زندگی را چگونه تعریف میکنی؟
«وَجِاْيٓءَ يَوۡمَئِذِۭ بِجَهَنَّمَۚ يَوۡمَئِذࣲ يَتَذَكَّرُ ٱلۡإِنسَٰنُ وَأَنَّىٰ لَهُ ٱلذِّكۡرَىٰ» (سوره فجر، آیه۲۳).
✍🏻 طبق آیات قرآن، زمانی که تمام چیزهایی که در دنیا برای انسان جلوه و زینتی دارد منهدم و تمام میشود، در آن لحظه انسان بیدار و متذکر میشود.
▫️حال انسان نسبت به کدام مفهوم بیدار و متذکر میشود؟
نسبت به مفهوم حیات و معنای واقعی زندگی.
⬅️ تازه آنجا میفهمد کلا زندگی را اشتباه گرفته بود و اصلا این چیزی که زندگی میدانست زندگی نبود.
✍🏻 ریشهی همه انتخابهای اشتباه انسان، همین نگاه غلط به زندگی است.
چون فکر میکند قرار است تا ابد همینجا زندگی کند، پس مختصات و مولفههایی که در این زندگی معتبر است (مثل پول، قدرت و ریاست) را هدفگذاری کرده و به این ها دل داده بود و اینها مبدا انتخابش شدند...
🔘 نقطه تمایز و تفاوت و فاصلهمان از همدیگر نقطهای است که حیات را انتخاب کردیم.
و انتخاب حیات، به تعریف هر کس از زندگی برمیگردد.
هدایت شده از قصص العلماء
7.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حیات واقعی بعد از مرگ است.
▪️آیت الله مصباح رحمه الله علیه
💻 @mesbaeaziz
لینک کانال قصص العلماء
@ghesasolama
هدایت شده از فخر پارسایان
🌷عمری ما تو را نگه داشتیم🌷
از حاج آقا فخر تهرانی نقل شده :
یک روز من و یکی از دوستانم به نام آقای انشایی در خدمت آقا شیخ مرتضی زاهد بودیم.
آقا شیخ مرتضی تسبیحش را گم کرده بود و با نگاه و کشیدن دستش به اطراف، دنبال تسبیحش میگشت و از ما هم پرسید: «شما این تسبیح مرا ندیدید؟» با این سخن، ما نیز برای یافتن تسبیح ایشان شروع به گشتن کردیم.
پس از دقایقی، آقا شیخ مرتضی با چشمانی اشک آلود و با بغض فرمود:
«ببینید! این امر میتواند به این معنا باشد که خداوند میخواهد به من بفرماید ای مرتضی! عمری است ما تو را نگه داشته ایم وگرنه تو حتی تسبیحت را نیز نمیتوانی نگه داری».
آقا شیخ مرتضی زاهد، صص ۱۶۷ و ۱۶۸.
✍ کانال فخر پارسایان
╔════════════╗
❇️ @fakhretehrani
تشرفات و خاطرات آقا فخر تهرانی
╚════════════
آیت الله جوادی آملی:
هركس1ساعت برای مراقبت زحمت بكشد10ساعت اوراحفظ میكنندوبه پیش میبرندو قهرا نجات پیدا میكندو حفظ خاطرات درنماز برای او آسان خواهدشد
من جاءَ بالحسنه فله عشرامثالها
هدایت شده از قصص العلماء
🔴بی عقلیم اگر بدون تکلیف و حجت شرعی دنبال مسئولیت برویم
اگر ماها عقل داشته باشیم، باید دنبال ریاست ندویم؛ واقعاً اینجوری است. باید دنبال ریاست نرویم.
بنده دورهی دوّم ریاست جمهوری، قطعاً عازم بودم به اینکه نامزد ریاست جمهوری نشوم -حالا دورهی اوّل که تحمیل شد بر ما، هیچ- دورهی دوّم دیگر یقیناً گفتم من قطعاً نامزد نمیشوم؛ امام به من فرمودند بر تو واجب عینی و تعیینی است -هر دو را گفتند- گفتند: هم واجب عینی است، هم واجب تعیینی است؛ خب بنده هم برخلاف میل خودم قبول کردم و رفتم. درست این است که اگر چنانچه تکلیفی وجود ندارد، واجب بر انسان نیست، انسان نرود به سراغش و دنبال نکند آن را. بله، اگر چنانچه ناچار شد، ناگزیر شد، به گردن انسان گذاشته شد، آنجا «خُذها بِقُوَّة»؛ بایستی با قوّت انسان دنبال بکند.
📚بیانات رهبر انقلاب ابتدای جلسهی درس خارج فقه۱۳۹۷/۰۹/۲۷
لینک کانال قصص العلماء
@ghesasolama
آخرین خصوصیتی که برخی از بزرگان در باب برکات اتصال به سید الشهدا علیه السلام گفته اند این است که محبت سیدالشهدا علیه السلام از اموری است که تاثیر آن به نحو علت تامه است نه به نحوه اقتضا.
ما در عرف می گوییم مثلا کسی که سیب بخورد سرطان نمی گیرد. این جمله به نحو اقتضاء است یعنی سیب خوردن زمینه ای است برای دفع سرطان؛ اما علت تامه نیست که بگوییم اگر کسی هر روز سیب خورد محال است به سرطان مبتلا شود.
اثر زیارت سید الشهدا علیه السلام اثر قطعی است و هیچ مانعی از موانع، جلو آن را نمی گیرد.
_اکسیر محبت حسینی/ مجلس دهم /صفحه ۲۱۸_
#شمه
@ostad_vakili🌱
بازنشر
این تجربه را ماه محرم امتحان کنید.
بسم الله الرحمن الرحیم
♦️هر گاه در امور خود دنیوی و اخروی یا کمون و نهان خویش نقص یا ضعفی حس کردید بدانید قرآن کریم برای خواندنش شما را صدا میزند.
علت های دیگر که ساخته های خیالند را رها کرده و به سمت قرآن کریم فرار کنید.قرآن را باز کرده و به معنای آن کار نداشته باشید.
چینشی که در برابرتان ظهور میکند را لاجرعه تا جایی که احساس می کنید قوتی در شما شروع به تشعشع کرد سر بکشید.این امر تکرار که شود سرعت این تجلی تسریع خواهد شد و همیشه اجازه دهید آن ضعف با این کار در شما خاموش شود.
ضعف ها و نگرانی ها ناشی از عدم ارتباط با خزینه های کلماتند.الفاظ قرآن کریم معبر شما برای نفوذ به خزینه های اشیاء که ربطی عمیق با حقیقت ولایت دارند هستند.دنبال هر آنچه میگردید راه رسیدن به آن در بخش ایجاد اسباب معنوی، رجوع به این کلمات و تکرار این کار است.پس از آن آرام آرام ایجاد اسباب ظاهر و فهم چینش صحیح شان در پی می آیند.
♦️و حال که طلیعه ی ماه محرم است و بسیاری دلشوره ی بهره وری از مجالس اباعبدالله الحسین سلام الله علیه را دارند،این ضعف را با غرقه شدن مکرر در قرآن کریم جبران کنید و تماشاگر استفاده های محیر العقول از بی کرانه ی اقیانوس توحید و بساطی که سیدالشهدا علیه السلام گسترانده است باشید.
قرآن کریم ربط میان شما و اشیاء است و همچون رمزی آن ها را گشوده و در برابر شما به خدمت خواهد کشید.
و کدام چیز بالاتر از درک و پیوستن به حقیقت جاری سالار شهیدان و یارانش.
♦️این ده روز را با این راهکار امتحان کنید و اگر نتیجه گرفتید این وامانده را دعا کرده که کمتر اسباب شرمساری حضرت بقیه الله الاعظم ارواحنا له الفداء باشم.
♦️المکتوبات فی النجف الاشرف
@m_h_esfahani
animation.gif
46.6K
#موحد_واقعی💫
مَنْ قَرَأَ يَوْمَ عَاشُورَاءَ أَلْفَ مَرَّةٍ سُورَةَ الْإِخْلَاصِ نَظَرَ الرَّحْمَنُ إِلَيْهِ وَ مَنْ نَظَرَ الرَّحْمَنُ إِلَيْهِ لَمْ يُعَذِّبْهُ أَبَدا
♦️سوره مبارکه توحید را سوره اخلاص گویند، چون خالص در توحید است. انسان را خالص از ناخالصی ها می کند، موحد می کند. در این سوره مبارکه، ذکری از بهشت و نعمت هایش نیامده، از جهنم و از عذاب های آن نیامده، تکلیفی نیامده، امر نیست، نهی نیست، نام کافرین و معاندین و منافقین نیامده، فقط خداست و خدا و خدا « ارواحنا له الفداء » ...
⭐️این سوره، متراکم از اسرار توحید است. اگر هزار مرتبه تلاوت آن در روز عاشورا وارد شده، برای آنست که حق تعالی به انسان نظر کند. یعنی ای کسی که نگاه اشک آلودت در این روز به موحد واقعی اباعبدالله و صحنه کربلاست، پس تو هم موحد واقعی شو تا خدا به تو نظر کند و آتش توحید و محبت الهی، آتش جهنم اعمالت را بسوزاند و برق نگاه حق تعالی، لهیب جهنم را از وجودت محو کند🌷...
✍ استاد صبرآمیز♦️
🔶 @shabname_hekmat
یادی کنیم از پدر آیتالله بهجت؛ مرحوم کربلایی محمود بهجت فومنی ؛ شاعر شعر معروف و قدیمی :
"امشبی را شه دین در حرمش مهمان است
عصر فردا بدنش زیر سم اسبان است
مکن ای صبح طلوع"
رحمت خدا بر ایشان و فرزند صالح او ...
🗣 میثم ایرانی
@twtenghelabi
6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚫️ والشِّمْرُ جَالِسٌ عَلَی صَدْرِه...
▪️روضه جانسوز روز عاشورا از زبان مرحوم کوثری در حضور امام خمینی(س)| حسینیه جماران