوسل شده است، با رویکرد هنجار شکنی، ترک محرمات و توهین به شعور و فهم مردم، و اغماض و ملاحظه کاری و ترک فعل دستگاه های قضایی و انتظامی و نظارتی، ، براستی چه مدرک معتبری برای التزام به اسلام و انقلاب توسط ایشان در این صحنه دیده شد ؟!
(اخبار مردمی حزب الله)
🔶️ تامین اجتماعی در ساخت مسکن برای ما مشکل تراشی میکند
👤ایرج رهبر، رئیس هیات مدیره انجمن انبوه سازان: با این دست فرمان سالی ۲۰۰ هزار واحد مسکونی هم نمیتوانیم بسازیم.
👤از نظر فنی و مصالح ساختمانی هیچ کمبودی نداریم، مشکل ما ضعف مدیریت است.
👤از سرمایه بخش خصوصی برای ساخت مسکن استفاده نمیکنند.
(اخبار مردمی حزب الله)
‼️ بانک ها ۶۰ درصد تسهیلاتشان را به شرکت های خودشان می دهند
🔸علی اکبر نیکواقبال، استاد اقتصاد دانشگاه تهران: متاسفانه در سيستم بانكي ما بانكها حدودا ۶۰ درصد منابعشان را به شركتهاي مربوط به خودشان ميدهند، در نتيجه آن اصلي كه بايد به فردي وام دهيم كه داراي بالاترين بازدهي باشد در اقتصاد ما اجرا نشده است.
🔸دل بستن دولت به اينكه اگر صنعت ساختوساز را راهاندازي كنند ۳۰۰ صنعت ساختوساز شكل ميگيرد و رشد اقتصادي خواهيم داشت خيال بيهودهاي است، چرا كه با تلاشهاي انجام شده و حتي پايين آوردن نرخ بهره بازار مسكن تكاني نخورده است.
🔸از سال ۱۹۷۰ به اين طرف ركود تورمي در سطح دنيا به وجود آمد و اقتصاددانهاي آن زمان راهحلي كه بتواند اين مشكل را حل كند پيدا نكردند. در نتيجه در كشورهاي صنعتي تورم را روي دو درصد نگه داشتهاند و مقداري بيكاري و كسادي را تحمل كردند.
(اخبار مردمی حزب الله)
🔶️حضور پرشور در انتخابات تلاشی است برای تعجیل درظهور منجی
🔶️مهدی عبدی از مسئولین شورای هماهنگی حزب الله در گفتگو با اخبار مردمی حزب الله:
امروز بر کسی پوشیده نیست نظام مقدس جمهوری اسلامی به فضل الهی زمینه ساز ظهور حضرت ولی عصر (عج) روحی و نفسی له الفدا می باشد پس هر گونه تلاش در راستای تقویت این نظام ، به مانند حضور پر شور در انتخابات پیش رو به استحکام هر چی بیشتر این نظام مقدس که زمینه ساز ظهور است خواهد انجامید.
🔶️عبدی در ادامه افزود تلاش حزب الله در درجه اول تلاش برای مشارکت حداکثری مردم در انتخابات است و در درجه دوم معرفی نمایندگان اصلح و حزب اللهی واقعی به مردم می باشد.
🔶️عبدی در ادامه گفت حزب الله ریخت و پاشها و خرج های برخی از نمایندگان را رصد کرده و آن دسته از نمایندگانی که با ریخت و پاشهای نجومی در صدده جمع آوری رای هستند را به مردم معرفی خواهد نمود.
🔶️عبدی در پایان گفت حزب الله آن دسته از نمایندگانی را که با بی وجدانی با سیاهنمایی وضعیت کشور در صدده جمع آوری رای باشند را نیز به مردم معرفی خواهد نمود.
(اخبار مردمی حزب الله)
🔶️نماینده مجلسی که خانواده اش برای خرید لوازم لاکچری به سفر خارج می رود با انقلاب غریبه شده است۰
مهدی عبدی از مسئولان شورای هماهنگی حزب الله خطاب به نمایندگان مجلس:
نمایندگان منتخب مجلس باید قدر انقلاب و مردم را بدانند و برای قدردانی از حضور مردم خالصانه برای خدا کار کنند.
عبدی در ادامه افزود نماینده ای که در مسایل اجرایی دخالت بکند و خلاف منویات نایب امام زمان عج روحی و نفسی له الفدا عمل کند مشروعیتی ندارد.
🔶️نماینده ای مورد حمایت حزب الله خواهد بود که طبق منویات امام خامنه ای عزیز تر از جانهایمان عمل نماید چرا که عمل به منویات معظم له رضایت حضرت ولی عصر( عج ) روحی و نفسی له الفدا را برای آنان در پی خواهد داشت.
🔶️مردم کشورمان شریف ترین مردمان دنیا میباشند که پیدا کردن فرصت خدمت برای آنها توفیق عظیم الهی است که نصیب منتخبان مجلس گشته است.
(اخبار مردمی حزب الله)
⚠️ هیاتمدیره شرکتهای دولتی زیانده پاداش میگیرند !
⚠️به گزارش «اخبار مردمی حزب الله» درحالی که براساس قوانین تجارت اغلب کشورها، تخصیص پاداش به اعضای هیاتمدیره شرکتهای زیانده بهعنوان یک جرم شناسایی شده، اما در کشورمان اغلب شرکتهای دولتی به رغم زیاندهی، به اعضای هیاتمدیره خود پاداش تخصیص میدهند.
🔹برای نمونه، در ۶ ماهه نخست سال ۱۴۰۲ شرکت مادرتخصصی مجری ساختمانهای دولتی و عمومی درحالی زیانده بوده که پاداش دریافت کردهاند.
🔹قابل ذکر است برخی از کارشناسان معتقدند تخصیص پاداش به اعضای هیاتمدیره شرکتهای زیانده خلاف اصول اولیه قانون تجارت کشورمان نیز بوده اما جای تعجب است که وزارت اقتصاد تاکنون نسبت به این موضوع بیتفاوت بوده است.
(اخبار مردمی حزب الله)