فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 عالی عالی عالی
بارها این کلیپ از هادی چوپان دیدن دارد:
تحلیلی ارزشی واخلاقی از چوپانی که باید باصطلاح مغزهای فراری پای درسش بیاموزند ویاد بگیرند
قهرمان بدنسازی جهان:
🇮🇷 اگر کسی به خاطر هدفش وطنشو ول کنه بره زیر پرچم یه کشور دیگه کار کنه اون هدف هیچ ارزشی نداره
مثلا فلانی وطنش رو ول کنه بره فضا از فلان کشور
یا بره المپیک مدال بیاره زیر پیچم یه کشور دیگه
اینا هیچ کدوم ارزش و زیبایی نداره
میگن فرار مغزها ؛ مغز اگر مغز بود که فرار نمیکرد
مغز سالم میمونه توی وطنش راه چاره ایجاد میکنه.
👌 چقدر این تحلیل دلچسب وبامعنا بود.
@atadris
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥صحبتهای جالب مدیر سابق مایکروسافت درباره مقالات ISI
روحالله رحمانی، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و مدیر سابق شرکتهای مایکروسافت و آمازون :
🔸وقتی میخواستم به ایران مهاجرت کنم. در فرم هیئت علمی مقالات ISI مطرح شده بود.
🔸در صنعت آمریکا و در دانشگاههای برتر آمریکا چنین چیزی را ندیدم.
🔸هیچ دانشگاهی در آمریکا بر اساس ISI استاد را ارتقا نمیدهد
🔸نشریه ISI را یک شرکت خصوصی آمریکایی هرسال چاپ میکند که خود آمریکاییها هیچ اهمیتی به آن نمی دهند.
🔸ولی در ایران کل وزارت علوم به آن وابسته شده است که باید درست شود.
@atadris
این هم طنزی از حال و روز درس خواندن دانشجویان امروزی
بعد از چند ترم یه درسی رو پاس کرده دوستاش واسش بنر زدن تو دانشگاه @atadris
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
🎥 #کمیک_موشن | علت نامگذاری #روز_دانشجو به عنوان نماد مبارزه با استکبار
🍃🌹🍃
✅ در #۱۶آذر ۱۳۳۲ در دانشگاه تهران چه اتفاقی افتاد؟
#روز_دانشجو
https://eitaa.com/atadris
اخلاق یا قانون؟ وجاهت قانونی برا ی متقلبان
چندی پیش بود که موضوع ممانعت از تحصیل برای 35 داوطلب کنکوری مشکوک به تقلب مطرح شد؛ ماجرایی پر چالش که در نهایت در کارزار میان دیوان عدالت اداری و سازمان سنجش و آموزش کشور به عنوان متولی پذیرش داوطلبان کنکوری، حکم ادامه تحصیل این داوطلبان از سوی دیوان عدالت صادر شد.
در پی این حکم عبدالرسول پورعباس رئیس سازمان سنجش و آموزش کشور در نامهای به وزیر علوم استعفای خود را اعلام کرد، در متن این نامه آمده است:
«برادر گرامی جناب آقای دکتر زلفیگل
وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری
با سلام و احترام :
حدود دو سال از خدمت در سازمان سنجش آموزش کشور با پدیده بازگشت متخلفین کنکور سالهای 1400 و ماقبل آن مواجه بودیم که با تصویب استفساریه ماده 11 قانون تخلفات و جرائم ازمونهای سراسری در سالهای 1401 و 1402 بطور کامل با عمل به قانون استفساریه پدیده تقلب مدیریت شد ولی نظریه عطف به ماسبق نشدن استفساریه در موارد مختومه با برداشتهای متفاوت روبرو شد و اعتقاد دیوان عدالت اداری به برگشت همه مشکوکین به تقلب است که قبلاً در هیأتهای بدوی و تجدید نظر مستقر در سازمان و شعبات بدوی و تجدید نظر دیوان به طور قطعی محکوم شده اند که در مصاحبه مطبوعاتی رئیس محترم دیوان بر این موضوع تأکید شد.
هم اکنون تعداد زیادی دستور موقت مبنی بر برگشت به تحصیل این افراد صادر شده است. از آنجا که عمل به احکام دیوان لازم و ضروری است و از سوی دیگر سازمان سنجش عملاً توانایی اجراء این حجم از برگشت به تحصیل متقلبان را ندارد تصمیم به کناره گیری از ریاست سازمان گرفته تا شرایط برای فرد دیگر جهت اجرای احکام صادر ،شده فراهم .شود لذا از ساعت 11 صبح تاریخ 1402/9/27 کلیه مسئولیتهای سازمان را واگذار نموده و هیچگونه مسئولیتی در قبال آن بعهده نمی گیرم.
با آرزوی توفیق الهی
عبدالرسول پورعباس
معاون وزیر و رئیس سازمان»
آیا حکم دیوان عدالت اداری اخلاقی است؟؟؟
https://eitaa.com/atadris
نمره اخلاق پژوهش دانشگاهی زیر۱۰
رکورد زدیم؛ ایران جز ۸ کشور اول مقالات تقلبی!/ این بلایی است که متولیان بیسواد سر مملکت آوردهاند
🔹نشریه علمی «نیچر» در گزارش سالانه خود اعلام کرده که سال ۲۰۲۳ بهلحاظ تقلب آکادمیک رکورد شکسته است و بیش از ۱۰ هزار مقاله تحقیقاتی پس از انتشار بازپسگرفته شدهاند، اما نکته جالب توجه وجود نام ایران میان کشورهایی است که بالاترین نرخ مقالات باطلشده را دارد.
🔹کشورهای عربستان، پاکستان، روسیه، چین، مصر، مالزی، ایران و هند ۸ کشور نخستی هستند که بالاترین نرخ مقالات باطلشده پس از انتشار را در دو دهه گذشته داشتهاند، موضوعی که یکبار دیگر توجه دانشگاهیها را به بازار مقالهنویسی یا عنوانی که نشریه «نیچر» برای آن انتخاب کرده یعنی «کارخانههای مقالهسازی» جلب کرده است./ به نقل از خبرآنلاین
https://eitaa.com/atadris
🔴چرا ؟ چرا ؟ چرا ؟
فاجعه میانگین نمرات امتحان نهایی/ ۸.۷۵ میانگین نمره رشته انسانی!
🔹️تحلیل نتایج امتحانات نهایی نشان میدهد که نمرات دانشآموزان در بازه زمانی ۴ ساله یعنی از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ با اُفت همراه است.
🔹️میانگین کشوری نمرات دانشآموزان در امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۲ در رشته تجربی ۱۱.۲۳، در رشته ریاضی ۱۰.۷۹ و در رشته انسانی ۸.۷۵ بوده است.
🔹️همچنین فقط یک دانشآموز پسر رشته تجربی در کشور موفق به کسب معدل ۲۰ شد.
https://eitaa.com/atadris
🔴 اندر وصف حال وهوای معلمی در ژاپن
معضلات معلم بودن در #ژاپن
شغلی که زمانی نجیب و جذاب بود به وضعیتی سیاه و شبیه شرایط بردهداری رسیده است.
🔹ساعات طولانی کار، دستمزد کم، فشار طاقت فرسا و سوء استفاده از بالا و پایین، معضلاتی هستند که معلمین در ژاپن با آن درگیرند.
🔹افراد کمی خواهان ورود به این شغل میباشند.
📊 آمارهای وزارت آموزش و پرورش ژاپن نشان میدهد: ۷۵ درصد حوزههای آموزشی در این کشور با کمبود معلم مواجه هستند.
ـــــــــــــــــــــــ
https://eitaa.com/atadris
اخلاق دانشوری در میراث اخلاقی (1)
🌺📖🌺📖🌺📖🌺
شیرین وخواندنی: جایگاه استاد از زبان خواجه نصیر در اخلاق ناصری
از اسكندر پرسيدند كه پدر دوستتر دارى يا استاد را؟ گفت استاد را «لان ابى كان سببا لحياتى الفانية، و معلمى كان سببا لحياتى الباقية»
پس بقدر فضل رتبۀ نفس بر جسم، حق معلم از حق پدر بيشتر است و بايد كه در محبت و تعظيم او با محبت و تعظيم پدر همين نسبت محفوظ بود و محبت معلم متعلم را در طريق خير، شريفتر از محبت پدر بود فرزند را بهمين نسبت. از جهت آنكه تربيت او بفضيلت تام و تغذيه او بحكمت خالص بود و نسبت او با پدر چون نسبت نفس بود با جسم.۱
به قول شهریار:
اول از استاد، یاد آموختیم
پس، سویدای سواد آموختیم
از پدر گر قالب تن یافتیم
از معلم جان روشن یافتیم ------------------------------------------------۱.نصیر الدین طوسی، محمد بن محمد، اخلاق ناصری، صفحه: ۲۲۸، علميه اسلاميه، تهران - ایران، 1413 ه.ق.
@atadris
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
کتاب «اخلاق تدریس» تألیف کنت استرایک، جانس اف. سولتیس و ترجمه محبوبه خسروی استادیار دانشگاه علامه طباطبایی، از سوی سازمان انتشارات جهاددانشگاهی منتشر شد.
این کتاب یکی از پنج کتابی است که با عنوان تفکر درباره آموزش به چاپ رسیده و معلمان استقبال خوبی از آن داشتهاند. این اثر ارزشمند تجارب آشنایی برای معلمان تازه کار در قالب مطالعات موردی با پوششی معماگونه مطرح میکند تا معلم را به تفکر و تأمل در این زمینه وادار کند. تنبیه، آزادی اندیشه، چندفرهنگی، دموکراسی حرفهای و موضوعاتی از این قبیل در این کتاب مورد بحث قرار میگیرد. علاوه بر این نویسندگان رویکردهای فلسفی و اخلاقی بنیادی در زمینه آموزش و تدریس را نیز مطرح میکند تا فرصت بهتری برای تصمیمگیری اقتصادی فراهم شود.
در مقدمه کتاب آمده است: کتاب حاضر با استناد به منشور اخلاقی حرفه آموزش که انجمن ملی آموزش آن را مصوب کرده است، این معلم فکور یا خردورز را در موقعیت معماهای اخلاقی گوناگونی قرار میدهد و ضمن بیان و تشریح دیدگاههای اخلاقی متفاوت از جمله دیدگاههای نتیجهگرا، غیرنتیجهگرا و اصالت فایده، وی را به تأمل وا میدارد تا در تصمیمگیری، انتخاب و ارزشیابی و حتی تنبیه و تشویق بتواند با رجوع به یک نظام اخلاقی با قطعیت بیشتری عمل کند.اگر چه مثالها و معماهای مطرح شده در این کتاب شاید در فضا و فرهنگی متفاوت شکل گرفته باشد و زاییده تجارب معلمانی غیربومی باشد. اما در مطالعه کتاب خواننده به اشتراک و تشابه تجارب پی خواهد برد.
https://eitaa.com/atadris
یک نکته از هزاران؛
امروز در محضر برخی نواستادان در دانشگاه قم نکته ای عرض شد به اینکه استاد و معلم بایستی صحرادل و دریادل باشد قلبی گشاده و سینه ای فراخ داشته باشد تا بتواند از رفتارهای هیجانی و تصمیم های لحظه ای بشدت پرهیز کند.
این عکس بچشمم خورد به اشتراک گذاشتنش خالی از لطف نیامد
https://eitaa.com/atadris
میانگین معدل ۸.۵ بیرغبتی دانشآموزان را فریاد کرد
🔹نمرات امتحانات نهایی دانشآموزان حداقل در بازه زمانی ۵ سال اخیر وضعیت مناسبی ندارد و هر سال با درصدی کاهش یا افزایش نسبت به سال قبل همراه است اما همواره بین نمرات ۱۱ تا ۱۲ در چرخش بوده است.
🔹نتایج نمرات امتحانات نهایی به عنوان یکی از شاخصها برای بررسی عملکرد و کیفیت آموزش و پرورش کشور شناخته میشود و اُفت نمرات دانشآموزان در امتحانات نهایی به همراه عملکرد ضعیف دانشآموزان ایرانی در نتایج آزمونهای بین المللی تیمز و پرلز نشان میدهد که وضعیت کیفیت در آموزش و پرورش کشور اصلاً مطلوب نیست و این میتواند هشداری جدی باشد نسبت به فاجعهای که در مدارس کشور در حال وقوع است.
🔹بیرغبتی دانشآموزان به درس خواندن را شاید بتوان یکی از پررنگترین دلایل اُفت نمرات امتحانات نهایی دانشآموزان دانست! موضوعی که در تحلیلهای کارشناسی تا به امروز کمتر مورد توجه قرار گرفته است.تسنیم
تذکار: براستی نقش معلمان و استادان در این بی انگیزگی دانش آموزان و فراگیران چیست؟ آیا نیازمند تغییر در روش های آموزش نیستیم؟؟
@atadris
📋 وبینار اخلاق حرفه ای در آموزش
💎 سخنرانان:
دکتر احد فرامرز قراملکی
دکتر عبداله صلواتی
📅 زمان برگزاری:
یکشنبه 1402/11/8
⏰ ساعت: 20-18
📍لینک برگزاری جلسه
https://webinar.alzahra.ac.ir/edu-meeting
https://eitaa.com/atadris
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍀آموزش اخلاق (عدالت)به روشی خلاقانه
🔷 https://eitaa.com/atadris
🔵 گفتگوهای بینالمللی حکمرانی
همفکری درباره پایهگذاری نهادهای علمی حکمرانی در ایران
موضوع: ملاحظات اخلاقی اثرگذاری دانشگاه در جامعه؛ تجربه دانشگاههای بینالمللی
🔸با حضور: علی دیزانی
پژوهشگر اخلاق مهندسی در دانشگاه صنعتی دلفت
🕓 سهشنبه ۱ اسفند ماه ۱۴۰۲ ساعت ۱۶:۳۰
📌 ثبتنام جهت دریافت لینک جلسه:
https://b2n.ir/d53588
🔹 آشنایی بیشتر با مهمان:
https://www.tudelft.nl/staff/a.dizani/
https://www.linkedin.com/in/alidizani/
🔹آرشیو گفتگوهای پیشین: @governance_dialogues
https://eitaa.com/atadris
🔰همزمان با هفته امور تربیتی و تربیت اسلامی🔰
✳️ پژوهشکده تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه فرهنگیان با همکاری دبیرخانه هماهنگی گروه های معارف و تربیت اسلامی برگزار میکند:
«#سلسله_نشست_های_علمی_همتا» (هم اندیشی مدرّسان تربیت اسلامی)
📌 شنبه تا چهارشنبه 12-16 اسفند ماه ساعت 19:00
1️⃣ «تربیت اسلامی؛ مفهوم شناسی و مرزشناسی» | حجت الاسلام #دکتر_سيد_نقی_موسوی؛ عضو هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان و مدیر محترم امور پردیسهای استان قم | شنبه 12 اسفندماه
2️⃣ «دروس تربیت اسلامی؛ چیستی و چرایی»|حجت الاسلام #دکتر_علی_لطيفی؛ معاون وزیر محترم آموزش و پرورش و رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی|یکشنبه 13 اسفندماه (فقط مجازی)
3️⃣ «تحولات فکری در فهم ماهیت و قلمرو علوم تربیتی اسلامی در پنج دهه گذشته»|حجت الاسلام #دکتر_محمود_نوذری؛ دانشیار و عضو هیئت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه|دوشنبه 14 اسفندماه
4️⃣ «منطق، اهداف و بایستههای تدریس درس علوم و معارف دفاع مقدس و مقاومت (ارزشهای تربیتی دفاع مقدس)»|جناب استاد #احمد_يارمحمدي؛ عضو هیات علمی دانشگاه و پژوهشگر و مدرس دفاع مقدس|سهشنبه 15 اسفندماه
5️⃣ «الگوی عملی تربیت اسلامی در مدرسه؛ ضرورت مرور تجربیات مدارس اسلامی معاصر»|جناب آقای #دکتر_مجتبی_همتی_فر؛ معاون وزیر و رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک|چهارشنبه 16 اسفندماه (فقط مجازی)
🟩 همراه با اعطای گواهی 🟩
🔗 لینک شرکت در نشستها:
https://vc.cfu.ac.ir:443/pajhoheshkadeh
✅جهت کسب اطلاعات بیشتر:
https://eitaa.com/p_tarbiateslami_cfu_ac
https://eitaa.com/atadris
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک نکته از هزاران؛ آیا شما موافق چنین تحلیلی هستید؟
⛔️ بیستهای خطرناک!
🎙 #دکتر_سعید_عزیزی:
⛔️ اگر همه نمرات دانشآموزی بیست باشد #خطرناک است. این یعنی دارد به او #فشار میآید و تو متوجه نیستی. این فشار بالاخره از جایی بیرون خواهد زد.
⛔️ چگونه نظام #آموزشی فعلی دارد فرزندان ما را #کوتوله بار میآورد.😱
⛔️ فرزند ما هر تواناییای که داشته باشد در این سیستم #ارزشی ندارد و فقط به او میگویند نمره ریاضی تو چند است.❌
https://eitaa.com/atadris
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 زگهواره تاگور دانش بجوی ....
امروز دانشجوی ۸۱ سالۀ دانشگاه تربیتمدرس از رسالۀ دکترای خود دفاع کرد
https://eitaa.com/atadris
✅ اولین همایش ملی نقش دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی غیر دولتی در تحول نظام آموزش عالی با تاکید بر دانشگاه حکمت بنیان و تمدن ساز
🔻محورهای همایش:
▫️حکمرانی و ماموریت گرایی
▫️کارآفرینی و اشتغال
▫️فرهنگی و اجتماعی
▫️آموزش و پژوهش
▫️اقتصاد و حقوق
▫️و مطالعات تطبیقی مرتبط با آموزش عالی غیردولتی
🔰علاقه مندان می توانند مقالات خود را به دبیرخانه همایش ارسال نمایند. در پایان، از مقالات برتر تقدیر مادی و معنوی به عمل خواهد آمد.
🌐 نشانی تارنمای همایش: confreh.ir
⏳مهلت ارسال مقالات: ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
📞 تلفن دبیرخانه: ۰۲۱۸۲۲۳۳۸۷۹ - ۰۴۴۳۲۳۷۷۷۸۱
⏰ زمان برگزاری: ۲۲ خرداد ۱۴۰۳
📍مکان: تهران - دانشگاه علم و فرهنگ
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#آموزش
#همایش_ملی
#قم
🔳 https://eitaa.com/atadris
♦️دانشگاه فرهنگیان استان مرکزی برگزار می کند:
🔷دومین همایشملی علمی_پژوهشی
نقش نظام دانشگاهی در جهاد تبیین
🔶بهره مندی از امتیاز پژوهشی pck
🔰چاپ مقالات برتر در نشریات علمی
تقویم اجرایی همایش:
🗓مهلت ارسال مقالات ١۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
⏰زمان برگزاری همایش ۱خرداد ماه ۱۴۰۳
🔗 سایت همایش:
mjt2.cfu.ac.ir
🔗کانال اخبار همایش در ایتا:
https://eitaa.com/jahadetabiin
https://eitaa.com/atadris
ایفای مسئولیت اجتماعی یک معلم آمریکایی
🔺 معلم تگزاسی که با انتخاب بایدن و ترامپ برای ریاست کشور موافق نیست، نامش را به "هر فرد دیگری" تغییر داد
یک نظرسنجی نشان داد تنها ٣۶ درصد آمریکاییها به ترامپ و ٣٣ درصد به بایدن برای رهبری کشورشان اعتماد دارند.
این معلم ریاضی گفته مردم قرار است بین بد و بدتر یکی را انتخاب کنند، به هیچکدام اعتماد ندارند.
https://eitaa.com/atadris