#حدیث
#اخلاص
جِمَاعُ اَلدِّينِ فِي إِخْلاَصِ اَلْعَمَلِ وَ تَقْصِيرِ اَلْأَمَلِ وَ بَذْلِ اَلْإِحْسَانِ وَ اَلْكَفِّ عَنِ اَلْقَبِيحِ.
جمع دین در اخلاص عمل و کوتاهی آرزو ها و بذل احسان و خود نگهداری از قبیح ها است.
#امیرالمومنینعلیهالسلام
@akhlaghiat🍃
@عیونالحکم☘️
#کریمه
ٱلَّذِينَ يَبۡخَلُونَ وَيَأۡمُرُونَ ٱلنَّاسَ بِٱلۡبُخۡلِ وَيَكۡتُمُونَ مَآ ءَاتَىٰهُمُ ٱللَّهُ مِن فَضۡلِهِۦۗ وَأَعۡتَدۡنَا لِلۡكَٰفِرِينَ عَذَابࣰا مُّهِينࣰا
کسانی که بخل می ورزند و مردم را به بخل امر می کنند و آنچه را خدا از فضلش به آنها داده است کتمان می کنند و برای کافرین (کسانی که نعمت خدا را پنهان می کنند.) عذابی خوار کننده آماده کرده ایم.
#نساء_۳۷
@akhlaghiat🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 السلام علیک یا باب الحوائج
یا موسی بن جعفر
@akhlaghiat
#حدیث
اَلْبُخْلُ جَامِعٌ لِمَسَاوِئِ اَلْعُيُوبِ وَ هُوَ زِمَامٌ يُقَادُ بِهِ إِلَى كُلِّ سُوءٍ.
بخل جمع کننده همه عیوب بد است و مهاری است که به سوی هر بدی می کشاند.
#امیرالمومنینعلیهالسلام
@akhlaghiat🍃
@نهجالبلاغه☘️
#محبت
محبت الله که شوخی ندارد. کمیاب است. چیز های کمیاب، موانع سنگین سر راهش دارد. استاد ما فرمودند که این راه آسفالته نیست؛ دور این راه سیم خاردار است مانع نما است.
#آیت_الله_نجفی_قمشهای
@akhlaghiat🍃
#غفلت
شیطان در غفلت، میدان پیدا می کند. شیطان تا میدان غفلت را نیابه نمی تونه وسوسه کنه، وقتی این میدان را یافت حالا مشغول تاخت و تاز می شه. نمی دونم جامعه ی شیعی ما، جامعه ی انقلابی و اسلامی ما، زن و مرد ما! کجا می خواهند بروند؟ این چه وضعیه؟ این چه اوضاعیه؟ ه غفلت تا کی؟ از خود بیخودی تا کی؟!
#آیت_الله_نجفی_قمشهای
@akhlaghiat🍃
#محبت
واقعا هر که به محبت الله تام رسید، این شخص دیگر به یک معنا مردنی نیست. به حیات ابد، به حیات سرمد، به حیات طیبه زنده می شود.
#آیت_الله_نجفی_قمشهای
@akhlaghiat🍃
#حدیث
#اطاعت
عَبدِی اطِعنِی حتَی اجعَلَکَ مَثَلِی انَا اقُولُ لِلشَئ کُن فَیَکُونُ ، انتَ تَقُولُ لِلشَئ کُن فَیَکُونُ.
خداوند می فرماید : بنده من دستورات و احکام مرا اطاعت و فرمانروا نما تا این عمل تو درجه و رتبه فضائل انسانی تو را به قدری بالا برد که تو را مَثَلِ عالی رتبه خود قرارت دهم و قوت روح و معنویت تو به حدی برسد که همانگونه که من آفریدگار جهان هستم هر گاه اراده کنم چیزی هستی پیدا کند آن چیز هستی پیدا می کند تو نیز به جایی برسی که در زیر عنایت خدای خود به تدریج آنچه را ارده کنی هست شود و در خدمت تو قرار گیرد.
بندگی خداوند و اجرای احکام ودسترات الهی از سوی انسان او را با این مقامات و ارزشهای والا می رساند . همان گونه که حدیث قدسی بیان فرمود خداوند مثل ومانند ندارد اما مَثَلِ عالی رتبه یعنی نمونه ونشانه ی بلند مرتبه دارد به شرط آنکه بنده ی ام خدا ی خویش را اطاعت کند .
در زیارت جامعه کبیره نیز آمده : (والمثل الاعلی) یعنی ای امامان دین همانا شما مثل ونمودار و نشانه بلند مرتبه خدایید. ولذا آن بزرگواران گاهی در زیر سایه ی همین ارزش والا کار خدایی می کنند و در دنیا وآخرت نمودار بلند مرتبه خداییند .انسان نیزباید احکام خداوند را عمل کند تا بتواند به کمال شایسه دست یابد.
#آیت_الله_نجفی_قمشهای
@akhlaghiat🍃
#حدیث
#اخلاص
مَنْ أَخْلَصَ لِلَّهِ أَرْبَعِينَ يَوْماً فَجَّرَ اَللَّهُ يَنَابِيعَ اَلْحِكْمَةِ مِنْ قَلْبِهِ عَلَى لِسَانِهِ .
هر کس چهل روز برای خدا اخلاص داشته باشد خداوند چشمه های حکمت را از قلبش بر زبانش جاری می کند.
#حضرتمحمدالمصطفیصلیاللهعلیهوآله
@akhlaghiat🍃
@عدهالداعی☘️
#حدیث
#اخلاص
مَنْ أَخْلَصَ بَلَغَ اَلْآمَالَ.
هر کس خالص شود به آمال و آرزو ها می رسد.
#امیرالمومنینعلیهالسلام
@akhlaghiat🍃
@عیونالحکم☘️
#شعبان
شعبان یعنی ماهی که خیرات و برکات الهی شعبه شعبه می شود و در روز اول این ماه حضرت حق تبارک و تعالی ملائکه را به صورت پراکنده برای ارشاد بندگان می فرستد .
#آیت_الله_نجفی_قمشهای
@akhlaghiat🍃