✅ وقتی تخریب به نفع کسی نیست❗️
🔹 هنوز زمان تبلیغات شروع نشده، اما برخی از کانالهای خبری منطقه در حال ربودن گوی سبقت از هم هستند تا کاندیداهایی خاص را تخریب کنند. (کانالهایی خاص که شائبه وابستگی آنها به برخی از مسئولین هم به گوش میرسد!) گروهها هم پر شده از اکانتهایی با اسم جعلی که بیوقفه تخریب میکنند!
🌀 به راستی پشتِ این انتقادات، دلسوزی برای شهر و منطقه پنهان است؟ یا اهداف سیاسی؟ آیا این رسانهها بدون چشمداشت اقتصادی صرفاً برای آبادانی منطقه، کمر به تخریب چهرههای انتخاباتی بستهاند؟! و در نهایت اینکه چرا روزبهروز بر تعداد افرادی که با نامهای جعلی و فیک، سر از گروههای تلگرامی منطقهای در میآورند، افزوده میشود و اکثراً علیه کاندیداهایی خاص حرف میزنند؟!
♨️ رقابتِ اصلی این دوره بیگمان میانِ این چهار نفر است: سیدشمسالدین حسینی، شمسالله شریعتنژاد، درویشعلی شمس، رستم زرودی.
🔹 در این میان تیم رسانهای، مشاوران و همراهان #شمسالله_شریعتنژاد اگر سیاستِ منطقی و عاقلانهای در پیش گرفته باشند، نباید رویکرد تخریبی داشته باشند و حتی سراغ انتقاد از عملکرد دیگران بروند، چون وی بعنوان نمایندهی فعلی، ناخودآگاه در مظانِ همهی اتهامهاست. همیشه کسی که در قدرت است، بیش از دیگران مورد نقد و تخریب قرار میگیرد و تیم رسانهای این نوع از کاندیداها معمولا از حاشیه و حتی فضای تخریبی دوری میکنند، زیرا به خوبی آگاهند که چنین سیاستی در نهایت به ضرر خودشان تمام خواهد شد. بنابراین اگر تیم #شریعتنژاد عاقل باشد، باید از چنین رویکردی گریزان باشد. هرگونه برخورد تقابلی #شریعتنژاد و تیمش، به معنای گشودن فضایی رادیکال برای تخریبگری است و این یعنی او با دستانِ خودش، احتمال سقوط آرای خودش را افزایش خواهد داد.
✔️ #سیدشمسالدین_حسینی با رویکرد ملی و فرامنطقهای وارد کارزار شده و هرگز دوست ندارد این چهرهی کاریزماتیک را در فضای تخریبی از دست بدهد. طرفداراناش او را یک سر و گردن بالاتر از بقیه رقبا میدانند و شاید به همین دلیل است که اگرچه بیشترین حملات به او صورت میگیرد، ولی تمام تلاش تیم رسانهای او برخورد غیرتخریبی است، تا به هیچ طریقی وارد چنین رویکرد فرسایشی نشوند. اصولاً تیم #حسینی سعی دارد با آمار و ارقام، و تجزیه و تحلیل سخن بگوید، حتی در برابر احساسیترین سوالات و واکنشها! #حسینی به خوبی آگاه است که باید تمام حواسش به این باشد که طرفدارانش وارد بازی #تخریبی که گویا برخی برای رسیدن به مقاصدی خاص طراحی کردهاند، نشود. بنابراین هرگونه درگیری و حاشیهای برای ستاد #حسینی بزرگترین اشتباه محاسباتیِ خواهد بود و یارانِ او شدیداِ از این رویکرد پرهیز میکنند.
⭕️ #رستم_زرودی هم که چون نمیتواند داعیهی مدیریت در سطح ملی داشته باشد، بیشتر دوست دارد چراغ خاموش حرکت کند و دنبال رایهای پنهان است. چنین رویکردی سبب شده تا تیمِ رسانهای او نیز تن به وضعیت #تخریب ندهند. شاید موثرترین شیوهی #زرودی برای رسیدن به هدف، انتقاد علنی از کاندیدای موجود، یعنی #شریعتنژاد باشد تا بتواند گروههای ناراضی را به نفع خود جمع کند _کاری که تا به امروز نیز به خوبی از پس آن بر آمده_؛ ولی چنین رویکردی با تخریب، متفاوت است. زیرا با رشد و گسترش فضای تخریبی که آلوده به دروغ و اغراق است، برخی انتقادات زرودی که مبتنی بر عملکرد نماینده فعلی است (و بسیار روی آنها حساب باز کرده تا گروههایی که از فضاهای مجازی دورند را با آنها تهییج کند) بیاثر خواهد شد. به همین دلیل به نظر نمیرسد، #زرودی هم از چنین فضایی استقبال کند.
🔸 اگرچه لیدرهای #علی_شمس خوب بلدند طرفداران خود را طوری تهییج کنند که لحظات پایانی انتخابات وقتی تایید صلاحیت او آمد، در خیابانها خودنمایی کنند و مجالی برای تبلیغات سایر رقبا نگذارند، ولی خود #شمس نشان داده که طی سالهای اخیر، اگرچه انتقاداتی دارد، ولی هرگز در سخنرانیهایش دست به تخریب رقیب نمیزند؛ هر چند تا پیش از حضور #سیدشمسالدین_حسینی تمام تیر حملات لیدرهای او به سمت #شریعت_نژاد بود و حتی کانالهای وابسته به #شمس، همچون #مرجع_خبری و #صدای_مردم هفتهای نبود که از خجالت شریعتنژاد در نیایند، ولی شخص او بارها اعلام کرد که علاقهای به صحبت درباره رقبا ندارد؛ با اینحال یکی از پررنگترین رویکردهای لیدرهای او، افشاگریهای متعدد علیه #شریعت_نژاد طی سالهای اخیر بوده است. #شمس هم البته خوب میداند که فضای تخریب، ممکن است علیه خودش عمل کند.
🔺بنابراین حالا که بنظر میرسد فضای تخریب به سود هیچکدام از کاندیداها نیست، شاید راحتترین راه، مطالبهی هویت از لشگرِ اکانتهایی است که با اسم جعلی تخریب میکنند و بهتر است وقتی مطلب میگذارند همه یکصدا بپرسند: تو کیستی؟
✍ محمد نیکخواه
۲۳/۱۱/۹۸
#تحلیل_بررسی
#ما_باید_قوی_شویم
#مجلس_یازدهم
@akhbaretonekabon
سوابق اجرائی و مدیریتی دکتر سید شمسالدین حسینی
تدوین سند اجرایی ارتقای نقش نیروهای مسلح در تولید و اشتغال، 1397/01/29، 1397/08/21
تدوین سند اجرایی افزایش بهره وری منابع مالی و دارایی های ثابت در نیروهای مسلح، 1397/02/19، 1397/09/03
دبیر کارگروه تحولات اقتصادی، 1387/07/01، ایران، تهران
وزیر امور اقتصادی و دارایی جمهوری اسلامی ایران، 1387/01/20، 1392/06/30، ایران
عضو هیأت امنای دانشگاه علامه طباطبایی، 1389/06/30، ایران، تهران
رئیس شورای عالی مبارزه با پولشویی، 1388/06/01، 1392/06/30، ایران، تهران
سخنگوی اقتصادی دولت، 1388/06/01، 1392/06/30، ایران، تهران
رئیس شورای عالی بورس، 1387/06/30، 1392/06/30، ایران، تهران
عضو هیأت امنای دانشگاه علوم پزشکی مازندران، 1389/06/30، ایران، تهران
عضو شورای پول و اعتبار، 1387/06/30، ایران، تهران
رئیس شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی، 1389/06/30، 1392/06/30، ایران، تهران
رئیس هیأت واگذاری سهام و شرکت¬های دولتی، 1387/06/30، ایران، تهران
رئیس کمیسیون اقتصادی دولت، 1388/02/01، 1392/06/30، ایران، تهران
♨️ #خبر_انتخاباتی
انصراف آناهیتا شیرودی از انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی
💯اخبار مهم را اینجا دنبال کنید
@akhbartonekabon
🔴 خبر فوری و انتخاباتی 🔻🔻🔻
معرفی کاندیداهای انقلابی پیرو خط امام راحل و رهبری و عدالتگرا هم فکر سیاسی با آیت الله رئیسی و حامی مردم از حوزه های انتخابیه مازندران:
۱_ دکتر غلامرضا شریعتی _ از حوزه انتخابیه بهشهر_ معروف به مرد اخلاق انتخابات مازندران
۲_ دکتر منصورعلی زارعی _ از حوزه انتخابیه ساری_ معروف به سیاستمدار صبور انتخابات مازندران
۳_ دکتر عبدالرضا بابایی _ از حوزه انتخابیه ساری_ معروف به سید جوانان انتخابات مازندران
۴_ مهندس کمال علیپور خنکداری _ از حوزه انتخابیه قائم شهر_ معروف به سیاستمدار عملگرای مازندران
۵_ دکتر مهدی سعادتی _ از حوزه انتخابیه بابل_ معروف به سردار دلهای مازندران
۶_ دکتر عبدالوحید فیاضی _ از حوزه انتخابیه نور_ معروف به استوره پدیده شدن در انتخابات مازندران
۷_ دکتر شمس الدین حسینی _ از حوزه انتخابیه تنکابن_ معروف به سیاستمدار خوش چهره مازندران
این لیست به زودی تکمیل و به ۱۲ نفر می رسد.
@kh_tabarstan
@akhbartonekabon
🔹برای یکبار درست انتخاب نماییم
🔻برای مردم ایران دوباره سال بهمن سال ۹۴ در بهمن سال ۹۸ تکرار شد، با نگاهی به این ۴ سال گذشته شاید سوال اصلی اکثریت مردم ایران این باشد که حضور نماینده ای که به آن رای دادیم چه تاثیری بر وضعیت اقتصادی و معیشتی ما داشته است؟ آیا وضعیت اقتصادی ما در سال ۹۸ نسبت به سال ۹۴بهتر شده است؟ و هزاران سوال دیگر که اگر بخواهیم به آنان در یک کلام و بدون انجام محاسبات پیچیده پاسخ بدهیم، باید بگوئیم "هیچ" .
حضور نماینده های متخصص در نمایندگی مردم در این ۴ سال که در کنار حل و فصل مشغله های اقتصادی و تجاری زندگی خود و دریافت حقوق و امتیازات نمایندگی مجلس گاها" فریادی، سخنرانی پر شوری و یا بیانیه ای برای رسیدگی و توجه به وضعیت معیشتی مردم از خود ارائه می نمودند، با نگاهی به اوضاع و احوال مردم از شمال تا جنوب از غرب تا شرق اثر محسوسی به چشم نمی یاید.
قیمت ها در تمامی حوزه ها افزایش یافته(تورم افسار گسیخته) و فشار آن مستقیما" برمردمی است که چشم انتظار دریافت یارانه ۴۵ هزار تومانی( ۱۵دلاری) ماهانه دولت نهم هستند که چند سالی است کمر دولت یازدهم و دوازدهم را که رقم آن بدون تغییر به معادل ارزی ۳ دلار رسیده است شکسته است.
حضور پر شور داوطلبان نمایندگی شهرهای کوچک و بزرگ بدون تخصص که در کارنامه خدمتی آنها نشانه ای از حل یک مشکل مردم به وسعت یک کوچه هم دیده نمیشود، هر چهار سال یکبار برای مردم امری عادی، تکراری و حتی بی اهمیت شده است.
🔹ولی از سویی با واکاوی و دقت و با استفاده از ذره بین میتوان به بین اسامی داوطلبان نمایندگی مردم شهر های مختلف به نام افرادی رسید که بدون هیچ گونه حاشیه و هیاهویی به عنوان داوطلب نمایندگی مردم کشور وارد این عرصه شده اند. از این افراد میتوان به نام دکتر ✅سید شمس الدین حسینی
وزیر سابق امور اقتصادی و دارایی رسید. شخصیتی علمی، عملگرا و از همه مهمتر مسلط بر شرایط و اوضاع اقتصادی کشور که درصورت ورود به مجلس می تواند به عنوان کاندیداهای اصلی برای ریاست کمیسیون های اقتصادی و برنامه و بودجه مجلس و همچنین ریاست مجلس مطرح باشد.
🔹دکتر شمس الدین حسینی، که به عنوان نماینده مردم تهران برای حضور در مجلس ثبت نام نمود بود، در ادامه علیرغم اینکه پیش بینی می شد که از گزینه های اول انتخاب مردم تهران برای نشتن بر کرسی نمایندگی شهر تهران در مجلس باشد، ناگهان حوزه انتخابی خود را به تنکابن، رامسر و عباس آباد تغییر داد.
🔻گزینه ای که درصورت حضورش در مجلس بی شک بر بهبود وضعیت کل مردمان ایران اثر گذار می بود، هم اکنون در دست مردم شهر های شریف تنکابن، رامسر و عباس آباد می باشد. مردمی که انتظاراتشان شاید محدود به محدوده جغرافیایی زندگی شان و دغدغه های روز مره شان باشد.
ای کاش حداقل مردم شهرهای تنکابن، رامسر و عباس آباد در شرایط فعلی کشور در انتخاب خود درست عمل نمایند.
🔹به هر حال حضور این قبیل افراد به عنوان نماینده مجلس، در گرو انتخاب درست، عقلانی و پرهیز از رسیدن به خواسته های کوتاه مدت شخصی مردم می باشد.
🔻به امید روزی که با انتخاب درست خودمان شاهد توسعه همه جانبه کشورمان باشیم.
محمد رضا سلیمیان
کارشناس تامین مالی خارجی
@akhbartonekabon
www.akhbaretonekabon.ir
🔸 فعالیت تبلیغاتی نامزدهای تایید صلاحیت شده يازدهمين دوره انتخابات مجلس آغاز شد
🔹 مدت تبلیغات نامزدهای نمایندگی مجلس یک هفته است و بر اساس قانون انتخابات، اين فرصت ساعت ۸ صبح پنجشنبه [یک اسفند] یعنی ۲۴ ساعت قبل از شروع اخذ رای به پایان میرسد.
🔹 یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی روز جمعه [۲ اسفند] برگزار میشود.
🔺 #دوم_اسفند
🆔 @akhbaretonekabon
بسم الله الرحمن الرحیم ان الله لا یغیّر ما بقوم حتّی یغیّروا ما بانفسهم. (11 رعد) حضورحد اکثری سیلی محکم به آمریکا و متّحدانش مجلس قوی پشتوانه ارتقای قدرت ملّی و نوید بخش رفع مشکلات اقتصادی ، فرهنگی و سیاسی مردم است. تحقّق راهبرد" ایران قوی " نیازمند " مجلس قوی" و برخوردار از اراده ، انگیزه ، شجاعت و اقتدار برای حلّ مشکلات معیشتی مردم و ایستادگی مقتدرانه در برابر دشمنان قسم خورده، در دفاع از آرمانهای انقلاب و منافع ملّی میهن اسلامی است. حضور متراکم و آگاهانه مردم حوزه انتخابیه تنکابن ، رامسر و عبّاس آباد در پای صندوقهای رای ، تکریم و استمرار قدردانی از سردار دلها و نمایش بیعت مجدّد و اطاعت از رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی و ظهور غیرت و تعصّب به ایران عزیز است که توسط مردم بصیر این سامان خلق میگردد. وعده دیدارمان ، پای صندوقهای آراء ، فردا،در دوّم اسفند 98
. شورای مرکزی جمعیت یاوران انقلاب اسلامی