🔻 امام جمعه تبریز در دیدار شهردار و مدیران شهرداری تبریز ، بازتاب افتتاح و کلنگ زنی چند پروژه تقاطع غیر هم سطح ، آسفالت ریزی ، سنگ فرش ، حذف نمک پاشی و مسیرگشایی را در افکار عمومی مثبت دانست و افزود: مردم ما همانطور که از کاستیها گله دارند از اقدامات و کارهای خوب مسئولان نیز قدردانی میکنند و این رفتار نشان میدهد نگاه مردم به امور شهری از روی انصاف و عدالت است.
وی در ادامه سرانه پایین فضای سبز، فاصله گرفتن از معماری ایرانی و اسلامی، مناسب نبودن محیط شهری برای توانخواهان و کمبود سرویس بهداشتی عمومی را از ضعفها و کمبودهای شهر تبریز اعلام کرد و گفت : برای رفع این نواقص و ضعفها باید برنامه ریزی شود.
امام جمعه تبریز با بیان اینکه اطلاع رسانی در خصوص عملکرد و فعالیتهای مسئولان به مردم باید در اولویت باشد، از شهردار و مدیران شهرداری خواست اقدامات مهم و امیدآفرین خود را به اطلاع مردم برسانند زیرا مردم از شنیدن چنین اخباری به آینده کشور و نظام اسلامی امیدوارتر میشوند.
نماینده ولی فقیه در استان گفت: در موضوع ترافیک ؛ ضعف در حمل و نقل عمومی ، کمبود پارکینگ، جانمایی نامناسب برخی مشاغل و سد معبر مشکلاتی هستتد که در شهر وجود دارد ، البته علاوه بر شهرداری باید چند اداره و سازمان دیگر نیز برای حل این مشکلات وارد عمل شوند.
امام جمعه تبریز با بیان اینکه میزان موفقیت شهرداری تبریز باید با شاخصهای پیشرفت شهری در اسناد بالادستی مانند ؛ سند چشم انداز ۲۰ ساله، سندهای ملی و منطقهای بررسی و سنجیده شود ادامه داد: سنجش نیازها و ارزیابی عملکرد مدیران میتواند باعث پیشرفت کارها میشود.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی در پایان با اشاره به نزدیکی ایام ارائه لایحه بودجه توسط شهرداری به شورای شهر گفت ؛ در بودجه بیشتر هزینه ها قطعی اما درآمدها قطعی نیستند شهرداری در تنظیم بودجه سال بعد واقع بینانه و عادلانه عمل کند تا کسری تراز نداشته باشد و توسعه شهر بصورت متوازن انجام بگیرد.