❇️استاد حاج آقا مجاهدی:
🌷إِنَّ رَسُولَ اللَّهِ صلی الله علیه و آله:
أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّهُ قَدْ أَقْبَلَ إِلَيْكُمْ شَهْرُ اللَّهِ بِالْبَرَكَةِ وَ الرَّحْمَةِ وَ الْمَغْفِرَةِ شَهْرٌ هُوَ عِنْدَ اللَّهِ أَفْضَلُ الشُّهُورِ وَ أَيَّامُهُ أَفْضَلُ الْأَيَّامِ وَ لَيَالِيهِ أَفْضَلُ اللَّيَالِي وَ سَاعَاتُهُ أَفْضَلُ السَّاعَاتِ هُوَ شَهْرٌ دُعِيتُمْ فِيهِ إِلَى ضِيَافَةِ اللَّه
☘️اینکه پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمود: ماه رمضان نزد خداوند بهترین ماهها، روزهایش بهترین روزها، شبهایش بهترین شبها و ساعاتش بهترین ساعات است آیا به ما توجه نمی دهد که از بهترین ها، بهترین را استفاده کنیم.
ما در زندگی شخصی خودمان می گردیم تا ببنیم کجا بهتر می توانیم، پول بدست بیاوریم. کجا می توانیم بهترین خانه،ماشین و دیگر وسایل را بدست بیاوریم.
☘️گاهی برای خرید یک موبایل تحقیق می کنیم،تو فضای مجازی میرویم تا بهترین موبایل را بدست بیاوریم. درحالی که معلوم نیست، بهترینش را بدست بیاوریم و اگر بهترین هم بدست بیاید، معلوم نیست که برایمان بهترین باشد و اگر برایمان بهترین هم باشه باز هم معلوم نیست که برایمان بماند شاید دزد ببرد و یا بگونه ای دیگر از بین برود.
@Alfetrah
🌷 استاد مجاهدی: در خدمت دعای ابوحمزه ثمالی هستیم و شرح اینها را باید اهلش بگویند.
امام خمینی رحمه الله فرمود: عارفان دلسوخته باید این دعاها را برای اهلش شرح بدهند.
📖 دعای ابوحمزه ثمالی:
حضرت امام زینالعابدین(علیهالسلام) در ماه رمضان بیشتر شب را به نماز میایستاد و چون سحر میرسید این دعا را میخواند:
🌷 إلٰهِى لَاتُؤَدِّبْنِى بِعُقُوبَتِكَ ، وَلَا تَمْكُرْ بِى فِى حِيلَتِكَ ، مِنْ أَيْنَ لِىَ الْخَيْرُ يَا رَبِّ وَلَا يُوجَدُ إِلّا مِنْ عِنْدِكَ ؟ وَمِنْ أَيْنَ لِىَ النَّجاةُ وَلا تُسْتَطاعُ إِلّا بِكَ ؟ لَا الَّذِى أَحْسَنَ اسْتَغْنىٰ عَنْ عَوْنِكَ وَرَحْمَتِكَ ، وَلَا الَّذِى أَساءَ وَاجْتَرَأَ عَلَيْكَ وَلَمْ يُرْضِكَ خَرَجَ عَنْ قُدْرَتِكَ ، يَا رَبِّ يَا رَبِّ يَا رَبِّ [آنقدر بگوید تا نفس قطع گردد]
☘️ خدایا، مرا به کیفرت ادب منما و با نقشهای با من نیرنگ مکن، پروردگارا از کجا برایم خیری هست، درحالیکه جز نزد تو یافت نمیشود و از کجا برایم نجاتی است، درحالیکه جز به تو فراهم نمیگردد، نه آنکه نیکی کرد از کمک و رحمتت بینیاز شد و نه آنکه بدی کرد و بر تو گستاخی روا داشت و تو را خشنود نساخت از عرصه قدرتت بیرون رفت؛ پروردگارا، پروردگارا، پروردگارا؛
@Alfetrah
استادمجاهدی-شرح دعای ابوحمزه ثمالی جلسه1.mp3
19.77M
استادمجاهدی-شرح دعای ابوحمزه ثمالی جلسه1
@Alfetrah
❇️استاد حاج آقا مجاهدی:
🌷استاد ما حاج آقا سعادت پرور ره می فرمود:
یه بنده خدایی خیلی اصرار داشت که خداوند بهش ماشین بدهد. خیلی اصرار کرد، با تندی صحبت کرد. به خدا گفت: به همه بندگانت عطا میکنی اما به من عطا نمی کنی؟
بالاخره خداوند یه ماشین بهش داد و در همان روز های اول که سوار بر ماشین شد، فرزندش را صندلی عقب ماشین سوار کرد. در حال رانندگی به پشت سرش نگاه کرد و به فرزندش گفت: چی میگی: ناگهان با یه عابری تصادف کرد و کشت. گاهی مصلحت خداوند در عدم استجابت دعاست.
@Alfetrah
❇️استاد حاج آقا مجاهدی:
🌷بنده استقلالاً هیچ چیزی ندارد. سر تا پایش فقیر است و تمام وجودش وابسته به خداست. بنده فقیری است که هر چه به او برسد از ناحیه خدا می رسد. مثل برق خانه ای که برای شارژ موبایل و دیگر وسایل منزل از آن استفاده می کنیم. برق خانه فقیر است و از خودش چیزی ندارد. این برق منزل به برق بیرون متصل است. حالا ما در هر قسمت از خانه از پریزهای برق استفاده می کنیم و فکر می کنیم که این پریز برق ها به ما برق می دهند در حالی که همه اینها فقیرند.
@Alfetrah
❇️ استاد حاج آقا مجاهدی:
🌷اگر ما سراغ شخصی یا دوستی و حتی از پدرمان پول و یا وام خواستیم و به ما کمک کرد، چنانچه بگوییم: اگر پدرم پول نمیداد من خانه نداشتم، اگر فلانی پول نمی داد من ماشین نداشتم، می دانستید اینها شرک است.
روایت داریم که اگر کسی بگوید: فلانی نبود کار من حل نمی شد، فلانی بود که این گره کارم را حل کرد. فرمودند: این شرک است، این کفر است، این خلاف توحید است. توحید آن است که بگویی خدا داد، خدا خواست، خدا به وسیله او این مشکل من را حل کرد. لذا در روایت داریم که مراد از قلب سلیم در آیه «إِلَّا مَنْ أَتَى اللَّهَ بِقَلْبٍ سَلِيمٍ» قلبی است که غیر خدا نباشد. (تفسیر قمی، ج2، ص 123)
@Alfetrah
❇️ استاد حاج آقا مجاهدی:
🌷وای بحال آن بنده خدایی که می گوید: عشق من این است که توی خانه ام سگ داشته باشم.
بنده خدا تو آمدی سگ بدست بیاری؟ تو می توانی به عرش اعلی برسی، تو به ملکوت عالم دست پیدا کنی؟
روایت داریم هر چیزی که انسان به آن علاقمند است و دوستش دارد، بعد از مرگ هم با همان چیز محشور می شود.
@Alfetrah
🌷 استاد معظم در این جلسه بمناسبت "الْحَمْدُ لِلّٰهِ " که در ابتدای دعای ابوحمزه ثمالی آمده است اشاره ای به "الْحَمْدُ لِلّٰهِ "های ابتدای دعای افتتاح نموده و به شرح آن پرداخته اند.
اللّٰهُمَّ إِنِّى أَفْتَتِحُ الثَّناءَ بِحَمْدِكَ ...
الْحَمْدُ لِلّٰهِ الَّذِى لَمْ يَتَّخِذْ صاحِبَةً وَلَا وَلَداً وَلَمْ يَكُنْ لَهُ شَرِيكٌ فِى الْمُلْكِ وَلَمْ يَكُنْ لَهُ وَ لِيٌّ مِنَ الذُّلِّ وَكَبِّرْهُ تَكْبِيراً؛
الْحَمْدُ لِلّٰهِ بِجَمِيعِ مَحامِدِهِ كُلِّها ، عَلَىٰ جَمِيعِ نِعَمِهِ كُلِّها .
الْحَمْدُ لِلّٰهِ الَّذِى لَامُضادَّ لَهُ فِى مُلْكِهِ ، وَلَا مُنازِعَ لَهُ فِى أَمْرِهِ .
الْحَمْدُ لِلّٰهِ الَّذِى لَاشَرِيكَ لَهُ فِى خَلْقِهِ ، وَلَا شَبِيهَ لَهُ فِى عَظَمَتِهِ .
الْحَمْدُ لِلّٰهِ الْفاشِى فِى الْخَلْقِ أَمْرُهُ وَحَمْدُهُ....
@Alfetrah
استادمجاهدی-شرح دعای ابوحمزه ثمالی جلسه2.mp3
33.35M
استادمجاهدی-شرح دعای ابوحمزه ثمالی جلسه2
@Alfetrah