پافشاری ترامپ بر تقلب ادامه دارد
🔹رئیسجمهور آمریکا: تعداد آرا از رأیدهندهها بیشتر بود؛ غمانگیز است.
@Farsna
بحران داخلی در رژیم صهیونیستی
تا چند سال پیش وقتی از فروپاشی رژیم صهیونیستی سخن به میان می آمد اکثر ذهن ها بر این معطوف می شد که شاید قرار است از سوی محور مقاومت جنگ جدیدی علیه این رژیم غاصب صورت پذیرد. هرچند در سال های اخیر پایه های این رژیم با خساراتی که از سوی حزب الله لبنان و مقاومت فلسطین بر او وارد آمده لرزان شد ولی با این وجود رفته رفته این حقیقت آشکار تر می شود که رژیم صهیونیستی در درون خود با بحران هایی مواجه است که پیش از آن که وارد جنگ دیگری شود، ممکن است همین بن بست های داخلی، کار آن را یکسره کند. در سرزمین های اشغالی، شهروندان ساکن آن، به طور بی سابقه ای به خیابان ها ریخته و علیه نظام حاکم موجود و حاکمان فعلی شعار می دهند و گاهی اعتراضات به خشونت کشیده می شود. پس از شکست های سنگین این رژیم در جبهه نظامی از محور مقاومت، که ابهت پوشالی آن را به عنوان سومین ارتش قدرتمند دنیا فروریخت، اکنون پایه های سیاسی و اقتصادی آن نیز با چالشی روبه رو شده است. پروفسور یووال هراری که یک مورخ صهیونیست است همین روز ها طی یادداشتی به این موضوع پرداخته که اسرائیل هم اکنون با خطر ناک ترین بحران تاریخی خود مواجه است و علت آن را بی اعتمادی اسرائیلی ها به دولت، دو قطبی شدن جامعه اسرائیلی و ایجاد نفرت و شکاف اجتماعی و فساد حزب حاکم به رشوه و خیانت بر شمرده است.
✍️بروجردی
@siasiland
انتخابات آمریکا، آینه فتنه 88
این روز ها، رسانه های جمعی در کشور و نیز در فضای مجازی، به این موضوع زیاد توجه می کنند که چه شباهت هایی میان انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و فتنه سال 88 که موضوع آن نیز انتخابات ریاست جمهوری بود وجود دارد؟ و به مقایسه حوادث سال 88 با حوادث امروز آمریکا می پردازند. کارشناسان این حوزه، به لحاظ تاریخی، حوادثی که امروز گریبانگیر انتخابات آمریکا شده است را، واکنشی طبیعی می دانند به آن روزی که اوبامای مؤدب، نقاب از چهره ظاهرا موجه خود کنار زد و دست چدنی را از زیر دستکش مخملی بیرون آورد و به مدیران شبکه اجتماعی جهانی آزاد! مانند فیسبوک و توییتر دستور داد تا تعمیرات فنی خود را به تاخیر بیاندازند و در آستانه انتخابات ریاست جمهوری ایران، به انجام وظایف محوله بپردازند! اکنون خود این کشور دچار همان فتنه و شاید هم بدتر شده است، با این تفاوت که انسجام مردمی و رهبری هوشمند آن روز جمهوری اسلامی را هم ندارند و سیر قهقرایی خود را آغاز کرده اند.
✍️بروجردی
@siasiland
بولتون: ترامپ دنبال توافق با ایران است
🔹مشاور سابق امنیت ملی آمریکا: ترامپ شکست در انتخابات را هرگز نخواهد پذیرفت و طی روزهای آینده احتمالاً به دنبال دیدار با مقامهای ایران و توافق با جمهوری اسلامی است.
🔹فکر میکنم گزارشهایی مبنی بر اینکه وی خواستار گزینههایی (علیه ایران) شده است، کاملاً نشانگر شیوه تصمیمگیری آشفته، غیرمتعارف، ناآگاهانه و نامنسجم ترامپ است. بعید میدانم که اصلا چنین چیزی (اقدام نظامی علیه ایران) امکانپذیر باشد.
fna.ir/f0rt50
@Farsna -
بذرپاش: زمان حسابرسی که میرسد دستگاهها رنگ عوض میکنند
🔹رئیس دیوان محاسبات: بسیاری از نهادها وقتی بودجه میخواهند در صف دولت و مجلس هستند اما وقتی نوبت به حسابرسی میشود، نهاد غیردولتی میشوند و خود را در مقام پاسخگویی نمیدانند.
fna.ir/f0rt99
@Farsna
بازخوانی جنایت هولناک و وحشیانه رژیم صهیونیستی با همکاری نیروهای سازمان ملل در لبنان😳‼️
🔥🚀🔥🚀در 18 آوریل 1996، هشتصد نفر از مردم روستای قانا واقع در جنوب لبنان با دعوت رسمی نیروهای سازمان ملل به دلیل مصون بودن از بمباران های احتمالی رژیم صهیونیستی به 👆ساختمان پناه بردند اما ساعتی طول نکشید که ناگهان این ماموران سازمان ملل ساختمان را تخلیه کردند و بمباران این ساختمان شروع شد‼️😳😭
😭عمق این جنایت تا حدی بود که 18 جنازه شناسایی نشد و تنها روی آنها نوشته شد: "زن ناشناس"، "مرد ناشناس" و "کودک ناشناس"....
⚠️😱خاخامها ضمن اعتراض به انتقادها و محکومیتهای جهانی علیه جنایت قانا، گفتند:
"بنا بر نوشته های کتاب های دینی یهود، هیچ بیگناهی در صف دشمن وجود ندارد؛ هرگونه حرف درباره اخلاق باعث تضعیف روحیه نظامیان و ساکنان اسرائیل میشود"‼️😳
👆👈👆👈👆👈قابل توجه اعتماد کنندگان به سازمان های بین المللی مانند سازمان بهداشت جهانی که همین یهودیان سه چهارم بودجه آن را تامین می کنند‼️‼️‼️
آمریکاییها برای شکست ترامپ رای دادند، نه پیروزی بایدن!
🔹طبق نتایج نظرسنجی مؤسسه مانموث، آمریکاییها بیش از آنکه از پیروزی بایدن در انتخابات ۲۰۲۰ خوشحال باشند، از شکست ترامپ رئیسجمهور آمریکا خوشحالند.
🔹این بررسی نشان داد که ۷۳ درصد از آنهایی که به بایدن رأی داده بودند، از شکست ترامپ بیش از پیروزی بایدن خوشحال بودند.
fna.ir/f0rtgf
@Farsna
مؤسسه انگلیسی: آمریکا ۱۳۰۰۰ غیرنظامی را در عراق و سوریه کشته است
🔹مؤسسه ایروارز: بیش از ۱۳ هزار غیرنظامی در ۶ سال گذشته و در حملات ائتلاف آمریکایی در عراق و سوریه کشته شدهاند.
fna.ir/f0rtep
@Farsna
تكذيب داستان پلیسی طبری|بازداشت طبری به شیوهای معمول بود
🔹روزنامه شرق نوشت: بازداشت طبري طبق روال معمول انجام شده و مطالب مطرح شده از جانب اين محكوم، تقريبا شبيه يك داستان پليسي است. بازداشت طبري در مرداد ماه سال ۹۸ با حكم قضايي و با حضور معدودي از مأموران انجام شد، چراكه براي بازداشت چنين شخصي اساساً به نفرات و امكانات ويژهاي نياز نبود.
🔹ادعاهايي مبني بردستگيري وي در منزل يكي از مسولان توسط ۵۰ مأمور و درگير شدن آنها با تيم حفاظت ايشان كاملاً كذب و داستانسرايي است.
🔸اکبر طبری، متهم یکی از پروندههای فساد مدعی شده بود روزی که بازداشت شده، ناهار مهمان آیتالله آملیلاریجانی بوده که یک گروه ۵۰ نفری پس از درگیری با نیروهای حفاظتی وی را بازداشت میکنند.
@Farsna
⭕️ سرلشکر سلامی: اگر کسانی بخواهند منافع مردم ایران را تهدید کنند نقطه امنی در سیاره زمین نخواهند داشت
🔸فرمانده کل سپاه:
🔹اگر کسانی بخواهند منافع این ملت و کشور بزرگ را تهدید کنند مطمئناً نقطه امنی در سیاره زمین نخواهند داشت.
🔹خلیج فارس نقطه تلاقی مواجهه قدرتها با یکدیگر و منطقه راهبردی اقتصاد جهانی است.
🔹جمهوری اسلامی ایران در تامین این پهنه دریایی تعیین کننده اقتصاد جهانی نقش ممتاز و منحصر به فرد خود را به خوبی ایفا کرده است.
🔹وقتی از نگاه و افق بلند دیدمان به دور دست صحبت میکنیم نیازمند آن هستیم که ابزارهای متناسب با آن را هم داشته باشیم؛ بارها اعلام کرده ایم راهبرد ما همواره دفاعی است.
@siasiland
#سمّ_مهلک
🔸رکن اصلی در روابط بین الملل وجود اعتماد در ابعاد مختللف است، هنگامی که کشوری قصد همکاری یا فعالیت و علی الخصوص مذاکره با کشور دیگری را داشته باشد؛ باید دو طرفین مذاکره بتوانند زمینه اعتماد متقابل را برای یکدیگر فراهم کنند.
⁉️اما گاهی طرفهای مذاکره به یکدیگر اعتماد ندارند و میدانند حتی اگر طوماری از تعهدات را امضا کنند، می بایست هرلحظه نگران خلف وعده از جانب طرف مقابل باشند... و وضعیت ایران و آمریکا دقیقاً چنین است!
در چنین حالتی دو سناریو برای مذاکره بدون اعتماد قابل تصور است:
1️⃣ سناریو اول که بهترین حالت آن نیز می باشد، دریافت امتیازات به صورت نقد و فی البداهه است.
کاری که دولت آمریکا در برجام کرد و در سایر مذاکرات نیز چنین عمل می کند. اما اگر اخذ نقد امتیازات به هر دلیلی منتفی باشد👇
2️⃣ سناریوی دوم پدید می آید که ایجاد تضمین است. یعنی طرف مقابل در ازای یک تعهد قابل اطمینان، ملزم به رعایت تعهدات خود باشد.
❗️در بهترین و خوش بینانه ترین حالت میتوان گفت بالاترین تضمین ممکن بین این دو کشور میتواند شورای امنیت سازمان ملل باشد که متاسفانه این سازمان هم تضمین خوبی نیست.
❌ چرا که در ماجرای برجام با اینکه توسط قطعنامه ۲۲۳۱ سازمان ملل تضمین شده بود آمریکا بهراحتی از آن خارج شد و این خروج را رسماً حق خود میدانست و آشکارا ادعا کرد که الزامات و مصوبات شورای امنیت سازمان ملل، بر قوانین داخلی آمریکا ارجح نیست و نمیتواند برای سیاستمداران آمریکا الزامآور باشد...
✔️ بنابراین این نکته بسیار مهم است که سیاستمداران و مردم عامه ما بدانند وقتی با دولتی مثل آمریکا طرف هستیم که نه اهل دادن امتیاز نقد است و نه اهمیتی به بالاترین مرجع بینالمللی میدهد، مذاکره کردن معنایی جز امتیاز دادن به دشمن ندارد که نتیجه بارز آن خواری ملت عزیزمان است... آرزویی که غرب استعمارگر سالیان طولانی در پی آن بوده و هست.
✍️حسنعلی هادیان
@siasiland
⭕️موگرینی: محدودیتهای فشار حداکثری آمریکا به خوبی نمایان شده است
🔸«فدریکا موگرینی»، مسئول سابق سیاست خارجی اتحادیه اروپا:
🔹اروپا چشم انتظار تغییراتی در دو توافق مهم «تغییرات آبوهوایی» با اروپا و «برجام» با ایران است.
🔹اتحادیه اروپا در تمام این سالها در تلاش بوده تا از فروپاشی کامل توافق هستهای برجام جلوگیری کند.
🔹فشار حداکثری آمریکا محدودیتهای بسیاری دارد، هیچ نتیجه مثبتی برای آمریکا و اروپا به همراه نداشته و تهدید و ناامنی را بالا برده است.
این تفکر که از برجام خارج شویم و فشار حداکثری را پیشه کنیم راه به جایی نخواهد برد.
باید تمام مفاد برجام از سوی تمام طرفها اجرا شود تا ایران وارد مذاکرات جدید شود و این به معنای چیدمان دوباره در سیاست داخلی آمریکا برای رسیدن به آن است.
@siasiland