«حسینیه حرم» میزبان عزاداران و هیئات مذهبی در دهه پایانی ماه صفر
🔺 در آستانه رحلت جانسوز رسول گرامی اسلام و شهادت فرزندان بزرگ ایشان، امام حسن مجتبی(ع) و امام رضا(ع)، حرم مطهر رضوی کانون مراسمهای سوگواری و عزاداری است.
🔺 معاونت تبلیغات اسلامی آستان قدس رضوی، با طراحی ویژه برنامه «حسینیه حرم» میزبان دستهها و هیئات مذهبی سراسر کشور از ۲ الی ۵ مهر ماه است؛ این مراسم همه شب بعد از نماز مغرب و عشا در رواق امام خمینی(ره) و صحنهای جمهوری، غدیر، قدس، امام حسن مجتبی(ع) حرم مطهر رضوی برپا میشود و تا ۲ بامداد پذیرای زائران و عزاداران است.
🔺 نوجوانان نیز در قالب ویژه نامه «ابناءالرضا» از ۱ الی ۵ مهر و از ساعت ۱۶ به مدت یک ساعت در صحن قدس اجرای برنامه خواهند داشت. مراسم عزاداری و سوگواری «هیئت کبوتران رضوی» نیز همه روزه از ساعت ۸ در رواق کودک میزبان خردسالان برگزار میشود.
🔺 در این ویژهبرنامه استانها و گروههای خاص اعم از نابینایان، ناشنوایان، اقوام و طوایف مختلف، کشورهای افغانستان، هند و پاکستانی و عرب زبان ... به اجرای برنامه میپردازند.
👇🏻 متن کامل خبر:
yun.ir/5fnmsf
@aqr_news
تدارک گسترده رسانهای برای دهه آخر صفر / استفاده از ظرفیت فضای مجازی در کنار 46 شبکه تلویزیونی و رادیویی
🔸 محمدمهدی خیرجو، رئیس مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی:
🔺 با توجه به اینکه مشهد مقدس و حرم مطهر رضوی، پرازدحامترین ایام سال را در دهه آخر ماه صفر تجربه میکنند و میزبان خیل زائران حضرت رضا(ع) خواهیم بود، اهمیت پوشش رسانهای گسترده فعالیتها، خدمات، مراسم عزاداری و دیگر اقدامات این ایام اهمیت دوچندانی دارد و از همین رو تلاش کردهایم با همکاری همه خادمان رسانهای فعال در مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی، با تلاشی مضاعف، شکوه و عظمت این ایام را بیش از گذشته از طریق رسانه به سراسر ایران و جهان مخابره کنیم.
🔺برنامه های دهه پایانی ماه صفر از ۲۵ شهریور ماه آغاز شده و پوشش این برنامه ها با همکاری ۴۶ شبکه ملی و بین المللی تلویزیونی و رادیویی، شامل هفت شبکه ملی، ۲۸ شبکه بین المللی و برون مرزی و ۱۱ شبکه رادیویی تا پایان دهه آخر ماه صفر ادامه خواهد داشت.
🔺 پخش ۲۸ برنامه تلویزیونی و همچنین پوشش گسترده برنامههای حرم مطهر رضوی از طریق شبکههای ملی، بینالمللی، استانی و همچنین ۱۵ برنامه رادیویی از مهمترین اقدامات رسانهای این مرکز در دهه آخر صفر است.
🔺 مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی، در ایام آخر ماه صفر نیز همانند مناسبتهای گذشته، تدارک ویژهای برای تولید محتوا در فضای مجازی داشته و در همین راستا علاوه بر پخش مراسم عزاداریهای حرم مطهر رضوی، برنامههای فرهنگی متعدد دیگری نیز از طریق صفحات رسمی آستان قدس رضوی در شبکههای اجتماعی متعدد در روبیکا، سروش، گپ، آپارات، اینستاگرام و ... پوشش داده خواهد شد.
🔺 علاوه بر پخش برنامههای روزانه حرم مطهر رضوی و همچنان محافل عزاداری حسینیه حرم، ویژهبرنامههایی به زبانهای اردو، آذری، انگلیسی و عربی تدارک دیده شده تا برای مخاطبان حرم مطهر رضوی در نقاط مختلف جهان تولید و پخش شود.
#همه_خادم_الرضاییم
@aqr_news
تشیع مدیون قیام علمی حضرت رضا(ع) است
🔸 حجتالاسلام والمسلمین احمد مروی، تولیت آستان قدس رضوی در مراسم خطبهخوانی شب شهادت حضرت رضا(ع):
▪️ جریان تشیع به همان میزان که مدیون قیام خونین حسینی است، به همان میزان مدیون قیام علمی رضوی است؛ امام رضا(ع) از هر فرصتی برای آشکار کردن چهره مأمون و خلافت غاصبانه او استفاده میکردند. لذا بخشی از زندگی مبارک امام رضا(ع) به جهاد تبیین گذشت تا مرز میان اسلام نبوی و علوی از اسلام اموی و عباسی برای مردم آشکار شود.
▪️ امیرالمؤمنین علی(ع) در خطبه ۱۷۲ نهجالبلاغه، ویژگیهای رهبر جامعه اسلامی را معرفی میکنند و در فرازی میفرمایند «پرچم هدایت و رهبری جامعه اسلامی در دست کسی باید باشد که اهل بصیرت باشد، مسائل را بداند، دشمنان دین را بشناسد و مکرهای آنان را خوب درک کند و قدرت بیان و تبیین برای مردم داشته و اهل پایداری و مقاومت باشد و در این راه سختیهای طاقتفرسا را تحمل و عالم به دین باشد.»
▪️ امروز مسئولیت تمام شیعیان این است که با الگوپذیری از حضرت ثامنالحجج(ع) در مسیر شناخت درست حقیقت قدم بردارند، در مسیر جهاد تبیین بکوشند و در این راه استقامت کنند و در این مسیر نورانی از هیچ تهدیدی نهراسند و دچار تردید نشوند.
👇🏻 متن کامل خبر و سخنرانی تولیت آستان قدس رضوی در مراسم خطبهخوانی شب شهادت حضرت رضا(ع):
https://b2n.ir/h71064
@aqr_news
حماسه فرزندان خورشید در بازسازی هویزه
🔺 شهر هویزه که تاریخ پرشکوهی در فرهنگ و تمدن این سرزمین دارد، نخستین بار در مهر ۱۳۵۹ مورد حمله و حصر رژیم بعثی قرار گرفت که مقاومت دلیرانه مردم این شهر، باعث شکست محاصره شد. مقاومت مردم این شهر حدود ۶ ماه به طول انجامید که در این میان، هویزه شهیدان زیادی را نیز تقدیم وطن کرد.
🔺 اردیبهشت ۶۱ که رزمندگان اسلام با شکست حصر هویزه وارد این شهر شدند، لشکر شکست خورده حزب بعث، در مدت محاصره و هنگام عقب نشینی با قساوت تمام این شهر را با خاک یکسان کرد.
🔺 در خرداد ۱۳۶۱ حضرت امام به تولیت فقید آستان قدس رضوی دستور دادند که این آستان مقدس به عنایت کریمانه حضرت رضا(ع) دست مدد به اهالی هویزه برساند و شهر را دوباره برای مردم عزیز این شهر بسازد.
👇🏻 برای مطالعه متن کامل گفتگویی خواندنی با این موضوع و آشنایی با جزئیات بیشتر در اینباره، به لینک زیر مراجعه کنید:
yun.ir/tbjvad
@aqr_news
یاد یارانی که جاودانه شدند
🔺 مهرماه امسال همزمان شد با روزهای پایانی ماه صفر و هفته دفاع مقدس. به همین مناسبت نمایشگاهی به همت معاونت تبلیغات اسلامی آستان قدس رضوی با عنوان «یادیاران» در باب الهادی برپا شد تا روایتگر زندگی شهیدان هشت سال دفاع مقدس باشد.
🔺 قبل از نماز مغرب و عشاء، در گوشهای از باب الهادی صحن پیامبر اعظم(ص)، صدای روایتی از زندگی شهید حججی شنیده میشود. مکانی که با فضاآرایی متفاوتش زائران و مجاوران را به بخشی از باب الهادی میکشاند.
🔺 سالنی که با سربندهای زرد و سرخ آویخته شده از سقف، کیسههای شن و تصاویر شهدا مزین شده و حال غریبی در همه ایجاد میکند و چشمی نیست که با این روایتها پابه پای مظلومیت شهدا نگرید.
👇🏻 برای مطالعه متن کامل گزارشی از نمایشگاه ویژه هفته دفاع مقدس در حرم مطهر رضوی، به لینک زیر مراجعه کنید:
yun.ir/02ktz5
@aqr_news
هدایت شده از آستان قدس رضوی و حرم مطهر
حجت الاسلام والمسلمین مروی خطاب به دشمنان: اگر این نظام میخواست بلرزد با آن طوفانهای دهه ۶٠ میلرزید
تولیت آستان قدس رضوی در یادواره شهدای شهرستان قوچان
🔺شهادت در فرهنگ اسلام یک نشان، برای اثبات میزان اهمیت و جایگاه رفیع یک عمل خیر است، به طوریکه برای نشان دادن عظمت اعمال خیر اجر آن را با شهادت قیاس میکنند.
🔺دشمن با هجمههای رسانهای تلاش میکند فضا را برای تشخیص حق غبارآلود و دشوار کند، در چنین شرایطی اگر انسان حق را نشناسد ممکن است در دام دشمن و انحرافات گرفتار شود.
🔺 اعتراض موضوعی طبیعی است و هر ملتی در هر کشوری ممکن است به یکسری امور اعتراض داشته باشد، اعتراض حق طبیعی هر انسانی است، اما آیا آدم کشی اعتراض است؟ آیا بریدن رگ گردن نیروی امنیتی با چاقو نامش اعتراض است؟ آیا آتش زدن اموال عمومی و کتک زدن مردم اعتراض است یا وحشیگری؟
🔺دشمنان متوهم این کشور بدانند ملت ایران به خوبی حق را شناختهاند، اگر مردم ما در شناخت حق کمبودی داشتند همان سالهای ابتدایی انقلاب با آن جنگ و فتنههای عظیم دشمنان، دچار تزلزل میشدند.
🔺 استکبار بداند اگر مردم میخواستند با این بازیها عقب نشینی کنند همان سال ۶۰ که اوج این فتنههای آمریکایی و عوامل داخلی آنها منافقین ذلیل و حقیر بود، عقب مینشستند. اگر این نظام میخواست بلرزد با آن طوفانها میلرزید، امروز که این نظام یک درخت تنومند شده با این نسیم های پلید کوچکترین تکانی نمیخورد.
https://yun.ir/3ofjda
@aqr_ir
#گزارش_تصویری | با دستور تولیت آستان قدس رضوی و به همت مرکز امور مجاورین بنیاد کرامت رضوی، همزمان با سالروز شهادت امام حسن عسکری(علیهالسلام) توزیع نان صلواتی در ۴۰ نانوایی شهر مشهد انجام شد.
@aqr_news
تولیت آستان قدس رضوی، پای صحبت دختران دهه هشتادی
🔺 نوجوانند و پرانرژی؛ حرفهای زیادی هم برای گفتن دارند و وقتی شنیدهاند قرار است میزبان تولیت آستان قدس رضوی باشند، خودشان را برای گپ و گفتی صمیمی آماده کردهاند. اینجا مدرسه دخترانه امام رضاست، در حاشیه شهر مشهد.
🔺 دبیرستان دخترانه واحد یک امام رضا(ع)، اولین مدرسه از مجموع ۱۹ مدرسه تحت پوشش بنیاد فرهنگی رضوی است، آن هم در شهرک شهید رجایی، یعنی حاشیه شهر مشهد. همین اولین بودن کافی است که معلوم شود رسیدگی به حاشیه شهر و ساکنان آن، تا چه اندازه برای آستان قدس رضوی اهمیت دارد؛ بهویژه وقتی صحبت از دانشآموزان، نوجوانان و بانوان مطرح باشد.
🔺 پس از دو سال کرونایی که کلاسهای درس بچهها را کاملا مجازی کرده بود، مهرماه امسال، دوباره مدرسه ها میزبان بچهها شده و در کنار تعلیم و تربیت، خاطرهبازیهای دیگری هم در حال تکرار است؛ مثل زنگهای نماز مدرسه و شور و شوق بچهها برای اذان گفتن و مکبر شدن.
🔺 زنگ نماز این مدرسه هم، در نخستین روزهای سال تحصیلی، میزبان تولیت آستان قدس رضوی است و دانشآموزان خوشحالاند که مهمان ویژه زنگ نماز، بزرگ خادم امام رضاست. هم نماز را همراه ایشان اقامه میکنند و هم فرصتی دارند برای گفتگو و بیان بیواسطه حرفها و نظرات.
👇🏻 برای مطالعه متن کامل این گزارش به لینک زیر مراجعه کنید:
yun.ir/z4svcd
@aqr_news