🕗 #وقت_سلام
دارم به دل ولای تو یا باقرالعلوم
بر سر بود هوای تو یا باقرالعلوم
عهد ولادت تو و جشن و سرور ماست
جانم شود فدای تو یا باقرالعلوم
✨ولادت امام محمد باقر علیه السلام مبارک باد✨
@razavi_aqr_ir
@alfavayedolkoronaieh🌱
پست اینستاگرامی قدیمی بهروز وثوقی
خاتمی و موسوی و مخملباف هنرمندان را ممنوع التصویر میکردند؛ همینا امروز ادعای روشنفکری دارن و مدعی آزادی هستند؛ جالبه وقتی هم که به معین میگن میتونه برگرده، جیغ این جماعت لیبرال دوباره در میاد!
@Afsaran_ir
@alfavayedolkoronaieh🌱
هدایت شده از تنها علاج
نشست هفتگی اساتید مجتمع عالی قرآن و حدیث با حضور و سخنرانی حضرت آیةالله علامه محمدصادق کلباسی صاحب دائرةالمعارف الحسینیه(۱۰۰۱جلد) و دهها عنوان کتاب در مباحث قرآن و تفسیر و تاریخ و... (جمعا تالیف حدود ۳۰۰۰جلد کتاب)
همزمان با روز اول ماه رجب زادروز با سعادت حضرت امام محمد باقر علیه السلام و با حضور اساتید و طلاب مجتمع عالی قرآن و حدیث و مهمانانی از عتبه مقدسه حسینیه در سالن شهید عارف الحسینی برگزار گردید.
@tanhaelaj
*مثبت نما* -
۱۴۰۲/۱۰/۲۳
*🔰 بررسی اهم اخبار خوب و امیدوارکننده در ۲۴ساعت گذشته*
*🟢 زیر ساخت و خدمات عمومی :*
1. بیشترین اتصال مرکز استان به شبکه ریلی در سال ۱۴۰۲
https://eghtesadjournal.com/?p=19993
2. سرمایهگذاری ۵.۸ میلیون یورویی ایران و آذربایجان برای ساخت پل آستارا
https://eghtesadjournal.com/?p=5597
3. افتتاح پیشرفتهترین مرکز درمان ناباروری در جنوب تهران
https://eghtesadjournal.com/?p=30105
4. تکمیل سد «گُلمَندره»؛ دستاورد بزرگ دولت در خراسانشمالی
https://irna.ir/xjPsYG
5. بومیسازی بیش از 25 هزار قطعه و تجهیزات در فولاد خوزستان
https://rouz.news/
*🟢 علم و فناوری:*
1. دستیابی ایران به واکسنی که ۱۳ سویه باکتری را غیرفعال میکند
https://19dey.com/news/69580
2. استاد دانشگاه شریف مخترع برتر ۲۰۲۳ شد
https://irna.ir/xjPtBh
3. استفاده از پوشش پلیمری برای سنسورهای هوشمند
https://irna.ir/xjPtx3
4. کاهش زمان کشف محل غرقشدگی افراد با پهپادهای امدادی ایرانی
https://www.Javann.ir/004xev
5.ساخت پادزهر نیش مار و عقرب با پالایش پلاسمای خون
https://www.Javann.ir/004v1E
6. کسب رتبه اول المپیاد جهانی زبان توسط نوجوان ایرانی
https://www.Javann.ir/004J57
*🟢 مسکن و اشتغال:*
1. ایجاد۱۱هزار و ۷۰۰ شغل توسط تعاونیها در استان تهران طی دو سال
https://eghtesadjournal.com/?p=27039
2. پرداخت تسهیلات قرض الحسنه، برای اشتغال مددجویان کمیته امداد
https://ahvalnews.ir/2024/01/12
3. تامین ۵۵ هزار هکتار زمین برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن
https://dana.ir/2044682
*🟢 کشاورزی، صنعت و تجارت:*
1. تولید۲۵۰ میلیون اصله نهال در طرح یک میلیارد درخت کشور
https://eghtesadjournal.com/?p=13411
2. راه اندازی کشتی کانتینری در مازندران
https://eghtesadjournal.com/?p=42157
3. صادرات ۲ میلیارد دلاری فرآوردههای بهداشتی ایران به کشورهای همسایه و آفریقایی
https://eghtesadjournal.com/?p=29753
4. صادرات ۲۰ میلیون دلاری تجهیزات پزشکی ایران
https://19dey.com/news/70314
5. بازگشت به تولید۶هزار واحدراکد و نیمه تعطیل درکشور
https://sorooshekhabar.ir/news/economic/macroeconomics/100020609
6. رشد ۱۱ درصدی تولید عسل در قم
isna.ir/xdQmVX
7. بازگشت ۲۲۰ واحد صنعتی به چرخه تولید در نهضت احیای تولید در ایلام
https://irna.ir/xjPvzX
@alfavayedolkoronaieh🌱
✅6تفاوت ما و رهبری در حوادث اخیر
❇️مخاطب این متن دلسوزان ایران انقلابی هستند؛ کسانی که از منظر آرمانهای انقلاب، جمهوری اسلامی را نقد میکنند و البته چه نیتی از این بهتر و مهمتر، اما این همه ماجرا نیست. در مواردی اشکالات محاسباتی در تحلیل وقایع و فاصله گرفتن از محکمات معرفتی، باعث خطای تشخیص و در نهایت قضاوت نادرست میشود. برخی خودتحقیریهای اخیر در دل جبهه انقلاب از همین منظر است.
حوادث اخیر فرصت است؛ سبک تحلیل این جریان را با رهبری انقلاب تطبیق دهیم.
1⃣خطای اول؛ روزهای اول بعد از طوفانالاقصی را خاطرتان هست؟ در فضای مجازی یک شور و شعف وصفناپذیر راه افتاده بود، اما لابهلای این شور و شعف یک خط انحرافی بود و آن اینکه چه نشستهاید که ایران، اسرائیل را موشکباران کرد.
همان زمان رهبری انقلاب در نخستین سخنرانی تصریح کردند که این عملیات با تدبیر و شجاعت حماس صورت گرفته است.
🔻این اشتباه را ساده نگیرید.
این خطای راهبردی ناشی از این است که توان ایران در ساخت جبهه مقاومت را نمیبینیم و تصور میکنیم قدرت ایران در ورود مستقیم یا فروش اسلحه یا حتی مشاوره نظامی است.
2⃣خطای دوم؛ چند روز از طوفانالاقصی گذشته بود. همه رسانهها ازجمله صداوسیما پرشده بود از اخبار کشتار مردم مظلوم غزه. طبیعی است. باید ددمنشی رژیم کودککش نشان داده میشد، اما این صحنه همه واقعیت جنگ بود؟ خیلیها بعد از دیدن این تصاویر دچار تردید شدند که اساسا چرا حماس باید حمله میکرد؟
سخنرانی دوم رهبری انقلاب این بود که این همه واقعیت نیست. تعبیرشان این بود که اگر ناقص روایت کنیم به مردم غزه ظلم کردهایم. تصاویر خبری ما قدرت سختونرم حماس را بهدرستی روایت نمیکرد. شکست ترمیمناپذیر را رهبر انقلاب در این نقطه مطرح کردند.
🔻این اشتباه را هم ساده نگیرید.
این خطای برداشت یعنی متوقف شدن در ندیدن سطوح مختلف قدرت حماس؛ هم سطح نظامی و هم سطح قدرت نرم.
3⃣خطای سوم؛ کسانی که در ابتدا، ماجرای طوفانالاقصی را دست برون آمده ایران از آستین حماس میدانستند بعد از مدتی گفتند پس ایران کجاست؟ چرا ورود نمیکند؟
رهبر انقلاب در دیدار با خانواده شهید سلیمانی فرمودند: حاج قاسم محور مقاومت را احیا کرد. این حرف یعنی چه؟ این حرف یعنی انقلاب اسلامی بستری را برای تربیت، بیداری و متشکلسازی در منطقه فراهم کرده است که ثمرهاش حضور جوانانی در محور مقاومت است که خودشان با شجاعت و قدرت تدبیر میکنند؛ البته هرجا مبارزه با ظلم است ایران نیز دست مجاهدین را پرمیکند.
🔻این اشتباه را هم ساده نگیرید.
وقتی نقش فعال ایران را درست نبینیم یا نقش نیروهای مقاومت را کتمان میکنیم یا بهخودتحقیری میرسیم.
4⃣خطای چهارم؛ پیروز میدان در طوفانالاقصی کیست؟ بهخودمان رجوع کنیم و ببینیم صحنه را چطور ارزیابی میکنیم. آیا حماس را پیروز میدان میبینیم؟
رهبری انقلاب فرمودند به 3دلیل روشن اسرائیل شکست خورده است؛ اول اینکه خواستند حماس را نابود کنند که نتوانستند، خواستند مردم را از غزه بیرون کنند که موفق نشدند و خواستند مقاومت را در منطقه شکست دهند که خود زمینگیر شدند.
🔻این اشتباه را هم ساده نگیرید.
اگر نتوانیم جمعبندی دقیقی از رویارویی قوای حق و باطل در میدان داشته باشیم، بیشک دچار خودزنی پیاپی میشویم. ندیدن پیروزی حماس ناشی از نقص چشمهاست و تنها در غزه نیز متوقف نمیشود. این جریان، عملیات تروریستی کرمان و ترور سیدرضی در سوریه را هم نتوانستند از واکنش منفعلانه دشمن به بیآبرویی و بیحیثیتیاش از نقش جمهوری اسلامی در منطقه ببینند.
5⃣خطای پنجم؛ بعد از شهادت شهیدموسوی، مطالبه غالب چه بود؟ بعد از ماجرای کرمان چه؟ هردو انتقام. حق هم همین بود. رهبرانقلاب هم فرمودند: انتقام؛ اما آیا ایندو مطالبه یکی بود؟
رهبر انقلاب هم درباره انتقام گفتند انتقام صریح و بهنگام، اما چند تفاوت کلیدی داشت. عینالاسد را خاطرتان هست؟ همان که خیلیها اقتدار را ندیدند و رهبری آن را به جهت شکست هیمنه دشمن یومالله نامیدند؟
رهبری انتقام را چند لایهای دیدند و گفتند: عاملین را باید سریعا شناسایی و با آنان برخورد کرد. از سوی دیگر باید ابهت دشمن نیز بشکند. فرمودند: سیلی سختتر در شکست نرمافزاری دشمن است. از سویی واکنش و اقدام مسئولان را تأیید کردند.
🔻این اشتباه را هم نباید دستکم گرفت.
برخی با مطالبه نادرست انتقام، ناخواسته همان کردند که دشمن از ترورها هدف گرفته بود؛ یعنی تحقیر ملی.
6⃣خطای ششم؛ کمکم دچار بیحسی میشویم؟ اخبار مظلومیت مردم غزه را میبینیم و رد میشویم؟ اما رهبرانقلاب در هر سخنرانی مسئله حماس و اسرائیل را پیش میکشند و تحلیل میکنند.
🔻و اما این اشتباه را هم ساده نگیریم.
احساسات را باید عقلانیت مدیریت کند تا نه خطای تشخیصی بسازد و نه با تکرار دچار سردی، خاموشی و بیحسی شود.
همشهری
@mahdian_mohsen
@alfavayedolkoronaieh🌱
🌹 این تصویر، یکی از یادگاری های مشترک شهیدان مهدی باکری و احمد کاظمی است ولی این عکس، یک ویژگی منحصر به فرد هم دارد؛ نوشته پشت عکس که شهید کاظمی نوشته:
«مومن آل محمد(ص) مهدی باکری که اهل سداد و ورع و جهاد بود و به فرمان امامخمینی، اسلام را یاری کرد و یکی از سرداران لشکر امامخمینی بود که در جنگ «بدر» شجاعانه تا آ خرین نفس شمشیر زد و شهید شد و جسدش در رودخانه دجله غرق شد و در عکس برادری دیگر مشاهده میشود که شهید نشده است و چشمسفیدی میکند.»
@shahidaneh110
@alfavayedolkoronaieh🌱
هدایت شده از تنها علاج
علامه کلباسی در مجتمع قرآن و حدیث ۲۳دی.m4a
28.83M
فایل صوتی سخنان آیت الله علامه حاج شیخ محمدصادق کلباسی مولف حدود سه هزار جلد کتاب در خصوص علت موفقیت های کم نظیر خود در نشر علوم آل محمد علیهم السلام و توصیه به اساتید و طلاب
در نشست اساتید روز اول ماه رجب در سالن شهید عارف الحسینی(ره)
🔴 دکتر شهاب اسفندیاری در صفحه توئیترش نوشت:
«آمریکا دیگر قدرت برتر غرب آسیا نیست. این جایگاه اکنون در اختیار ایران است»
یادداشت سایمون تیسدال، تحلیلگر ارشد روزنامه گاردین، در شماره امروز هفتهنامه آبزرور
بخشهای مهم این یادداشت را در ادامه آوردهام. با یک توضیح ضروری در ابتدا.
نویسنده قطعا از سر علاقه به ایران این مطلب را ننوشته. مواضع ضد ایرانیاش روشن است. خشم او از قدرت گرفتن ایران هم در لابلای سطور همین یادداشت آشکار است. ایرانهراسی هم کرده، اما میداند که با جنگ مشکلی حل نمیشود. لذا در پایان بر ضرورت «یک راه حل دیپلماتیک جدید» تاکید میکند.
و اما بخشهایی از یادداشت او:
«این واقعیت که ایالات متحده با همراهی بریتانیا ناچار به استفاده از نیروی نظامی در پاسخ به حوثیها شده... حقیقی ناخوشایند را منعکس میکند: اهرمهای سیاسی واشنگتن رو به زوال است، دیپلماسی آن ناکارآمد است، اقتدارش مورد تمسخر قرار گرفته است».
این تشدید بیپایان تنشها، حقیقت ناخوشایند دیگری را هم آشکار میکند: قدرت مسلط در خاورمیانه دیگر آمریکا نیست. مصرِ متحدِ غرب نیست. عربستان سعودی یا حتی اسرائیل نیست. این قدرتِ جدید همان متحد اصلی حوثیها، یعنی ایران است».
«از نظر راهبردی، واضح است که چه کسی از این بحران پیروز بیرون آمده است. در یک نبرد نیابتی، جایگاه ایران... با هر موشکی که توسط حزب الله شلیک میشود، با هر حمله به پایگاههای آمریکا در عراق و سوریه، و با هر حملهی پهپادی حوثیها تقویت میشود.»
«ایران با هوشیاری بیشتر نسبت به گذشته، سال گذشته گامهای عملگرایانهای برای ترمیم روابط با رقبای عرب خلیج فارس برداشت و روابط دیپلماتیک با عربستان سعودی را احیا کرد. البته رابطهی عاشقانهای بین ریاض و تهران ایجاد نشده؛ مهمترین جنبهی این توافق این بود که میانجی آن چین بود.»
«چین و روسیه بهترین دوستهای جدید ایران شدهاند. این مسئله بیش از سایر عوامل اقبال ایران را دگرگون کرده و آن را به قدرتی که باید آن را به حساب آورد، تبدیل کرده است. حمله روسیه به اوکراین و «پیمان همکاری نامحدود چین و روسیه» کاتالیزور این دگرگونی بود.»
«ایران از طریق همکاری با پکن برای دور زدن تحریمها، هر ماه میلیونها بشکه نفت خام را از طریق یک ناوگان نامرئی از تانکرها به چین میفروشد. پس از سالها رکود و با عبور از ناآرامیهای سیاسی و اجتماعی داخلی، اکنون اقتصاد ایران در حال رشد است.»
«ایران به زودی جنگنده بمب افکنهای پیشرفته سوخوی ۳۵ و بالگردهای تهاجمی روسیه را به دنبال یک توافق دفاعی بیسابقه تحویل میگیرد. صادرات روسیه به ایران در حال افزایش است. مسکو به ۴۰ میلیارد دلار سرمایهگذاری برای توسعه میادین گاز طبیعی ایران متعهد شده است».
«علاوه بر همهی اینها، برنامهی... غنیسازی هستهای ایران طبق گزارشها به سرعت در حال پیشروی است؛ امری که ناشی از یک گل به خودی ترامپ و خروج از توافق برجام در سال ۲۰۱۵ است. بایدن امیدوار بود که آن توافق را احیا کند اما منصرف شد. روسیه و چین هم دیگر همراه نیستند.»
«پس از ۴۵ سال تلاش، ایران بالاخره قدرت بزرگ منطقه شده است. تحریم، طرد و تهدید تهران جواب نداده است. ایالات متحده، بریتانیا – و اسرائیل – با یک رقیب سرسخت روبرو هستند که بخشی از یک اتحاد سه ضلعی جهانی است، توسط شبه نظامیان قدرتمند حمایت میشود و قدرت اقتصادی هم دارد.»
«اگر میخواهیم از یک درگیری گستردهتر اجتناب کنیم، به یک رویکرد دیپلماتیک تازه نیاز است.»
@alfavayedolkoronaieh🌱