کتاب «اخلاق تدریس» تألیف کنت استرایک، جانس اف. سولتیس و ترجمه محبوبه خسروی استادیار دانشگاه علامه طباطبایی، از سوی سازمان انتشارات جهاددانشگاهی منتشر شد.
این کتاب یکی از پنج کتابی است که با عنوان تفکر درباره آموزش به چاپ رسیده و معلمان استقبال خوبی از آن داشتهاند. این اثر ارزشمند تجارب آشنایی برای معلمان تازه کار در قالب مطالعات موردی با پوششی معماگونه مطرح میکند تا معلم را به تفکر و تأمل در این زمینه وادار کند. تنبیه، آزادی اندیشه، چندفرهنگی، دموکراسی حرفهای و موضوعاتی از این قبیل در این کتاب مورد بحث قرار میگیرد. علاوه بر این نویسندگان رویکردهای فلسفی و اخلاقی بنیادی در زمینه آموزش و تدریس را نیز مطرح میکند تا فرصت بهتری برای تصمیمگیری اقتصادی فراهم شود.
در مقدمه کتاب آمده است: کتاب حاضر با استناد به منشور اخلاقی حرفه آموزش که انجمن ملی آموزش آن را مصوب کرده است، این معلم فکور یا خردورز را در موقعیت معماهای اخلاقی گوناگونی قرار میدهد و ضمن بیان و تشریح دیدگاههای اخلاقی متفاوت از جمله دیدگاههای نتیجهگرا، غیرنتیجهگرا و اصالت فایده، وی را به تأمل وا میدارد تا در تصمیمگیری، انتخاب و ارزشیابی و حتی تنبیه و تشویق بتواند با رجوع به یک نظام اخلاقی با قطعیت بیشتری عمل کند.اگر چه مثالها و معماهای مطرح شده در این کتاب شاید در فضا و فرهنگی متفاوت شکل گرفته باشد و زاییده تجارب معلمانی غیربومی باشد. اما در مطالعه کتاب خواننده به اشتراک و تشابه تجارب پی خواهد برد.
https://eitaa.com/atadris
یک نکته از هزاران؛
امروز در محضر برخی نواستادان در دانشگاه قم نکته ای عرض شد به اینکه استاد و معلم بایستی صحرادل و دریادل باشد قلبی گشاده و سینه ای فراخ داشته باشد تا بتواند از رفتارهای هیجانی و تصمیم های لحظه ای بشدت پرهیز کند.
این عکس بچشمم خورد به اشتراک گذاشتنش خالی از لطف نیامد
https://eitaa.com/atadris
میانگین معدل ۸.۵ بیرغبتی دانشآموزان را فریاد کرد
🔹نمرات امتحانات نهایی دانشآموزان حداقل در بازه زمانی ۵ سال اخیر وضعیت مناسبی ندارد و هر سال با درصدی کاهش یا افزایش نسبت به سال قبل همراه است اما همواره بین نمرات ۱۱ تا ۱۲ در چرخش بوده است.
🔹نتایج نمرات امتحانات نهایی به عنوان یکی از شاخصها برای بررسی عملکرد و کیفیت آموزش و پرورش کشور شناخته میشود و اُفت نمرات دانشآموزان در امتحانات نهایی به همراه عملکرد ضعیف دانشآموزان ایرانی در نتایج آزمونهای بین المللی تیمز و پرلز نشان میدهد که وضعیت کیفیت در آموزش و پرورش کشور اصلاً مطلوب نیست و این میتواند هشداری جدی باشد نسبت به فاجعهای که در مدارس کشور در حال وقوع است.
🔹بیرغبتی دانشآموزان به درس خواندن را شاید بتوان یکی از پررنگترین دلایل اُفت نمرات امتحانات نهایی دانشآموزان دانست! موضوعی که در تحلیلهای کارشناسی تا به امروز کمتر مورد توجه قرار گرفته است.تسنیم
تذکار: براستی نقش معلمان و استادان در این بی انگیزگی دانش آموزان و فراگیران چیست؟ آیا نیازمند تغییر در روش های آموزش نیستیم؟؟
@atadris
📋 وبینار اخلاق حرفه ای در آموزش
💎 سخنرانان:
دکتر احد فرامرز قراملکی
دکتر عبداله صلواتی
📅 زمان برگزاری:
یکشنبه 1402/11/8
⏰ ساعت: 20-18
📍لینک برگزاری جلسه
https://webinar.alzahra.ac.ir/edu-meeting
https://eitaa.com/atadris
6.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍀آموزش اخلاق (عدالت)به روشی خلاقانه
🔷 https://eitaa.com/atadris
🔵 گفتگوهای بینالمللی حکمرانی
همفکری درباره پایهگذاری نهادهای علمی حکمرانی در ایران
موضوع: ملاحظات اخلاقی اثرگذاری دانشگاه در جامعه؛ تجربه دانشگاههای بینالمللی
🔸با حضور: علی دیزانی
پژوهشگر اخلاق مهندسی در دانشگاه صنعتی دلفت
🕓 سهشنبه ۱ اسفند ماه ۱۴۰۲ ساعت ۱۶:۳۰
📌 ثبتنام جهت دریافت لینک جلسه:
https://b2n.ir/d53588
🔹 آشنایی بیشتر با مهمان:
https://www.tudelft.nl/staff/a.dizani/
https://www.linkedin.com/in/alidizani/
🔹آرشیو گفتگوهای پیشین: @governance_dialogues
https://eitaa.com/atadris
🔰همزمان با هفته امور تربیتی و تربیت اسلامی🔰
✳️ پژوهشکده تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه فرهنگیان با همکاری دبیرخانه هماهنگی گروه های معارف و تربیت اسلامی برگزار میکند:
«#سلسله_نشست_های_علمی_همتا» (هم اندیشی مدرّسان تربیت اسلامی)
📌 شنبه تا چهارشنبه 12-16 اسفند ماه ساعت 19:00
1️⃣ «تربیت اسلامی؛ مفهوم شناسی و مرزشناسی» | حجت الاسلام #دکتر_سيد_نقی_موسوی؛ عضو هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان و مدیر محترم امور پردیسهای استان قم | شنبه 12 اسفندماه
2️⃣ «دروس تربیت اسلامی؛ چیستی و چرایی»|حجت الاسلام #دکتر_علی_لطيفی؛ معاون وزیر محترم آموزش و پرورش و رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی|یکشنبه 13 اسفندماه (فقط مجازی)
3️⃣ «تحولات فکری در فهم ماهیت و قلمرو علوم تربیتی اسلامی در پنج دهه گذشته»|حجت الاسلام #دکتر_محمود_نوذری؛ دانشیار و عضو هیئت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه|دوشنبه 14 اسفندماه
4️⃣ «منطق، اهداف و بایستههای تدریس درس علوم و معارف دفاع مقدس و مقاومت (ارزشهای تربیتی دفاع مقدس)»|جناب استاد #احمد_يارمحمدي؛ عضو هیات علمی دانشگاه و پژوهشگر و مدرس دفاع مقدس|سهشنبه 15 اسفندماه
5️⃣ «الگوی عملی تربیت اسلامی در مدرسه؛ ضرورت مرور تجربیات مدارس اسلامی معاصر»|جناب آقای #دکتر_مجتبی_همتی_فر؛ معاون وزیر و رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک|چهارشنبه 16 اسفندماه (فقط مجازی)
🟩 همراه با اعطای گواهی 🟩
🔗 لینک شرکت در نشستها:
https://vc.cfu.ac.ir:443/pajhoheshkadeh
✅جهت کسب اطلاعات بیشتر:
https://eitaa.com/p_tarbiateslami_cfu_ac
https://eitaa.com/atadris
14.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک نکته از هزاران؛ آیا شما موافق چنین تحلیلی هستید؟
⛔️ بیستهای خطرناک!
🎙 #دکتر_سعید_عزیزی:
⛔️ اگر همه نمرات دانشآموزی بیست باشد #خطرناک است. این یعنی دارد به او #فشار میآید و تو متوجه نیستی. این فشار بالاخره از جایی بیرون خواهد زد.
⛔️ چگونه نظام #آموزشی فعلی دارد فرزندان ما را #کوتوله بار میآورد.😱
⛔️ فرزند ما هر تواناییای که داشته باشد در این سیستم #ارزشی ندارد و فقط به او میگویند نمره ریاضی تو چند است.❌
https://eitaa.com/atadris