⭕️ امام صادق عليه السلام:
📩خداوند عزّوجلّ هيچ درى از روزى را بر مؤمن نمى بندد، جز اين كه بهتر از آن را براى او مى گشايد.
📚بحارالأنوار، جلد72، صفحه5
🍃🌸🌿🌸🍃🌸🌿🌸
🎬 کلیپ #استاد_عالی
" ثمرات نماز حقيقي "
نماز باید در زندگی اثرگذار باشد...
🍃🌸🌿🌸🍃🌸🌿🌸
🌎🌎🌎
🚨عبرت تلخ شامات
⭕️ در درگیریهای این روزها، انسانها چه شیعه باشند یا سنی، عرب یا کرد، مردمان این منطقه بیرحمانه کشته و آواره میشوند. آنچه در گذشته در افغانستان و عراق مشاهده کردیم، امروز توسط گروههای اجیر شده به نیابت از قدرتهای بزرگ، در کشورهای دیگری مثل سوریه و یمن به نمایش گذاشته میشود.
🔹️هیلاری کلینتون، وزیر خارجه سابق آمریکا، در سال ۱۳۹۳ در کتاب خود اعتراف کرد که پیش از اعلام داعش، توافقاتی برای به رسمیت شناختن این گروه در سطح بینالمللی انجام شده بود. اما با وقوع انقلاب مصر، این توافقات شکست خورد. در چنین اوضاعی، ایران با توجه به موقعیت جغرافیایی و سیاسیاش، به عنوان یک جزیره ثبات در میان این آشوبها ظاهر شده است. گزارش فارن پالسی در تیرماه ۱۳۹۳ این نکته را برجسته کرد که ایران، برخلاف دیگر کشورهای منطقه، در دنیای امروز یک کشور با ثبات است.
🔹️اگرچه ایران در قلب منطقهای آشوبزده قرار دارد، اما توانسته است از بحرانها با موفقیت عبور کند. در گذشته نیز در دوران دفاع مقدس، مردم ایران با مقاومت و ایمان، توانستند از بسیاری از چالشها عبور کنند. در آن دوران، وقتی که دشمن به مرزهای ایران حمله کرد، هیچکس نمیتوانست تصور کند که دشمن میتواند در محاصره آبادان و خرمشهر شکست بخورد. اما مردم ایران با مجاهدت و اراده آهنین خود، از این گردنهها عبور کردند. «صبراً یا بنیالکرام...» که در آن زمان از زبان امام حسین (ع) نقل شد، یادآور این است که شهادت و مجاهدت، پلی به سوی بهشت و فوز ابدی است.
🔹️در مواجهه با دشمنی که همواره به دنبال ایجاد بیثباتی در منطقه است، باید با عزم راسخ و بصیرت آماده بود. ملتها زمانی میتوانند در برابر دشمنان خود ایستادگی کنند که از واقعیتها آگاه باشند و به جای انفعال، مقاومتی جدی داشته باشند. این درسی است که ایران در سالهای اخیر از آن آموخته است. جهاد اقتصادی و تقویت اقتصاد مقاومتی، همانطور که در دوران دفاع مقدس نیز انجام شد، امروز نیازمند توجه و عمل جدیتر است. در برابر جنگ اقتصادی که دشمنان به ایران تحمیل کردهاند، باید با همبستگی ملی و اراده قوی ایستاد.
🔹️در این راستا، توجه به درک تهدیدات و تقویت روحیه جهادی از ضروریات است. اگر بخواهیم از استقلال و امنیت کشور دفاع کنیم، باید به جای مشغول شدن به اختلافات بیثمر و بازیهای سیاسی، بر وحدت و همدلی تاکید کنیم. از آنجا که دشمن به طور مستمر در حال تهدید و ارعاب است، باید با شجاعت و عزم راسخ در برابر آن ایستاد. همانطور که امام علی (ع) در خطبههای خود اشاره کرد، باید با برنامهریزی و آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستادگی کرد. تنها با اتحاد و همدلی میتوان از این بحرانها عبور کرد و امنیت ملی را حفظ کرد.
🔹️در نهایت، گفتمان اسلامی و مقاومت در برابر ظلم و فساد، همیشه باید در اولویت قرار گیرد. دشمن در حال ایجاد تفرقه و تشویش است، اما مردم ایران باید با بصیرت و وحدت در برابر این تهدیدات ایستادگی کنند.
🍃🌸🌿🌸🍃🌸🌿🌸
هدایت شده از روابط،عمومی عقیدتی سیاسی پلیس آگاهی فاتب
🔴چرا رئیسجمهور کرهجنوبی حکومت نظامی اعلام کرد؟
🔹یون از آخرین انتخابات عمومی که اپوزیسیون در آن پیروز شد، رئیس جمهوری با جایگاه متزلزل بوده است
🔹او قادر به تصویب قوانینی که میخواست نبوده و در عوض به وتو هر طرحی که مخالفان تصویب میکردند دست میزد.
🔹یون همچنین چندین پرونده رسوایی دارد که مهمترین آنها در مورد فساد همسرش است.
🔹اپوزیسیون تلاش کرده تا تحقیقات ویژهای علیه وی آغاز کند.
🔹این هفته نیز، اپوزیسیون بودجهای را که دولت و حزب حاکم مطرح کرده بودند کاهش داد.
کانال روابط عمومی عقیدتی سیاسی پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ👇🏼
https://eitaa.com/ravabetomomi_agahi_fateb1402
https://splus.ir/ravabetomomi_agahi_fateb
هدایت شده از روابط،عمومی عقیدتی سیاسی پلیس آگاهی فاتب
11.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 انتقاد تند مهدی کوچکزاده، نماینده مجلس از جواد ظریف: مردک گفته ما با آمریکا مذاکرهی بالاتر از چیچی هم میکنیم! تو چه کارهی این مملکت هستی؟! تمام دستاوردهای خونها در سوریه را این حرفها به باد میدهد...
🔹مهدی کوچکزاده نماینده مجلس درجریان بررسی لایحه بودجه گفت: من کاری ندارم که این جایگاه (معاون رییس جمهور) را قانونی گرفته یا غصب کرده! ما اجازه نخواهیم داد این مملکت را هل بدید در حلقوم آمریکا؛ همان که یحیی سنوار گفت یا شهید میشویم و عاشورا پیش میآید یا پیروز میشویم و همهی طرفداران آمریکا را از این مملکت میریزیم بیرون!
🔹والله این روزها خبرهایی که میآید قلب آدم را پاره میکند؛ تمام دستاوردهای خونها در سوریه این حرفها به باد میدهد، مجلس بایستید جلوی اینها والله دیر میشود.
🇮🇷 @QODS_IR | اخبار قدس
🔶 *آرامش خانه به عهده کیست؟*
◼️درست است كه مرد:
▪️خانه تهيه ميكند
▫️هزينه تهيه ميكند
▪️ لباس تهيه ميكند
▫️غذا تهيه ميكند
🔹 *اما آرامش به عهده مرد نيست؛* نه آن قدرت را دارد نه آن وظيفه را،
🔸بلکه این وظيفه مخصوص زن است و *ایجاد آرامش از زن برميآيد* و هم به عهده زن است.
چرا که فرمود: ﴿خَلَقَ لَكُم مِنْ أَنفُسِكُمْ أَزْوَاجاً *لِّتَسْكُنُوا* إِلَيْهَا﴾
*آرامش* مربوط به *امور عاطفي* است اين سرمايه را خدا گرچه به مرد هم داد اما آن قدري كه به زن عطا كرد به مرد عطا نكرد؛ آن *مهرباني* ، آن *عاطفه* ، آن *رأفت* ، آن *گذشت* ، آن *حسّ مادري* كه در زن هست در مرد نيست چه اينكه آن كار كردن و تلاش و عرق ريختني كه از مرد برميآيد از زن برنميآيد.
🔸سخنرانی آیت الله جوادی، خردادماه91 /
حکایت_قدیمی
حکایت پادشاه و خدمتکار
پادشاهی خدمتکاری داشت که بسیار شاد بود، از او علت را پرسیدند. خدمتکار گفت: قربان همسر و فرزندی دارم و غذایی برای خوردن و لباسی برای پوشیدن و بدین سبب من راضی و شادم.
پادشاه موضوع را به وزیر گفت. وزیر هم گفت: قربان چون او عضو گروه ۹۹ نیست بدان جهت شاد است.پادشاه پرسید گروه ۹۹دیگر چیست؟! وزیر گفت قربان یک کیسه برنج را با ۹۹ سکه طلا جلو خانه وی قرار دهید. پادشاه چنین کرد.
خدمتکار وقتی به خانه برگشت با دیدن کیسه و سکه ها بسیار شاد شد و شروع به شمردن کرد. ۹۹ سکه ؟! و بارها شمرد و تعجب کرد که چرا ۱۰۰ تا نیست، همه جا را زیر و رو کرد ولی اثری از یک سکه نبود.
او ناراحت شد و تصمیم گرفت از فردابیشتر کار کند تا یک سکه طلای دیگر پس انداز کند ، او از صبح تا شب سخت کار میکرد، و دیگر خوشحال نبود. وزیر هم که با پادشاه او را زیر نظر داشت گفت: قربان او اکنون عضو گروه ۹۹ است و اعضای این گرو کسانیند که زیاد دارند اما شاد و راضی نیستند.
خوشبختی در سه جمله است:
تجربه از دیروز
استفاده از امروز
امید به فردا.
ولی ما با سه جمله دیگر زندگی را تباه میکنیم:
حسرت دیروز
اتلاف امروز
ترس از فردا
🖊️ اخلاق در خانه 🖊️
موانع ازدواج
این مطلب راجع به پسر هم هست که پسر به حد ازدواج رسیده باشد و بتواند زن بگیرد باید زن بگیرد وگرنه میوه رسیده می افتد و دیگر این میوه به درد نمی خورد.
بعضی از بهانه گیرها پای منبر پیغمبر(صلی الله علیه و آله) بلند می شدند و می گفتند یا رسول الله به چه کسی دختر بدهیم؟ می فرمود: به کفو او، به آن کسی که به او بخورد. بهانه گیری می کردند. می گفتند یا رسول الله کفو کیست؟ پیغمبر(صلی الله علیه و آله) چند مرتبه روی منبر تکرار می کردند:
المؤمنون بعضهم اکفاء بعض
مؤمن کسی است که اخلاقش خوب است، دینش خوب است. این کفو شماست. اگر آمد به او دختر بدهید. یکی از مصیبتهای بزرگ جامعه اسلامی ما این است که پیغمبر(صلی الله علیه و آله) روی منبر تکرار می کردند، بارها می فرمودند:
اذل جاءکم من ترضون خلقه و دینه فزوجوه ان لا تفعلوه تکن فتنة فی الارض و فساد کبیر(32)
اگر همسری پیدا بشود که از نظر اخلاق خوب باشد، از نظر دین خوب باشد دختر به او بدهید، دختر به او شوهر کند. اگر ازدواج روی دین و اخلاق صورت نگیرد فتنه و فساد در جامعه اسلامی پیدا می شود. فتنه و فساد بالاتر از این وضع فعلی که در جامعه اسلامی پیدا شده است چیست؟ پیغمبر(صلی الله علیه و آله) می فرمود: ببین اخلاق خوب دارد یا نه؟ دین دارد یا نه؟ من گمان نمی کنم خانمی در جلسه باشد که دنبال خواستگاری پسرش رفته باشد و به فکر باشد که این دختر حسود است یا نه؟ متکبر است یا نه؟ منیت دارد یا نه؟ دنبال چیزهای دیگری است. گمان نمی کنم در همین جلسه مقدس کسی باشد که ببیند این پسر دین دارد یا نه؟ اخلاق دارد یا نه؟ و اتفاقاً آن که در روایات می خوانیم و تجربه هم شده است این است که اگر فقط مال و جمال و ظاهر و بالاخره حسب و نسب مطرح باشد به غیر از بدبختی چیزی ندارد. پیغمبر اکرم(صلی الله علیه و آله) می فرماید: اگر دنبال مال فقط رفت، اگر دنبال جاه فقط رفت، اگر دنبال جمال فقط رفت غیر از حسرت و ندامت چیزی نخواهد داشت. به جمالش می نازد. به مالش می نازد. به وجاهت و حسب و نسبش می نازد. و همین نازیدنها موجب اختلاف و بدبختی می شود.
امام صادق(علیه السلام) فرمود: دخترت را به کسی بده که دین داشته باشد. زیرا اگر دوستش داشته باشد آن محبت موجب خدمت به او می شود و اگر هم دوستش نداشته باشد دینش نمی گذارد به او ظلم کند. چقدر روایت امام صادق (علیه السلام) عالی است. من گمان نمی کنم در این جلسه مقدس کسی باشد که این بهانه گیریهای رایج را نداشته باشد با توجه به این که پیغمبر اکرم(صلی الله علیه و آله) آنها را رد کرده است...
🌎🌎🌎
💠 آقای پزشکیان! «غرق مصنوعی»
را جدی بگیرید (۱)
👤 #حسین_شریعتمداری
🔸۱- «غرق مصنوعی - Artificial Drowning» یکی از ترفندهای پیچیده در عملیات روانی است. دشمنان از این ترفند، آنگونه که به آن اشاره خواهیم کرد، برای تزریق نا امیدی و بنبست به جامعه هدف و در نهایت، القای خواسته خود به عنوان راه خروج از آن بنبست مصنوعی استفاده میکنند. باور ما بر این است - و برای آن مستنداتی نیز ارائه خواهیم کرد- که دشمنان بیرونی با بهرهگیری از پادوهای خود و یا کجفهمان و سادهلوحان داخلی، درپی بهرهگیری از این ترفند علیه ایران اسلامی هستند. اما، ابتدا، اشاره به چند نکته در این زمینه، ضروری به نظر میرسد. بخوانید!
🔸۲- دوشنبه شب این هفته، رئیسجمهور محترم کشورمان که در دومین برنامه گفتوگوی تلویزیونی با مردم حضور یافته بودند، به پرسشهای مطرح شده درباره مسائل جاری کشور، و راه کارهای پیشروی، پاسخهایی دادند که در آن، «نداریم»! و «نمیشود»! و «نمیتوانیم»! بیشترین سهم را داشت! در اظهارات آن شب جناب پزشکیان، جای این سؤال خالی بود که اگر اوضاع، آنگونه که جناب ایشان تصویر کردهاند، درهم و بههم ریخته است، امور کشور در دوران شهید رئیسی عزیز چگونه اداره میشده است؟! و مگر از دوران ریاست جمهوری آن شهید بزرگوار تاکنون بیش از ۱۰۰ روز گذشته است؟! یعنی در این مدت کوتاه، از اوج به حضیض و از بلندا به قعر آمدهایم؟! جناب پزشکیان در سخنان آن شب خود از اوضاع کشور تصویر یک ویرانه را ترسیم کردند! ظاهراً کسانی که چنین مشاورهای به رئیسجمهور محترم دادهاند، از این نکته بدیهی غافل بودهاند که با توجه به روال مطلوب و معجزهگون دوران شهید رئیسی، ویرانی دروغینی را که از آن یاد میکنند، بیآن که بدانند، به حساب ریاست صد روزه جناب پزشکیان نوشتهاند!
🔸۳- اظهارات دوشنبه شب رئیسجمهور محترم با دیدگاههای بارها ارائه و تاکید شده ایشان فاصله و تفاوتی یکصد و هشتاد درجهای و در حد و اندازه تناقض وتضاد داشت. اگر این واقعیت را به هویت برخی از مشاوران نزدیک ایشان اضافه کنیم، تردیدی باقی نمیماند که آنچه جناب پزشکیان در برنامه تلویزیونی گفتوگو با مردم مطرح کرده و تصویر مخدوش و وارونهای که از اوضاع کشور ارائه داشتهاند، از سوی برخی مشاوران و اطرافیان فاصلهدار با مبانی نظام به جناب ایشان القاء شده است! مخصوصاً آن که آقای رئیسجمهور بارها، در پاسخ به بسیاری از پرسشها، سؤالکنندگان را برای دریافت پاسخ به کارشناسان - بخوانید مشاوران- ارجاع دادهاند!
🔸۴- برادر عزیزمان آقای پزشکیان در سخنان دوشنبه شب خود، به روال همیشگی -و البته مطلوب- به بخشهایی از کلام حضرت امیر علیهالسلام در نهجالبلاغه اشاره فرمودند که جای تشکر و تحسین دارد ولی با عرض پوزش باید گفت؛ استناد جناب ایشان به نهجالبلاغه، ربط چندانی به اظهاراتی که در پی بیان آن بودهاند، ندارد. چرا؟!... به عنوان مثال، آقای پزشکیان برای نشان دادن عدالتخواهی خود به کلام حضرت امیرالمؤمنین(ع) درباره عدالت اشاره کردند. خُب، حضرت در بیان خود به مفهوم و تعریف عدالت اشاره فرمودهاند و حال آنکه آقای پزشکیان باید نشان میدادند که آیا فلان اقدام ایشان با عدالتی که حضرت امیر تعریف کردهاند همخوانی دارد یا ندارد؟! به بیان دیگر تعریف عدالت مسئلهای است و اینکه آیا فلان اقدام جناب پزشکیان مصداق این تعریف از عدالت بوده یا نه؟ مسئلهای دیگر است. آقای رئیسجمهور باید نشان میدادند که آیا فلان اقدام ایشان با نظر حضرت امیر(ع) انطباق داشته است یا نه! بدیهی است، اشاره به تعریف علی علیهالسلام از عدالت نمیتواند دلیل عادلانه بودن فلان حرکت باشد.
🔸۵- و اما ترفند غرق مصنوعی بر این واقعیت فراگیر در میان همه انسانها (مؤمنان پاکباخته حساب دیگری دارند) شکل گرفته که وقتی شخصی در حال غرق شدن است، برای نجات خود به هر وسیلهای چنگ میزند. حتی اگر تکهای از یک برگ درخت افتاده در آب باشد. در ضربالمثلها به حکمت آمده است که «الغرِيقُ يتشبَّثُ بكُلّ حَشيش... شخص درحال غرق شدن [برای نجات خویش] به هر گیاه خشکیدهای چنگ میزند» و به قول ملای رومی «مرد غرقه گشته جانی میکند // دست را در هر گیاهی میزند».
🔻از ترفند غرق مصنوعی به دو نوع و شکل فیزیکی، روی یک شخص و اجتماعی، در یک جامعه استفاده میشود. بخوانید!
🔻ادامه دارد...👇