eitaa logo
اخبار سیاسی روز
3.3هزار دنبال‌کننده
51.6هزار عکس
24.3هزار ویدیو
156 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
اخبار سیاسی روز
خبرنگاران #اصلاح_طلب جدیداً خبر #دروغ را منتشر می‌کنند و بعد ژست حرفه ای میگیرند و با یک عذرخواهی سا
🔴مجازات شایعه سازان کجای چنین اتفاقات تلخی‌هست؟! 🔹🔸در ماجرای ناظم مدرسه معین موضوع از تجاوز به۴۰پسربچه به تعرض به ۱۰ نفر تقلیل پیدا کرد. در ماجرای هم خبر از تجاوز دسته جمعی به ۴۱ دختر به تجاوز به ۱ دختر، تغییر یافت. ♦️هردو ماجرا بشدت ناگواره و مجرمان باید تنبیه شوند،ولی مجازات شایعه سازان کجای چنین اتفاقات تلخی‌هست؟! ♦️کانال رسانه نیابتی روزنامه شرق باز هم مثل موارد مشابه، در خبر دروغ تجاوز گروهی به آتش‌بیار اصلی شایعه پراکنی بود. ✍
🔻 رئیس کل دادگستری استان تهران: ⭕️ "محمد ثلاث" هیچ‌گاه انکار نکرد که پشت اتومبیل نبوده است/مدعیان هیچ اطلاعی از جزئیات پرونده ندارند غلامحسین اسماعیلی رئیس کل دادگستری استان تهران: ⚡️ متأسفانه برخی افراد که ادعای حقوقدانی و وکالت داشتند، با مصاحبه با رسانه‌های خارجی و بهره گیری از فضای مجازی، اذهان عمومی را نسبت به اجرای این حکم قدری مشوش کردند. ⚡️ اتوبوس مورد استفاده محکوم علیه موسوم به اتوبوس مرگ از آغازین روزهای تجمع غیرقانونی در همان محل پارک بوده و افراد با برداشتن صندلی‌های اتوبوس، آن را به پاتوق تجمع کنندگان تبدیل کرده بودند. ⚡️در این پرونده اولاً اقرار مکرر خود متهم را داشتیم و علاوه بر آن در جلسه دادگاه علنی و حضور خبرنگاران شهود در جلسه دادگاه شهادت دادند که هم در فیلم و هم در صورت جلسه دادگاه ثبت و ضبط شده است.
❌اعتراف وزیر صهیونیست متهم به جاسوسی برای ایران روزنامه صهیونیستی جروزالم پست: 🔴 «گونن سگو» (Gonen Segev) وزیر انرژی اسبق رژیم صهیونیستی که به اتهام جاسوسی برای ایران در زندان به سر می برد، به اقدام خود در این زمینه اعتراف کرده، ولی اعلام کرده است که هدف او کمک به رژیم صهیونیستی و بازگشت به اسرائیل همانند یک قهرمان بوده است! 🔰ممنابع قانونی آگاه نیز در این خصوص به این رسانه صهیونیستی اعلام کردند: اگر وی در پرونده ارائه اسناد و اطلاعات محرمانه به ایران مجرم شناخته شود، مجازات اعدام یا دست کم حبس ابد در انتظار وی خواهد بود. ⛔️در کیفرخواست دادستان اسرائیل آمده که سگو برای آنکه به ماموران ایران ثابت کند که ماموریت‌های محوله را انجام داده است، در زمان حضور خود در اسرائیل، با اسرائیلی‌هایی که در زمینه محافظت از شخصیت‌ها، امنیت و مناسبات خارجی این کشور فعال هستند، دیدار کرده و همچنین «تلاش کرده تا اسرائیلی‌های دیگر را با نیروهای اطلاعاتی ایران مرتبط کند».
📌تراز دریاچه ارومیه رکورد زد 🔹رییس دفتر استانی ستاد احیای با اشاره به افزایش چشمگیر بارندگی ها در سه ماه نخست سال جاری، گفت: ارتفاع دریاچه ارومیه در روز گذشته (28 خرداد) رکورد زد و به بیشترین میزان در مقایسه با روزهای مشابه چهار سال گذشته رسید.
⭕️ قدرت سردار یعنی همین....!
🔴غوغای مجاهدان جبهه مقاومت در جنگ جهانی یمن تا این ساعت فرودگاه الحدیده در دست رزمندگان یمنی است، در این چند روز حداقل ۴ گردان کامل از متجاوزان در طول ساحل غربی منهدم شده و با وجود وارد کردن نیروهای جدید و تازه نفس، آتشباری دیوانه وار و بی سابقه، اطلاعات لحظه ای آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها، مشارکت نزدیک کماندوهای پولکی فرانسوی و دهها کشور دیگر، مقاومت جانانه و حسینی وار انصارالله و ارتش یمن به شدت ادامه دارد. شک نداشته باشید اجازه نخواهیم داد کربلایی دیگر تکرار شود.
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢بنام حیا را از جامعه بگیر، بعد جلوی بپرس: آیا تاکنون به کردی؟ جواب درست که بدهد، جایزه هم میدهند! از پخش فیلم و تصاویر عذرخواهی میکنم
🔴 خوابی که برای ما دیده اند/ تا حالا به شوهرت کردی!؟ برنامه های مشهور تلویزیونی در اروپا و که براحتی در دسترس همه ی ما قرار دارند، زن را می آورند در در مقابل شوهرش از او میپرسند: آیا تاکنون در نبود به او کرده ای؟ آیا با همکارش خوابیدی؟ در دوران نامزدی با دوستان او در ارتباط بوده ای؟ او هم باید پاسخ درست دهد، اگر حقیقت را بگوید، هم میگیرند؟! اروپا از ابتدا اینگونه نبود، یک سیر طولانی را طی کرده است، اول باید را در جامعه کُشت. حیا را که از گرفتی در مسابقه علنی و عمومی با لبخند جوابت را میدهند. جامعه ایرانی با نام آزادی به سمت بی حیایی حرکت میکند و در دهه های آینده به کمتر از اینها راضی نخواهند شد!
🔺 با تقویت «سواد رسانه‌ای» خود، مراقب استفاده خبرگزاری‌های دشمن از تکنیک‌های عملیات روانی باشیم!
از منظر عمله‌های اسرائیل و لاشخورهای سیاسی، کسانی که با پای برهنه از وطنشان دفاع میکنند، تروریست هستند ولی کسی که با اتوبوس از روی هموطنش رد می‌شود، بی‌گناه است !! #یمن #محمد_ثلاث
🔴بی بی سی/جواد طالعی: 🔸جنگ در بندرحدیده نقطه عطفی درجنگ های نیابتی میان ایران و عربستان خواهد بود.قدرت گیری انصارالله در یمن به معنای آغاز قدرت گیری شیعیان درعربستان خواهد بود
🔴کیهان: خودروسازانی که به مردم اجحاف می‌کنند از مریخ آمده‌اند؟! 🔸روزنامه کیهان نوشت: در حالی که اغلب محافل رسانه‌های حامی دولت، دولتمردان را به‌خاطر سوءمدیریت شدید و دامن زدن گرانی در بازار مورد اعتراض قرار داده‌اند، روزنامه‌ جمهوری اسلامی مدعی شد دولت هیچ سهمی در آشفته‌بازار اقتصادی ندارد! 🔹 و عوامل خارج از اراده دولت و در مواردی برخلاف سیاست‌های دولت، در پدید آمدن شرایط کنونی نقش اساسی داشتند و دارند. 🔸 3 برابر شدن نقدینگی در دولت روحانی و سوق یافتن این رقم 1500 هزار میلیارد تومانی به سمت دلالی مسکن و ارز و طلا و خودرو، باعث بروز گرانی‌های بی‌سابقه در این حوزه‌ها شده؛ چنان که دلار از 3300 تومان به 7 هزار تومان رسید، قیمت سکه ظرف یک سال دو برابر شد و به 2/5 میلیون تومان افزایش یافت، مسکن تورم 35 درصدی را تجربه کرد و قیمت‌های خودروهای فروشی شرکت‌های دولتی ترمز بریده است. 🔹جالب اینکه دولت به بهانه حمایت از تولید و تحت عنوان بسته‌های حمایتی، چند هزار میلیارد تومان وام برای خرید خودروهای انباشته دو شرکت خودروساز دولتی در پایان سال 94 اختصاص داد. اما همین شرکت‌ها پس از رونق گرفتن و فروش 150 هزار خودرو از طریق اعتبار اختصاص یافته دولت، به جای قدرشناسی از مردم، به فکر اجحاف به مردم افتاده‌اند.