حاج قاسم قسمت 2.mp3
14.52M
کتاب صوتی حاج قاسم
قسمت 2
➖➖➖➖➖➖➖
🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺💋🌺🌸🌺
🔴🍁
🍁
❇️مردم سالاری دینی (4)
💠روش تحقق مردم سالاری دینی
🔹🌺🔸
🔻مهمترین مطلبی که در خصوص تفاوت روش تحقق مردم سالارس دینی با سایر دیدگاه ها وجود دارد در «ارزش مدار بودن» این روش است. در این روش اگر چه مبنای پذیرش رأی و نظر مردم مورد توجه است اما از ارزشها و فضایل اخلاقی نیز غفلت نمی شود، بلکه محوریت با ارزشهاست و حکومت اسلامی حق ندارد به بهانه مردمداری، روش تساهل و کم رنگ کردن ارزشهای دینی را به کار گیرد؛ مردم مسلمان خود خواستار آزادی و دموکراسی در سایه دین و در راستای اهداف دینی اند و آنچه را که ضد دینی باشد بر نمی تابند. مقام معظم رهبری در این باره می گوید: «روشهایی که برای کسب قدرت و حفظ آن به کار گرفته می شود باید روشهای اخلاقی باشد در اسلام کسب قدرت به هر قیمتی، وجود ندارد و روشها خیلی مهمند.»
🔹آنچه امروزه برای تبیین #دموکراسی در غرب و مردم سالاری به آن توجه می شود ارزش زدایی از آن است. در جامعه اسلامی نیز برخی بر آنند که مردم سالاری را از ارزش مداری دور کنند؛ در حالی که خواست مردم مسلمان، تحقق نظام اسلامی و استمرار آن با حضور و مشارکت مردم در چارچوب حفظ همه اصول اسلامی است.
🔸بر همین اساس، مسؤولان #منتخب_مردم نیز در نظام اسلامی باید همتشان را به رفع نیازهای مردم، با اخلاص و توجه به خدا و اتصال به او مصروف دارند.
🔹در نظام امامت، #انتخاب_مردم بر اساس انتصاب شرعی و انتصاب بر مبنای مقبولیت و انتخاب عمومی است. به همین دلیل در قانون اساسی جمهوری اسلامی، اصل پنجم بر اساس نظریه ی نصب و اصل ششم و یکصد و هفتم بر مبنای جمهوریت و مردم سالاری تبیین شده است.
🔺وظایفی چون مردم داری، خدمت به مردم و مانند آن ها به تحکیم روابط دولت و مردم و استحکام مردم سالاری دولت اسلامی می انجامد.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#مردمسالاری_دینی
حاج قاسم قسمت 3.mp3
5.79M
کتاب صوتی حاج قاسم
قسمت 3
➖➖➖➖➖➖➖
🌸🌺🌸🌺💋🌺😍🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺
12.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌼آزمون و فتنه های قبل از ظهور
🌺حتما ببینید
1_290249322.mp3
1.22M
#دعــای_عهـــد»
🎤 محسن فرهمند
📝عهد بستم همه ی نوکری و اشکم را
💥نذر تعجیل فرج،هدیه به ارباب کنم
قرائت دعای فرج به نیت تعجیل در #ظهور_مولا (عج )هر روز صبح
🔸پنجمین فراز از وصیتنامه شهید حاج قاسم سلیمانی:
🔹پروردگارا ! تو را سپاس که مرا با بهترین بندگانت در هم آمیختی و درک بوسه بر گونههای بهشتی آنان و استشمام بوی عطر الهی آنان را ــ یعنی مجاهدین و شهدای این راه ــ به من ارزانی داشتی.
#مکتب_حاج_قاسم
#سردار_دلها
#وصیت_نامه_سردار_سلیمانی
#سالگرد_حاج_قاسم
#ما_ملت_امام_حسینیم
#چهل_چراغ
#انتشار_حداکثری
عملیات روانی دشمن.m4a
11.6M
🎙سخنرانی در مسجد جامع شهر درچه
🍃🕯با موضوع :
📣 عملیات روانی دشمنان ، منافقان و نفوذیها بوسیله شایعه سازی و تحریف حقایق.
#بصیرتی