eitaa logo
اخبار سیاسی روز
3.3هزار دنبال‌کننده
51.5هزار عکس
24.2هزار ویدیو
156 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔵نخست وزیر جدید عراق کیست؟ ‌‌ 🔸این مرد 52 ساله با دستور رئیس‌جمهور عراق مامور تشکیل دولت جدید شده مصطفی الکاظمی تا چند روز قبل رئیس سازمان امنیت ملی عراق بود‌‌ ‌🔹لیسانس حقوق دارد و سال‌ها روزنامه‌نگار بوده است بعلت فعالیت‌هایش علیه صدام حسین چند سالی را خارج از عراق زندگی کرد‌‌ ‌🔸در سال 2007 سردبیر نشریه «الأسبوعیة» به صاحب امتیازی «برهم صالح» رئیس‌جمهور کنونی عراق بود.‌ ‌ 🔹از او بعنوان چهره‌ای یاد می‌شود که در حل اختلافات گروه‌های سیاسی عراق موثر بوده است؛ حالا او برای نخست وزیری حمایت بسیاری از این گروه‌ها را به همراه دارد حمایتی که عدنان الزرفی گزینه قبلی نتوانست به دست بیاورد و نهایتا کناره‌گیری کرد ‌ ‌ 🔸از آقای الکاظمی بعنوان فردی که هم با ایران و هم با آمریکا روابطی خوب دارد نام می‌برند در اکتبر 2016 از رهبر ایران بعنوان عامل صلح جهانی نام برده بود و در زمان ریاستش در دستگاه اطلاعاتی عراق، "شعبه ایران" را از این سازمان حذف کرد‌؛ بخشی که سازمان سیا در سال 2004 با هدف رصد تحرکات دیپلمات‌های ایرانی ایجاد کرده بود‌ ‌ 🔹با این حال برخی گروه‌های مقاومت درعراق او را در ماجرای ترور شهید سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس مقصر می‌دانند؛ او این اتهامات را رد کرده و گفته از اصل عملیات، بی‌اطلاع بوده است.‌ ‌‌ 🔸سخنگوی وزارت خارجه ایران و معاون وزیر خارجه آمریکا از انتصاب او استقبال کرده‌اند.
🔴بازم خربکاری دولت قبل..... 🔹 ضامن وام یک میلیونی دولت حسن روحانی کیست؟؟ ✍️یارانه احمدی نژاد.....
👇👇👇
🔴با هم اومده بودن بیمارستان؛ خانم سرفه و تنگی‌نفس داشت. بعد از تریاژ بهش یه ماسک دادن تا بزنه به‌صورتش؛ اما ماسک رو برای همسرش زد گفت من مریضم، نمی‌خوام اونم مریض شه. اینطوری عاشق بشید و عاشق بمونید و البته در نهایت خدا رو شکر تست کروناشون منفی بود و هر دو اینطوری برگشتن خونه
🔴 آفریقا سرزمین فرصت ها مستند "آفریقا سرزمین فرصت ها" کاری از بچه های برنامه "ثریا" را حتما حتما مشاهده کنید. مهم ترین نکته ای که در آفریقا به چشم می آید جای خالی ایران در بازار مصرف آفریقاست. فقط صادرات کشور همسایه ما ترکیه به آفریقا ۲۰ برابر ایران است!! مهم ترین دلیلش هم حمایت تمام قد وزارت خارجه ترکیه و سفارت ها و رایزنی های بازرگانی این کشور از تولیدکنندگان خودشان در آفریقاست. آقایانِ زبانِ دنیا بلد سیاست خارجی فقط مذاکره با آمریکا و اروپا و دریوزگی از غربی ها نیست. کمی به خودتان تکان بدهید و آستین ها را بالا بزنید و راه تولیدکنندگان کالا و خدمات کشور را به سمت آفریقا هموار کنید ...
🔴سیمای جبهه مشارکت رشیدپور حدود ۷۰۰ برنامه صبحگاهی زنده در شبکه سوم داشته و در این برنامه‌ها نشریات افراطی جبهه مشارکت را بدون هیچ مانع و محدودیتی تبلیغ کرده! حالا برخی از اهانت صریح "دستیار و برادر" رشیدپور به رهبری و مقدسات نظام تعجب می‌کنند! ▪️مدیران ارشد صدا وسیما نه تنها در آزمون ولایت پذیری مردود شده‌اند، بلکه در حد حفظ ظاهر هم تمایلی به حراست از حرمت ولی فقیه ندارند! "دکتر کوشکی"
🔻مجتبی رضا خواه منتخب مردم تهران در توییتی نوشت : روی دیگر دفن گسترده جوجه زنده ، کاهش عرضه ی مرغ درچندماه آینده است ! آیا قرار است افزایش قیمت مرغ ، مثلا در تیرماه مواجه باشیم ؟! مدیریت بحران یا مدیریت ایجاد بحـران؟ مساله این است! دولـت برای حل مشـکلات این صنـعت ، رویکردهای اشتباه مدیریتی و سیاستگذاری را اصلاح کند.
🔴تشکر فرمانده کل ارتش از ابراز لطف فرمانده کل قوا 🔹صیانت از اقتدار و عزت میهن اسلامی، وظیفه‌ای سترگ بر دوش فرزندان برگزیده و شایسته ملت و مریدان حضرت ولایت در ارتش جمهوری اسلامی ایران است و وزانت این تکلیف، این جماعت را «صبّار» و «شکور» بارآورده، آن قدر که مشتاقانه در میادین ایثار و مجاهدت گام برمی‌دارند و بی‌هیچ چشمداشتی تلاش می‌کنند تا ارتشی در شأن و شایسته ملت عزیز و رهبر فرزانه آن باشند و چنان در تأمین رضایت الهی محکم و موفق گام برمی‌دارند که روز ارتش در وجه عالی «ایام الله انقلاب» قرار گیرد. 🔹لطف و مرحمت پدرانه و ابلاغ «سلام رضایت» آن رهبر عالیقدر در روز ۲۹ فروردین، روز ارتش جمهوری اسلامی ایران و بزرگداشت حماسه‌آفرینی‌های نیروی زمینی قهرمان،‌ نگینی درخشنده بر ایام و سالیان افتخار ارتشیانی است که آنچه در توان دارند را خالصانه در راه رضایت حضرت حق(جل و علا)، امتثال فرمان ولی امر مسلمین و رفع آلام ملت صبّار به میدان آورده‌اند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹‏جهانگیری به‌ هرطریقی شده میخواد خودشو "مبارز علیه فساد"جا بزنه! مردم نه ماجرای دختر مظلوم وزیر رو فراموش میکنن، نه پرونده مهدی جهانگیری رو و نه دلار جهانگیری! مردم فراموش نمیکنن شما معاون اول دولتی هستی که اَبَرفساد نجومی فرهنگیان و حقوق‌های نجومی درآن شکل گرفت. دادگاه عدل خیلی دور نیست... "علی قلهکی"
🔺جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور: فساد مثل موریانه به جان انقلاب افتاده است؛ مدیری که بداند فسادی در زیرمجموعه‌اش رخ داده و سریعا برخورد نکند، یا بی‌عرضه است و یا آلوده!! ✍️ شاید بتوان سخنان جناب جهانگیری را نوعی اعتراف صادقانه درباره‌ی خودشان (آنهم در سالهای پایانی دولت‌شان) قلمداد کرد اما سوال اساسی اینجاست که چرا ایشان و دوستان‌شان (بجای برخورد عملی و جدی با فساد و عذرخواهی از مردم) سعی دارند (برای تبرئه‌ی خودشان هم که شده) مدام پای نظام و انقلاب را به میان بکشانند و بنحوی دست به سیاه نمایی و القای ناکارآمدی بزنند؟! 🤔
7.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♻️ رزمایش همدلی یا شواف تبلیغاتی 🔰 حمید رسایی: از طرف اطرافیان امام جمعه ایرانشهر (آقای ابطحی) فیلمی در فضای مجازی منتشر شده که وی را در حالت کمک مالی (بیش از ۱۰ هزار تومان) به کارگران فصلی نشان می‌دهد. این فیلم که مشخص است با اطلاع امام جمعه ضبط و پخش شده، مورد بهره‌برداری شبکه‌های ضدانقلابی از جمله شبکه بهایی انگلیسی من و تو قرار گرفته است.
👆👆👆 ♻️ رزمایش همدلی یا شواف تبلیغاتی! instagram.com/p/B_KrV7OHrF3/?igshid=mgaijp81b7hg 🔰 حمید رسایی: از طرف اطرافیان امام جمعه ایرانشهر (آقای ابطحی) فیلمی در فضای مجازی منتشر شده که وی را در حالت کمک مالی (بیش از ۱۰ هزار تومان) به کارگران فصلی نشان می‌دهد. این فیلم که مشخص است با اطلاع امام جمعه ضبط شده، مورد بهره‌برداری شبکه‌های ضدانقلابی از جمله شبکه بهایی انگلیسی من و تو قرار گرفته است. این شبکه بهایی را نمی‌توان به دلیل این سوءاستفاده سرزنش کرد که مطابق سیاست‌ها و ذات ضددینی‌اش اقدام کرده اما اقدام امام جمعه ایرانشهر یا اطرافیان وی را چرا، آنها را باید برای چنین رفتار خلاف اخلاقی سرزنش و توبیخ کرد. وی درحالی که در خودروی خود نشسته و شیشه را تا نیمه پایین داده، به شکل نامناسبی مبلغی را به کارگران بیکار فصلی پرداخت می‌کند و همراه وی این شواف مشمئزکننده را گزارش می‌دهد در حالی که وظیفه امام جمعه‌، حفظ کرامت انسان‌ها و تقویت آموزه‌های دینی در بین آحاد جامعه است و باید این فرد را از فیلمبرداری منع می‌کرد. هر طلبه ای با این آیات آشناست که "یا ایها الذین آمنوا لاتبطلوا صدقاتکم بالمن و الاذی / ای کسانی که ایمان آورده‌اید، اعمال نیک خود را با منت نهادن و اذیت کردن باطل نکنید." تاکید متون دینی ما این است که این کار به دور از خودنمایی و ریا و منت‌گذاری انجام شود و بهتر است این کار در خفی صورت بگیرد چرا که شخص مستمند در خفی خجل نمی‌شود. این نمایش تبلیغاتی بر خلاف نص صریح قرآن و توصیه‌های معصومین است. تاکید منابع دینی ما بر کمک غیرعلنی به دیگران و حفظ آبروی آنهاست، بنابر این اقدام امام جمعه هیچ جای توجیهی ندارد. در وضعیت بحران زده یی فعلی، کمترین کار یک امام جمعه، توجه و دست‌گیری آقشار ضعیف شهر است اما چرا همراه با شواف و تبلیغات مشمیزکننده؟! آیا آقای نمی‌توانست این مبالغ را داخل پاکتی قرار دهد و توسط عوامل دفتر امام جمعه یه دست کارگران فصلی برساند و در ویدئویی خطاب به دیگر اقشار جامعه، ایشان را به مشارکت در این تشویق کند؟! حتی اگر امام جمعه تمایل داشت که این عمل ثواب را شخصا انجام دهد، چرا به این شکل توهین آمیز، چرا همراه با شواف تبلیغاتی و فیلمبرداری و انتشار عمومی؟ قاعدتا ستاد ائمه جمعه و جناب آقای حاج علی‌اکبری با این رفتار خلاف اخلاق و خلاف شأن برخورد و آن را اطلاع‌رسانی می‌کنند اما برای جبران این اقدام زشت، لازم است جناب آقای ابطحی‌، شخصا به محاکمه خود و منتشر کننده فیلم (خصوصا در صورتی که فیلم بدون اطلاع وی منتشر شده باشد) اقدام کنند و ضمن پذیرش این خطا وعذرخواهی از کارگران و مردم، در صدد جبران از این اقدام برآیند که خدا در توبه و پذیرش اشتباه، برکت و عزت قرار داده است.