🔴 علی اکبر علیه السلام الگوی منتظران
🔵 خطر پذیری و ترس نداشتن از حوادث واقعه، یکی از ویژگیهای حضرت علی اکبر علیه السلام بوده است. آن حضرت با تمام خطراتی که در روز عاشورا متوجه ایشان بود، به قلب میدان زد و در راه یاری امام زمانش از هیچ تلاشی دریغ نکرد.
🌕 جوانان منتظر نیز می توانند برای یاری امام زمان خود از ویژگیهای شخصیتی حضرت علی اکبر الگوگیری نمایند. بدون تردید با تنآسایی و رفاه و تنبلی نمی توان ادعای یاری امام زمان علیه السلام را داشت. باید خطر پذیر بود و از اسایش و رفاه دوری نمود.
#ماه_محرم #امام_حسین #امام_زمان
☀️ @alamdare_313
۱۵ مرداد ۱۴۰۱
۱۵ مرداد ۱۴۰۱
۱۵ مرداد ۱۴۰۱
۱۵ مرداد ۱۴۰۱
🔰عاشورا تنها يك روز نيست، بلكه تمامى تاريخ است.
❞ عینصاد:
﮺ عاشورا روز حسين است و هيچ روزى مثل روز حسين نيست. عاشورا تنها يك روز نيست، بلكه تمامى تاريخ است. همانطوركه كربلا تنها يك قطعه ى خاك نيست. كربلا جغرافياى نامحدودِ اين تاريخ گسترده است. با اين زمينه، سؤال اين است كه وارث عاشورا كيست؟ چه چيزى براى چه كسى از عاشورا باقى مانده است؟ آيا حاصل عاشورا، شتك خون و زخمهاى باز و داغ هاى درد و خيمه هاى مبهوت و اسيران آزاد و پيامهاى رساست، و از آنطرف حاصل عاشورا، فتح شكست و غنيمت هاى پشيمان و حكومتهاى محكوم است؟
درست است كه عاشورا لعنت و سلام را آورد و نفرين و سلام را تقسيم كرد، ولى من هر سال حساب مىكنم كه چه سهمى گرفته ام و چه ميراثى برداشته ام؟ آيا از عاشورا ى حسين و از كربلا ى حسين، سهمى داشته ام؟﮺
☀️ @alamdare_313
۱۵ مرداد ۱۴۰۱
۱۵ مرداد ۱۴۰۱
۱۵ مرداد ۱۴۰۱
8.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏝شهادت ، تراز ِانتظار🏝
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
☀️ @alamdare_313
۱۵ مرداد ۱۴۰۱
11.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💎خصوصیت سلام بر امام حسین (ع)
☀️ @alamdare_313
۱۵ مرداد ۱۴۰۱
7.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کلیپ روز
✅ عظمت مقام حضرت علی اکبر علیه السلام
🤔 شخصیتی به عظمت حضرت علی اکبر ع مگه نمیدونست آب نیست، چرا آمد به پدر گفت: «العطش قد قتلنی»؛ تشنگی مرا کشت⁉️
🎤 حجت الاسلام میرزا محمدی
#امام_حسین ع
#ماه_محرم
#محرم
☀️ @alamdare_313
۱۵ مرداد ۱۴۰۱
♻️امام حسین عليه السلام:
👈🏻مردم بنده ی دنيايند و دين، چيزی است که بر زبانشان می چرخد و تا وقتی زندگی هاشان به خوبی می گذرد، دم از دين می زنند. پس هر گاه با بلا آزموده شوند، دينداران اندک می شوند.
💢النَّاسَ عَبِيدُ اَلدُّنْيَا وَ اَلدِّينُ لَعْقٌ عَلَى أَلْسِنَتِهِمْ يَحُوطُونَهُ مَا دَرَّتْ مَعَايِشُهُمْ فَإِذَا مُحِّصُوا بِالْبَلاَءِ قَلَّ اَلدَّيَّانُون.
📚بحار الأنوار ج۷۵ ص۱۱۶
☀️ @alamdare_313
۱۵ مرداد ۱۴۰۱
دیدگاه اهل تسنن به مهدویت.mp3
1.34M
دیدگاه اهل تسنن نسبت به امام زمان (عج) چیست⁉️
⭕️ پاسخ: #ابراهیم_افشاری
☀️ @alamdare_313
۱۵ مرداد ۱۴۰۱