🔹پروژه «آمیش اسلامی» نه ممکن است نه مطلوب
✍ حسین عسکری
«شیخ عباس تبریزیان» روحانی ۶۱ ساله تجددستیز ایرانی - عراقی است. برخی او را «مجتهد» و «استاد مسلم طب اسلامی» و گروهی «فریبکار» و «شیاد طبی» توصیفش می کنند!
مخالفت مطلق با دوا و درمان مدرن همانند واکسن، سزارین و... از نتایج تجددستیزی این روحانی سرسخت است که خود را «پدر طب اسلامی» می نامد. تبریزیان همان کسی است که در سال ۱۳۹۸ خورشیدی کتاب «اصول طب داخلی هاریسون» را آتش زد.
او اخیراً با انتشار یادداشتی در رسانههایش «پروژه آمیش اسلامی» را برای شیعیان ایرانی تجویز کرده است. آمیش ها، تجددگریزان مسیحی در آمریکا و اروپا هستند. تبریزیان که از وجود «اهل توقف طالقان» هم با خبر است، زندگی به سبک روستای ایستا را نجات بخش منتظران از گمراهی های آخرالزمان میداند.
با کمترین استدلال، «پروژه آمیش اسلامی» از جهت نظری و عملی، کافی و صائب نیست؛ چون تعمیم سبک زندگی آمیش ها و اهالی «روستای ایستا» به گستره جغرافیایی ایران و ایرانیان شیعه، نه ممکن است نه مطلوب.
در ادامه، متن کامل یادداشت تبریزیان را بخوانید تا بهتر با استدلال های بسیط و خطی این نگاه ضد تجدد آشنا شوید.
۴ مهر ۱۴۰۲
🔹ما به «آمیش اسلامی» نیاز داریم...
✍ شیخ عباس تبریزیان
ما برای نجات از گمراهی به یک تغییر و تحول جدی در زندگی نیاز داریم و آن نیست مگر آمیش اسلامی. یک عده مومن و معتقد از اجتماع فعلی جدا شده و یک زندگی واقعی آرام و به دور از تجمل گرایی و پیچیدگی را می گذرانند. مانند قومی به نام آمیش که در آمریکا زندگی می کنند.
تعداد آن ها کم نیست بلکه بالغ بر دویست و پنجاه هزار نفر می باشند.
آن ها در سرزمین هایی زندگی می کنند دور از شلوغی و زندگی شهری و گناه عمده تفکر آن ها عدم قبول تمدن و پیشرفت ظاهری بشر است.
نه برقی و نه آب لوله کشی. نه ماشین سوار می شوند نه تلفن نه موبایل نه تلویزیون نه اینترنت و نه حتی پول و اسکناس دارند. از اسب و کالسکه استفاده می کنند و به دولت کار ندارند و دولت هم با آن ها کاری ندارد.
زندگی ساده و با قناعت دارند و در عین حال کار می کنند و کشاورزی می کنند و دامداری. ولی هیچ کس برای خودش کار نمی کند. محصول و دسترنجشان را می برند به انباری و هر کس هر چه نیاز دارد از انباری برمی دارد و مال من ومال آن وجود ندارد. زمین اگر هم زیاد وجود دارد به مقدار کم برمی دارد و اکتفا می کند و طمع نمی کند.
خانه های کوچک و متواضع می سازند در عین حال بچه زیاد می آورند و هر خانواده شش، هفت بچه دارد. اگر کسی به خانه نیاز دارد مردم جمع می شوند و برای او خانه می سازند. خانم های آنان با حجاب و با نجابتند و اگر کسی کار بدی انجام می دهد اخراج می شود.
هر بچه که به سن چهارده سالگی می رسد آزاد می گذارندش تا به شهر برود و هر کاری دلش می خواهد انجام بدهد. تا سن شانزده سالگی تصمیمش را می گیرد یا به آن زندگی برگردد یا در شهر بماند. جالب این است که نود و پنج در صد آن ها برمی گردند و آن زندگی را ترجیح می دهند.
آن ها معتقدند تمدن و پیشرفت باعث گمراهی بشر شده و او را از تعالیم انجیل دور کرده است.
طایفه آمیش به انجیل مو به مو عمل می کنند و جالب این که خیلی به اسلام نزدیکند تا جایی که روزی پنج مرتبه نماز می خوانند و به خاطر اعتقادشان و تقیدشان بسیار محترمند.
ما به آمیش اسلامی نیاز داریم. چیزی شبیه این زندگی یا زندگی منتظران در طالقان تا از گمراهی ضلالت نجات پیدا کنیم. راه حل این همه انحراف و کجروی همین مسلک است.
ما خیلی متوجه نیستیم ولی تلویزیون، اینترنت، موبایل، فضای مجازی و خوردن حرام و شبهه، رقابت چشم و هم چشمی و طمع ورزی، سیاست و عملکرد بزرگان مردم را مسخ کرده و انسان را از انسانیت جدا کرده و به چیزی شبیه خوک تبدیل کرده است.
ایده و طرح چنین اجتماعی موجود است و ترسیم شده و تنها چیزی که نیاز داریم یک زمین بزرگ است در یک منطقه خوش آب هوا که از نظر سرما و گرما متعادل باشد. خواهید دید که خیلی ها به این زندگی علاقه دارند. مومنین واقعی در یک جا جمع شوند و مشغول خودسازی و آماده شدن برای ظهور امام زمان (عج) باشند.
تصاویری از آمیش ها
🔗 البرز پژوهی @alborzology
🔹 در این کتاب، تصویر واقعی آیت الله شیخ مرتضی دیزانی طالقانی چاپ شده است.
[آیت الله شیخ مرتضی دیزانی طالقانی (زاده ۱۲۷۴ق در روستای دیزان از توابع شهرستان طالقان - درگذشت ۱۳۶۳ق در نجف اشرف) حکیم صدرایی، فقیه و از روحانیون نامدار روزگار قاجاریه است]
✍ تصحیح یک اشتباه تصویری
🎧 درباره شیخ
🔗 البرز پژوهی @alborzology
❌ مشاهده چند فروچاله خطرآفرین در منطقه اشتهارد
احمدی مدیر منابع آب شهرستان اشتهارد:
به دنبال استفاده بی رویه از منابع آبی، فرونشستها و فروچالههایی را در منطقه شاهد هستیم که مشکلات زیادی را به زودی برای دشتهای ما به وجود خواهند آورد. این فرونشستها به صورت موردی در منطقه نظرآباد و اشتهارد به وضوح قابل مشاهده است و در غرب شهرستان اشتهارد، حد فاصل بین اشتهارد و بویین زهرا چندین فروچاله جدی و خطرآفرین وجود دارد.
این فرونشستها مانند یک بمب ساعتی هستند که بسیار کند و بدون علائم ایجاد شده و پیشرفت میکنند و در یک زمان ناگهانی میتوانند بخشی از بزرگراه، خطوط راهآهن، کارخانجات و هر مکان دیگری را ببلعند. بسیاری از ترکهای عمیق قابل مشاهده بر روی دیوارها و بناها، ناشی از همین فرونشستها و برداشت بی رویه منابع آبی است.
👇
http://isna.ir/xdPFg9
🔗 البرز پژوهی @alborzology
🔹بازتاب...
دیدگاه امیر آزادروستا
هنرمند البرزی
✍ چند روز مانده به روز فرهنگی کهن دشت
🔗 البرز پژوهی @alborzology
4_5810154036300616212.m4a
6.77M
🎧 سخنان استاد دکتر حکمت اله ملاصالحی در آیین رونمایی از کتاب «داریوش مادی» نوشته استیون اندرسون با ترجمه دکتر علیاصغر سلحشور
یازدهمین نشست کارگروه تاریخ انجمن ایرانشناسی
تهران، ۵ مهر ۱۴۰۲
۷ دقیقه
🔗 البرز پژوهی @alborzology
🔹تصاویری از مزار استاد مرتضی ممیز (۱۳۱۵ - ۱۳۸۴ش) پدر هنر گرافیک ایران و همسرش
روستای تکیه اغشت
بخش چندار
شهرستان ساوجبلاغ
استان البرز
۵ مهر ۱۴۰۲
🔗 البرز پژوهی @alborzology
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹غربت نقش ۹۰۰۰ ساله البرز در نظرآباد
در ۸ مهر ۱۴۰۱ طی سخنانی در آیین روز فرهنگی شهرستان نظرآباد در حضور دکتر مهراب رجبی (مشاور البرزشناسی استاندار)، آقای حسن شاه محمدی (البرزپژوه)، دکتر حسین بغدادی (فرماندار نظرآباد) و گروهی از فعالان فرهنگی، تصویر و توضیحات نقش ۹۰۰۰ ساله محوطه باستانی ازبکی را تحویل آقای اسماعیل نباتی (مسئول کمیسیون فرهنگی شورای شهر نظرآباد) دادم تا با عنوان «کهنترین سند دانش زیست شناسی جهان» در یکی از معابر و اماکن عمومی شهر میزبان محوطه نفیس ازبکی اجرا شود.
شوربختانه یک سال از تحویل طرح و پیشنهاد آن گذشت و خبری از اجرای آن نشد. با این یادآوری خواستم یکی از شواهد عینی «غربت و مظلومیت ۹۰۰۰ سال مدنیت و فرهنگ» در مدیریت شهر و شهرستان نظرآباد را گوشزد کنم. مظلومانه و امیدوارانه منتظر میمانیم تا «کسانی» از راه برسند که شایستگی میزبانی و خدمت به این فرهنگ غنی و پیشینه کهن را دارند.
ما قرنها پای وطن، پیدا و پنهان ماندهایم
ما پای فرهنگی کهن، با نام ایران ماندهایم
حسین عسکری
۶ مهر ۱۴۰۲
✍ تفسیر عرفی نقش
✍ تفسیر اسطوره ای نقش
🔗 البرز پژوهی @alborzology
🔹بازتاب...
پیام مدیر پایگاه خبری آیین باور
۶ مهر ۱۴۰۲
✍ غربت نقش ۹۰۰۰ ساله البرز در نظرآباد
🔗 البرز پژوهی @alborzology
🔹تفسیرهای عرفی و اسطوره ای از نقشمایه باستانی ۹ هزارساله البرز
|خبرگزاری فارس|
👇
https://www.farsnews.ir/alborz/news/13990824000694/
✍ غربت نقش ۹۰۰۰ ساله البرز در نظرآباد
🔗 البرز پژوهی @alborzology
🔹متن کامل این گفت و گو را در وب سایت خبرگزاری ایرنا بخوانید:
👇
https://www.irna.ir/news/84102257
✍ غربت نقش ۹۰۰۰ ساله البرز در نظرآباد
🔗 البرز پژوهی @alborzology
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 توضیحات آقایان خسرو پوربخشنده و ولی الله دهقانی سانیج
درباره نقش ۹ هزار ساله
به دست آمده از محوطه باستانی ازبکی
شهرستان نظرآباد
استان البرز
✍ غربت نقش ۹۰۰۰ ساله البرز در نظرآباد
🔗 البرز پژوهی @alborzology
🔹بازتاب...
دیدگاه امیر آزاد روستا
هنرمند البرزی
۶ مهر ۱۴۰۲
✍ غربت نقش ۹۰۰۰ ساله البرز در نظرآباد
🔗 البرز پژوهی @alborzology