تولید شکر قهوهای برای اولین بار در استان، توسط شرکت قند تربت حیدریه
🔹 شرکت قند تربت حیدریه به عنوان یکی از شرکتهای زیرمجموعه بنیاد بهرهوری موقوفات آستان قدس رضوی، برای اولین در استان خراسان رضوی، موفق به تولید شکر قهوهای شده است.
🔸 احسان اژدری، مدیرعامل شرکت قند تربت حیدریه:
🔺 این شرکت از سال گذشته با رویکرد تکمیل سبد محصولات خود، پروژه تولید شکر قهوهای را کلید زد و خوشبختانه امسال همزمان با سال جهش تولید، موفق به تولید این محصول شدیم.
🔺 شکر قهوهای از چغندر قند تهیه میشود و با توجه به تفاوت در میزان پالایش، حاوی شیره قند و ملاس بوده و به همین دلیل رنگ متفاوتی نسبت به شکر سفید دارد.
🔺 شکر قهوهای علاوه بر طعم و عطر مطبوع، دارای کلسیم، آهن و پتاسیم بوده که نسبت به شکر سفید مواد مغذی بیشتری دارد؛ همچنین این شکر، به دلیل داشتن ملاس، باعث افزایش متابولیسم بدن شده و انرژی بدن را افزایش میدهد.
@aqr_news
موسیبن جعفر(ع) نماد مقاومت و ظلمستیزی است
🔸 حجتالاسلام والمسلمین عبدالکریم پاکنیا، کارشناس تاریخ اسلام و سیره اهلبیت(ع):
🔺 از ابعاد مهم شخصیتی حضرت موسیبن جعفر(ع)، ظلمستیزی و مقاومت است. در روایاتی که درباره امامت و مسئولیت رهبری امت وارد شده، مثل زیارت جامعه کبیره، تصریح شده شما اهل بیت(ع) به عهد و ذمه خود با خدا وفا و مردم را به راه خدا دعوت کردید و همه تواناییهای خود را در راه کسب رضای الهی به کار گرفتید و ...؛ البته هر یک از امامان(ع) به اقتضای زمانه خود در این باره عمل کردهاند.
🔺 امام کاظم(ع) در زمانهای زندگی میکردند که مقاومت در مقابل طاغوت ضرورتی دوچندان داشت، از اینرو حضرت(ع) به عنوان نماد ظلمستیزی و مقاومت شناخته میشوند؛ در زیارت ایشان میخوانیم: «...احکام خدا را به پا داشتی و کتاب خدا را تلاوت نمودی و در راه خدا بر آزار مردم صبر کردی...».
👇🏻برای خواندن متن کامل این گفتگو که مناسبت سالروز شهادت ابالرضا(ع)، امام موسیبن جعفر(ع)، به لینک زیر مراجعه کنید:
🌐 https://b2n.ir/m85111
@aqr_news
#گزارش_تصویری | حرم مطهر رضوی در سوگ شهادت حضرت موسی بن جعفر(علیه السلام)
@aqr_news
تغییر نام صحن جامع رضوی به نام مبارک پیامبر اعظم(ص)
🔹 همزمان با شب مبعث حضرت رسول اکرم(ص)، طی مراسمی با حضور تولیت آستان قدس رضوی، صحن «جامع رضوی» به نام صحن «پیامبر اعظم(ص)» تغییر نام مییابد تا بستری تازه برای برگزاری برنامههای فرهنگی و مذهبی در راستای تبلیغ و ترویج اسلام ناب محمدی فراهم شود.
🔺 آستان قدس رضوی طی سال های گذشته نیز با برگزاری همایشهای ملی، منطقهای و بینالمللی و توسعه ارتباطات فرهنگی به ویژه با مخاطبان و شیفتگان حقیقت در کشورهای اروپایی، گامهایی در این مسیر برداشته بود و حالا با مزین کردن یکی از صحنهای مهم و اصلی حرم مطهر رضوی به نام پیامبر اعظم(ص)، فعالیتهای خود در این زمینه را گسترش میدهد.
🔺 طی سالهای اخیر، نامگذاری یکی از صحنهای حرم مطهر امام رضا(ع) به نام پیامبر گرامی اسلام، از جمله مطالبات زائران و مجاوران امام رضا(ع) نیز بود که در همین راستا، این موضوع در دستور کار آستان قدس قرار گرفت.
https://b2n.ir/r99004
@aqr_news
صحن «پیامبر اعظم(ص)»، تداعیگر پیوند ناگسستنی امامت و نبوت است
🔸 حجتالاسلام والمسملین سیدسعیدرضا عاملی، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، رئیس دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران و عضو شورای عالی فضای مجازی:
🔺 با توجه به اینکه حضرت محمد مصطفی(ص)، خاتم انبیاء الهی و پدر اهل بیت(ع) محسوب میشوند، این اقدام مبارک، تداعیگر پیوند ناگسستنی امامت و نبوت است.
🔺 این نامگذاری، زمینه آرامش پیروان ائمه معصومین(ع) را تأمین میکند، چرا که وجود این نام عظیم بر یکی از اماکن مقدس حرم مطهر حضرت ثامن الحجج(ع)، زمینه خشنودی رهروان اهل بیت(ع) و نیز موجبات رضایت و خشنودی حضرت رضا(ع) را فراهم خواهد کرد.
🔺 باید به این اقدام شایسته از باب اصالت و تقدس وجودی آن نگاه کرد، نه صرفاً به خاطر پاسخ دادن به هجمه دشمنان به آن مبادرت ورزید؛ این دست نامگذاریها میتواند فارغ از برکات وجودی، بر افق نگاه و جهان بینی ما اثرگذار باشد.
👇🏻برای خواندن متن کامل این گفتگو به لینک زیر مراجعه کنید:
🌐 https://b2n.ir/b04556
@aqr_news
همه اعتاب مقدسه باید مهمترین اماکن را به نام مبارک پیامبر اعظم(ص) نامگذاری کنند
🔸 حسن بلخاری، نویسنده، پژوهشگر و استاد گروه مطالعات عالی هنر دانشگاه تهران:
🔺 نور اعظم در فرهنگ اسلامی به ویژه شیعه، از وجود پیامبر اکرم(ص) است. امامان معصوم(ع) نور خود را از رسول مکرم اسلام میگیرند؛ وجود این مهم در منابع روایی و معرفتی، ایجاب میکند که نه فقط در حرم منور حضرت رضا(ع) بلکه در همه اعتاب مقدسه، مهمترین و بزرگترین اماکن به نام مبارک پیامبر اعظم(ص) نامگذاری شود.
🔺 با رجوع به احادیث و روایات، در باب ارزش و برکات ذکر صلوات مطالب بسیار ارزشمندی پیدا میکنیم، چرا که با فرستادن صلوات با محوریت وجود مقدس پیامبر اکرم(ص) درود الهی را بر ایشان و اهل بیت طاهرین(ع) میفرستیم.
🔺 با وجود چنین اشارات روایی و آثار و برکات، حقیقتاً حیف بود که در مجموعه حرم مطهر رضوی این عنوان مقدس دائماَ تکرار نشود. این تکرار نام، خود، صاحب اثرات مبارک وجودی است، لذا به سهم خودم به خاطر اجرای این ایده، تبریک و تهنیت عرض میکنم.
👇🏻برای خواندن متن کامل این گفتگو به لینک زیر مراجعه کنید:
🌐 https://b2n.ir/b61001
@aqr_news
نامگذاری صحن پیامبر اعظم(ص)، زمینهساز وسعت برکات
🔸حجتالاسلام والمسلمین شهاب مرادی، کارشناس علوم دینی و مسائل خانواده:
🔺امیدوارم این اقدام مبارک تولیت آستان قدس رضوی در پیشگاه خدا و رسولش، حضرت ختمی مرتب مورد عنایت و قبول قرار گیرد و در جمیع امور برکت بیشتری شامل حال ایشان و همکارانشان در مجموعه آستان مقدس رضوی شود.
🔺دعا میکنم به برکت وجود حضرت محمد مصطفی(ص) و عید بزرگ مبعث، هر چه زودتر بلای کرونا از بین برود و إن شاءلله همه فعالیتهای حرم منور حضرت رضا(ع) به روال پیشین بازگردد و زائران امام هشتم به زیارت حرم مطهر رضوی مشرف شوند.
@aqr_news
ویژه برنامههای جشن عید مبعث در حرم مطهر رضوی
🔺ویژهبرنامه «شکوه بعثت»، همزمان با شب عید مبعث مصادف با ۲۱ اسفندماه، با حضور زائران و مجاوران از ساعت ۱۸:۴۵، با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین مروی، تولیت آستان قدس رضوی، در صحن پیامبر اعظم(ص) برگزار میشود؛ اجرای سرود به سه زبان مختلف، شعرخوانی و نمایش آیینی، از دیگر بخشهای این ویژهبرنامه خواهد بود.
🔺همچنین به همت دارالقرآن کریم، «کرسی تلاوت رضوی در جوار عترت» با حضور قاریان بینالمللی در صحن پیامبر اعظم(ص)، برگزار میشود که این ویژهبرنامه از ساعت ۱۶ میزبان زائران خواهد بود.
🔺تلاوت دسته جمعی قاریان نوجوان، اجرای گروه تواشیح، ابتهالخوانی و تلاوت قرآن توسط علیرضا رضائی، قاری بینالمللی، از برنامههای پیشبینی شده این محفل قرآنی است.
🌐 https://b2n.ir/z67563
@aqr_news
اعلام برنامههای فرهنگی - مذهبی صحن پیامبر اعظم حضرت محمد(ص)
🔸حجت الاسلام حجت گنابادی نژاد، معاون تبلیغات اسلامی آستان قدس رضوی:
🔺با نامگذاری بزرگترین صحن حرم مطهر رضوی به نام مبارک پیامبر اعظم(ص)، فرصتی مهیا شده تا برنامههای فرهنگی و مذهبی حرم مطهر گسترش بیشتری پیدا کند و به شکل ویژه در این صحن مهم برگزار شود.
🔺در این صحن، هر روز صبح با قرائت زیارت «پیامبر(ص) از بعید» آغاز خواهد شد. همچنین در برخی ایام هفته، زیارت نامه پیامبر گرامی اسلام(ص)، بعد از اذان ظهر قرائت میشود و زائران رضوی آن را زمزمه میکنند.
🔺از دیگر برنامههای پیشبینی شده برای برگزاری در صحن پیامبر اعظم(ص)، شرح کتاب «سنن النبی» است؛ در این کتاب، آداب، سنن و شیوههای رفتار حضرت محمد(ص) شرح داده شده است.
🔺یکی از بهترین و مهمترین برنامهها، برپایی محافل قرآنی در صحن پیامبر اعظم(ص) خواهد بود؛ چرا که به فرموده حضرت محمد(ص)، «قرآن و اهل بیت(ع)» دو امانت گرانبهایی است که ایشان در اختیار بشریت گذاشتهاند و ما باید تلاش به بهترین شکل ممکن حافظ این امانت باشیم.
@aqr_news
کنفرانس ملی «امام رضا(ع) و علوم روز» نمونه بارز همراهی علم و عمل است
🔸حجتالاسلام و المسلمین محمد حسن مهدوی مهر، رئیس سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی، در آئین افتتاحیه اولین کنفرانس ملی «امام رضا(ع) و علوم روز»:
🔺موضوع این نشست که پیوندی بین موضوع شخصیت نورانی ثامنالحجج(ع) و علوم روز است، از اهمیت بسزایی برخوردار است.
🔺برگزاری کنفرانس ملی «امام رضا(ع) و علوم روز» به میزبانی دانشگاه امام رضا(ع)، نمونه بارز اهتمام علم و عمل است؛ از همین رو موضوع این کنفرانس با عنوان امام رضا(ع) و علوم روز از مباحث بسیار مهم و نشاندهنده امتداد جدی در عرصههای علم و عمل است.
🔺اگر علم همراه با عمل نباشد، راه درست را نمیتوان طی کرد. عمل باید امتداد اجتماعی داشته باشد و مهم این است که علم با عمل پیوند برقرار کند.
🌐 https://b2n.ir/p56959
@aqr_news
#گزارش_تصویری | عشاق محمد(صلیالله علیه و آله)
🔺تصاویر آرشیوی است.
👇🏻تصاویر بیشتر:
🌐 https://b2n.ir/t06033
@aqr_news
#گزارش_تصویری | استقبال از مبعث پیامبر اعظم(ص) در حرم رضوی
📸 کبری رضایی
@aqr_news