💠سردار کارگر در صفحه ویراستی خود با گرامیداشت فرارسیدن سالروز یوم الله ۹دی نوشت:
🔹فتنه سال ۱۳۸۸؛ رویارویی یکپارچه تمامی کفر دشمنان خارجی و نفاق توطئهگران داخلی علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی و ملت بزرگ ایران بود. به حول و قوه الهی و با هدایت حکیمانه حضرت امام خامنهای و حضور و پشتیبانی مردم عزیز، بهویژه در ۹ دیماه، این کودتا شکست خورد.
«وَاللَّهُ خَيرُ الماكِرينَ»
لینک ویراست
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
امام خامنه ای:
در ایّام فتنه در سال ۸۸ در اوّل کار، بنده یکی از این سران فتنه را خواستم و به او گفتم که آقاجان، این کاری که شما شروع کردهاید و دارید میکنید، دست بیگانهها خواهد افتاد و دشمن از این استفاده خواهد کرد؛ شما حالا بظاهر درون نظام هستید، با نظام هستید و به قول خودتان دارید یک اعتراض مدنی -منبابمثال یک اعتراض به انتخابات- میکنید امّا این کاری که دارید میکنید مورد استفادهی دشمنانِ اصل نظام قرار خواهد گرفت؛ گوش نکرد؛ یعنی نفهمیدند که چه داریم میگوییم؛ حالا البتّه این نگاه خوشبینانهی بنده است که میگویم نفهمیدند، بعضی هم ممکن است جور دیگری فکر کنند. وارد شدند؛ بعد دیدید از درونش چه درآمد؛ گفتند «انتخابات بهانه است، اصل نظام نشانه است». خب، حالا عذر بیاوریم که اینها که یک مشت جوان بودند، یک چرندی، یک حرف بیربطی گفتند؛ نه، اینجوری نیست. اگرچنانچه در زیر عبای بنده کسی حرفی بزند که من با آن مخالفم، خب بایستی او را از زیر عبایم بیرون کنم؛ بایستی اعلام کنم که مخالفم وَالّا بهحساب من گذاشته خواهد شد؛ همهی وزن و وزانتی که صاحب عبا دارد، پشتوانهی آن حرف خواهد شد. حرف، اینها است؛ ببینید! نگاه به مسائل جاری، اینجوری باید باشد؛ بصیرت سیاسی که ما میگوییم یعنی این. بفهمیم که چه کسی دارد ما را به کجا میبرد، به کجا دعوت میکند، به کجا میکشانَد. آیا به سمت اهداف اسلامی داریم حرکت میکنیم؟ به سمت تدیّنِ روزافزون جامعه داریم حرکت میکنیم؟ یا آنچنانکه دشمن مایل است، به سمت بیمبالاتی بیشتر حرکت میکنیم، به سمت دلباختگی بیشتر به اقطاب(*) مخالف دین داریم حرکت میکنیم. آن بصیرت سیاسی، این است. اگرچنانچه این را فهمیدیم، آنوقت معلوم میشود که بایستی با زید باشیم یا با عمرو باشیم، یا از این حمایت کنیم یا از آن حمایت کنیم؛ در سایهی این نگاه کلان باید فهمید. این هم یک مسئله است.
#فتنه88
#۹دی
31.5.95
بیانات در دیدار ائمه جماعات مساجد استان تهران
@aledavood
نقش توئیتر و دیگر سکوهای آمریکایی-صهیونیستی در فتنه و کودتای آمریکایی-اسرائیلی 88
✍ سید علیرضا آل داود
⭕️میکروبلاگ توئیتر نقش بسیار مهمی در #فتنه88 بازی کرد، تاجائیکه خانم هیلاری کلینتون در کتاب انتخاب های سخت که در ماه مارس سال 2013 منتشر شده است به صراحت به نقش ویژه این میکروبلاگ در آن فتنه اشاره می کند.همچنین 3 بار اشاره امام خامنه ای به جلوگیری از تعطیلی توئیتر در فتنه 88 نشان از موضوعی مهم دارد
👈نخست به واکنش های رهبر فرزانه انقلاب می پردازم:
در همان بحبوحه ى جریان فتنهى سال ۸۸ شنیدید که یکى از شبکه هاى اجتماعى اینترنتى که در ارتباط با معارضین فعال بود، خبرهاى اینجا را ببرند، دستورهاى آنجا را برسانند، همین طور شلوغ کنند، فضا را چه کنند، میخواست موقتاً براى تعمیرات کارش را تعطیل کند.
دولت آمریکا مانع شد، گفت شما اگر الان، ولو براى تعمیرات تعطیل موقت بکنید، این به معارضین داخل ایران ضرر میزند؛ جلویش را گرفتند. یعنى تعطیلى موقت را به این شبکهى اجتماعى اجازه ندادند. یعنى کمکهاى اینجورى بود و انواع و اقسام کمکها و اعانتهایى که به اینها می شود.
دیدار با اعضای خبرگان رهبری - 1389
یک شبکهی اجتماعی آن روزها میخواست برای تعمیرات تعطیل کند، گفتند تعطیل نکن؛ برای اینکه بتوانند روی فتنه و آتش فتنه اثر بگذارند!
بیانات در دیدار مردم آذربایجان ۱۳۹۱/۱۱/۲۸
در همين زمانِ رئيس جمهور كنونى آمريكا، در فتنهى ۸۸ يكى از اين شبكههاى اجتماعى - كه ميتوانست عامل فتنه و فتنهگران قرار بگيرد - احتياج به تعمير داشت؛ دولت آمريكا از او خواست تعميراتش را عقب بيندازد؛ اميدوار بودند كه بتوانند با اين كارهاى رسانهاى و شبكهى فِيسبوك و توييتر و امثال اينها، نظام جمهورى اسلامى را براندازند؛ خيالهاى احمقانهى خام! 92/8/29
⭕️ خانم کلینتون در کتاب انتخاب های سخت در سال 2013 در قسمت دیپلماسی دیجیتالش نوشته بود :
در ژوئن سال 2009، جوانان ایرانی از وبسایت ها و شبکه های اجتماعی به منظور ارسال پیام های خود در جریان اعتراضات پس از انتخابات استفاده کردند. درست در همان زمان بود که صحنه تیراندازی به خانم 26 ساله ای به نام "ندا آقا سلطان" توسط نیروهای شبه نظامی طرفدار دولت با استفاده از دوربین تلفن های همراه ضبط شده و در توئیتر و فیس بوک منتشر شد.
⭕️وی می نویسد: درست پنج روز پیش از این حادثه(قتل ندا آقاسلطان)، مقامات وزارت امور خارجه که پیگیر تلاش های مخالفان دولت ایران در فضای مجازی بودند، متوجه بروز یک مشکل شدند. توئیتر قصد داشت به منظور انجام تعمیرات دوره ای برای مدت زمان کوتاهی خدمات جهانی خود را محدود کند که دقیقا نیمه روز در تهران بود.
برای حل این مسئله یکی از اعضای واحد برنامه ریزی سیاسی وزارت امور خارجه به نام "کوهن" که جوانی 27 ساله بود، انتخاب شد.
⭕️در آوریل همان سال او طی سفری به بغداد با "جک دورسی" یکی از بنیانگذاران و مدیران توئیتر، ملاقاتی داشت.
⭕️به همین دلیل او بلافاصله تلاش کرد تا ضمن ارتباط با دورسی به او هشدار دهد که محدود ساختن خدمات توئیتر در آن بازه زمانی چه ضربه ای به فعالان اجتماعی در ایران وارد می کند.
⭕️در نتیجه همین گفتگوها، توئیتر برنامه تعمیرات خود را تا نیمه شب بعد به تعویق انداخت.
این شرکت در توضیح علت این کار در یادداشتی که در وبلاگ خود منتشر کرد نوشت: "به نظر می رسد در حال حاضر توئیتر نقش ارتباطی مهمی در ایران ایفا می کند".
⭕️نکته جالب اینجاست که آقای جرد کوهن در سال 2004 یعنی 5 سال پیش از فتنه88 به ایران سفر کرده است و در کتاب فرزندان جهاد به این سفر اشاره میکند. در آن فتنه نقش آقای اریک اشمیت مدیر گوگل هم نقش بسیار پررنگی بود.
🔴 امروز نیز پس ۱۴ سال از پایان آن فتنه ما همچنان از بستر شبکههای اجتماعی آمریکایی به صورت یکطرفه دچار خسارتهای بسیار میشویم. جنگ ترکیبی ۱۴۰۱ به صراحت به همه نشان داد توئیتر(ایکس)، فیس بوک(متا)، اینستاگرام، واتس اپ، تلگرام و سرویسهای گوگل تبدیل به سلاحهای جنگ شناختی - ترکیبی بر ضد ما شدهاند و کانونهای ضدمعنویت و ضد اخلاق برای تربیت سرباز در کشور ذیل سند ۲۰۳۰ روی این سکوها حساب ویژهای کردهاند.
🛑 نگذاریم فتنه۸۸ فراموش شود، یوم الله ۹دی مبارک 🌹
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
صلی الله علیک یا مظلوم یا اباعبدالله
با نوای گرم حاج مهدی سلحشور
شب زیارتی
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
شادی سید روحالله عجمیان شهید امنیت که توسط حامیان #مهسا_کومله به شهادت رسید صلواتی هدیه کنید
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
هدایت شده از خبرگزاری فارس
نماز لیلةُالدفن برای سید رضی موسوی فرزند حسین
▪️نماز لیلةالدفن دو رکعت است که در رکعت اول سوره حمد و آیةالکرسی و در رکعت دوم، سوره حمد و ۱۰ بار سوره قدر خوانده میشود.
▪️بعد از سلام نماز میگوییم «اللهمصلعلىمحمد وآلمحمد وابعث ثوابها الى قبر رضیابنحسین».
@Farsna
هدایت شده از گردباد نیوز
🕊
📌 ۱:۲۰ به وقت شهادت، به وقت حاجقاسم
لطفا برای شادی روح مطهّر شهدا، بهویژه شهدای مدافع حریم ایران و مدافعین حرم آلالله، بالأخص حاجقاسم عزیز و یاران و همراهان دلاورش، و شهید سیدرضی موسوی، همگی پنج فاتحه و صلوات قرائت کنیم 🥀
التماس دعا
🌹 اَللّهُمَّ ارْزُقْنی تَوْفیقَ الشَّهادَةِ فی سَبیلِک🌹
📝 سیّد یار
👇هنر جنگ شناختی .. عضو شوید👇
@iwebnevis
هر روز را با یاد شهدا آغاز کنیم
🌷 بسیجی شهید غلام رضا گرزین
🌷 تولد ۲ مرداد ۱۳۴۶ روستای شاهکو گرگان
شهادت ۲۵ آذر ۱۳۶۲ ارتفاعات مریوان کردستان
🌷 سن موقع شهادت ۱۶ سال
بخشهایی فرازی از #وصیت_نامه این شهید عزیز
✅ همیشه کارتان را با نام خدا شروع نمایید و هرگز دروغ نگویید که خداوند دروغگویان را دوست ندارد .
✅ همیشه در فکر مستمندان و فقیران مسلمان باشید و هیچ وقت درباره ی کسی بدگویی نکنید و همیشه در فکر یاران خدا ورزمندگان باشید و آنها را دعا کنید
✅ انسانی که عاشق خداوند شود نمیتواند از خوبی ها و کرامت های والای انسانی دست بکشد
شادی ارواح طیبه شهدا و امام شهدا و این شهید عزیز فاتحه با صلوات
دعای این شهید عزیز بدرقه امروزتان ان شاء الله
🌹 اَللّهُمَّ ارْزُقْنی تَوْفیقَ الشَّهادَةِ فی سَبیلِک
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 #کلیپ
⬅️ در غزه چه اتفاق مبارکی در حال وقوع است؟
➕پیشبینی عجیب رهبر معظم انقلاب، در حال تحقق...
📌حجت الاسلام مهدوی ارفع
#شکست_علوم_انسانی_غرب
#دوشنبههای_نهجالبلاغهای
📤 @mahdavi_arfae
📤 @serajalavi
👈میدونستید قلب ما هم، مغز داره؟! با تخفیف ۲۰ درصد ویژه مخاطبین کانال 👌
♨️یکی از جامعترین کتابهای کشور در حوزه #جنگ_شناختی و #علوم_شناختی که به موضوعاتی چون سواد رسانهای، خطاهای ادراکی، سوگیریهای شناختی با راه حل و مثالهای کاربردی، علوم شناختی اخبار جعلی و هوش مصنوعی در جنگ شناختی پرداخته است.
📍کتاب کاربردی و روان است و حالت خودآموز دارد؛ لذا انتظار میرود فراگیران پس از مطالعه کتاب بتوانند در حد توان به آفند و پدافند شناختی، روشنگری و جهاد تبیین بپردازند.
لینک خرید مستقیم 👇
❌۲۰۰ پشت جلد❌
✅ ۱۶۰ با تخفیف و ارسال سریع - جلد برجسته- کاغذ مازندران - چاپ ۳ رنگ - فونت درشت
خرید زیر یک دقیقه👇👇👇
🧠https://bookroom.ir/fb/21656
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روز جمعه افضل اعمال صلوات بر حضرت محمد و آل محمد است
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
🔸سواد دیجیتالی
✍ سید علیرضا آلداود
🔸سواد دیجیتالی به توانمندی فرد در استفاده مؤثر از فناوریهای دیجیتال اشاره دارد. این سواد شامل مهارتهای مربوط به استفاده از کامپیوترها، تلفنهای همراه ، تبلتها، اینترنت، نرمافزارها، و دیگر فناوریهای مرتبط میشود. اصطلاحاً، سواد دیجیتالی افراد را قادر میسازد تا به طور مؤثر در جوامع دیجیتال و محیطهای کاری فعلی زیست کنند و واکنشهای فعالانه داشته باشند.
این مهارتها شامل موارد زیر میشوند:
1. استفاده از کامپیوتر و نرمافزارها: شامل توانایی استفاده از سیستمعاملها، نرمافزارهای آفیس، و ابزارهای دیگر.
2. مهارتهای جستجوی اینترنتی: توانایی در جستجوی اطلاعات در اینترنت و ارزیابی منابع آن.
3. امنیت دیجیتال: شناخت در مورد امنیت اطلاعات و ایمنی در فضای دیجیتال، از جمله مفهومهای مرتبط با گذرواژهها و اطلاعات شخصی.
4. تفکر انتقادی در محیط دیجیتال: توانایی ارزیابی اطلاعات به دقت و تفکر انتقادی در برخورد با اخبار و اطلاعات آنلاین.
5. استفاده از رسانههای اجتماعی: شناخت در مورد استفاده امن و مؤثر از سکوهای رسانههای اجتماعی.
6. توانایی حل مسائل دیجیتال: توانایی به کار بردن فناوری برای حل مسائل مختلف.
🔴سواد دیجیتالی اهمیت بالایی در دنیای امروز دارد و به افراد کمک میکند تا با چالشها و فرصتهای محیط دیجیتالی بهتر روبرو شوند.
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻زاویه دیدتو را عوض کن...
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
هدایت شده از گردباد نیوز
✨چاپ دوم کتاب BTS؛
🤔 از بی تی اس چه می دانید؟
📌کتابی برای آشنایی با فرهنگ، رسانه، هنر و آداب و رسوم کره
📌 آشنایی با گروه های موسیقی کره و اصطلاحات عامیانه در بین نوجوانان هوادار
📌 با چه دلایل علمی نوجوان را میتوان درباره موسیقی اقناع کرد؟
📌 چگونه میتوان در مدارس در خصوص این گروهها کار کرد؟
و ...
📚۱۰۰ صفحه رنگی
💰۱۳۵۰۰۰ تومان با ۵۰% تخفیف: ۶۷.۵۰۰ تومان(هدیه نذر فرهنگی)
📦 هزینه پست تک جلد: ۱۲.۵۰۰ تومان
🎁 ارسال ۲ جلد و بیشتر رایگان
ثبت سفارش:
🛒ارسال کلمه «بی تی اس» یا «BTS» به شماره:
📞 09306440328
📲 لینک خرید نسخه الکترونیکی:👇
https://taaghche.com/book/145045
✨چاپ ونشر نواندیشان دنیای کتاب✨
www.noandishanpub.ir
@noandishanpub
برخی از مسئولین منتظر دستور پشت بلندگو بودند، بسم الله این هم دستور، انفعال در برابر بیحجابی منتج به برهنگی بس است:👇
امام خامنهای:
این دو حسّاسیّت باید رعایت بشود: هم مسئلهی حجاب بایستی به معنای واقعی کلمه رعایت بشود، هم مسئلهی خانواده و حضور در خانه و نقش «مادری» که مهمترین نقش است
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سخنرانی انتقادی خانم دکتر مینا #مهرنوش در محضر #امام_خامنه_ای :
حضرت آقا!
🔺در دولت قبل، بعضی مغرضانه و بیمحابا اعلام میکردند که ما ظرفیت علمی و عملی ایجاد پیامرسان و شبکۀ اجتماعی در کشور را نداریم!…
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
⁉️ آیا مسئولین فرمان اخیر ولیِّ مان را درباره #حجاب شنیدند و می دانند قید باید زدن توسط امام خامنه ای چه الزامی در اجرایی نمودنِ آن ایجاد می کند؟
⁉️اهل تسامح که می گفتند جامعه ظرفیت پذیرش الزام را ندارد و باید به کار فرهنگی بسنده کرد نظرشان درباره تأکیدِ "به معنای واقعی کلمه" در بیان معظم له چیست؟
✍ مریم اشرفی گودرزی
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
هدایت شده از سهیل سلیمی (مرصاد)
«نفوذ موردی و نفوذ جریانی»
رهبر عزیز انقلاب- دیدار با بسیجیان
چهارم آذر ۱۳۹۴
رهبر انقلاب افزودند: برخی به طرح موضوع نفوذ واکنش نشان دادند و گفتند که از این موضوع، استفاده جناحی می شود البته اگر کسانی از آن استفاده جناحی می کنند، کار اشتباهی است، اما این حرفها نباید موجب غفلت از اصل موضوع «نفوذ» و فراموشی آن شود.
حضرت آیت الله خامنه ای گفتند: مهم این است که بدانیم و باور کنیم که دشمن در حال طراحی و برنامه ریزی در این زمینه است.
رهبر انقلاب «نفوذ موردی» و «نفوذ شبکه ای و جریانی» را دو روش عمده طراحان و برنامه ریزان این پدیده برشمردند.
ایشان در تبیین نفوذ موردی که نمونه های زیادی در گذشته و حال دارد، خاطرنشان کردند: در این شیوه که در دستگاههای سیاسی، حکومتی و حتی دینی سابقه ای طولانی دارد، عناصر نفوذی با زدن ماسکِ رفتاری یا گفتاری و در چهره دوست، در خانه افراد مورد نظر یا دستگاه و تشکیلات فرد مسئول ورود می کنند.
حضرت آیت الله خامنه ای «جمع آوری اطلاعات» و «جاسوسی» را از جمله اهداف نفوذ موردی خواندند اما تأکید کردند: هدف مهمتری که در نفوذ موردی تعقیب می شود «تصمیم سازی» است.
ایشان افزودند: در روش تصمیم سازی، فرد نفوذی تلاش می کند نگاه مسئول یا شخص مؤثر در حرکتهای جامعه و کشور را در قبال مسائل مختلف تغییر دهد تا او همان تصمیمی را بگیرد و حرکتی را انجام دهد که آنها می خواهند.
رهبر انقلاب «نفوذ جریانی و شبکه ای» را خطرناک تر از روشهای دیگر خواندند و افزودند: در این روش، دشمن عمدتاً با دو وسیله ی «پول و جاذبه های جنسی»، در درون ملّت و در داخل کشور شبکه سازی می کند تا آرمانها، باورها، و در نتیجه سبک زندگی را تغییر دهد.
حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: در نفوذ بسیار خطرناک جریانی، مجموعه ای از افراد با هدفی دروغین، با روشهای متفاوت با هم مرتبط می شوند تا نگاه آنها به مسائل مختلف به تدریج تغییر کند و شبیه نگاه دشمن شود.
رهبر انقلاب این تغییر نگاه را زمینه ساز تغییر آرمانها، باورها و ارزشها دانستند و گفتند: به این ترتیب بیگانگان، بدون شناخته شدن و به خطر افتادن، اهداف خود را محقق می کنند.
حضرت آیت الله خامنه ای مسئولان، مدیران، نخبگان و افراد مؤثر در تصمیمات کلان را هدفهای مشخص پروژه نفوذ خواندند و بار دیگر تأکید کردند: نباید با استناد به سوءاستفاده احتمالی و جناحی برخی اشخاص، اصل قضیه نفوذ و اهمیّت این مسئله را کمرنگ جلوه داد.
ایشان «مسائل حاشیه ای» را مکمل جریان نفوذ خواندند و افزودند: در این قضیه، کسانی که بر ارزشها و اصالتها پای می فشرند به افراطی گری و تندروی متهم می شوند تا در سایه سکوت آنها و تضعیف تدریجی ارزشها و آرمانها، زمینه تحقق اهداف پروژه نفوذ فراهم شود.
رهبر انقلاب در همین زمینه با انتقاد شدید از کسانی و جریانهایی که با اتهام افراطی گری، بسیج را تخطئه می کنند افزودند: نمی گوییم این افراد و جریانها، این کار را آگاهانه انجام می دهند اما با این اتهامات، دانسته یا ندانسته، خاکریز مستحکمِ بسیج را تضعیف و پروژه خطرناک نفوذ دشمن را تکمیل می کنند.
ایشان با توصیه و نصیحت به کسانی که از جایگاهها و تریبون های مختلف، حامیان اصالتها و بنیانهای انقلاب را تضعیف و تخطئه می کنند، افزودند: نباید هرکسی از ارزشها و محکمات انقلاب و امام(ره) گفت با اتهام جناحی گری و افراطی گری روبرو شود.
عضو کانال #سهیل_سلیمی هستی؟👇
@soheil_salimi
هدایت شده از مهدوی ارفع
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖌یادداشت اختصاصی مهدوی ارفع
✅طوفان الاقصی ربطی به ایران ندارد.
متاسفانه چند روز پیش سخنگوی محترم سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اشتباهی راهبردی ابراز کرد:« طوفان الاقصی، انتقام حاج قاسم بود!»
این سهو باعث شد لاشخورهای سیاسی موجی سنگین را در فضای رسانه علیه حماس و ملت غزه و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران راه اندازی کرده و آن را تناقضی آشکار بین بیان رهبر معظم که فرمودند: « آنهایی که می گویند کار فلسطینی ها ناشی از غیرفلسطینی هاست، ملت فلسطین را نشناخته اند...» و ادعای سپاه معرفی کردند.
اگرچه سردار سلامی در جریان تشییع پیکر مطهر شهید سیدرضی موسوی صریحا این ادعا را رد کردند ولی بر همگان لازم است با نشر عین فرمایشات حضرت آقا و تحلیل آن، این موج را بخوابانند.
کارگزاران نظام مقدس جمهوری اسلامی هم باید در انتخاب سخنگوی دستگاه خود دقت بیشتر و بر متن و محتوای مطالب آنها نظارت بیشتری داشته باشند.
امیرالمومنین علیه السلام در حکمت ۳۰۱ نهجالبلاغه میفرمایند:
« رَسُولُكَ تَرْجُمَانُ عَقْلِكَ، وَ كِتَابُكَ أَبْلَغُ مَا يَنْطِقُ عَنْكَ: فرستاده تو، ترجمان عقل اوست و نامه آن رساترین چیزی است که از سوی تو سخن میگوید.»
#سیدرضی
#سید_رضی_موسوی
#مهدوی_ارفع
#طوفان_الاقصی
#سپاه
#غزه
🆔https://eitaa.com/mahdavi_arfae
🔸رده بندی سنی برای استفاده کودکان از فضای مجازی
✍ سید علیرضا آلداود
🔻رده بندی سنی برای استفاده کودکان از فضای مجازی مهم است تا محتواهای مناسب با تواناییها و نیازهای رشدی آنها ارائه شود. معمولاً:
1. زیر 2 سال: استفاده کودکان از ابزارهای رسانهای و دارای صفحه نمایش و متصل به اینترنت مطلقا ممنوع است.
2. 2 تا 5 سال: محتواهای تعاملی و آموزشی، مانند اپلیکیشنها و ویدئوهای آموزشی، مناسب هستند.پیشنهاد میشود حدود ۱ ساعت در روز ابزار کنترل شده در اختیار فرزند قرار بگیرد.بقیه ساعات روز بازیهای تعاملی در فضای حقیقی انجام شود.
3. 6 تا 9 سال: بازیها و فعالیتهای تفکری که توسعه مهارتهای اجتماعی و تحلیلی را تقویت کنند، پیشنهاد میشود.در این سن ابزار باید شدیدا کنترل شود.۲ ساعت در روز + استفاده برای تکالیف مدرسه پیشنهاد میشود.به هیچ عنوان ابزار نباید دارای محتوای بزرگسال باشد.
4. 10 تا 12 سال: دسترسی به منابع آموزشی، کتابهای الکترونیکی و بازیهای مناسب برای این گروه سنی و استفاده مشترک از ابزار با مادر یا ابزار اختصاصی با نصب نرم افزارهای کنترل خانوادگی در کنار روش های اقناعی...
🔸همچنین، نظارت مداوم والدین و توجه به محتوا و زمان صرف شده در فضای مجازی میتواند کمک کننده باشد.
توجه: خانوادهها با توجه به نحوه تربیت فرزندشان در این سنین استفاده کودکشان از فضای مجازی را مدیریت و کنترل کنند.
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید