راهکارهای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه اسلامی»، موضوعی بود که توسط سرکار خانم فرزانه حکیم زاده، استاد و پژوهشگر جامعه الزهرا سلاماللهعلیها ارائه شد.
خانم حکیم زاده در ابتدای سخنان خود به آیه ۱۰۸ سوره یوسف که آمده «قُلْ هَذِهِ سَبِيلِي أَدْعُو إِلَى اللَّهِ عَلَی بَصِيرَةٍ أَنَا وَمَنِ اتَّبَعَنِي وَسُبْحَانَ اللَّهِ وَمَا أَنَا مِنَ الْمُشْرِكِينَ؛ بگو: این راه من است من و پیروانم، و با بصیرت کامل، همه مردم را به سوی خدا دعوت میکنیم! منزّه است خدا! و من از مشرکان نیستم!» اشاره کرد و گفت: در واژه «عَلَی بَصِيرَةٍ» دو نکته وجود دارد، یکی برمیگردد به رسول خدا که خودشان بصیرت دارند و از روی شناخت و بصیرت، مردم را به دینداری دعوت میکنند، نکته دوم این آیه اینکه به کسانی که مخاطب هستند، باید بصیرت و شناخت داد.
استاد و پژوهشگر جامعه الزهرا سلاماللهعلیها تصریح کرد: مهمترین شیوهای که رسول خدا و ائمه اطهار علیهمالسلام در رابطه با دعوت دینی در پیش گرفتند، این بودکه خودشان نسبت به مسئله بصیرت کامل داشتند و سپس این بصیرت و شناخت را به دیگران منتقل و به دینداری دعوت میکردند؛ بنابراین اولین و مهمترین راهکار در بحث دینی این است که خودمان به شناخت و بصیرت رسیده باشیم و دیگران را به شناخت و بصیرت برسانیم و جهاد تبیین همین است.
سرکار خانم معصومه ظهیری به عنوان آخرین سخنران این نشست به موضوع «راهکارهای توانمندسازی اجتماعی بانوان بر پایه فرهنگ عفاف و حجاب» اشاره کرد و اظهار داشت: اجتماع تابعی از فرآیند فرد و خانواده است. اگر ما فرد سالم داشته باشیم، تشکیل خانواده که سلامت و سعادت جامعه را تأمین میکند آسان میشود، چون تأثیرو تأثر فرد در خانواده و رابطه خانواده و جامعه رابطه تنگاتنگی است.
ظهیری در ادامه با اشاره به علل و عوامل بدحجابی در جامعه، اظهار داشت: عوامل و علل اجتماعی بدپوشی و رغبت به برهنگی بخشی به زیباییشناسی و رغبت به جنس مقابل است؛ گاهی پسند مردانه، زنان ما را به سمت برهنگی سوق میدهد، خیانتهای داخل خانواده، عدم امنیت اجتماعی برای زنان با شرایط خاص و عدم رغبت به پسند این بانو در جامعه از دیگر عوامل بدحجابی در جامعه است.
وی تصریح کرد: امروز پسندیده شدن بر اساس استعداد و توانمندی خلاقیت صورت میگیرد، امروز زن محجبه باحیا بر اساس توانمندی ستوده نمیشود و جایگاهی برای او دیده نمیشود؛ ما در حوزه عفاف و حجاب متزلزل هستیم، میگوییم حجاب خوب است، اما وقتی در جامعه ارزشگذاری میکنیم، جزو ارزشها و شاخصهای امتیاز دادن نیست.
استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: یکی از دردهای جامعه در حوزه عفاف و حجاب، عدم تعیین شاخص متعین باثبات است که با تغییر دولتها تغییر نکند، ما باید به حق الیقین فرهنگی برسیم، سالها در فیلمها زن زندانی پای محاکمه را چادری و وکیل را فرد متشخص زیبا نشان دادند، چرا کار جامعه شناسی ما اینقدر ضیف است؟!.
متأسفانه گفتمان مشترک بین نسلی نداریم
ظهیری در ادامه با بیان اینکه ما باید در جامعه باور ایجاد کنیم و باور باید انسان را به ثبات قدم برساند، اظهار داشت: ما متأسفانه گفتمان مشترک بین نسلی نداریم، یکی از مشکلات ما در شرایط اجتماعی که نمیتوانیم جامعه را به باور برسانیم، گسست نسلی است. تا به حال میگفتیم گسل نسلی و امروز باید گفت گسست نسلی رخ داده است، امروز سوالات دختران دهه هشتادی را ببینید، عفاف و حیا و پاکدامنی را قبول دارد، اما ما نشانهها را تبیین نکردیم.
وی عنوان کرد: قانونگذار باید شرایط را با موقعیتها، محرومیتها و محدودیتها تطبیق دهد؛ عدهای را هم باید باز بدارد، مثلا کسی که طرفدار هشتگ بیحجابی است، خلاف قانون عمل میکند. افرادی که زیر بار نمیروند، باید طعم تلخ عدم پیروی از قانون را با محرومیت و محدودیت بچشند، اما این مسئله نباید در جامعه برجسته شود، بلکه امتیازات باید بیشتر مورد توجه قرارگیرد.
استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: بحث نظارت بر حسن اجرای قانون در جامعه باید تقویت شود و حکمرانی باید ثبات داشته باشد، اگر در همه عرصهها وفاق وجود داشته باشد، آثار مثبت آن را شاهد خواهیم بود.
لزوم پرداختن به ادبیات مشترک بین المللی در عرصه عفاف و حجاب
ظهیری اظهار داشت: پیام حیا و عفاف اختصاص به ما ندارد و برای همه دنیا مطلوب است، بنابراین ما باید ادبیات مشترک بین المللی خود را به رشته تحریر و تقریر درآوریم و مدلی سخن بگوییم که از ما بپذیرند.
وی خاطرنشان کرد: جامعه ما دارد به مقاومت مدنی عادت میکند، مقاومت مدنی باید به صورت آرام آرام با فضاهای نشاط اجتماعی برطرف شود. همه ما در یک صف هستیم اما باید در منشها، روشها و گویشهای خود تغییر بدهیم و البته جاهایی ممکن است قانون کم داشته باشیم و نیاز به بازنگریهای قانون باشد و جاهایی هم باید دین را به ادبیات روز ترجمه کنیم تا مورد خوانش قرار گیرد.
استاد حوزه و دانشگاه گفت: جاهایی از دین ما مورد خوانش واقع نمیشود؛ دارند دین بدون مناسک برای ما تعریف میکنند. دین بی نماز، دین بی تلاوت قرآن، دین بدون خمس دادن و غیره؛ اگر با خوانش جدید معرفی کنیم امید است گام موثری داشته باشیم.
ظهیری در پایان یادآور شد: در واقعه عاشورا، پوشش رویی جلباب را از اسرای اهل بیت علیهمالسلام گرفتند و اولین تقاضای حضرت زینب علیهاالسلام این است جلباب را به ما برگردانید و این یک پیام فرهنگساز را به ما منتقل میکند.
مدیر کل امور فرهنگی جامعه الزهرا علیهاالسلام تصریح کرد: تبیین شاخصهها و مبانی مهارت ارتباطی در محیط خانواده از جمله اهداف برگزاری این کارگاه و مراسم جشن ازدواج بود.
داودالموسوی، برگزاری مسابقه و حضور ذاکر اهل بیت علیهمالسلام، ارائه محتواهای متناسب با برنامه در قالب کلیپ و پوسترهای نمایشگاهی را از دیگر برنامههای جنبی این مراسم برشمرد و اضافه کرد: در این مراسم، حجتالاسلام والمسلمین عشقی به پرسشهای زوجین در زمینههای مختلف پاسخ داد و آمادگی مراکز مشاوره جهت پاسخگویی به مسائل اعلام شد.
وی، اهمیت به مسئله ازدواج بانوان طلبه را از اهداف امور خانواده طلاب دانست و گفت: کارشناسان امور خانواده جامعه الزهرا سلاماللهعلیها در امر همسان گزینی و تسهیل ازدواج در راستای اجرای سنت حسنه نبوی پاسخگوی خانوادههای متقاضی امر ازدواج هستند.
مدیر کل امور فرهنگی جامعه الزهرا علیهاالسلام یادآور شد: مادر و یا خواهر آقای متقاضی امر ازدواج میتواند همه روزه از ساعت ۸ تا ۱۲ با شماره تلفنهای ۳۲۱۱۲۶۳۱ – ۳۲۱۱۲۵۹۲ – ۳۲۹۰۴۹۱۱ – ۰۲۵ تماس بگیرند.
🔻دنیا در تسخیر فضای مجازی
در این تسخیر عالم گیر وظیفه طلبه تمدن ساز جامعهالزهرا سلام الله علیها چیست؟
✅بی تفاوتی
✅فرار از حقیقت
✅ نقش آفرینی فعالانه
✅تبدیل تهدید به فرصت
و یا.....
نظرات خود را به آیدی
@b_a_1400
ارسال نمایید.
کانال اطلاع رسانی تبلیغ نوین جامعه الزهرا سلام الله علیها در ایتا ⬇️⬇️
@jz_resane
هدایت شده از جامعه الزهرا (علیهاالسلام) قم
🔸🔶 24 ذی الحجّه، روز نزول آیات شریفه مباهله، تطهیر و آیه ولایت
🔰 آیه مباهله: «فمَنْ حَاجَّكَ فِيهِ مِنْ بَعْدِ مَا جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ فَقُلْ تَعَالَوْا نَدْعُ أَبْنَاءَنَا وَأَبْنَاءَكُمْ وَنِسَاءَنَا وَنِسَاءَكُمْ وَأَنْفُسَنَا وَأَنْفُسَكُمْ ثُمَّ نَبْتَهِلْ فَنَجْعَلْ لَعْنَتَ اللَّهِ عَلَى الْكَاذِبِينَ؛ پس هر کس با تو درباره او [عیسی علیهالسلام] در مقام مجادله برآید بعد از آنکه به احوال او آگاهی یافتی، بگو: بیایید ما پسرانمان را و شما پسرانتان را، و ما زنانمان را و شما زنانتان را، و ما نفوسمان را و شما نفوستان را دعوت کنیم؛ سپس یکدیگر را نفرین نماییم، پس لعنت خدا را بر دروغگویان قرار دهیم» (آیه 61 سوره آل عمران).
🔻 پیامبر گرامی اسلام صلّیاللهعلیهوآلهوسلّم پیش از مباهله، عبا بر دوش مبارک گرفت و حضرت امام علی علیهالسلام، حضرت زهرا علیهاالسلام، امام حسن علیهالسلام و امام حسین علیهالسلام را به زیر عبا هدایت فرموند و اظهار داشتند پروردگارا هر پیغمبری را اهل بیتی بوده است که مخصوص ترین خلق بوده اند به او، خداوندا اینها اهل بیت منند پس ایشان را کاملا پاک گردان و از آنها هر گونه شک و گناه را برطرف کن.
💫 پس جبرئیل نازل شد و آیه تطهیر در شأن ایشان آورد: «...إِنَّما يُريدُ اللَّهُ لِيُذْهِبَ عَنْکُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَيْتِ وَ يُطَهِّرَکُمْ تَطْهيراً؛ ... خداوند فقط میخواهد پلیدی و گناه را از شما اهل بیت دور کند و کاملًا شما را پاک سازد» (آیه 33 سوره احزاب).
✳️ روز خاتم بخشی امیرمؤمنان امام علی علیهالسلام
🔹 روزى است که امیر مؤمنان امام علی علیهالسلام در آن روز، در حال رکوع انگشتر خود را به سائل فقیر عنایت کرد؛ این عمل خالصانه و ایثارگرانه امیر مؤمنان علیهالسلام به قدرى پرارزش بود که آیه 55 سوره مائده در شأن آن نازل شد: «إنَّما وَلِیُّکُمُ اللّهُ وَرَسُولُهُ وَالَّذینَ آمَنوُا الَّذینَ یُقیمُونَ الصَّلاةَ وَیُؤتُونَ الزَّکاةَ وَهُمْ راکِعُونَ؛ سرپرست و ولىّ شما تنها خداست و پیامبر او و آنها که ایمان آورده اند؛ همانها که نماز را برپا مىدارند و در حال رکوع، زکات مىدهند!».
#الّلهُمَّعَجِّلْلِوَلِیکَالْفَرَج 🌹
┄┅═══••✾••═══┅┄
@jz_news | کانال رسمی جامعة الزهرا
حضرت آیتالله جوادی آملی:
همچنانکه نماز واجبات رکنی و غیر رکنی دارد...
مناسبت ها هم رکن و غیررکن دارند...
🌸🌸🌸
مباهله از ارکان است.🌹🌹🌹
🌸روز مباهله 🌸
روز تجلی حقانیت اسلام
روشن ترین دلیل باورهای شیعه مبارک باد.
اعمال عید و روز مباهله:
۱-غسل و روزه
۲-دورکعت نماز مثل نماز عید غدیر
۳-خواندن دعای مباهله
۴-هفتاد بار استغفار
۵-صدقه دادن
۶-زیارت امیرالمومنین
۷-زیارت جامعه کبیره
" اداره کل امور اساتید"
📝📝📝📝📝📝📝📝📝📝📝
با توجه به ضرورت ظرفیت شناسی زبانی در عرصه طلاب پژوهشگر، از طلاب غیرایرانی و پژوهشگران ایرانی زبان دان تقاضا می شود اطلاعات خود را به آیدی @S_Oraee در پیامرسان ایتا ارسال نمایند.
✳️ اطلاعات موردنیاز: نام و نام خانوادگی / کد، رشته و مقطع تحصیلی / زبان موردنظر و میزان تسلط / شماره تماس .
📅 آخرین مهلت ارسال اطلاعات: سه شنبه (4 مرداد 1401)
مركز تخصصي اخلاق و تربیت اسلامی
@akhlaqjz
مرکزتخصصی اخلاق و تربیت اسلامی
🔰تحصیلات تکمیلی در نظر دارد با همکاری اداره تبلیغ در رسانه و فضای مجازی، دوره مقدماتی نهضت سواد رسان
🔔🔔🔔
طلابی که هنوز موفق به ثبت نام در دوره مقدماتی نهضت سواد رسانه نشده اند، تا ساعت ۲۴ یکشنبه ۲ مردادماه فرصت دارند تا مشخصات خود را ( نام و نام خانوادگی_شماره همراه _ کد تحصیلی) به آیدیF_Sharafoddin ارسال نمایند.
باَعْجَلِهِ وَکُلُّ خَیْرِکَ عاجِلٌ اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ بِخَیْرِکَ کُلِّهِ اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ مِنْ فَضْلِکَ بِاَفْضَلِهِ وَکُلُّ فَضْلِکَ فاضِلٌ اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ بِفَضْلِکَ کُلِّهِ اَللّهُمَّ اِنّى اَدْعُوکَ کَما اَمَرْتَنى فَاسْتَجِبْ لى کَما وَعَدْتَنى اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ وَابْعَثْنى عَلَى الاْ یمانِ بِکَ وَالتَّصْدیقِ بِرَسُولِکَ عَلَیْهِ وَ الِهِ السَّلامُ وَالْوِلایَةِ لِعَلِىِّ بْنِ اَبیطالِبٍ وَالْبَرائَةِ مِنْ عَدُوِّهِ وَالاْیتِمامِ بِالاْئِمَّةِ مِنْ الِ مُحَمَّدٍ عَلَیْهِمُ السَّلامُ فَاِنّى قَدْ رَضیتُ بِذلِکَ یا رَبِّ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ عَبْدِکَ وَرَسُولِکَ فِى الاْوَّلینَ وَصَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ فِى الاْخِرینَ وَصَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ فِى الْمَلاَءِ الاْعْلى وَصَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ فِى الْمُرْسَلینَ اَللّهُمَّ اَعْطِ مُحَمَّدا الْوَسیلَةَ وَالشَّرَفَ وَالْفَضیلَةَ وَالدَّرَجَةَ الْکَبیرَةَ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ وَقَنِّعْنى بِما رَزَقْتَنى وَبارِکْ لى فیما اتَیْتَنى وَاحْفَظْنى فى غَیْبَتى وَکُلِّ غائِبٍ هُوَ لى اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ وَابْعَثْنى عَلىَ الاْ یمانِ بِکَ وَالتَّصْدیقِ بِرَسُولِکَ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ وَاَسْئَلُکَ خَیْرَ الْخَیْرِ رِضْوانَکَ وَالْجَنَّةَ وَاَعُوذُ بِکَ مِنْ شَرِّ الشَرِّ سَخَطِکَ وَالنّارِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ وَاحْفَظْنى مِنْ کُلِّ مُصیبَةٍ وَمِنْ کُلِّ بَلِیَّةٍ وَمِنْ کُلِّ عُقُوبَةٍ وَمِنْ کُلِّ فِتْنَةٍ وَمِنْ کُلِّ بَلاَّءٍ وَمِنْ کُلِّ شَرٍّ وَمِنْ کُلِّ مَکْرُوهٍ وَمِنْ کُلِّ مُصیبَةٍ وَمِنْ کُلِّ افَةٍ نَزَلَتْ اَوْ تَنْزِلُ مِنَ السَّمآءِ اِلَى الاْرْضِ فى هذِهِ السّاعَةِ وَفى هذِهِ اللّیْلَةِ وَفى هذَا الْیَومِ وَفى هذَا الشَّهْرِ وَفى هذِهِ السَّنَةِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ وَاقْسِمْ لى مِنْ کُلِّ سُرُورٍ وَمِنْ کُلِّ بَهْجَةٍ وَمِنْ کُلِّ اسْتِقامَةٍ وَمِنْ کُلِّ فَرَجٍ وَمِنْ کُلِّ عافِیَةٍ وَمِنْ کُلِّ سَلامَةٍ وَمِنْ کُلِّ کَرامَةٍ وَمِنْ کُلِّ رِزْقٍ واسِعٍ حَلالٍ طَیِّبٍ وَمِنْ کُلِّ نِعْمَةٍ وِمَنْ کُلِّ سَعَةٍ نَزَلَتْ اَوْ تَنْزِلُ مِنَ السَّمآءِ اِلَى الاْرْضِ فى هذِهِ السّاعَةِ وَفى هذِهِ اللّیْلَةِ وَفى هذَا الْیَوْمِ وَفى هذَا الشَّهْرِ وَفى هذِهِ السَّنَةِ اَللّهُمَّ اِنْ کانَتْ ذُنُوبى قَدْ اَخْلَقَتْ وَجْهى عِنْدَکَ وَحالَتْ بَیْنى وَبَیْنَکَ وَغَیَّرَتْ حالى عِنْدَکَ فَاِنّى اَسْئَلُکَ بِنُورِ وَجْهِکَ الَّذى لا یُطْفَأُ وَبِوجْهِ مُحَمَّدٍ حَبیبِکَ الْمُصْطَفى وَبِوجْهِ وَلِیِّکَ عَلِىٍّ الْمُرْتَضى وَبِحَقِّ اَوْلِیآئِکَ الِّذینَ انْتَجَبْتَهُمْ اَنْ تُصَلِّىَ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ وَاَنْ تَغْفِرَ لى ما مَضى مِنْ ذُنُوبى وَاَنْ تَعْصِمَنى فیما بَقِىَ مِنْ عُمْرى وَاَعُوذُ بِکَ اللّهُمَّ اَنْ اَعُودَ فى شَىْءٍ مِنْ مَعاصیکَ اَبَداً مااَبْقَیْتَنى حَتّى تَتَوَفّانى وَاَنَا لَکَ مُطیعٌ وَاَنْتَ عَنّى راضٍ وَاَنْ تَخْتِمَ لى عَمَلى بِاَحْسَنِهِ وَتَجْعَلَ لى ثَوابَهُ الْجَنَّةَ وَاَنْ تَفْعَلَ بى ما اَنْتَ اَهْلُهُ یا اَهْلَ التَّقْوى وَیا اَهْلَ الْمَغْفِرَةِ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ وَارْحَمْنى بِرَحْمَتِکَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ.
*دعای مباهله* 🌿
اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ مِنْ بَهاَّئِکَ بِاَبْهاهُ وَکُلُّ بَهاَّئِکَ بَهِىُّ اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ بِبَهاَّئِکَ کُلِّهِ اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ مِنْ جَلالِکَ بِاَجَلِّهِ وَکُلُّ جَلالِکَ جَلیلٌ اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ بِجَلالِکَ کُلِّهِ اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ مِنْ جَمالِکَ بِاَجْمَلِهِ وَکُلُّ جَمالِکَ جَمیلٌ اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ بِجَمالِکَ کُلِّهِ اَللّهُمَّ اِنّى اَدْعُوکَ کَما اَمَرْتَنى فَاسْتَجِبْ لى کَما وَعَدْتَنى اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ مِنْ عَظَمَتِکَ بِاَعْظَمِها وَکُلُّ عَظَمَتِکَ عَظَیمَةٌ اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ بِعَظَمَتِکَ کُلِّها اَللّهُمَّ اِنّى اَسَئَلُکَ مِنْ نُورِکَ بِاَنْوَرِهِ وَکُلُّ نُورِکَ نَیِّرٌ اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ بِنُورِکَ کُلِّهِ اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ مِنْ رَحْمَتِکَ بِاَوْسَعِها وَکُلُّ رَحْمَتِکَ واسِعَةٌ اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ بِرَحْمَتِکَ کُلِّها اَللّهُمَّ اِنّى اَدْعُوکَ کَما اَمَرْتَنى فَاسْتَجِبْ لى کَما وَعَدْتَنى اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ مِنْ کَمالِکَ بِاَکْمَلِهِ وَکُلُّ کَمالِکَ کامِلٌ اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ بِکَمالِکَ کُلِّهِ اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ مِنْ کَلِماتِکَ بِاَتَمِّها وَکُلُّ کَلِماتِکَ تاَّمَّةٌ اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ بِکَلِماتِکَ کُلِّهَا اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ مِنْ اَسْماَّئِکَ بِاَکْبَرِها وَکُلُّ اَسْماَّئِکَ کَبیرَةٌ اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ بِاَسْماَّئِکَ کُلِّها اَللّهُمَّ اِنّى اَدْعُوکَ کَما اَمَرْتَنى فَاسْتَجِبْ لى کَما وَعَدْتَنى اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ مِنْ عِزَّتِکَ باَعَزِّها وَکُلُّ عِزَّتِکَ عَزیزَةٌ اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ بِعِزَّتِکَ کُلِّها اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ مِنْ مَشِیَّتِکَ بِاَمْضاها وَکُلُّ مَشِیَّتِکَ ماضِیَةٌ اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ بِمَشِیَّتِکَ کُلِّها اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ بِقُدْرَتِکَ الَّتىِ اسْتَطَلْتَ بِها عَلى کُلِّشَىْءٍ وَکُلُّ قُدْرَتِکَ مُسْتَطیلَةٌ اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ بِقُدْرَتِکَ کُلِّها اَللّهُمَّ اِنّى اَدْعُوکَ کَما اَمَرْتَنى فَاسْتَجِبْ لى کَما وَعَدْتَنى اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ مِنْ عِلْمِکَ بِاَنْفَذِهِ وَکُلُّ عِلْمِکَ نافِذٌ اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ بِعِلْمِکَ کُلِّهِ اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ مِنْ قَوْلِکَ بِاَرْضاهُ وَکُلُّ قَوْلِکَ رَضِىُّ اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ بِقَوْلِکَ کُلِّهِ اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ مِنْ مَساَّئِلِکَ بِاَحَبِّهاَّ وَکُلُّها اِلَیْکَ حَبیبَةٌ اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ بِمَساَّئِلِکَ کُلِّها اَللّهُمَّ اِنّى اَدْعُوکَ کَما اَمَرْتَنى فَاسْتَجِبْ لى کَما وَعَدْتَنى اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ مِنْ شَرَفِکَ بِاَشْرَفِهِ وَکُلُّ شَرَفِکَ شَریفٌ اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ بِشَرَفِکَ کُلِّهِ اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ مِنْ سُلْطانِکَ بِاَدْوَمِهِ وَکُلُّ سُلطانِکَ داَّئِمٌ اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ بِسُلْطانِکَ کُلِّهِ اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ مِنْ مُلْکِکَ بِاَفْخَرِهِ وَکُلُّ مُلْکِکَ فاخِرٌ اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ بِمُلْکِکَ کُلِّهِ اَللّهُمَّ اِنّى اَدْعُوکَ کَما اَمَرْتَنى فَاسْتَجِبْ لى کَما وَعَدْتَنى اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ مِنْ عَلاَّئِکَ بِاَعْلا هُ وَکُلُّ عَلاَّئِکَ عالٍ اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ بِعَلاَّئِکَ کُلِّهِ اَللّ- هُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ مِنْ ای اتِکَ بِاَعْجَبِها وَکُلُّ ایاتِکَ عَجیبَةٌ اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ بِایاتِکَ کُلِّها اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ مِنْ مَنِّکَ بِاَقْدَمِهِ وَکُلُّ مَنِّکَ قَدیمٌ اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ بِمَنِّکَ کُلِّهِ اَللّهُمَّ اِنّى اَدْعُوکَ کَما اَمَرْتَنى فَاسْتَجِبْ لى کَما وَعَدْتَنى اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ بِما اَنْتَ فیهِ مِنَ الشُّؤُنِ وَالْجَبَرُوتِ اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ بِکُلِّ شَاءْنٍ وَکُلِّ جَبَرُوتٍ اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ بِما تُجیبُنى بِهِ حینَ اَسْئَلُکَ یا اَللّهُ یا لا اِلهَ اِلاّ اَنْتَ اَسْئَلُکَ بِبَهآءِ لا اِلهَ اِلاّ اَنْتَ یا لا اِلهَ اِلاّ اَنْتَ اَسْئَلُکَ بِجَلالِ لا اِلهَ اِلاّ اَنْتَ یا لا اِلهَ اِلاّ اَنْتَ اَسْئَلُکَ بِلا اِلهَ اِلاّ اَنْتَ اَللّهُمَّ اِنّى اَدْعُوکَ کَما اَمَرْتَنى فَاسْتَجِبْ لى کَما وَعَدْتَنى اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ مِنْ رِزْقِکَ باَعَمِّهِ وَکُلُّ رِزْقِکَ عآمُّ اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ بِرِزْقِکَ کُلِّهِ اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ مِنْ عَطآئِکَ بِاَهْنَاِهِ وَکُلُّ عَطآئِکَ هَنیئٌ اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ بِعَطآئ ِکَ کُلِّهِ اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ مِنْ خَیْرِکَ
🔰 15 تا 27 مرداد؛ تعطیلات تابستانی جامعه الزهرا(س)
🔆 تعطیلات تابستانی جامعه الزهرا سلاماللهعلیها از 15 مرداد آغاز میشود و تا 27 مرداد ادامه دارد.
https://jz.ac.ir/post/11093
#الّلهُمَّعَجِّلْلِوَلِیکَالْفَرَج 🌹
┄┅═══••✾••═══┅┄
@jz_news | کانال رسمی جامعة الزهرا
🔵🔵فراخوان دریافت آثار مکتوب (دل نوشته، نقد، مقاله...) با موضوع حجاب و عفاف
با نام طلاب جامعةالزهرا سلام الله علیها
در خبرگزاری حوزه
مهلت ارسال آثار :٧ مرداد ماه ١۴٠١
ارسال مطالب به آیدی ایتا به آدرس :
@zsalehi451
کانال اطلاع رسانی تبلیغ نوین جامعه الزهرا سلام الله علیها در ایتا ⬇️⬇️
@jz_resane
رویداد طنین با حضور بیش از ۳۰ طلبه بین الملل جامعهالزهرا(س) از ۱۰ کشور جهان آغاز به کار کرد.
به گزارش روابط عمومی، رویداد طنین اولین رویداد جوانان و پیشرفت از سلسله رویدادهای جامعه الزهرا سلاماللهعلیها ویژه طلاب بین الملل آغاز به کار کرد.
در این رویداد که با موضوع اختصاصی «جهاد تبیین» برنامه ریزی شده است، بیش از ۳۰ طلبه بین الملل از ۱۰ کشور جهان حضور دارند.
در این رویداد دو روزه که با همکاری مرکز بانوان پیشران در حال برگزاری است، اساتید حوزه و دانشگاه به تبیین موضوعاتی چون تبیین رسانه پیشرفت، سواد رسانه، اصول ایدهپردازی، انگیزهیابی و معارفه مخاطبان، کارگاه تولید محتوا، شبکهسازی، تفکر انتقادی، تکلیف شبانه (مجازی)، مخاطبشناسی و نقش آن در جهاد تبیین، اهمیت کار رسانه و غیره میپردازند.
این رویداد در راستای کنشگری طلاب در عرصه جهاد تبیین و با محوریت شبکه سازی صورت میگیرد.
#کلام_علما
✍توصیه های ناب بزرگان در مورد مجلس روضه و اشک بر حضرت امام حسین عليه السلام
1⃣ﺁﯾﺖ ﺍﻟﻠﻪ ﻗﺎﺿﯽ (رحمة الله عليه):
ﺩﺭ ﻋﺰﺍﺩﺍﺭﯼ ﻭ ﺯﯾﺎﺭﺕ ﺣﻀﺮﺕ ﺳﯿﺪﺍﻟﺸﻬﺪﺍ علیه السلام ﻣﺴﺎﻣﺤﻪ ﻧﻨﻤﺎﯾﯿﺪ ، #ﺭﻭﺿﻪ_ﻫﻔﺘﮕﯽ ﻭﻟﻮ ﺩﻭ ﺳﻪ ﻧﻔﺮ ﺑﺎﺷﺪ، ﺍﺳﺒﺎﺏ ﮔﺸﺎﯾﺶ ﺍﻣﻮﺭ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﮔﺮ ﻫﻔﺘﮕﯽ ﻫﻢ ﻧﺸﺪ ﺩﻫﻪ ﺍﻭﻝ ﻣﺤﺮﻡ ﺗﺮﮎ ﻧﺸﻮﺩ.
2⃣ ﺁﯾﺖ ﺍﻟﻪ ﺑﻬﺠﺖ (رحمة الله عليه) :
ﮔﺮﯾﻪ ﺑﺮ ﺳﯿﺪ ﺍﻟﺸﻬﺪﺍ علیه السلام ﺍﺯ ﻧﻤﺎﺯﺷﺐ ﺑﺎﻻﺗﺮ ﺍﺳﺖ .
3⃣ ﺁﯾﺖ ﺍﻟﻠﻪ ﻋﻼﻣﻪ ﻃﺒﺎﻃﺒﺎﯾﯽ (رحمة الله عليه) :
برای رسیدن به عرفان کامل دو راه و دو مکان بیشتر وجود ندارد ؛ یا در حرم اباعبدالله یا در #مجلس ابا عبدالله
4⃣ شیخ جعفر شوشتری(رحمة الله عليه) :
کسانی که نام این بزرگوار را می شنوند و تغییر حالی در خود نمی بینند، جداً نگران ایمان خود باشند! نام آقا امام حسین علیه السلام #محک ایمان است
5⃣ آیت الله علامه امینی (رحمة الله عليه) :
به هنگام شنیدن مدایح و مراثی آل محمد چنان بی قرار می شد که بر اثر شادی یا اندوه، زمان و مکان را از یاد میبرد و روحش چنان به پرواز در می آمد که گویی هم اکنون در همان صحنه ای است که اشعار و مدایح و مراثی از آن سخن می گوید.
6⃣ آیت الله آشیخ عبدالکریم حائری (رحمة الله عليه) :
روضه خوانی و #گریه بر سیدالشهدا علیه السلام عمل مستحبی است که هزار واجب در آن است.
7⃣ حاج میرزا اسماعیل دولابی (رحمة الله عليه) :
محبت و عزاداری برای امام حسین علیه السلام انسان را زود به مقصد می رساند. کلنا سفن النجاه و سفینه الحسین اسرع. همه ی ما اهلبیت کشتی نجاتیم ولی کشتی امام حسین علیه السلام سریعتر است . هنگام عزاداری انسان در دلش را باز میکند و امام حسین علیه السلام داخل میشوند
8⃣ آﯾﺖ ﺍﻟﻠﻪ ﻋﻼﻣﻪ ﻃﺒﺎﻃﺒﺎﯾﯽ (رحمة الله عليه) :ﻫﯿﭻ ﮐﺲ ﺑﻪ ﻫﯿﭻ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﺍﯼ ﺍﺯ ﻣﻌﻨﻮﯾﺖ ﻧﺮﺳﯿﺪ، ﻣﮕﺮ ﺩﺭ ﺣﺮﻡ ﻣﻄﻬﺮ ﺍﻣﺎﻡ ﺣﺴﯿﻦ علیه السلام ﻭ ﯾﺎ ﺩﺭﺗﻮﺳﻞ ﺑﻪ ﺁﻥ ، «این کتیبه های سیاه که بر در و دیوار حسینیه و محل عزاداری نصب کرده اند، ما را #شفاعت می کنند».
9⃣ ﺁﯾﺖ ﺍﻟﻠﻪ ﮔﻠﭙﺎﯾﮕﺎﻧﯽ (رحمة الله عليه) :
ﺩﻟﻢ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﻧﺎﻡ ﻣﺮﺍ ﻫﻢ ﺟﺰﺀ ﺭﻭﺿﻪ ﺧﻮﺍﻥ ﻫﺎﯼﺣﻀﺮﺕ ﺳﯿﺪ ﺍﻟﺸﻬﺪﺍﺀ علیه السلام ﺛﺒﺖ ﻧﻤﺎﯾﻨﺪ
🔟 آیت الله بهاءالدینی (رحمة الله عليه) : دستگاه امام حسین علیه السلام فوق فقه است… نباید به دستگاه امام حسین علیه السلام اهانت شود، این عزاداری ها احیا کننده نماز و مساجد است.
هدایت شده از ...
1103139_123.mp3
6.14M
زیارت عاشورا
🎤 با صدای حاج مهدی سماواتی
✨نشر پیامها، با آدرس✨
#سیدالشهداء
#سفینة_الحسین
#کشتی_نجات
#محرم_بامهدی(عج)
#أین_الطالب_بدم_المقتول_بکربلاء
#اجتماع_قلوب
#حب_الحسین_یجمعنا
#انتظار
#فرج_ظهور
┄┅═❁💠
🌤أللَّھم عجل لولیڪ الفرج والعافیةوالنصر🍃
https://eitaa.com/joinchat/212533303C45555bda01
💠❁═┅•
🥀🍂🍁
🌺🌹بطور طبیعی تعلیم با امکان تربیت همراه است. از این فرصت باید استفاده کرد. مقام معظم رهبری مدظله العالی 🌹🌺 🎤🎤🎤قابل توجه طلاب گرامی مرکز تخصصی اخلاق و تربیت اسلامی الحمدلله با عنایت خداوند و حضرت زهرا سلام الله علیها و امام عصر ارواحنا له الفداء و رویکرد مدیریت محترم جامعه الزهرا(س)، مرکز ما هم دارای واحد تربیتی شد. 🤲
سرکار خانم ملکان ( فعال عرصه تربیتی، فرهنگی و تبلیغی) به عنوان کارشناس تربیتی مرکز تخصصی اخلاق و تربیت اسلامی مشغول به فعالیت هستند.
طلاب عزیزی که مایلند در بعد تربیتی، استعداد بالقوه خود را به بالفعل برسانند و در ابعاد مختلف تربیتی با واحد تربیتی مرکز همکاری داشته باشند تا از نظرات و فعالیت های آنها استفاده کنیم، با سرکار خانم ملکان به شماره همراه 09352780803 و شماره داخلی 2325 تماس حاصل نمایند. 💐از همکاری حضوری، تلفنی و مجازی شما عزیزان بسیار سپاسگزارم.💐🙏🏻
#تربیتی
مرکز تخصصي اخلاق و تربیت اسلامی
📢جامعه الزهرا با همکاری دبیرخانه تبیین اندیشه دفاعی امام خامنهای «مدظله العالی» برگزار می کند:
🔴بیستمین نشست علمی همایش اندیشه دفاعی امام خامنهای «دام ظله الشریف»
🔶 موضوع:رابطه فقه نظام و اندیشه های دفاعی مقام معظم رهبری «مدظله العالی»
🔸استاد:سرکار خانم مریم برقعی
🔰شیوه برگزاری به صورت حضوری و مجازی
✅لینک حضور مجازی:
http://online.jz.ac.ir/pajoheshgah1
🏢مکان برگزاری:
قم،بلوار بوعلی،جامعه الزهرا، پژوهشگاه مطالعات اسلامی،طبقه همکف،اتاق جلسات
⏰ زمان برگزاری: یکشنبه ۱۴۰۱/۰۵/۰۹ ساعت ۱۱الی ۱۲
✅#کانال_پژوهشگاه_مطالعات_اسلامی
🆔@motaleat_eslami
⚜ دست کشیدن از لذایذ!
🏴 سزاوار است حال دوستان آل محمد(ص) در دهه اول محرم تغییر نموده و در دل و سیمای خود آثار اندوه و درد این مصیبت های بزرگ را آشکار نمایند.
🏴 باید مقداری از لذایذ زندگی را که از خوردن و نوشیدن و حتی خوابیدن به دست می آید، ترک نموده و مانند کسی باشند که پدر یا فرزند خود را از دست داده است.
🏴 اگر کسی نتواند در تمام دهه محرم این کار را انجام دهد، حداقل در روز تاسوعا و عاشورا و شب یازدهم، دست از برخی لذایذ بردارد.
📚 میرزا جواد آقا ملکی تبریزی، المراقبات
واحد تربیتی مرکز تخصصی اخلاق و تربیت اسلامی