هدایت شده از تنها علاج
🔰 این مطالبه حضرت آقا در دیدار دانشجویی سال قبل خیلی قابل توجه است:
📗طبق گزارشی که به من دادند، یک توصیهای که ما همیشه میکردیم، [یعنی] مسئلهی کتابخوانی و #نهضت_کتابخوانی خیلی در بین مجموعههای دانشجویی رواج مطلوب را نداشته. من این را باز هم تأکید میکنم: شما احتیاج دارید بخوانید، احتیاج دارید بدانید. (حالا من انشاءالله اگر فرصت شد عرض خواهم کرد) شما نهضت کتابخوانی باید راه بیندازید، واقعاً کتاب بخوانید، مطالعه کنید. من البتّه در جلسات قبلی که با دانشجوها داشتهام، مکرّر صحبت کتابهای #شهید_مطهّری را کردهام امّا نمیخواهم بگویم صرفاً آن؛ نه، شماها خودتان، هیئتهای اندیشهورزتان، بچّههای پیشکسوتترتان بنشینند #فهرست_مطالعاتی و برنامهی مطالعاتی برای جاهای مختلف، قشرهای مختلف برنامهریزی کنند، طرّاحی کنند و تعریف کنند، و مانند این کارها. این خیلی چیز لازمی است. ۱۳۹۸/۰۳/۰۱
بیانات در دیدار جمعی از دانشجویان
@tanhaelaj
شیوههای درست جواب رد دادن به خواستگار
👆🏼یادتون باشه توهین نکنید و رابطه رو ادامه ندید
@TebyanOnline
@alfavayedolkoronaieh🌱
📰 دکه فرهنگی حلقه وصل
📸 صفحه نخست روزنامههای یکشنبه ۲۵ آبان ماه
@hvasl_ir
@alfavayedolkoronaieh🌱
هفت قدم
برخی از مردم فکر می کنند بین وضو اگر بیش از هفت قدم راه بروند و بعد مسح بکشند وضویشان باطل می شود.
در حالی که اندازه معینی در وضو وارد نشده است، فقط باید موالات «پی در پی بودن» کار های وضو محفوظ باشد. بنابراین اگر شخصی بعد از شستن صورت و دست ها مقداری که عرفاً پی در پی بودن وضو محفوظ باشد راه برود، وضویش صحیح است، حتی اگر بیش از هفت قدم راه برود.
جامع الحکام صافی , ج1 , ص34 , س94
@alfavayedolkoronaieh🌱
چرا کتاب نمی خوانیم؟
مشغله های کاری، خانوادگی و شخصی، تمرکز نداشتن، بی حوصلگی و حتی قیمت کتاب هایی که دوست داریم، می تواند مطالعه را از الویت های مان خارج کند اما چه طور این یار مهربان را به زندگی روزمره خود برگردانیم؟
- راه حل چیست؟
می توانید یک یا چند گزینه از روش هایی را که در ادامه مطرح کرده ایم، امتحان کنید.
۱) کتاب ها را بشنوید: کتاب های صوتی زحمت مطالعه را کم می کنند و معمولا یک نفر با صدای خوب و رسا مثل دوران کودکی برای مان کتاب می خواند؛ با این روش موقع شستن ظرف ها، رانندگی و انجام دیگر کارهای روزمره می توانیم کتاب بخوانیم و با یک تیر دو نشان بزنیم.
۲) کتاب های الکترونیک را از دست ندهید: این کتاب ها که قابلیت اجرا در گوشی موبایل، تبلت و رایانه را دارند معمولا با قیمت مناسب تر از کتب کاغذی و فیزیکی ارائه می شوند و دسترسی به آنها هم راحت تر است.
۳) فقط 5 صفحه بخوانید: اگر با کمال گرایی مقابله کنید، می توانید روزانه با خواندن حداقل پنج صفحه کتاب، عادت به مطالعه را در خود پرورش دهید؛ در عین اینکه وقت زیادی از شما نمی گیرد.
۴) همیشه همراه خود، کتاب داشته باشید: سعی کنید هر جا که می روید با خودتان کتاب ببرید تا در زمان های مرده هم مطالعه کنید، مثلا وقتی که در بانک منتظر هستید تا نوبتتان شود .
۵) خلاصه کتاب ها را مطالعه کنید: به طور معمول خلاصه کتاب های معروف به خصوص رمان ها کمی بعد از انتشار اثر اصلی، ارائه می شوند و می توانید از آن ها در زمانی که فرصت کافی برای مطالعه ندارید، استفاده کنید.
۶) شریکی کتاب بخوانید: با دوستان اهل کتاب خود، هماهنگ کنید تا هر شب یک نفر، قسمت مشخصی از کتاب را مطالعه کند و با دیگران به اشتراک بگذارد تا در هزینه و وقت همه گروه صرفه جویی شود.
۷) خودتان را تشویق کنید: آخرین پیشنهاد ما برای اینکه بتوانید به کتابخوانی عادت کنید، پاداش دادن به خودتان است. این ترفند روانشناسی برای ایجاد عادات مورد نظر دیگرتان هم موثر است که با دادن هدایای کوچک به خود، می توانند ایجاد شوند.
امیدواریم این نکاتی که با هم مرور کردیم، راهنمای دوست داران پرمشغله ی کتاب شود.
نرگس رضازاده
@ma_va_o
@alfavayedolkoronaieh🌱
°دنیای حرام چون مار سمی است
پوست آن نرم ولی
سم کشنده در درون دارد
نادان فریب خورده به آن می گراید
و عاقل از آن دوری می کند...
حکمت ۱۱۹
#کلام_مولا
@HANANGRAPHI|
@alfavayedolkoronaieh🌱
📷 انتشار اولین تصاویر از مراحل تولید واکسن ایرانی کرونا
🔹انتشار چند عکس از تلاش خستگیناپذیر محققان ایرانی برای ساخت واکسن کرونا، دریکی از سایتهای دارویی ایزوله، بازتاب گستردهای در فضای مجازی داشت
🔹در توضیح این تصاویر که برای نخستینبار توسط یک فعال فضای مجازی منتشر شده، نوشته شده است:" تلاش بیوقفه شبانهروزی و مجاهدانه محققان تولید واکسن کرونا، این تصاویر امروز (یکشنبه) ساعت ۴ صبح در یکی ازسایتهای تولید واکسن ستاد اجرایی گرفته شده است"
@hvasl_ir
@alfavayedolkoronaieh🌱
آنکه وابستهی دنیا باشد، غم و اندوهش بسیار است...
👤 پیامبر اسلام (ص)
@Storyekhas
@alfavayedolkoronaieh🌱
شعری که در پشتِ لباس یه پرستار از کادر درمان بیمارای کرونایی، نوشده شده بود؛
أیها الحزن!
ألم تؤلمک رکبتاک
من الجثو فوق صدورنا..؟!
ای اندوه!
آیا زانوانت از زانو زدن
بر سینه هامان به درد نیامد..؟!
_امین معلوف_
@Mah_Negar_O
@alfavayedolkoronaieh🌱
1_417249454.mp3
34.87M
🎤فايل صوتي
🔴موضوع: نقد سخنان کرونائی جناب سيد کمال حيدری
1. کرونا و شکسته شدن شاخ غرور انسان غربی و علم مدرن!
2. کرونا و اثبات ناتوانی قرائت رسمی دين!
3. کرونا و اثبات عدم امتياز اسلام و تشيع نسبت به ساير اديان مذاهب!
4. کرونا و بطلان ادعای توانايی اسلام بر اداره و مديريت جهان!
5. کرونا و ناتوانی امام زمان نسبت به حل مشکلات بشر!
6. کرونا و تعطيلی مسجد الحرام برای اولين بار در تاريخ اسلام!
✅ اينها ادعاهايی است که جناب #سيد_کمال_حيدری با تحليل ويروس کرونا مطرح کردهاند.
✅جناب استاد #احمدحسين_شريفی در اين فايل صوتي به بيان ملاحظات خود در اين شش مسأله پرداختهاند.
🔶اميدواريم که جناب سيدکمال حيدری به دعوت پايانی استاد شريفی مبنی بر برگزاری يک #مناظره يا گفتگوی علمی در اين موضوع پاسخ مثبت بدهند و جامعه علمی ما شاهد يک مناظره جدی و عالمانه در موضوع "کرونا و دين و معرفت دينی و دعا و توسل و امثال آن" باشد.
#کرونا
#شبهات_دينی
@alfavayedolkoronaieh🌱
الاصدقاء نفس واحده فی جسوم مـتـفرقه؛
دوستان، یک روح اند در جسم های جدا جدا و گوناگون.
امیرالمومنین❤️
@alfavayedolkoronaieh🌱
4_5875007114757291119.mp3
395.2K
ﺍﮔﺮ ﺍﻳﻦ ﻗﺮﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﺮ ﻛﻮﻫﻲ ﻧﺎﺯﻝ ﻣﻰ ﻛﺮﺩﻳﻢ ،ﻗﻄﻌﺎً ﺁﻥ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺗﺮﺱ ﺧﺪﺍ ﻓﺮﻭﺗﻦ ﻭ ﺍﺯ ﻫﻢ ﭘﺎﺷﻴﺪﻩ ﻣﻰ ﺩﻳﺪﻱ. ﻭ ﺍﻳﻦ ﻣﺜﻞ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﻱ ﻣﺮﺩم ﻣﻰ ﺯﻧﻴﻢ ﺗﺎ ﺑﻴﻨﺪﻳﺸﻨﺪ...
«سوره حشر»🍃
آیه ۲۱
🎙رعدالکردی
#آرامش
#یک_آیه
@del3da
@alfavayedolkoronaieh🌱
#علامه_طباطبایی
ساعاتی را به خانوادهشان اختصاص می دادند و می گفتند :دیگر جلسه خصوصی است،بیایید بنشینیم با هم حرف بزنیم.این ساعات بهترین ساعات من است و همه ناراحتی هایم را رفع می کند.
یادها و یادگارها،ص46
♦️ تذکرة الاولیاء
@tezkar
@alfavayedolkoronaieh🌱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
°تـو چـه میـدانـی
شـایـد مـوعـدش نـزدیـک باشد...
[سوره ی احزاب آیه۶۳]
#سلام_خدا
@HANANGRAPHI|
@alfavayedolkoronaieh🌱
📰 دکه فرهنگی حلقه وصل
📸 صفحه نخست روزنامههای دوشنبه ۲۶ آبان ماه
@hvasl_ir
@alfavayedolkoronaieh🌱
1_598045129.mp3
2.09M
🌕 یک دنیای جدید
🔻برای چند لحظه زندگی کردن در این دنیای تازه را تخیل کنید ...
@Panahian_ir
@alfavayedolkoronaieh🌱
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸هیچگاه در عمرم اینقدر گریه نکردم | کسانی که رگ غیرت دارند را ببرید تا خودشان صحنه ها را ببینند🔸
علت اینکه من به تفکر در مسائل اقتصادی رو آوردم این بود که یک روز رفتم از یک سبزی فروش، سبزی خریدم. نزدیک خانه مان در شیراز بود. عصر از کوچه عبور می کردم دیدم یک کسی نشسته دستش را اینجور گرفته که کمکش کنند. نگاه کردم دیدم سبزی فروش ظهری است! فاصله ی بین ظهر تا شب خیلی کم بود، اما فاصله ی بین مغازه داری تا گدایی خیلی زیاد!
این در من شوک ایجاد کرد. آمدم در خانه، یکی دو ساعت گریه کردم که شاید در عمرم گریه ای به این ممتدی نکرده بودم. برای مرگ پدر یا برای امری در زندگی، مرگ عزیزی، چیزی این قدر به گریه نیفتاده بودم.
وضع او خیلی بر من اثر گذاشت که چرا یک نیروی فعال مولّد، تبدیل شود به یک عنصری که بخواهد مثلاً گدایی کند و سرمایه نداشته باشد. این قضیه خیلی قلب من را در فشار قرار داد و یک حالت تنبّه در من ایجاد شد و اول چیزی که من در اقتصاد نوشتم همان روز بود. در آن سال، تقریباً دورۀ دبیرستان بودم.
بعضی ها را باید بیاورید که بروند صحنه ها را ببینند تا به اَنفشان بخورد. بعد که به اَنفشان خورد، می آیند با شما همکاری می کنند! مثلاً یک وقت بگویید آقا ما می خواهیم برویم یک جا قدم بزنیم، بعد بروید در همان لحظه های خراب، در پارک با هم قدم بزنید! بعضی ها را که می دانید اگر به انفشان خورد، بعد رگی دارند و می آیند کمک می کنند، به اسم اینکه تفریح کنیم و قدم بزنیم، در آن مراکز ببرید.
@haerishirazi
@alfavayedolkoronaieh🌱