eitaa logo
اخبار فوری
4.4هزار دنبال‌کننده
22.8هزار عکس
19.2هزار ویدیو
5 فایل
کانال خبر ویژه
مشاهده در ایتا
دانلود
🗞️صفحه نخست های امروز پنجشنبه، ۱۸ آبان ۱۴۰۲
🔸 افزایش غلظت آلاینده‌های جوی در تهران 🔹 در غالب مناطق کشور جوی آرام و پایدار مستقر می‌باشد. 🔹 در سواحل شمالی افزایش موقتی دما رخ خواهد داد. 🔹 در شهر‌های تهران، کرج، اراک و اصفهان افزایش غلظت آلاینده‌های جوی پیش‌بینی می‌شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ورود رئیس‌جمهور به ازبکستان 🔹رئیس‌جمهور کشورمان برای حضور در شانزدهمین اجلاس سازمان همکاری‌های اقتصادی اکو لحظاتی پیش وارد تاشکند، پایتخت ازبکستان شد
پایگاه آمریکا در سوریه با ۶ موشک هدف قرار گرفت 🔹یک منبع میدانی سوری به المیادین گفت که در واکنش به تجاوز به مناطقی در شرق دیرالزور، پایگاه نفتی العمر در شرق دیرالزور با ۶ موشک هدف قرار گرفته است. 🔹به گفته این منبع، این دومین حمله در نوع خود طی یک ساعت به شمار می‌رود.
♦️ 🔹زمین لرزه‌ای به بزرگی ۴.۲ ریشتر سربیشه در خراسان جنوبی را لرزاند. 🔹هواپیماهای اسرائیلی دو موشک به سمت بیمارستان کودکان النصر در غزه شلیک کردند که طی آن تاکنون شماری زخمی شدند. 🔹ارتش رژیم صهیونیستی مجددا یکی از کاروان‌های حامل کمک‌های بشردوستانه برای مردم غزه را در این شهر مورد حمله قرار داد.
وزارت دفاع آمریکا در اطلاعیه‌ای اعلام کرد به دستور بایدن، تأسیساتی در شرق سوریه که به ادعای آمریکایی‌ها وابسته به ایران بوده را مورد تهاجم قرار داده است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️دیسانتیس : به ایران می گویم اگر مویی از سر سرباز آمریکایی کم شود هزینه سنگینی می پردازی دیسانتیس نامزد جمهوری خواه ریاست جمهوری: 🔹نباید نیروهای ما را به خطر بیندازیم، مگر اینکه قادر به دفاع از آنها باشیم. من به ایران و دیگران می گویم، اگر یک موی سر یک سرباز آمریکایی را زخمی کنید، هزینه سنگینی خواهید داد. ما باید قوی باشیم و باید از افرادی که از ما دفاع می کنند، دفاع کنیم. 🔹نتانیاهو نیز باید یک بار برای همیشه کار «قصاب‌های حماس» را تمام کند.