❇️ درباره بنیاد "علوی"
🔹بنیاد علوی در تاریخ ۱۷ آذر ۶۶ در اداره ثبت شرکت ها و موسسات تهران به ثبت رسید.
🔹فعالیت این بنیاد تا سال ۱۳۸۴ عمدتا در حوزه املاک و مستغلات بوده است. همزمان با تغییر مدیریت در این سال، بنیاد علوی به عنوان بازوی بنیاد مستضعفان، فعالیت خود را در امور محرومیت زدایی آغاز کرد.
🔹این فعالیت تاکنون در حوزه های سلامت، توزیع البسه رایگان، برگزاری اردوهای دانش آموزی، ارتقاء تحصیلی دانش آموزان محروم، اعطای وام به دانشجویان محروم مستعد و سایر خدمات حمایتی داشته است.
✅ نهاد مردمی آبادانی و پیشرفت شهرستان مانه و سملقان
📌@alavi_bonyad
❇️ برخی طرحهای "آبادانی" و "توانمندسازی" مناطق محروم
بنیاد علوی در راستای کمک به رفع محرومیت و توانمندسازی اقتصادی و فرهنگی در مناطق محروم کشور وارد عمل شده است.
استفاده از پتانسیل بخش خصوصی، تکیه بر قابلیت های بومی، افزایش بازدهی عوامل تولید و توسعه صادرات و... از اهداف این آبادانی های منطقه ای به شمار می رود.
🔹 قلعه گنج
قالیبافی، گلیم بافی، سوزن دوزی و زیح دوزی از هنرهای فراموش شدهای است که پس از رونق صنایع دستی حصیری، بار دیگر در روستاهای قلعه گنج مورد توجه قرار گرفته است
🔹 لنده
بنیاد مستضعفان-علوی از زمان شروع طرح آبادانی و پیشرفت این شهرستان در قالب پروژه تجهیز و نوسازی مدارس کمکهای شایانی به مدارس و دانش آموزان کرده است که این کمکها روند آموزش را برای دانش آموزان این منطقه محروم تسهیل کرده است
🔹 چالدران
در شهرستان چالدران اقدامات مطالعاتی اولیه شامل مطالعه ظرفیتهای منطقه، پایش روستاهای شهرستان چالدران، انتخاب دانشگاه های برتر کشور به عنوان مجری و مشاور طرح توان افزایی جوامع محلی و همچنین دانشگاه خوارزمی به عنوان مشاور جامع مطالعاتی این شهرستان جهت استخراج پتانسیلهای موجود شهرستان و تقویت آنها جهت کمک به ارتقای شاخصهای شهرستان، برنامهریزی دوره آموزش فنی و حرفه ای، طراحی ساختار شبکههای اجتماعی در ۲۱ منطقه، ساماندهی کمیتههای کسبوکار و تحویل سامانه الکترونیکی مدیریت صندوقهای آبادانی انجام شده است
🔹 زهک
تجهیز مساجد شهرستان، کمک و مشارکت در راستای حضور فعال این شهرستان در چهارمین دوره نمایشگاه توانمندیهای روستائیان و عشایر کشور با هدف معرفی ظرفیت های شهرستان در بخش های مختلف نیز انجام شده است
🔺 مناطق تحت پوشش بنیاد علوی برای محرومیت زدایی و توانمندسازی در حال افزایش است.
✅نهاد مردمی آبادانی و پیشرفت شهرستان مانه و سملقان
📌 @alavi_bonyad
🚩 طرح نویسی برای اشتغال به جای عریضه نویسی
بنیاد علوی (زیرمجموعه بنیاد مستضعفان) از سال ۹۷ توان افزایی و محرومیت زدایی جوامع محلی شهرستان قصرقند در استان سیستان و بلوچستان را آغاز کرد و حمایت از روستاهای بالای ۲۰ خانوار را در دستور کار قرار داد.
در این طرح خود مردم با دریافت مشاوره و کسب حمایت های اقتصادی و مطالعاتی وارد میدان اشتغال زایی و رفع محرومیت از منطقه خود می شوند.
روند اعطای وام اشتغال زایی نیز در زمینه هایی همچون پرورش و پرواربندی دام، ساخت گلخانه، تولید شن و ماسه، بسته بندی خرما و ایجاد سردخانه، پرورش زنبور عسل و احداث و توسعه باغات لیمو و انبه در قصرقند سیستان و بلوچستان آغاز شد.
🔸 مطالعه و شناسایی چندین ماهه
در فاز اول این طرح، پس از چندین ماه شناسایی و کار مطالعاتی گسترده، از مجموع ۱۱۲ روستا، ۳۰ روستای محروم قصرقند در اولویت قرار گرفت و شناسایی پتانسیل ها و مشکلات هر روستا در زمینه کشاورزی و دامداری آغاز شد.
🔸بنیاد علوی در هر روستا، گروه های پیشرفت و آبادانی را شکل داد و روند تشکیل صندوق های قرض الحسنه که مورد حمایت مالی بنیاد قرار می گیرد.
📌 @alavi_bonyad
🚩 مرمت و نوسازی مدرسه روستای "کرک" از توابع شهرستان مانه و سملقان
✅ نهاد "پیشرفت" و " آبادانی" شهرستان مانه و سملقان
🔹بنیاد علوی
@alavi_bonyad
🚩 جلسه کانون "آبادانی" و "پیشرفت" شهر آشخانه
✅ نهاد آبادانی و پیشرفت شهرستان مانه و سملقان
📌 @alavi_bonyad
🚩 روند احداث مدرسه روستای آغ مزار از توابع شهرستان مانه و سملقان
✅ نهاد پیشرفت و آبادانی شهرستان مانه و سملقان
🔹بنیاد "علوی"
@alavi_bonyad