🔶️ آئین رونمایی از برنامه های سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری تبریز در ایام فاطمیه با حضور و سخنرانی نماینده ولی فقیه در آذزبایجان شرقی و امام جمعه تبریز
#آل_هاشم
#امام_جمعه_تبریز
#ایام_فاطمیه
🔻 نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی در مراسم رونمایی از پوسترهای سوگواره بزرگ فاطمی در تبریز افزود: بانوان از حضرت زهرا سلام الله علیها از جهت عبادت، مجاهدت، حضور در صحنه، تصمیم گیری ها و تربیت فرزندان صالح الگو بگیرند.
امام جمعه تبریز سه ویژگی خاص تبعیت از ولایت، تربیت فرزندانی ارزشمند با روحی رشد یافته و حضور اجتماعی در عرصه های مختلف اجتماعی را از ویژگی های منحصربفرد آن حضرت برشمرد .
وی ادامه داد: ایشان در عرصه های مختلف به میدان می آمدند و به دفاع از ولایت می پرداختند چرا که نسبت به ولی زمان خود احساس وظیفه می کردند و در برخی از صحنه ها قاطعانه وارد و با خطبه خوانی حمایت خودشان را از ولایت نشان می دادند.
وی تصریح کرد: زندگی آن بانوی بزرگ اسلام نشان می دهد زن مسلمان برای ورود درصحنه سیاست و کار و تلاش و نیز ایفای نقش فعال در جامعه بهمراه تحصیل می تواند به عبادت پرداخته و پیرو حضرت فاطمه زهرا (س) باشد و الگوی خود قرار دهد.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: اگر مقابله حضرت زهرا (س) با جریان نفاق نبود تقریبا هیچ نشانه جدی برای مخالفت امیرمومنان حضرت علی (ع) با آن جریان نفاق دراسناد تاریخی ما وجود نداشت یعنی فاطمه زهرا (س) و قیام ایشان ماندگارترین سندی است که نشان می دهد دراسلام دو تفکر وجود داشت .
وی با اشاره به اینکه دخت نبی مکرم اسلام رویکرد های ارزشمندی را بر جای گذاشته و به بیان احکام شرعی برای بانوان می پرداختند، گفت: ایشان بر تحولات جامعه اثرگذار بودند و دخترشان حضرت زینب کیری(س) نیز در عرصه اجتماعی حضوری پررنگ پیدا کرده و در مقابل ظلم و ستم دشمنان مقتدرانه ایستادند و پرده ازچهره دشمنان اسلام برداشتند .
🔶️ دیدار نمایندگان تشکل های دانشجویی با نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز
#آل_هاشم
#امام_جمعه_تبریز
#دانشجو
#روز_دانشجو
#تبریز
🔻 نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی در دیدار با نمایندگان تشکلهای دانشجویی استان در آستانه روز دانشجو اظهار داشت: ۱۶ آذر سالروز شهادت سه دانشجوی آزادیخواه و انقلابی و یادآور دانشگاهی است که نه تنها پایگاه توسعه علم و دانش بلکه محل رویش اندیشههای اسلامی و انقلابی بوده است.
وی ادامه داد: با نگاهی عمیق به تحولات دهههای اخیر نقش تاثیرگذار دانشگاه را در همه دگرگونیها میتوان دید و دانشجو هم همواره محور اصلی جریانات بوده است اما هماهنگی با اهداف والای اسلامی جنبشهای دانشجویی کشور را از جنبشهای دانشجویی سایر کشورها متمایز و ممتاز میسازد.
نماینده ولی فقیه در آذربایجانشرقی با بیان اینکه شاهد حرکات نو و نویدبخش در عرصههای مختلف علمی، فرهنگی و سیاسی بودهایم، گفت: دانشجویان ما کارهای زیادی انجام دادهاند اما جو به قدری غبارآلود شده که این مسائل را نشان ندادهاند، نظر فعالان دانشجویی همواره در موضوعات مختلف مورد اتکای دولتها و مردم بوده است که همچنان از آن الگوبرداری میکنند که نمونه آن خاطرات دانشجویی دکتر چمران است.
وی ادامه داد: دانشجویی که در بستری چون دانشگاه همراه با پرورش و رشد شخصیتی، پیشرفت علمیاش را رقم میزند یک سرمایه اجتماعی و نخبهترین گروهِ این اجتماع است.
حجت الاسلام والمسلمین آلهاشم با اشاره به اینکه این استعدادهای بالقوه تهدیداتی هم دارد، عنوان کرد: یکی از این تهدیدها سیاسیکاری است، بزرگان بر اندیشه سیاسی در عین طعمه نشدن برای سیاسی بازی دانشجویان تاکید دارند. اصل دانشجو باید مورد احترام و نسل دانشجو باید نقش هدایتگری داشته باشد.
وی ادامه داد: دانشجو موذن جامعه است و باید نقش هدایتگری داشته باشد نه اینکه تحت تاثیر جنگ رسانهای و دروغها و شایعات قرار گیرد. بار اصلی فعالیتهای دانشجویی را تشکلها بر دوش کشیده و کارهای شاخص انجام دادند که از جمله آنها تعمیق فرهنگ دینی، حفظ نشاط و پویایی، ممانعت از هرج و مرج و جلوگیری از برخوردهای افراطی است.
امام جمعه تبریز با بیان اینکه بهترین نگاه به شان و منزلت دانشجو در بیانات رهبر انقلاب است، تصریح کرد: از جمله توصیههای ایشان شرح صدر سیاسی و تحمل یکدیگر است، این سعه صدر با توجه به شرایط کنونی و جنگ ترکیبی که برای دانشگاهها طراحی کردند و بیش از هر زمان دیگر نیاز است، همه حرف و اعتراض داریم اما نباید اعتراض به خشونت کشیده شود.
وی با اشاره به روحیه نقادی در دانشجویان گفت: این روحیه باید زنده نگه داشته شود اما نقد هم باید منصفانه باشد، از دانشجویانی که صداقت بیشتر و طینتهای پاکتری دارند انتظار میرود در رخدادها و قضاوت پدیدهها بر مدار انصاف حرکت کند. نگاه منتقدانه هیچ اشکالی ندارد اما نقد باید درست باشد.
حجت الاسلام والمسلمین آلهاشم تاکید کرد: دانشگاه مرکز معنویت است چون علم ارزش معنوی و روحی دارد و کسانیکه تصور میکنند دانشگاه محل کم شدن مقیدات دینی است در دوره پهلوی اول گیر کردهاند.
وی با اشاره به تفاوت دانشجوی سیاسی با دانشجوی سیاسیکار توضیح داد: دانشجو باید سیاسی باشد یعنی آگاهترین قشر به مسائل سیاسی باشد تا در روز بحران گرفتار نشود و خوب تصمیم بگیرد در حالیکه دانشجوی سیاستزده و سیاسیکار اینگونه نیست.
انتهای پیام/
🔶️ همزمان با روز شانزده آذر و روز دانشجو دیدار جمعی از دانشجویان و نمایندگان تشکل های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز
#آل_هاشم
#امام_جمعه_تبریز
#دانشجو
#روز_دانشجو
#۱۶_آذر