باسلام
هر روز را با یاد شهدا آغاز کنیم
🌷 بسیجی شهید حسین سلمانی
🌷 تولد ۱۰ آذر ۱۳۴۶ بندر دَیر استان بوشهر
🌷 شهادت ۱۵ شهریور ۱۳۶۵ فاو
🌷 سن موقع شهادت ۱۹ سال
✍ بخشهایی از #وصیتنامه این شهید عزیز
✅ خداوندا تو شاهد باش که من با آگاهی تمام به این راه قدم نهادم و هیچ کس و به هیچ شرایطی مرا به اجبار به جبهه روانه نکرده ولی با خود گفتم اگر با ریختن خون من اسلام آبیاری می شود و قابلیت آن را دارم، پس ای گلوله های گرم، من شما را به طرف خود می کشانم
✅ از تمام برادران و خواهران می خواهم که راه شهیدان را ادامه دهید و همیشه در مقابل دشمنان اسلام ایستادگی کنید تا نابود شوند.
✅ از کفار و منافقین هیچ ترس به خود راه ندهید و بی امان بر آنان یورش برید که قطعاً پیروزی با ماست.
✅ به همه ی جوانان سفارش میکنم و استدعا دارم امام خمینی را که عصاره ی پیامبران و ائمه علیهم السلام است، را اطاعت کنید و قدر این نعمت را بدانید و همیشه با او باشید
🤲 هدیه به ارواح طیبه شهدا، امام شهدا و شهدایی که امروز سالگرد شهادتشان میباشد و این شهید عزیز فاتحه با صلوات
🤲 دعای این شهید عزیز بدرقه امروزتان ان شاء الله
🌹 اَللّهُمَّ ارْزُقْنی تَوْفیقَ الشَّهادَةِ فی سَبیلِک
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
🔴چگونه ادراک انسان ها در فضای مجازی هک می شود؟
✍ سید علیرضا آل داود
فضای مجازی، با وجود مزایای فراوان، محیطی مستعد برای نفوذ به ادراک و ذهن انسان است. هکرها و افراد سودجو از تکنیک های مختلفی برای دستکاری و کنترل ادراک کاربران استفاده می کنند. در اینجا به برخی از روش های رایج هک ادراک در فضای مجازی اشاره می کنیم:
1. انتشار اطلاعات نادرست و گمراه کننده (Misinformation & Disinformation):
• خبرهای جعلی (Fake News): انتشار اخبار دروغین و گمراه کننده برای ایجاد ترس، تنفر، یا باورهای غلط در کاربران.
• تبلیغات هدفمند (Targeted Advertising): استفاده از الگوریتم ها برای نمایش تبلیغات و محتوای خاص که با علایق و باورهای کاربران مطابقت دارد و در نهایت منجر به تقویت تعصبات و باورهای مورد هدف می شود.
• پروپاگاندا و جنگ اطلاعاتی (Propaganda & Information Warfare): انتشار اطلاعات نادرست یا تحریف شده برای تاثیرگذاری بر افکار عمومی و ایجاد تفرقه.
2. دستکاری احساسات و عواطف (Emotional Manipulation):
• استفاده از محتوای احساسی (Emotional Content): انتشار تصاویر، ویدئوها، و نوشته هایی که احساسات قوی مانند ترس، خشم، یا شادی را برمی انگیزد. این محتوا می تواند کاربران را به اشتراک گذاری و انتشار آن بدون تفکر و بررسی تحریک کند.
• ایجاد حس تعلق و جامعه (Sense of Belonging): ایجاد گروه ها و جوامع مجازی که کاربران را به خود جذب می کند و در نهایت منجر به پذیرش باورها و نظرات گروه بدون تفکر انتقادی می شود.
• ایجاد حس فوری بودن و اضطرار (Urgency & Scarcity): ایجاد حس اضطرار و فوری بودن برای تشویق کاربران به انجام سریع اقدامات بدون تفکر و بررسی.
3. استفاده از تکنیک های روانشناسی اجتماعی (Social Psychology Techniques):
• تاثیرگذاری اجتماعی (Social Influence): استفاده از نظرات و رفتار دیگران برای تاثیرگذاری بر کاربران. مثلا نمایش تعداد لایک ها و کامنت ها برای تشویق کاربران به دنبال کردن روند غالب.
• تأیید اجتماعی (Social Validation): ایجاد حس اینکه بسیاری از افراد به یک باور یا نظر خاص اعتقاد دارند تا کاربران را به پذیرش آن ترغیب کند.
• اثر هاله (Halo Effect): استفاده از شخصیت های محبوب و قابل احترام برای ترویج باورها و نظرات خاص.
4. استفاده از هوش مصنوعی و یادگیری ماشین (AI & Machine Learning):
• ساخت ربات ها و حساب های جعلی (Bots & Fake Accounts): استفاده از ربات ها برای انتشار نظرات و محتوا به صورت خودکار و ایجاد حس محبوبیت و اجماع.
• تجزیه و تحلیل داده های کاربران (User Data Analysis): جمع آوری اطلاعات شخصی کاربران و استفاده از آن برای هدفمند کردن تبلیغات و محتوا.
• پیش بینی رفتار کاربران (Predictive Modeling): استفاده از الگوریتم های یادگیری ماشین برای پیش بینی رفتار کاربران و دستکاری آنها.
🔴راهکارهای مقابله با هک ادراک:
• تفکر انتقادی (Critical Thinking): یادگیری تفکر انتقادی و بررسی دقیق اطلاعات قبل از پذیرش آنها.
• تنوع منابع اطلاعاتی (Diverse Information Sources): استفاده از منابع مختلف و متنوع برای دریافت اطلاعات و جلوگیری از وابستگی به یک منبع خاص.
• آگاهی از تکنیک های دستکاری (Awareness of Manipulation Techniques): آشنایی با روش های مختلف هک ادراک و تکنیک های دستکاری.
• ارتباط با افراد مختلف (Diverse Perspectives): ارتباط با افراد با دیدگاه های مختلف و بحث و تبادل نظر برای گسترش دیدگاه ها.
🛑هک ادراک در فضای مجازی یک تهدید جدی برای زیست اجتماعی افراد، جامعه، و سلامت روان افراد است. آگاهی از این تهدید و استفاده از راهکارهای مقابله با آن، برای حفظ سلامت فکری و اجتماعی خود و جامعه ضروری است.
❌کپی کردن مطالب بدون ذکر منبع شرعا مجاز نیست ❌
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
💢 واکنش دبیر ستاد امر به معروف به موضوع بررسی رفع فیلتر سکوهای صهیونیستی در شورای عالی فضای مجازی
✅ حجتالاسلام دکتر محمدحسین طاهری آکردی، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور در ویراستی نوشت:
🔹 خبر بررسی رفع #فیلتر سکوهای صهیونیستی در #شورای_عالی_فضای_مجازی آنهم در زمان جنگ جای تعجب دارد.
🔹در زمانی که سرداران و سربازان ما در میدان در حال پرپر شدن هستند، روی خوش نشاندادن به دشمن در فضای رسانهای چه معنایی دارد؟
💠 ستاد امر به معروف و نهی از منکر
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
13.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اشک رزمندگان در جبهه هنگام شنیدن پیام حضرت امام(ره) به آنان
🔸ویدئویی کمتر دیده شده از حضور علمای گیلان در جبهههای دفاع مقدس در ایام منتهی به آغاز عملیات والفجر ۴ و قرائت پیام امام خمینی (ره) به رزمندگان توسط مرحوم آیتالله احسانبخش.
dnws.ir/002vZr
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
🔴 ویراست سردار کارگر/ فرمانده قرارگاه راهیان نور دانشجویی شهید علمالهدی کشور منصوب شد
✅ طی حکمی از سوی رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و رئیس ستاد مرکزی راهیان نور کشور فرمانده قرارگاه راهیان نور دانشجویی شهید علمالهدی کشور منصوب شد.
🔗 پیوند ویراست
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
🔎فقدان رژیم مصرف و تاثیرات دهگانه رسانه بر مدیریت ذهن
💡برای اینکه از حضور روزانه ۴ تا ۶ ساعته نوجوانان و جوانان در فضای رسانه ای اعم از دیدن فیلم و سریال تا بازی های رایانه ای و چت کردن و حضور در شبکه های اجتماعی، ارزیابی دقیقی داشته باشیم و روش حل مساله و خط مشی گذاری درستی در سطح ۱.فرد و ۲.خانواده و ۳.جامعه، اتخاذ نمایبم، ده مورد از #ردپاهای_ذهنی_شناختی_رسانه در افراد را باهم مرور می کنیم.
۱.پایین آمدن سطح تمرکز و توجه ذهنی در اثر مصرف زیاد و متنوع رسانه و بنوعی #بیش_فعالی_ذهنی در برابر حوادث و رویدادها و مسائل زندگی است که بقولی کثرت دریافت اطلاعات رسانه ای، فقرتوجه و تمرکز بدنبال خواهد داشت.
۲.رو به افول نهادن قدرت تفکر و تحلیل و پردازش مسائل بدلیل انباشت بی رویه و بدون دروازبانی اطلاعات که همان عادت به #خام_خوری_اطلاعات می باشد که حاصلش نتیجه گیری های غلط با مقدمات هرجایی و همه جایی رسانه ای بدون دقت در منبع و فرهنگ و موقعیت خاص آن اطلاعات دریافتی است.
۳.خستگی و #فرسودگی_ذهنی و پایین آمدن تاب آوری مغز در برابر حوادث و رویدادهای روزمره که بنوعی ذهن عصبی و افسرده و عجول را منجر می شود که رفتارهای تکانشی خاصی هم بدنبال خواهد آورد.
۴.ساده سازی ذهن و پایین آمدن #ضریب_هوشی بدلیل مواجهه با رسانه بدون رژیم مصرف خاص که ندیدن ابعاد متعدد ماجرا در روش حل مساله یکی از نشانه های آن می باشد.
۵.شرطی شدن ذهن و عادت کردن به سرگرمی رسانه ای _اطلاعاتی و درنتیجه #ایستایی_رشد_و_بلوغ فکری و نداشتن ایده های کلان برای اتفاقات بزرگ زندگی همچون مساله انتخاب رشته و شریک زندگی و شغل و ...
۶.تنبلی ذهنی و #فقدان_خلاقیت و اعتیاد افراطی به محرک بیرونی جهت فعالیت و برنامه ریزی روزانه یا بلندمدت بدلیل عدم مدیریت مصرف رسانه ای
۷.تنزل ذوق معرفتی و درنتیجه افت شدید علمی_شناختی بدلیل خاصیت هیجان زای رسانه ای و فاصله گرفتن از کتاب و درس و #مطالعات_مکتوب
۸.آسیب دیدن هوش بصری بدلیل #انگاره_سازی_های_اجاره_ای و بدون مکث و تحلیل و همچنین انعکاس مستقیم تصاویر از طریق مانیتورها و سبقت گرفتن تخیلاتِ رسانه_ساخته بر تاملات_خودساخته در ذهن
۹.لاغرشدن #تفکرانتقادی و بنوعی ضعیف شدن ذهن انسان در برابر جهان هستی بدلیل عادی شدن مصرف بدون فیلتر رسانه ای و در نتیجه پیدایش اخلاق محافظه کار در زندگی
۱۰. #چالش_خودآگاهی و نداشتن فرصت یا حوصله یا دغدغه برای خلوت فکری و مراقبه و محاسبه شخصیتی بدلیل مصرف حجم بالای رسانه ای که استقلال ذهنی و شخصیتی انسان را نیز زیر سوال برده و به یک موجود وابسته و هراسان از تنهایی و معتاد به تایید و حضور دیگران تبدیل می کند.
🖌 علیرضامحمدلو پژوهشگر رسانه و علوم اجتماعی - عصر جدید رسانه
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
باسلام
در محضر نورانی شهدا باشیم
🌷 پاسدار شهید مرادعلی مومنی راد
🌷 تولد ۱۰ فروردین ۱۳۴۲ ساوجبلاغ استان البرز
🌷 شهادت ۱۵ شهریور ۱۳۶۵ ارتفاعات حاج عمران کردستان عراق
🌷 سن موقع شهادت ۲۳ سال
✍ بخشهایی از وصیتنامه این شهید عزیز
✅ من میدانم که از این دنیای فانی رفتنی هستم، ولی چه با سعادت است که نمیمیرم، بلکه شهید میشوم و در درگاه خداوند روزی خور و سربلند میباشم
✅ هرکس از این نعمت الهی جنگ خوب استفاده نکند، ضرر بسیار زیادی دیده است.
✅ بله، در این زمان، این نعمت الهی به این طريق است که گویا ما در داخل چاهی هستیم و یک ریسمان از آن بالا در داخل چاه آویزان میباشد و هرکسی زودتر ریسمان را بگیرد، زودتر نجات پیدا میکند و از داخل چاه بیرون میآید
✅ خواهر گرامی، از شما میخواهم که حجاب اسلامی خود را رعایت کنید؛ چون حجاب زنان در جامعه پرشکوهتر از خون سرخ جوانان و مشت محکمی بر دهان استکبار است.
✅ برادران گرامی، همیشه در کارهایتان مواظب باشید که کارتان فقط برای رضای خدا باشد و همیشه پیرو خط امام امت باشید
🤲 شادی ارواح طیبه شهدا و امام شهدا و این شهید عزیز فاتحه با صلوات
🌹 اَللّهُمَّ ارْزُقْنی تَوْفیقَ الشَّهادَةِ فی سَبیلِک
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
🟠 پژوهشگران: کاربران محتواهایی را بازنشر میکنند که حتی خودشان هم نخواندهاند!
🔺 گاهی اشتراکگذاری برخی مقالههای علمی باعث میشود فالورها و دوستان فرد در شبکههای اجتماعی تصور کنند وی دانشی در آن زمینه دارد یا مطلب را مطالعه کرده و حالا به اشتراک گذاشته است.
🔹 نتایج بررسی انجام شده نشان می دهد، تنها 51 درصد افرادی که مطلبی را به اشتراک میگذارند، خودشان آن را خواندهاند.
🔸 26 درصد معمولا تنها بخشی از محتوای به اشتراک گذاشته شده را مطالعه کرده و در کمال تاسف 22 درصد نیز تنها تیتر و چند سطر از آن مطلب را عموما مطالعه میکنند ولی ترجیح میدهند محتوایی را که خودشان آن را به صورت کامل نخواندند با دیگران به اشتراک بگذارند.
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
16.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸این ویدئو را باید هزاران بار ببینیم. جمعی از سیاستمداران #دموکرات آمریکایی در مجمعی به نام «مرکز ترومن» گرد هم آمدهاند و استراتژی ترومن را بازخوانی میکنند.
🔹در پایان این ویدئو یکی از اعضای مرکز ترمن خطاب به «جیک سالیوان»، معمار توافق هستهای با ایران میگوید نصیحتهای ترومن را به کار ببر، #هری_ترومن (سی و سومین رئیس جمهور آمریکا) میگفت: «جنگ را به سرزمینهای آنها ببرید، نگذارید جنگ را به خانه شما بیاورند. آنها را در موضع دفاع قرار دهید و هرگز برای هیچ چیز عذر خواهی نکنید.»
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید