خبری درناک از سقوط ارزش های اخلاقی در غرب: اجازه فروش اندام های جنین های سقط شده در بازر سیاه با قیمت های گزاف؟! واقعا دنیای غرب به کجا می رود؟ فساد، فحشا، ازادی جنسی، تجارت کثیف پورن، سبب شیوع روابط جنسی بی قید و شرط و در تیجه حاملگی های ناخواسته و مجاز بودن سقط جنین سبب شده تجارت کثیف فروش اندام های جنین ها در بازر سیاه به قیمت های عجیب: مغز جنین 22 هزار دلار، قلب جنین 7000 دلار، کبد جنین 3000 دلار، پانکراس جنین 7000 دلار؟؟؟ دنیای غرب به کجا می رود؟ بیاید با ترویج سبک زندگی سالم ایرانی اسلامی از این فجایع انسانی دور باشیم.
هر سال در چنین ایامی، "دستاوردهای انقلاب اسلامی"، یکی از سوژههای داغ رسانه هاست و معمولا" فهرست بلندی از اقدامات کمی نظام ارائه میشود.
۶ برابر شدن راههای کشور (از ۳۶ هزار کیلومتر به بیش از ۲۱۰ هزار کیلومتر)
۲۰ برابر شدن ظرفیت بنادر کشور (از ۱۰ میلیون تن به بیش از ۲۰۰ میلیون تن)
۳۰ برابر شدن سدهای مخزنی کشور (از ۱۳ سد به حدود ۴۰۰ سد)
۱۴ برابر شدن تولید برق کشور (از ۲۰ میلیارد کیلووات به ۲۸۰ میلیارد کیلووات)
افزایش سهم گاز در سبد انرژی کشور از ۱ درصد به ۷۲ درصد
۵۸ برابر شدن صادرات غیرنفتی
۲۴ برابر شدن تولید فولاد خام
۱۵ برابر شدن تولید محصولات فولادی
۲۴ برابر شدن تعداد دانشجویان
ارتقای رتبه جهانی تولید علم به ۱۶ ام جهان
ارتقای تولید علم در رشته انرژی هستهای به ۱۱ ام جهان
ارتقای تولید علم در رشته نانو تکنولوژی به ۱۶ ام جهان
ارتقای تولید علم در رشته بیوتکنولوژی به ۱۴ ام جهان
ارتقای تولید علم در رشته هوافضا به ۱۱ ام جهان
ارتقای تولید علم در رشته پزشکی به ۱۹ ام جهان
افزایش امید به زندگی از ۵۴.۱ به ۷۵.۴ و قرار گرفتن در رتبه هفتم جهان
بهبود توزیع درآمد و کاهش ضریب جینی از.۴۳۶۰ به.۳۹۸۸
و صدها مورد دیگر که تنها بخشی از دستاوردهای مادی انقلاب اسلامی است و حقیقتا" قابل توجه و بعضا" اعجاب آور.
اما ممکن است مغرضین یا حتی برخی افراد بی طرف بگویند اگر رژیم پهلوی ادامه مییافت هم چنین دستاوردهایی تحقق پیدا میکرد یا در برخی کشورهایی هم که انقلاب نشده مانند امارات و عربستان و... چنین دستاوردهایی و بعضا" بیشتر حاصل شده است.
پاسخ به این شبهه چند بخش دارد؛ نخست اینکه اولا" پس بپذیریم جمهوری اسلامی هم از کارآمدیهای قابل توجهی در زمینههای مختلف برخوردار بوده و توانسته است، رکوردهای ارزشمندی را به دست آورد و این همه سیاه نمایی و القای ناکارآمدی، ناشی از عملیات روانی هدفمند دشمنان و یا برخی دوستان غافل است.
دوم اینکه، دستاوردهای مادی جمهوری اسلامی، غالبا" در شرایط بحران و یا فشار و تحریم و تهدیدات سنگین به دست آمده و نه در یک شرایط آرام و همواری مثل دوران پهلوی یا شرایط کشورهایی از قبیل: امارات و عربستان و مالزی و.
سومین نکته مهم اینکه بخش قابل توجهی از دستاوردهای جمهوری اسلامی متکی به توان داخلی و بومی است و نه فقط محصول داشتن ثروتهایی از جنس فروش نفت.
به عبارت دیگر، پهلوی و یا امثال امارات و عربستان حداکثر هنرشان مانند آن بچه پولداری است که به ارثی هنگفت دست یافته و با پولش بهترین کاخها و ماشینها و امکانات را تهیه میکند، اما همواره وابسته است، ولی جمهوری اسلامی به برکت خودباوری برخاسته از روح انقلاب اسلامی و تفکر انقلابی، بسیاری از این دستاوردها را خودش خلق کرده است و تفاوت اینها در مقولهای مانند تولید علم، یا دستیابی به تکنولوژیهای برتر جهان که دیگر خریدنی نیست بیشتر خودنمایی میکند.
چهارمین پاسخ بیشتر به کسانی است که تداوم دوران پهلوی را هم منتج به چنین دستاوردهایی میدانند؛ و آن اینکه روند و رویکرد رشد دوران پهلوی طی بیش از پنج دهه به وضوح روشن میکند که با چنان روند و چنان رویکردی بسیاری از این دستاوردها غیرممکن بود!
کافی است به برخی آمار توجه کنیم.
عَلَم در بخشی از خاطراتش با اعتراف به شکست برنامههای توسعه اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی رژیم پهلوی، بخصوص در روستاها (که آنموقع تقریبا" ۷۰ درصد جامعه ایران را تشکیل میدادند) تصریح میکند:" شرم آورتر این است که از هر بیست و پنج دهکده فقط یکی برق دارد؛ رقم مسخرهای با توجه به توسعه ملی. "
دقت کنید، این خاطرات مربوط به حدود سالهای ۵۵ و ۵۶ است یعنی واپسین روزهای حکومت پهلوی!
به عبارت دیگر، پس از پنجاه و چند سال از حاکمیت دوران پهلوی فقط ۴ درصد روستاهای کشور برق داشته اند!
بر اساس یادداشتهای علم که به لحاظ قرابتش با محمدرضا اهمیت زیادی دارد، وضعیت آب آشامیدنی سالم بدتر هم بوده است و در جایی از افزایش ۷۰ درصدی قیمت آب گلایه میکند و چنین مینویسد:" ... به هر حال ۷۰% قیمت آب را بالا بردن صحیح نیست. مثل بالا بردن قیمت نفت در زمان مرحوم یا غیرمرحوم منصور میشود که بالاخره به قیمت جان او تمام شد. "
اگر درآمدهای سرشار نفتی، بخصوص در سالهای آخر پهلوی دوم و جمعیت محدود آن زمان (کمتر از نصف جمعیت فعلی کشور) را در تحلیل شرایط آن زمان و مقایسه با شرایط کنونی لحاظ کنیم، ناکارآمدی دوران پهلوی خودش را بیشتر نمایان میسازد.
از بحث دستاوردهای مادی که بگذریم، بحث دستاوردهای غیر مادی انقلاب اسلامی حائز اهمیت بیشتری است؛ هم از حیث ارزش ذاتی آنها و هم تاثیری که در کسب دستاوردهای مادی داشته و دارند.
جمله جیمی کارتر، رئیس جمهور وقت آمریکا در مورد ایران : استقلال و خروج از زیر یوغ قدرتهای سلطه گر از اولین دستاوردهای انقلاب اسلامی است.
🔻اخباری از انفجار در زاهدان
🔹براساس گزارش رسانهها شئ صوتی در فاصله نزدیک از کلانتری ۱۲ زاهدان واقع در خیابان بعثت منفجر شدهاست.
🔹انفجار دوم دقایقی پس از انفجار اول رخ داده است.
حسن ارجمندی معاون فرماندار زاهدان:
🔹ساعتی قبل ۲ انفجار در زاهدان رخ داد که هر دو صوتی بوده است.
🔹هیچ یک از این انفجارها تلفات جانی نداشته و اوضاع تحت کنترل است.
🔹وی انفجار عامل انتحاری را تکذیب کرد.
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
2 شیء دست ساز در زاهدان منفجر شد
🔰با داشتن قرآن و عترت باز این قدر به آمریکا و شوروی گدایی می کنیم!
👤آیت الله بهجت(ره):
🔸با داشتن قرآن و عترت و علمای معاصر باز این قدر به آمریکا و شوروی گدایی می کنیم، تا تفضّلاً چیزی به ما بدهند. حاضریم صبح تا شام سر راه آنها بنشینیم تا پنـج قِران(ریال) [ کنایه از پول ناچیز ] به ما بدهند.
🔸صورت ظاهر ریالها را می بینیم، ولی باطن آن را که استعباد و نوکری است، درک نمی کنیم.
🔻در محضر بهجت، ج۱، ص۱۱۳
💞 #عاشقانه 💞
اوایل زندگیمان بود و حقوقش ڪفاف مخارج دانشگاه و زندگیمان را نمیداد و نمیشد خرج گردش و تفریح هم داشتہ باشیم .♥️
طوبی بانو می گوید : « قالی پر گلی داشتیم ، من غذا درست می ڪردم . رؤیایی زندگی می ڪردیم ، 😌دستان هم را می گرفتیم و دور قالی دور می زدیم و گوشہ ای از آن می نشستیم بہ هوای آنڪه در پارڪ هستیم غذا می خوردیم ؛😍 با همان فڪر و خیالات و حرف های شیرین شب قشنگی را می گذراندیم .💓
✍ طوبی (منیژه) عرب پوریان ، همسر سردار
#شهید_علیرضا_نوری #سالروز_شهادتشان
🌺👈 قالی پر گل ، محیط پارڪشان بود و گوشہ آن ، گوشہ دنج خوشبختی شان و بہ همین سادگی لذتی بہ اندازه همہ لذت های دنیا می بردند .
🔴فیلترینگ مهمتر است یا معیشت و اقتصاد ملت؟
آذری جهرمی وزیر دولت روحانی گفته: کمیته ضد #فیلتر در دولت تشکیل شد
دقت کردید کمیته ضد فیلتر ،اما کمیته ضد تورم،کمیته ضد گرانی، کمیته ضد اشرافیگری و دزدی و رانت خواری مسئولین،کمیته ضد گوشت یخی و هزاران درد دیگر مردم هرگز تشکیل نخواهد شد، چون اساسا غربگراها قرار است مردمی را که به جمهوری اسلامی رای دادن زجر بدهند تا از رای خود به سمت تسلیم شدن در مقابل غرب برگردند و انقلاب اسلامی را فیلتر کنند
💢حضور رهبر انقلاب بر سر مزار شهدای عملیات جنایتبار منافقین در سال ۱۳۶۰ موسوم به «عملیات مهندسی»
♦️۲۴ مرداد ۱۳۶۱ سازمان تروریستی منافقین اقدام به ربایش و شکنجه سه تن از پاسداران کمیته انقلاب اسلامی میکند.
♦️در این اقدام که به تعبیر سرکردگان سازمان منافقین عملیات مهندسی نامگذاری شد، با هدف تخلیهی اطلاعاتی برادران پاسدار، وحشیانهترین شکنجهها اعم از سوزاندن اعضای بدن، کندن پوست سر، شکستن دندانها و درآوردن چشم، ریختن آب جوش و ... را انجام دادند و در نهایت پیکر نیمهجان این سربازان امنیت کشور را در اطراف تهران زندهبهگور کردند.
☎️زنگ عبرت:
🔴فاطمه معتمد آریا بازیگر فمینیست حامی فتنه و اهانت کننده به مقدسات که در افتتاحیه ی جشنواره فیلم فجر از وی تجلیل به عمل آمد، طی سخنانی گفت: با این که در چهل سال گذشته همواره مرا محدود ساخته اند، اما این محدودیت ها موجب پیشرفت من شده است و همکارانم و نه مسند نشینان، همیشه حامی من بوده اند...
♦️خواستم به این عنصر زیاده خواه و پررو و دیگر همکاران و همفکران وی که در تمام سالهای گذشته، از امکانات نظام و انقلاب، به همه چیز رسیده اند، بگویم که در دروغگویی شما و مظلومیت انقلاب، همین بس که در جشن چهل سالگی، بجای تجلیل از هنرمندان و سینماگران انقلابی، از امثال شما تجلیل می شود و باز هم نمک می خورید و نمکدان می شکنید...
♦️وای بر کسانی که بخاطر جیفه ی پست قدرت و دنیا، به امثال شما تریبون می دهند...
#خواندنی
⚽️« #سلبریتیسم » عامل باخت ایران به ژاپن
«نگاهی جامعه شناسانه به شکست تیم ملی »
✍ #دکتر_امیرحمزه_مهرابی
✅به عقیده بسیاری از کارشناسان فوتبال، تیم ملی فوتبال ایران در این دوره (2019 امارت) ، بخت اول قهرمانی جام آسیا بود ولی با نتیجه تحقیر آمیز( 3 -0 ) از تیم ژاپن باخت و از رسیدن به فینال باز ماند.
🔹تاکنون دلایل مختلفی برای این ناکامی ذکر شده است ولی بازبینی صحنه مشاجره بازیکنان با داور و رها کردن بازی که منجر به خوردن اولین گل و ازهم پاشیدگی شیرازه تیم ما شد، بیانگر واقعیت تلخی است که می توان آن را «#فرهنگ_سلبریتی» یا «#سلبریتیسم» نامید.
🔸#سلبریتی_های ایرانی عادت کرده اند که به جای تمرکز بر وظیفه اصلی و تخصصی خودشان، نسبت به همه چیز احساس مسئولیت کرده و راجع به همه چیز، اظهار نظر کنند.مربی کشتی راجع به روابط بین الملل شرط و شروط می گذارد، مجری برنامه ۹۰ در جریان آتش سوزی پلاسکو در برنامه تخصصی فوتبال، خواستار استعفای شهردار تهران می شود، فوتبالیست های قدیمی راجع به سیاست های منطقه ای و مسائل راهبردی نظام، اظهار نظر می کنند . بدون اینکه حتی یک مقاله تخصصی در حوزه کاری خود بنویسند.
🔹جمع کثیری از هنرمندان در قامت یک حزب سیاسی مردم را به انتخاب کانددیدای خاص دعوت می کنند. بازیگران سینما راجع به همه موضوعات جامعه ، خود را مسئول دانسته و اظهار فضل می نمایند . درهمه امور، از مسائل پزشکی گرفته تا محیط زیست ،نظامی ، امنیتی، قضایی و ...دخالت می کنند. نایب رئیس مجلس ما به جای پرداختن به وظیفه اصلی خود (یعنی پیگیری مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم و قانون گذاری) ، از ترکیب تیم ملی فرانسه وحضور غول های آفریقایی! در آن و توجیه آغوش مادرانه! رئیس جمهور کرواسی تا کنسرت و... داد سخن می راند ، رئیس جمهورمان به جای گزارش اقدامات اجرایی و چگونگی رفع معیشت مردم، به طرح مسائل کلامی و فلسفه ی پست مدرن می پردازد.
♦️متاسفانه این جماعت، اینک مراجع فرهنگ ساز جوانان ما هستند و نحوه ی رفتار و گفتارشان الگوی نسل جدید و فوتبالیست های جوان ما شده است. گسترش فرهنگِ «پرداختن به همه چیز غیر از وظیفه اصلی خود» که شاخص اصلی سلبریتی های ایرانی است، کاررا به جایی رساند که آقای کی روش نیزپس از چند سال ماندن در ایران به خود اجازه می داد که با مصاحبه های جنجالی خود، به مسائل حاشیه ای و غیر حرفه ای دامن بزند.
🔵 ای کاش آقای #کی_روش فرهنگ حرفه ای گری و تخصص گرایی حاکم بر جامعه غرب بویژه فوتبال را به بازیکنان ما می آموخت تا عادت نکنند به جای تمرکز بر بازی و دویدن دنبال توپ ، 6 نفر ازآنان به خود اجازه دهند به سوتِ نزده ی داورمعترض شوند و یا فنون کشتی کج را بر روی حریف پیاده کنند یا قبل ازبازی بامصاحبه های خود برای فدراسیون تعیین تکلیف کنند.
🔴مقصرِاصلیِ این باخت بازیکنان نیستند، چرا که اینان معلول و دست پروده #فرهنگ_سلبریتیسم هستند. مقصر! روسای صدا و سیما هستند که به موقع گوش مجریان حاشیه ساز خود را نپیچاندند. مقصر! روسای فدراسیون فوتبال هستند که کی روش وبرانکو را به موقع ساکت نکردند. مقصر! کی روش است که در کنار آموزش های فنی، به بازیکنان یاد نداد که( عین بازیکنان حرفه ای ) در زمین و خارج از زمین، فقط و فقط باید بر بازی فوتبال تمرکز کنند. عامل این شکست بچگانه، کسانی هستند که فرهنگ حاشیه سازی را در جامعه نهادیه می سازند.
✅بدیهی است تا این فرهنگ اصلاح نشود و هرکس برکار و وظیفه اصلی خویش متمرکز نشود، همان آش است و همان کاسه و همه امور ما (از جمله فوتبال) همیشه درگیر مسائل حاشیه ای خواهد بود و ناکامی ها باز هم تکرار می شود .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸کنایه مجری برنامه ثریا به جشن تولد معاون اول رئیس جمهور
🔹خیلی عجیب است، تو این شرایطی که مردم در سختی و فشار هستند مسئولین فرصت می کنند جشن تولد بگیرند.
🔹حالا چرا باید تو کاخ سعدآباد جشن تولد بگیرید؟منزل بگیرید.
🔸چرا باید تو این شرایط نمک بزنید رو زخم مردم؟