اینترنت و شبکه های اجتماعی آمریکایی سلاحهای جنگ شناختی ترکیبی در فتنهی با اسم رمز مهسا امینی
✍ سید علیرضا آلداود
💠امام خامنهای در مراسم مشترک دانشآموختگی دانشجویان دانشگاههای افسری نیروهای مسلح:
✅...آیا سابقه دارد که رسانههای جمعیِ وابستهی به سرمایهداریِ آمریکا و دولت آمریکا و مزدوران آنها مثل متأسّفانه بعضی از دولتهای منطقه، از جمله دولت سعودی، به راه بیفتند برای اینکه از اغتشاشگر حمایت بکنند؟ چنین چیزی سابقه دارد؟ سابقه دارد که اعلان کنند ما فلان سختافزار و فلان نرمافزار اینترنتی را در اختیار اغتشاشگران قرار میدهیم تا بتوانند با هم راحت ارتباط برقرار کنند و کارشان را دنبال کنند؟ چنین چیزی در هیچ جای دنیا، در هیچ یک از کشورها سابقه دارد؟ امّا اینجا اتّفاق افتاد؛...
✅...ایشان در قسمت دیگری فرمودند:
این کسانی که در خیابان فساد و تخریب میکنند و کردند، اینها همه یک حکم ندارند. بعضی از اینها جوانان و نوجوانانی هستند که هیجان ناشی از ملاحظهی فرض کنید که فلان برنامهی اینترنتی اینها را به خیابان میکشاند؛ هیجانیاند، احساساتیاند، احساساتی میشوند میآیند. البتّه همهی اینها، در مجموع، عدّهی بسیار کمی هستند در مقابل ملّت ایران و در مقابل جوانان مؤمن و غیور ایران اسلامی...
⭕️ برنامهها و سرویسهای اینترنتی نظیر شبکههای اجتماعی و پیام رسانها، ویکی پدیا، بازیهای آنلاین، استارتاپها و... در فتنه با اسم رمز مهسا امینی که فتنهای سازمان یافته، از پیش برنامه ریزی شده و هماهنگ در داخل و خارج از کشور بود به عنوان ابزارهای اصلی جنگ شناختی ترکیبی نقش بازی کردند.
⭕️این ابزارها طبق تعریف اتول در باب جنگ شناختی ماموریتشان ایجاد فرایند ذهنی کسب و درک اطلاعات، که متضمن مصرف، تفسیر و درک آن است تعریف شده و این حوزه شامل ادراک و استدلالی است که در آن اقدامات با بهرهبرداری از محیط اطلاعاتی برای تأثیرگذاری بر باورها، ارزشها و فرهنگ افراد، گروهها و/یا جمعیت به هم پیوسته حاصل میشود.
⭕️ ابزارهای مورد اشاره رهبر حکیم انقلاب اسلامی مهمترین ماموریتشان در حوزه جنگ شناختی تسخیر قلب ها و ذهنهاست و این ابزارها میتوانند باورها، ارزشها، ذائقه و رفتار مخاطب را به صورت کاملا نرم و نامحسوس تغییر دهند.
⭕️ابزارها و برنامههای اینترنتی مورد اشاره رهبر معظم انقلاب ۵ مرحله برای تغییر رفتار مخاطب و جریان سازی رسانهای شناختی دارند که شامل موارد زیر است:
1⃣ نیاز سنجی و نیاز سازی با جمع آوری کلان داده و سپس تحلیل آنها
2⃣ پذیرفتن پیام توسط مخاطب که با بمباران اطلاعاتی دچار اختلال محاسباتی شده و فقر سواد رسانهای دارد
3⃣ ایجاد انحصار در شبکههای اجتماعی با حباب فیلتر و استعمار پلتفرمی
4⃣ وابستگی مخاطب به ابزارها و اعتیاد اینترنتی و...
5⃣ دلبستگی و عدم توانایی ترک آن محیط
💠اما عمومیترین روشهای فریب از طریق رسانهها و فضای مجازی که در فتنه اخیر شاهد آن بودیم به شرح زیر است:
1. جذب افراد از طریق ایجاد روحیه یأس و نومیدی
2. مخدوش کردن اعتماد آنها به حکومتها
3. ایجاد اختلاف درونی در جامعه
4. سست کردن انسجام درونی
5. از بین بردن وحدت فرماندهی در نیروها
6. ایجاد گسست و شکاف میان نظام حکومتی مردم
7. ترور شخصیت رهبران با دروغ پراکنی و انواع ترفندها
8. شایعه سازی و اشاعه اطلاعات نادرست
9.از هم پاشیدن همگرایی در سطح جامعه و ایجاد گسلهای اجتماعی
10.ایجاد جنبشهای اجتماعی و فرهنگی و تبدیل آنها به جنبشهای براندازانه سیاسی امنیتی
11. استفاده از ربات ها برای بالابردن آمار فیک هشتگها مخصوصا در توئیتر و ...با هدف ایجاد ترس در حامیان نظام و آمار سازی برای غربیها برای فشار به ایران
12. به میدان آوردن برخی سلبریتیها و ورزشکاران به عنوان ارتش سری و مخفی روشنفکران در ایران با هدف براندازی نرم
13. اجرای مرحله دوم براندازی فناورانه تحت پوشش استارتاپها
14.شبکه سازی تحت عنوان گروههای موسیقی مخصوصا موسیقی کرهای و بازیهای آنلاین در میان نوجوانان و جوانان و...
15. اجرای جنبش براندازی زنانه در ایران
16. مشغول سازی نظام به داخل برای اهداف منطقهای توسط صهیونیستها مانند تغییر مرزها در شمال غربی و دمیدن در فتنه تجزیه طلبان در کردستان، خوزستان و سیستان و بلوچستان
17. تضعیف نیروهای امنیتی، نظامی و انتظامی و ترور شخصیت این نیروها در اذهان مردم
⭕️در پایان باید گفت در دنیای رسانه ای و سایبری شده حاکمیت کشورها نه در مرزهای جغرافیایی که در عمق نفوذ فضای شناختی سایبری و رسانهای آنها ترسیم میشود.
🔴در این شرایط باید برای جهان نقشه جدیدی در نظرگرفت که دیگر در مرزهای ارتباط شناختی قدرت در دنیا 200 کشور وجود ندارد، بلکه قدرت شناختی سایبری رسانهای هر کشور اندازه و قوام مرزهای آن کشور را مشخص میکند.
@aledavood 👈 عضو شوید
🔷در نشست اخلاق در دنیای متاورس با حضور سید علیرضا آلداود و حجتالاسلام علیرضا محمدلو مطرح شد:
رسانه منفعل سبب غافلگیری «فقه و فلسفه» از فناوریهای جدید میشود + فیلم
🔷در نشست «اخلاق در دنیای متاورس» با تأکید بر اینکه اتاقهای فکر ما درگیر مسائل اصلی نیستند و رسانهها دچار دور برگردانهای فرعی و مطالبات غیراصلی شدهاند، مطرح شد: نتیجه چنین وضعیتی این است؛ فلسفه و فقه اسلامی با همه غنای خود نسبت به بعضی مسائل - نه اینکه جواب نداشته باشد - غافلگیر میشود.
🔴ایکنا ـ آیا هر یک از ما مانند امروز که ناگزیریم در چند شبکه اجتماعی حضور داشته باشیم، درباره متاورس هم مجبور به این الزام خواهیم بود؟
🔷آلداود: این بحث چند نکته مهم دارد، یکی از این مباحث زاویه دید ما نسبت به فناوریهایی است که در حال حاضر در سطح دنیا وجود دارد و ما هم میخواهیم از آنها استفاده کنیم. مسئله مهم این است که آیا ما باید در بحث گلوبالیزم یا نظم نوین جهانی حذف شویم یا خیر؟ زیرا آمریکاییها ذیل این مباحث، حکمرانی را دارند و درباره آن مطالعه و برنامهریزی راهبردی میکنند. یکی از این بحثها نتورک گاورننس یا حکمرانی شبکهای است که با وب سه، وب مفهومی، سوشیال مدیاها، شبکههای اجتماعی و ... تلاش کردهاند تا حدی آن را محقق کنند. اما دیدند این مسائل هنوز با آنچه برنامهریزی کردهاند، فاصله دارد.
🔷ادامه خبر:
🌐 https://iqna.ir/00HEf3
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
40.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیا هر یک از ما مانند امروز که ناگزیریم در چند شبکه اجتماعی حضور داشته باشیم، درباره متاورس هم مجبور به این الزام خواهیم بود؟
سید علیرضا آلداود: این بحث چند نکته مهم دارد، یکی از این مباحث زاویه دید ما نسبت به فناوریهایی است که در حال حاضر در سطح دنیا وجود دارد و ما هم میخواهیم از آنها استفاده کنیم. مسئله مهم این است که آیا ما باید در بحث گلوبالیزم یا نظم نوین جهانی حذف شویم یا خیر؟ زیرا آمریکاییها ذیل این مباحث، حکمرانی را دارند و درباره آن مطالعه و برنامهریزی راهبردی میکنند. یکی از این بحثها نتورک گاورننس یا حکمرانی شبکهای است که با وب سه، وب مفهومی، سوشیال مدیاها، شبکههای اجتماعی و ... تلاش کردهاند تا حدی آن را محقق کنند. اما دیدند این مسائل هنوز با آنچه برنامهریزی کردهاند، فاصله دارد. از این رو متاورس را ایجاد کردند که ترکیبی از زندگی حقیقی با جهان مجازی است. بنابراین روی ایلان ماسک سرمایهگذاری ویژه کردند. ایلان ماسک، پروژه فناوریهای عصبشناختی را دنبال میکند که در آن بحث اتصال انسان به ماشین مطرح است، طوری که ماشین به طور کامل با انسان ترکیب میشود و به عبارتی تبدیل به چیپست میشود. یعنی ممکن است چیپهای وریدی و کاشتنی یا تزریقی باشد و انسان را کنترل کند. در اینجا مبحث هویتهای دیجیتالی نیز مطرح میشود که بسیار مهم است، زیرا انسان هر لحظه قابل کنترل میشود.
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
سید علیرضا آلداود
#خطاهای_شناختی 🔴به طور کلی، افکار ما تأثیر زیادی روی احساس و رفتارمان دارند. در این شرایط، هنگامی ک
5⃣ نتیجه گیری سریع
#خطاهای_شناختی
🛑نتیجهگیری سریع یکی دیگر از انواع خطاهای شناختی است. هنگامی که سریع نتیجه میگیریم، یک رویداد یا موقعیت را منفی تفسیر میکنیم؛ بدون اینکه شواهدی برای نتیجه گیری به این شکل داشته باشیم. سپس، به این فرضیات خود واکنش نشان میدهیم. در ادامه با مثالی این مورد از خطاهای شناختی را بیشتر بررسی میکنیم.
🛑مثال
همسرمان با ظاهری جدی و آشفته به خانه میآید. در این شرایط، به جای احوال پرسی، بلافاصله تحت تأثیر خطاهای شناختی قرار میگیریم و تصور میکنیم که او از دست ما عصبانی است. در نتیجه از همسرمان فاصله میگیریم. این در حالی است که او صرفا روز بدی را در محل کارش پشت سر گذاشته است. یا مثلا نسبت به رابطه خود احساس بدی داریم و به همین دلیل وقتی همسرمان در حالتی جدی به نظر میرسد، تصور میکنیم که به احتمال زیاد علاقهاش را نسبت به زندگی مشترکمان از دست داده است.
⭕️نتیجه گیری سریع یا «ذهن خوانی» یکی از خطاهای شناختی محسوب میشود و اغلب در پاسخ به افکار یا نگرانیهای مداوم به وجود میآید
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
این حقیر اجازه ظلم مجدد اغتشاشگران به نظام، بسیج و فراجا را در حد توانم نخواهم داد...
متاسفانه در برابر پروژه #نفوذ آگاهی جمعی وجود ندارد و همچنان #ارتش_سری_روشنفکران و نفوذیهای کذاب مشغول ایجاد اختلال محاسباتی برای مسئولان هستند و همچنان در برابر آفند شناختی دشمن، پدافند شناختی مناسبی نداریم.
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
#وصیت_نامه شهید ذبیح الله عرب فیروزجایی
🌺نباید فقط حرف بزنیم،ما نباید فقط شعار دهیم،شعار باید همراه با عمل باشد . پیامی که به عنوان یک سرباز امام زمان (عج) برای شما دارم این است که هرگز اجازه ندهید دشمن بر شما غلبه کند.از دشمن ضعیفی که مانند کاه است،برای خود کوه درست نکنید.
برادران و خواهران ! شکیبا و صبور باشید،از کم بودن وسائل زندگی ناراحت نباشید .... این کمبودی که ملاحظه میشود به دست آن سرمایه داران است که احتکار می کنند و ضد انقلاب هستند،هر کجا آنها را دیدیدتحویل نهادهای انقلابی بدهید،تا به سزای اعمال خودشان برسند .
برادران خواهران ! در حال حاضرهمه ی ما مسؤلیم ....[دشمن ] داخلی را که گروهک های منحرف کی باشند،سرکوب کنم و از بین ببرم و فقط حزب الله را بر ایران زمین و تمامی جهان برپا کنیم و برای محافظت آن بکوشیم .هیچ وقت بیکار نباشید که خدای نکرده دشمن از غفلت شما سوء استفاده کندو ضربه خودش را بزند.
کسانی که به مستضعفین خیانت کردند و می کنندوکسانیکه به خون شهید خیانت کردند و می کنند حق ندارند بر سر قبرم بیایند ... مگر اینکه توبه کنندوبه حقانیت شهید پی ببرند.
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ اصول تربیت رسانهای در خانواده اسلامی (اصل ایمن سازی)
🎙 سید علیرضا آلداود
#تربیت_رسانه_ای
#مهارت_های_زندگی
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
🔶️ افراد زیر ۱۳ سال در آمریکا از فعالیت در شبکههای اجتماعی منع میشوند
🔸️ گروهی متشکل از سناتورهای دموکرات و جمهوریخواه آمریکا لایحه جدیدی را با هدف محافظت از افراد کم سن در مقابل جنبههایی از شبکههای اجتماعی که باعث بحران سلامت روان در جوانان شده، به کنگره ارائه کردند.
🔸️ لایحه محافظت از کودکان در رسانههای اجتماعی حداقل سن کاربران این رسانهها را ۱۳ سال تعریف میکند. برای نوجوانان بین ۱۳ تا ۱۸ سال رضایت والدین مورد نیاز خواهد بود و پلتفرمها از استفاده از الگوریتمها برای توصیه محتوا به این کاربران منع میشوند.
🔸️ طبق این طرح، بزرگسالان باید برای نوجوانان خود حساب کاربری ایجاد کنند و یک فرم معتبر شناسایی ارائه دهند تا بتوانند در یک پلتفرم کاربر شوند.
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توصیه امام جامعه در خصوص جوانانی که در گروه نیتها قرار دارند چه بود؟!
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
◾️امروز به نقش نیتها و نقش اونها در جنگ ترکیبی اخیر اشاره میکنم
◾️شناختن این گروه کمک میکند تا برای عدم تکرار چنین فجایعی توسط آنان در سطح حاکمیت و مدیریت واره اندیشی شود.
.
◾️فضای مجازی ول نقش بسیار مهمی در انحراف این گروه دارد مخصوصا نقاط کور رصدی کشور در دیسکورد و توییچ که بستر اشاعه فحشا و تمام منکرات در این نسل و در میان گیمرها شده است.
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
◾️نیتها NEETs اقشاری از جامعه هستند که در حقیقت نه در حال تحصیل و آموزش هستند، نه اشتغال به کار دارند و نه در حال مهارتآمورزی برای ورود به صحنه اشتغال، یعنی افرادی که شاغل نیستند و به دنبال و در جست و جوی شغل نیز نیستند که به اعتقاد جامعه شناسان سیاسی وجود چنین افرادی در جامعه میتواند بحرانهایی را ایجاد کند.
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
◾️متاسفانه پس از فتنه ها ۷۸، ۸۸، ۹۶، ۹۸ و کل دوران حسن روحانی که کشور درگیر نفوذ موریانه وار بود تیپولوژی دقیقی از جمعیت این گروههایی که کشور را دچار خسارت کردند مورد بررسی قرار نگرفت و تکرار این جنبشهای اجتماعی نشان میدهد باید برای جلوگیری از تکرار آنها یک اقدام مناسب و هوشمندانه در حوزه داده کاوی، ذائقه سنجی و پیش بینی نقاط بحرانی در گروههای اجتماعی و... داشته باشیم.
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
نیت مخفف سه کلمه « Not inEducation» ، « Not in Employment» و « Not in Training» است، یعنی افرادی که در حال آموزش نیستند، یا افرادی که کار نمی کنند و منبع درآمد ندارند و کسانی که مهارت ورزی هم نمیکنند و به عبارتی نه در جستجوی شغل هم نیستند و شغل هم ندارند و نه در حال آمادگی برای ورود به بازار کار هستند. حال اینجا ما با یک طیف گسترده از NEETها روبهرو هستیم.
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
◾️بر اساس بررسیها پس از فتنه ۹۸ در حدود ۷ میلیون افراد فاقد شغل در کشور وجود داشته است که بیش از ۲ میلیون نفر از این رقم NEETها بودند.
◾️در سطح کشور و در زمان حسن روحانی با تعطیلی عامدانه چند میلیون مرکز تولیدی و کارگاه که بسیاری از آنان در زمان دولت آقای رییسی احیا شده است، یک جمعیت قابل توجه به نیتهای اضافه شده است که به زعم این حقیر کاملا برنامه ریزی شده این اقدام در زمان روحانی انجام شده است.
◾️اما این آمار ۲ میلیون نفری نیتها یعنی ما بیش از ۲ میلیون نفر در کشور داریم که نه مسئولیتی دارند، نه مشغولیت علمی دارند، نه مشغولیت کاری دارند و نه برای ورود به بازار کار آمادهاند و عمدتا در شبکههای اجتماعی آمریکایی و سرویسهای فضای مجازی ول مشغول تاثیر پذیری از ضد انقلاب و منافقین هستند. این گروه یک خشم فروخورده اجتماعی هم دارند که با بمباران اطلاعاتی منفی و یاس آور در آنها ایجاد شده است و تصویری که از نظام در حوزه ادراکی و شناختی آنان شکل گرفته یک تصویر بسیار منفی و ناکارآمد است.
◾️این موجب میشود در بزنگاه ها و در شکل گیری جنبشهای اعتراضی این جمعیت NEETها چون در حقیقت تعهدی به جایی ندارند می توانند در اعتراضات و اغتشاشات حاضر شوند.
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
◾️از مهمترین راههایی که میشود نیتهای را در کشور مدیریت کرد، افزایش #امید در آنان و ایجاد شغلهای پایدار در سطح کشور است.
◾️در کنار این اقدامات باید بر روی حوزه شناختی و ادراکی آنان تعهد های اجتماعی را با موضوعاتی نظیر ازدواج، فرزند آوری، اشتغال، خانواده، اجتماع، کشور و... ایجاد کرد.
◾️دقیقا نقطهی مقابل فعالیت دشمن که بسیار مهم است.
◾️یاس آفرینی و بمباران اطلاعات منفی و ناامید کننده بر روی افراد اختلال روانشناختی درمانگی آموخته شده را ایجاد میکند و این اختلال افراد را به تسلیم شدن، سکون و بی حرکتی خواهد کشاند.
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
🔴تـعـطـیـلـی شـنـبـه
➖تهدیدی برای استقلال فرهنگی
▪️برای کسانی که با گلوبالیسم و فرهنگسازی یهود برای ملتها آشنا هستند...
#تعطیلی_تبهکاران
حجت الاسلام رحمت الله معظمی
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
سید علیرضا آلداود
#خطاهای_شناختی 🔴به طور کلی، افکار ما تأثیر زیادی روی احساس و رفتارمان دارند. در این شرایط، هنگامی ک
6⃣فاجعهآفرینی از انواع خطاهای شناختی
#خطاهای_شناختی
⭕️ فاجعه آفرینی تا حدودی به نتیجه گیری سریع نیز مربوط میشود. در این خطای شناختی، در همه سناریوهای پیش روی خود، به بدترین نتیجه ممکن فکر میکنیم و مهم نیست که چقدر چنین نتیجهای بعید به نظر برسد!
⭕️این مورد از خطاهای شناختی اغلب با سؤالاتی همچون «چه میشد اگر ...» همراه میشود. افکار منفی دیگری مثل «اگر تصادف کرده و نتوانسته با من تماس بگیرد چه؟»، «اگر دلیل نیامدنش این باشد که نمیخواست با من وقت بگذارند چه؟» یا «اگر به این شخص کمک کنم و او در نهایت به من خیانت کند یا من را رها کند، چه؟» در ذهنمان شکل میگیرند. در نتیجهی خطای شناختی فاجعهآفرینی، چندین سؤال دیگر نیز در پاسخ به رویدادهای مختلف زندگی ممکن است در ذهنمان شکل بگیرند و به این دلیل است که یکی از انواع خطاهای شناختی محسوب میشود.
🔴مثال
⭕️اگر آلارم گوشیام درست کار نکند چه؟ اگر برای جلسه مهم آینده دیر برسم چه؟ اگر برای کاری خیلی زحمت بکشم و بعد از آن اخراج شوم چه میشود؟
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
سید علیرضا آلداود
#خطاهای_شناختی 🔴به طور کلی، افکار ما تأثیر زیادی روی احساس و رفتارمان دارند. در این شرایط، هنگامی ک
7⃣ اشتباهات کنترلی
#خطاهای_شناختی
🔸واژه اشتباه یا استدلال غلط در اینجا به نوعی توهم، تصور غلط یا خطا اشاره دارد. اشتباهات کنترلی که نمونهای دیگر از خطاهای شناختی هستند، به دو صورت مخالف یکدیگر میتوانند باشند: در این خطای شناختی ممکن است احساس مسئولیت داشته و به اشتباه تصور کنیم که کنترل همه چیز در زندگی خود و دیگران را در دست داریم یا اینکه برعکس احساس کنیم که هیچ کنترلی روی هیچ چیز در زندگی خود نداریم.
🔴مثال
🔻گزارشی را که امروز تاریخ تحویلش بود، نمیتوانیم تکمیل کنیم و در نتیجه با خود فکر میکنیم: «البته که نمیتوانم آن را تکمیل کنم! رئیسم بیش از حد از من کار میکشد و تمام روز در دفتر سر و صدای زیادی بود. چه کسی میتواند در چنین شرایطی کار کند؟»
🔻در مثالی که برای این مورد از خطاهای شناختی آوردیم، تمام کنترل رفتار خود را بر عهده شخصی دیگر یا شرایط خارجی قرار میدهیم که نوعی اشتباه کنترلی خارجی است. نوع دیگری از خطای شناختی اشتباه کنترلی بر این باور استوار است که اعمال و حضورمان روی زندگی دیگران تأثیر میگذارند یا آن را کنترل میکنند. در ادامه مثال دیگری برای درک بیشتر این مورد از خطاهای شناختی آوردهایم.
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
سید علیرضا آلداود
#خطاهای_شناختی 🔴به طور کلی، افکار ما تأثیر زیادی روی احساس و رفتارمان دارند. در این شرایط، هنگامی ک
8⃣ استدلال غلط در مورد انصاف
#خطاهای_شناختی
🔸این مورد از خطاهای شناختی به سنجش رفتارها و موقعیتهای مختلف در مقیاس انصاف اشاره دارد. در واقع، در این خطای شناختی وقتی میبینیم افراد دیگر مثل ما درباره انصاف و در مورد یک رویداد استدلال نمیکنند، عصبانی میشویم. به عبارت دیگر، ما معتقدیم که میدانیم چه چیزی منصفانه و چه چیزی غیرعادی است و وقتی دیگران با نظرمان مخالفت میکنند، ناراحت میشویم.
🔸این نمونه از خطاهای شناختی موجب میشود تا به سمت بحث با افراد و موقعیتهای خاص سوق پیدا کنیم. به این دلیل که احساس میکنیم همه چیز باید مطابق با پارامترهای مد نظرمان «عادلانه» به نظر برسند. در حالی که انصاف، پارامتری نسبی بوده و هر فرد، نظر شخصی خود را در این باره میتواند داشته باشد. در ادامه با یک مثال، این مورد از خطاهای شناختی را بیشتر توضیح میدهیم.
🔴مثال
🔻هنگامی که همسرمان به خانه میآید، از او انتظار داریم که پیش از هر کاری به ما توجه کند و این کار را «عادلانه» میدانیم! زیرا تمام بعد از ظهر را مشغول آماده کردن شام بودهایم. با وجود این، همسرمان خسته به خانه میرسد و فقط میخواهد دوش گرفته و استراحت کند. او نیز بر این باور است که رفتار «عادلانه» این است که چند ساعتی را به دور از هرج و مرج محیط بیرون استراحت، و کمی بعد بتواند به همسرش توجه کافی کند و به جای حواس پرتی و خستگی، از صرف شام در کنار خانواده لذت ببرد.
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الإمام الجواد(ع):
إيّاكَ و مُصاحَبَةَ الشِّرّيرِ؛ فَإِنَّهُ كَالسَّيفِ المَسلولِ؛ يَحسُنُ مَنظَرُهُ، ويقَبُحُ أثَرُهُ
از مصاحبت با شخص شرير بپرهيز كه چون شمشيرِ برهنه است؛ منظره اش نيكو و اثر (زخم) آن زشت است.
الدرّه الباهرة:40، أعلام الدين : 309 وليس فيه «المسلول»
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
👆👆
جزئیات جدید از پرونده حسن روحانی
@pejmanfar_ir
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
📸 خطر انحراف کودکان و نوجوانان در قالب فیلم، انیمیشنها و بازیهای رایانهای، کاملا جدّی است
👈 در بازیهای رایانهای، انیمیشن و حتی فیلمهای آنلاین و غیرآنلاینی که فرزندانمون بازی میکنند یا میبینند، حواسمون به پرچم و نمادهای کثیفِ همجنسبازان باشه
💡 پدر و مادرهای عزیز ، لطفا بصورت دوستانه و ترجیحاً غیرمستقیم، دراینخصوص بیشتر نظارت کنیم
#قوم_لوط
#جنگ_ترکیبی
🌹 اَللّهُمَّ ارْزُقْنی تَوْفیقَ الشَّهادَةِ فی سَبیلِک🌹
📝 سید یار
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید