📌به اطلاع همکاران ارجمند اداره کل و مراکز آموزش فنی و حرفه ای استان البرز می رساند: به مناسبت نیمه شعبان و ولادت باسعادت حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف، مراسم جشن مولودی خوانی فردا دوشنبه پانزدهم اسفند ماه جاری از ساعت ۱۲ لغایت ۱۴ در محل نمازخانه مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهیدان رهبری برگزار می شود.
از شما سروران گرامی دعوت به عمل می آید با حضور سبز خود، زینت بخش محفل ما باشید.
🔹 روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان البرز
🔻هم اکنون، ۱۴ اسفند ماه ۱۴۰۱
🔹آئین انعقاد تفاهم نامه همکاری آموزشی/مهارتی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و خبرگزاری فارس با هدف تعمیق و توسعه همکاری های آموزشی، مهارتی، علمی، پژوهشی، رسانه ای و فناورانه با بهره گیری بهینه از توانمندی ها، قابلیت ها و منابع و همچنین تعالی بخشی به فعالیت های طرفین با رویکرد آموزش های مهارت محور
🔸این تفاهم نامه به امضای «محمدرضا شاه پسند» معاون آموزش سازمان آموزش فنی و حرفه ای و «علیرضا طاهری» معاون پژوهش و آموزش و رئیس دانشکده رسانه خبرگزاری فارس رسید.
#تفاهم_نامه
💠 کانال اطلاع رسانی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور
🆔@maharattvto
🆔@prtvto_ir
#خبر
✍ برگزاری #نمایشگاه نوروزی توانمندی زنان در حوزه #صنایع_دستی و #صنایع_غذایی مرکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران #الزهرا با همکاری مرکز شهید #رهبری به مناسبت نیمه شعبان
🔹این نمایشگاه از سیزدهم اسفند ماه آغازشده وتا شانزدهم اسفند در محل مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهید رهبری کرج دایر می باشد.
#البرز_خاستگاه_مهارت_آموزی_کشور
#البرز_قوی
#خبر
🗓یکشنبه ۱۴ اسفند ماه ۱۴۰۱
✅ نشست دکتر خزعلی معاون محترم امور بانوان و خانواده رییس جمهور و دکتر عبداللهی استاندار محترم البرز با جمعی از بانوان نخبه استان در حوزه مختلف
🔺انسیه خزعلی معاون رییسجمهور در امور بانوان و خانواده روز یکشنبه در جمع بانوان تاثیر گذار البرز که در سالن شهدای دولت استانداری البرز برگزار شد، افزود: مصوبه امروز مجلس حرکت خوبی است که به واسطه آن اقدامات موثری در حوزه زنان و خانواده شکل می گیرد.
وی بیان کرد: افزایش ۲ سال به سنوات بانوان اعضای هیات علمی در دست اقدام است و برخی از امور باید در حوزه زنان فرهنگ سازی و برخی قوانین اصلاح شود.
خزعلی بیان کرد: دشمنان درصدد هستند تا زنان را ابزار قرار دهند که باید با بصیرت مانع سوء استفاده آنان شد.
گفتنی است سرکار خانم شاهی رییس مرکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران الزهرا کرج و مشاور امور بانوان اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان البرز به نمایندگی از جامعه بانوان فنی و حرفه ای استان در این نشست حضور داشت.
#البرز_پایتخت_اتحاد_و_همدلی
#فنی_و_حرفه_ای
#البرز_قوی
#استانداری_البرز
#خبر
✍ اداره کل آموزش #فنیوحرفهای #استان_البرز میزبان بیستمین دوره #مسابقات_ملی_مهارت مرحله کشوری رشته های #کنترل_صنعتی، #قنادی(شیرینیپزی) و #آشپزی از تاریخ بیستم الی بیست و دوم اسفند ماه سالجاری خواهد بود.
🔹بیش از ۴۲ نخبه مهارتی از سراسر کشور در این رقابت ها که با مشارکت مجتمع آموزشی #لاله_نو و آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای #کندو در سطح شهرستان #کرج برگزار می شود، حضور دارند.
#البرز_خاستگاه_مهارت_آموزی_کشور
#البرز_قوی
#فنی_و_حرفه_ای
#مسابقات_ملی_مهارت
#خبر
🔺حضور مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان البرز به همراه دبیر شورای اقامه نماز اداره کل در اجلاسیه نماز در راستای توسعه و گسترش فرهنگ نماز
🔹اجلاسیه نماز به همت ستاد اقامه نماز استان البرز برگزار شد.
#خبر
🔺با هدف بررسی راهکارهای لازم جهت همکاری شرکت #ایرانسل با اداره کل آموزش فنی وحرفه ای #استان_البرز جهت ارایه زیر ساخت های لازم و تولید محتوای آموزشی در زمینه های مختلف در بستر پلتفرم دانا برای دسترسی به آموزشهای نوین مورد نیاز مخاطبین آموزشی(sent with Echo) نشست مشترکی با حضور مهندس غفاری مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان البرز، معاونین و کارشناسان اداره کل و مدیر کل محصولات دیجیتال، مشاور و مدیر محصول پلتفرم ایرانسل برگزار شد.
#البرز_خاستگاه_مهارت_آموزی_کشور
#البرز_قوی
#فنی_و_حرفه_ای
#ایرانسل
#خبر
🔺با هدف جمع بندی اقدامات صورت گرفته برای میزبانی از بیستمین دوره #مسابقات_ملی_مهارت مرحله کشوری رشته های #کنترل_صنعتی، #قنادی و #آشپزی که بیستم تا بیست و دوم اسفند ماه سال جاری در شهرستان #کرج برگزار خواهد شد، جلسه ای با حضور مهندس غفاری مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان البرز ، معاون آموزش، معاون اداری و پشتیبانی، رییس اداره آموزش و مسئول روابط عمومی اداره کل برگزار شد.
#البرز_خاستگاه_مهارت_آموزی_کشور
#البرز_پایتخت_اتحاد_و_همدلی
#فنی_و_حرفه_ای
#مسابقات_ملی_مهارت
✍ مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان البرز از کسب ۲ مدال طلا در بیستمین مسابقات ملی مهارت خبرداد👇
http://koohesarfaraz.ir/?p=10098
✍️به مناسبت ۱۵ اسفندماه روز #درختکاری و آغاز #هفته_ملی_منابع_طبیعی، بهزاد غفاری مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای #استان_البرز به همراه رئیس و جمعی از مربیان، کارشناسان و مهارت آموزان مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهید #رهبری؛ سه اصله نهال در محوطه مرکز غرس کرد.
🔹مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان البرز با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه درخت و گیاه، مظهر زندگی است، اظهار داشت: توسعه فضای سبز و حفظ محیط زیست جزء وظایف انسانی، اجتماعی و فرهنگی است و اگر بشر نتواند از محیط زیست خود پاسداری کند، زندگی همه انسانها در معرض خطر خواهد بود.
🔹وی خاطرنشان کرد: انسان بدون داشتن محیط زیستی امن و سالم، قادر نخواهد بود به زندگی طبیعی خود ادامه دهد. به همین جهت، حفظ و حمایت از محیط زیست و سالم نگه داشتن آن، به عنوان یکی از مهمترین نیازهای اساسی برای ادامه حیات، مورد توجه و عنایت همگان قرار گرفته است.
🔹گفتنی است بیش از ۵۰۰ اصله نهال تهیه و در محوطه مراکز آموزش فنی و حرفه ای استان البرز در حال غرس می باشد.
#البرز_خاستگاه_مهارت_آموزی_کشور
#البرز_قوی
#فنی_و_حرفه_ای
#درختکاری