eitaa logo
الفِ آزادی.
661 دنبال‌کننده
128 عکس
1 ویدیو
1 فایل
یک میهن‌دوستِ آزادی‌خواه. آزاد باد زن, زنده باد آزادی.
مشاهده در ایتا
دانلود
https://eitaa.com/alefeazadi/767 فقط انتقاد؟ و فکر میکنی تاثیر داره؟ =)))))))))))))))))))))))))))
الفِ آزادی.
#ناشناس https://eitaa.com/alefeazadi/767 فقط انتقاد؟ و فکر میکنی تاثیر داره؟ =))))))))))))))))))))
اینا دیگه گیرهای بنی‌اسرائیلیه. منظورم این بود راهمون رو از سر می‌گیریم.
همیشه فکر می کردم که انتخاب رهبر جدید، می تونه برگ جدیدی باشه برای ج‌ا که نشون بده قصد تغییر رویکرد داره یا نه. در شرایط عادی، با توجه به موج منفی علیه حکومت، مجتبی خامنه‌ای، حتی در صورت شایسته‌ترین بودن، به خاطر پیامی موروثی بودنی که ارسال میکرد، بهترین انتخاب نبود. اما حالا در شرایط بحران وضع فرق میکنه. به طوری که اگر آینده نزدیک رو از دست بدیم، ممکنه که آینده دوری وجود نداشته باشه. با توجه به موضع‌گیری کشور های خارجی به شخص خامنه‌ای، و جبهه‌ای که در مقابل صرف این فامیلی دارن، (و البته ناآگاهی من از توان نظامی دقیق طرفین) قضاوت حتی سخت‌تر هم میشه. از طرف دیگه، پذیرش این شخص از نظر ایدئولوژیک برای جمعت طرفدار حکومت آسون‌تره. با توجه به این که به صورت پیش‌فرض یک درصدی از مردم کشور حتی موافق جنگ و حتی آسیب واقعی به کشورشونن، از دست دادن طرفداران و ایجاد چند دستگی بینشون هم خطرناکه. (اکثریت این دسته‌ای که در موردشون حرف میزنم، هنوز حتی انتخاب شدن یک رئیس‌جمهور اصلاح‌طلب رو هم نپذیرفتند) اما این به این معنی نیست که در صورت ختم به خیر شدن این جنگ، این تصمیم روی آینده دور کشور تاثیرات منفی احتمالی نداره. همه چیز به شایستگی و رویکرد رهبر جدید بستگی داره.
وال استریت ژورنال گفته با توجه به وضعیت و تورم کنونی قیمت نفت برنت ممکنه به ۲۱۵ دلار هر بشکه برسه.
الفِ آزادی.
=)))))))
الان قیمت هر بشکه به ۱۲۰ دلار رسیده!
خب این که قیمتش می‌ره بالا خوبه یا بد؟
الفِ آزادی.
#ناشناس خب این که قیمتش می‌ره بالا خوبه یا بد؟
همون‌طور که قبلاً گفتم، قیمت نفت اثر مستقیمی روی تورم کشورها داره مخصوصا کشورهایی که عموما وارد کننده‌ی نفت هستن. الان چون ترامپ آغازگر این جنگ بوده و بدون هیچ‌دلیل و استراتژی‌ای این جنگ رو آغاز کرده باید پاسخگوی دنیا باشه. احتمالا فشارهایی مبنی بر اتمام جنگ روش بیاد، فشارهایی که منجر بشه ایران دست بالاتر رو بگیره و خواسته‌های ایران رو بپذیره.
https://eitaa.com/alefeazadi/768 متوجه نمیشم چطور؟ وقتی ما فقط نفت میفروشیم و کشورهایی مثل چین میخرن از ما و این اتفاقا کمکی هست به ما که نفتمون رو گرون تر بفروشیم..
الفِ آزادی.
#ناشناس https://eitaa.com/alefeazadi/768 متوجه نمیشم چطور؟ وقتی ما فقط نفت میفروشیم و کشورهایی مثل
من متخصص نیستم اما چیزایی که می‌دونم اینه که الان که تنگه هرمز تقریبا بسته است ایران حالا جدا از تمام تحریم‌هایی که جهت خرید و فروش نفت داشت، الان در این زمان نمی‌تونه به راحتی صادرات و فروش نفت داشته باشه. و البته که با همچنان بسته بودن هرمز فشار نظامی روی ایران چندین برابر خواهد شد تا ایران از پا دربیاید.
https://eitaa.com/alefeazadi/768 ببخشید شما اقتصاد حالیتونه؟ بالا رفتن قیمت نفت اونم صرفا به ضرر ما هستش؟😃 حالا من خودم دانشجوی اقتصادم و چون نمیشناسمتون استدلالای علمیشو نمیگم که این مدت جنگ چطوری ارزش پول ایران به جای کم شدن خدا رو شکر بیشترم داره میشه، شما برو فیلم سناتور لیندسی گراهامو ببین که میگه ایران و ونزوئلا که واسه همین گرفتنش ۳۱٪ نفت دنیا رو دارن و چه جلز ولزی میکنه! با همین استدلال شما که قیمت جهانی نفت به صورت همه و ما بیشتره و همه رو راضی نگه داریم خیلیا زمان مصدق با ملی شدن صنعت نفت مخالف بودن.