◾️سالروز وفات مظلومانه
همسر رسول خدا صلی الله علیه وآله وسلم
مادر شفیعه محشر حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها
((ام المومنین حضرت خدیجه کبری سلام الله علیها ))
را به محضر مبارک حضرت بقیه الله الاعظم عجل الله تعالی فرجه الشریف
و شما محبان خاندان رسالت
تسلیت عرض می نماییم...
@Alfetrah
❇️استاد حاج آقا مجاهدی:
🔷سنت حجاب افکنی
🌷و إِذا قَرَأْتَ الْقُرْآنَ جَعَلْنا بَيْنَكَ وَ بَيْنَ الَّذينَ لا يُؤْمِنُونَ بِالْآخِرَةِ حِجاباً مَسْتُوراً (اسراء،5)
«و هنگامى كه قرآن مىخوانى، ميان تو و آنها كه به آخرت ايمان نمىآورند، حجاب ناپيدايى قرار مىدهيم»
🌷أ فَرَأَيْتَ مَنِ اتَّخَذَ إِلهَهُ هَواهُ وَ أَضَلَّهُ اللَّهُ عَلى عِلْمٍ وَ خَتَمَ عَلى سَمْعِهِ وَ قَلْبِهِ وَ جَعَلَ عَلى بَصَرِهِ غِشاوَةً فَمَنْ يَهْديهِ مِنْ بَعْدِ اللَّهِ أَ فَلا تَذَكَّرُونَ (جاثیه،23)
«آيا ديدى كسى را كه معبود خود را هواى نفس خويش قرار داده و خداوند او را با آگاهى (بر اينكه شايسته هدايت نيست) گمراه ساخته و بر گوش و قلبش مُهر زده و بر چشمش پردهاى افكنده است؟! با اين حال چه كسى مىتواند غير از خدا او را هدايت كند؟! آيا متذكّر نمىشويد؟!»
🌸سنت خداوند بر این است که برای گمراهان حجاب افکنی می کند. یعنی ادراکات باطنی گمراهان را مُهر می زند. گوش و چشم به قلب بر می گردد که مرکز ادراکات و احساسات است. اگر مراد از بستن فهم انسان، ظاهر گوش و چشم باشد یعنی سخن دیگران در او تأثیر نمی گذارد و یا حوادث سخت را با چشم می بیند و باید از آن درس بگیرد اما خداوند متعال ایجاد حجاب می کند و آن درک را از او می گیرد.
📚دروس تفسیری استاد حاج آقا مجاهدی، اسفند 85
@Alfetrah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️ نماز بهترین شراب در عالم وجود
🌷آیت الله بهجت ره
🌸همین نمازی که ما با تهدید به چوب، تازیانه و عقوبتِ جهنمیشدن در صورتِ ترک آن، انجام میدهیم، آقایان میفرمایند: از همه چیز لذیذتر است، نماز جامی است از لذت بخشترین لذتها که چنین شرابی، خوشگوار در عالم وجود نیست.
📚600 نکته در محضرآیت الله بهجت ره، ج۱، ص222
@Alfetrah
❇️ دعای روز یازدهم ماه مبارک رمضان
🌷اللَّهُمَّ حَبِّبْ إِلَيَّ فِيهِ الْإِحْسَانَ وَ كَرِّهْ إِلَيَّ فِيهِ الْفُسُوقَ وَ الْعِصْيَانَ وَ حَرِّمْ عَلَيَ فِيهِ السَّخَطَ وَ النِّيرَانَ بِعَوْنِكَ يَا غِيَاثَ الْمُسْتَغِيثِينَ
خدایا در این روز نیکی و احسان را مورد علاقه من و فسق و گناه را مورد نفرت و بیزاری من قرار بده و همچنین غضب خودت و آتش جهنم را بر من حرام کن، به کمک و یاری ات، ای دادرس فریادخواهان.
📚زاد المعاد، ص145
@Alfetrah
❇️استاد حاج آقا مجاهدی:
🌷جان و روح ما فدای اهل بیت علیهم السلام که با کمال صداقت، لطافت و ولایت و وصل به الله با علومشان، کمالاتشان، ادبشان و اخلاقاشان واسطه فیض بودند و چه نعمتهایی که به ما ندادند. اما ما متاسفانه کمتر استفاده می کنیم و به همین دل خوش هستیم که اهل ولایتیم و برای آخرتمان کافی است تا بهشتی را بدست بیاوریم که بهتر از باغهای دنیاست.
@Alfetrah
❇️استاد حاج آقا مجاهدی:
🌷استاد ما حاج آقا سعادت پرور قدس سرّه می فرمود:
واقعیت خوف و رجا -بیم و امید - این است که انسان همیشه از خودش بترسد، از اعمالش بترسد، از گناهانش بترسد، از حسنات و کارهای خوب خودش هم بترسد. گاهی ممکن است کاری را حسنه بدانیم و در واقع اینگونه نباشد و ما را جهنمی کند. لذا باید از خودمان ناامید باشیم اما به فضل خداوند هم باید امیدوار باشیم.
🌷استاد سعادت پرور قدس سرّه می فرمود:
گاهی مقدس بودن ما، ما را جهنمی می کند لذا از تقدسمان هم باید بترسیم و حتی عبادت های ما، ما را جهنمی می کند. با آنکه عبادت، مطلوب خداوند و خواسته خداوند است و حتی مورد غضب شیطان است. اما همین عبادت اگر سبب غرور شود، سبب می شود که دیگران را با دید حقارت نگاه کنیم، تا جایی که اگر دیگران عیبش را به او تذکر دهند، قبول نکند.
@Alfetrah
هدایت شده از فــطـرت
📖 دعای ابو حمزه ثمالی
🌷 أدْعُوكَ يَا سَيِّدِى بِلِسانٍ قَدْ أَخْرَسَهُ ذَنْبُهُ ، رَبِّ أُناجِيكَ بِقَلْبٍ قَدْ أَوْبَقَهُ جُرْمُهُ ، أَدْعُوكَ يَا رَبِّ راهِباً راغِباً راجِياً خائِفاً ، إِذا رَأَيْتُ مَوْلاىَ ذُنُوبِى فَزِعْتُ ، وَ إِذا رَأَيْتُ كَرَمَكَ طَمِعْتُ فَإِنْ عَفَوْتَ فَخَيْرُ راحِمٍ ، وَ إِنْ عَذَّبْتَ فَغَيْرُ ظالِمٍ ، حُجَّتِى يَا اللّٰهُ فِى جُرْأَتِى عَلَىٰ مَسْأَلَتِكَ مَعَ إِتْيانِى مَا تَكْرَهُ جُودُكَ وَكَرَمُكَ ، وَعُدَّتِى فِى شِدَّتِى مَعَ قِلَّةِ حَيائِى رَأْفَتُكَ وَرَحْمَتُكَ ، وَقَدْ رَجَوْتُ أَنْ لَاتَخِيبَ بَيْنَ ذَيْنِ وَذَيْنِ مُنْيَتِى فَحَقِّقْ رَجائِى
☘️ ای آقایم تو را به زبانی میخوانم که گناهش او را ناگویا نموده و با دلی با تو مناجات میکنم که جرمش او را هلاک ساخته، تو را میخوانم ای پروردگارم در حال هراس و اشتیاق و امید و بیم، مولای من هرگاه گناهانم را میبینم بیتاب میگردم و هرگاه کرمت را مشاهده میکنم، به طمع میافتم، پس اگر از من درگذری بهترین رحمکنندهای و اگر عذاب کنی ستم نکردهای، خدایا حجّت من در گستاخی بر درخواست از تو، با ارتکاب آنچه از آن کراهت داری، جود و کرم توست و ذخیرهام در سختیها با کمی حیا همانا رأفت و رحمت توست و امیدم بر آن است که بین حجّت و ذخیرهام آرزویم را نومید نکنی، پس امیدم را تحقق بخش..
@Alfetrah
استادمجاهدی-شرح دعای ابوحمزه ثمالی جلسه6.mp3
24.68M
استادمجاهدی-شرح دعای ابوحمزه ثمالی جلسه6
رحلت حضرت خدیجه-شرح دعای ابوحمزه جلسه 7.mp3
24.03M
رحلت حضرت خدیجه-شرح دعای ابوحمزه جلسه 7
@Alfetrah
استادمجاهدی-شرح دعای ابوحمزه ثمالی جلسه8.mp3
17.95M
استادمجاهدی-شرح دعای ابوحمزه ثمالی
@Alfetrah
🌷اللَّهُمَّ ارْزُقْنِي فِيهِ السِّتْرَ وَ الْعَفَافَ وَ أَلْبِسْنِي فِيهِ لِبَاسَ الْقُنُوعِ وَ الْكَفَافِ وَ نَجِّنِي فِيهِ مِمَّا أَحْذَرُ وَ أَخَافُ بِعِصْمَتِكَ يَا عِصْمَةَ الْخَائِفِينَ.
خدایا در این روز پوشش و پاکدامنی را روزی من کن و مرا در این روز لباس قناعت و کفایت بپوشان و مرا از آنچه که بدان برحذر دارم و می ترسم نجات ده. به نگه داری خودت، ای نگه دار ترسناکان.
📚البلد الأمين، ص220
❇️استاد حاج آقا مجاهدی:
🔷سنت امتحان
🌷و لا تَمُدَّنَ عَيْنَيْكَ إِلى ما مَتَّعْنا بِهِ أَزْواجاً مِنْهُمْ زَهْرَةَ الْحَياةِ الدُّنْيا لِنَفْتِنَهُمْ فيهِ... (طه، 131)
و هرگز چشمان خود را به نعمتهاى مادّى، كه به گروههايى از آنان دادهايم، ميفكن! اينها شكوفههاى زندگى دنياست؛ تا آنان را در آن بيازماييم...
🌷و لَنَبْلُوَنَّكُمْ بِشَيْءٍ مِنَ الْخَوْفِ وَ الْجُوعِ وَ نَقْصٍ مِنَ الْأَمْوالِ وَ الْأَنْفُسِ وَ الثَّمَراتِ. (بقره، 155) قطعاً همه شما را با چيزى از ترس، گرسنگى، و كاهش در مالها و جانها و ميوهها، آزمايش مىكنيم.
🌷يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا إِذا جاءَكُمُ الْمُؤْمِناتُ مُهاجِراتٍ فَامْتَحِنُوهُنَ اللَّهُ أَعْلَمُ بِإيمانِهِن... (ممتحنه، 10)
اى كسانى كه ايمان آوردهايد! هنگامى كه زنان باايمان بعنوان هجرت نزد شما آيند، آنها را آزمايش كنيد- خداوند به ايمانشان آگاهتر است...
🌸امتحان یک اصل برای همه بندگان است. ما برای امتحان شدن بدنیا آمدیم. اما این امتحان چیست؟ اصلش این است که انسان در یک محدودیتی قرار بگیرد و تکلیفی سخت از او خواسته شود که هر چه بهتر کار کند، موفق تر است.
در قرآن کریم واژگان مختلفی همچون بلاء (کهنه شدن)،فتنه (آزمایش)، مَحَنَ (سختی، مصیبت، گرفتاری، مشکلات) برای امتحان بکار رفته است.
بلاء و ابتلاء بمعنی کهنه شدن است. این لفظ برای امتحان انسان انتخاب شده چون انسان آنقدر در امتحان خداوند می ماند و بر او سخت می گذرد که احساس طولانی شدن زمان می کند و کهنه می شود.
📚جلسات تفسیری استاد مجاهدی، اسفند85
@Alfetrah
استادمجاهدی-شرح دعای ابوحمزه ثمالی جلسه9.mp3
16.12M
استادمجاهدی-شرح دعای ابوحمزه ثمالی جلسه9
@Alfetrah
❇️دعای روز سیزدهم ماه مبارک رمضان
🌷اللَّهُمَّ طَهِّرْنِي فِيهِ مِنَ الدَّنَسِ وَ الْأَقْذَارِ وَ صَبِّرْنِي عَلَى كَائِنَاتِ الْأَقْدَارِ وَ وَفِّقْنِي لِلتُّقَى وَ صُحْبَةِ الْأَبْرَارِ بِعَوْنِكَ يَا قُرَّةَ عَيْنِ الْمَسَاكِينِ
🌸خدایا در این روز مرا از هرگونه آلودگی و پلیدی پاک کن و بر شدنی های مورد تقدیرت شکیبایم گردان و به پرهیزگاری و همنشینی با نیکان توفیقم ده. به یاری ات ای روشنیِ چشم مستمندان.
📚البلد الأمين، ص 220
@Alfetrah
استادمجاهدی-شرح دعای ابوحمزه ثمالی جلسه10.mp3
22.95M
استادمجاهدی-شرح دعای ابوحمزه ثمالی جلسه10
@Alfetrah
🩸چهاردهم ماه مبارک رمضان برابر است
با سالروز شهادت جناب مختار ثقفی ره
📌نظر علامه امینی درمورد
مختارثقفی رضوان الله علیه:
♦️مختار از ابتدا از مردان دینی و مخلص بود
و نهضت او برای اقامه عدل و ریشه کن شدن
ظلم به وقوع پیوست،
او از مذهب کیسانیه به دور بوده
و از هرآنچه را که به او نسبت داده اند
منزه است.
کسی که به تاریخ و روایت و علم رجال
نگاهی بابصیرت اندازد،
می داند که مختار در آغاز از مردان دین و
هدایت و مخلص بود
نهضت او تنها برای بر پا داشتن عدالت
و برکندن ریشهٔ الحاد
و قطع ریشه ظلم امویان بود.
🎈مختار به دور از مذهب کیسانیه است.
همانا تمام آنچه را که به او نسبت داده اند،
از نظر حقیقت و راستی اساس و پایه ندارد؛
از این روست که امامان راستین ما
💥{امام محمد باقر و امام جعفر صادق
علیهماالسلام}
بر او ترحم نموده اند
وامام باقر علیه السلام در ستایش و ثنای او
مبالغه کرده است.
مختار و کارهای او پیوسته در نزد
ائمهٔ اطهار علیهم السلام مورد قدردانی بوده
علمای اعلام او را بزرگ شمرده
و منزه از نسبت های ناروا دانسته اند.
از جمله این علماء ؛
جمال الدین ابن طاووس در رجال،
آیت الله علامه در الخلاصة،
ابن داوود در رجال،
فقیه ابن نما در ذوب النضار،
محقق اردبیلی در حدیقة الشیعة،
صاحب معالم در تحریر طاووسی و
قاضی نور الله مرعشی در المجالس هستند.
شیخ ابو علی در منتهی المقال و غیر آن،
از مختار دفاع کرده است.
از بزرگان پیشین ما رسیده است که
شهید اول در کتاب مزار برای مختار
زیارت نامه ویژه ای ذکر کرده
که به واسطه آن زیارت می شود
و این زیارت نامه صریحاً بر درستی و خوبی
و اخلاص او در ولایت و اطاعت خدا
و محبت امام زین العابدین علیه السلام
و رضایت رسول خدا صلی الله علیه و آله
و امیر مومنان علیه السلام
و این که جان خودش را در رضایت ائمه ع
و یاری عترت
و خون خواهی آنان فدا کرده،
شهادت داده شده است.
📚الغدير، جلد ٢، صفحه ٣۴۴
@Alfetrah
❇️دعای روز چهاردهم ماه مبارک رمضان
🌷اللَّهُمَّ لَاتُؤَاخِذْنِي فِيهِ بِالْعَثَرَاتِ وَ أَقِلْنِي فِيهِ مِنَ الْخَطَايَا وَ الْهَفَوَاتِ وَ لَا تَجْعَلْنِي غَرَضاً لِلْبَلَايَا وَ الْآفَاتِ بِعِزِّكَ يَا عِزَّ الْمُسْلِمِينَ
🌸خدایا در این روز مرا به لغزشهایم مؤاخذه نکن و از خطاها و اشتباهاتم درگذر و مرا هدف بلاها و آفات قرار مده. به بزرگی و عزتت، ای عزّت مسلمین
📚البلد الأمين، ص220
@Alfetrah
❇️استاد حاج آقا مجاهدی:
🌷اگر انسان خودش را بگونه ای بت کرد که اگر کسی مزاحمتی برای او ایجاد کرد بی اختیار پرخاشگری می کند، این افراد در هنگام مرگ نمی توانند با یاد خدا و ذکر گفتن جان بدهند. بعضی ها در وقت جان دادن نه تنها ذکر نمی گویند بلکه الفاظ زشتی را که بدان عادت داشتند، بر زبان جاری می کنند.
@Alfetrah
❇️امام خمینی ره
🌷بدان که نفس در هر حظی[بهره ی] که از این عالم می برد در قلب اثری از آن واقع می شود که آن تأثر از ملک و طبیعت است و سبب تعلق آن است به دنیا. و التذاذات هر چه بیشتر باشد، قلب از آن بیشتر تأثر پیدا می کند و تعلق و حبّش بیشتر می گردد، تا آنکه تمام وجهه قلب به دنیا و زخارف آن گردد. و این منشأ مفاسد بسیاری است. تمام خطاهای انسان و گرفتاری به معاصی و سیّآت برای همین محبت و علاقه است.
📚شرح چهل حدیث، ص: 123
@Alfetrah