🔰كراجكى قدس سره در كتاب «كنز الفوائد» از ابوذر نقل مى كند:
🔰روزى در منزل امّ سلمه در خدمت پيغمبر اكرم صلى الله عليه وآله وسلم نشسته بودم و به فرمايشات او گوش مى دادم كه علىّ بن ابى طالب عليه السلام وارد شد، چهره
پيغمبر صلى الله عليه وآله وسلم از خوشحالى شكفته و درخشان گرديد، على عليه السلام را در برگرفت و پيشانى اورا بوسيد سپس رو به من كرد
🔰و فرمود:
اى ابوذر ؛ اين شخص را كه بر ما وارد شد به حقيقت مى شناسى؟
ابوذر گفت: عرض كردم: اى رسول خدا ؛ او برادر و پسر عمّ شما و همسر فاطمه عليها السلام و پدر حسن و حسين دو سرور جوانان بهشت است.
🔰رسول خدا صلى الله عليه وآله وسلم فرمود: اى ابوذر ؛ اين امامى است فروزنده و درخشان، نيزه بلند بالاى پروردگار و درِ بزرگ رحمت او است كه هر كس خدا را اراده كند بايد ازآن در وارد شود.
اى ابوذر ؛ او برپا دارنده عدالت، و مدافع حريم الهى و يارى كننده دين خدا و حجّت پروردگار بر آفريدگان است، خداوند همواره در ميان امّتها به سبب او با خلق خود احتجاج مى كند با آنكه در ميان هر امّتى پيامبرى را برانگيخته است.
#فضائل_امیرالمومنین_علیهالسلام
📚ترجمه القطره،ج۱،ص۱۹۱
https://eitaa.com/joinchat/3530883397C0169fa4f68
🔰ابوذر گفت: عرض كردم اى رسول خدا ؛ پدر و مادرم به فداى شما، دلم را سرشار از خوشحالى نمودى، زيادتر بفرمائيد
🔰 فرمود:
وقتى مرا به آسمانها بالا بردند، به آسمان اوّل كه رسيدم فرشته اى اذان گفت و نماز برپا گرديد، جبرئيل دستم را گرفته و مرا مقدّم داشت و عرض كرد: نماز را با فرشتگان بخوانيد، اينها مدّتى طولانى است كه مشتاق ديدار شما هستند، آنگاه نماز را با هفتاد صف از فرشتگان كه طول هر صف به اندازه فاصله مشرق ومغرب بود و عدد فرشتگان را جز خالق آنها نمى دانست خواندم
🔰و چون نماز به پايان رسيد بعضى از فرشتگان به من روى آوردند و سلام كردند و گفتند: ما حاجتى و تقاضائى از شما داريم. گمان كردم آنها درخواست شفاعت دارند، زيرا خدا اختيار حوض كوثر و شفاعت را به من داده است و به اين وسيله بر پيامبران برترى بخشيده است.
🔰به آنها گفتم: اى ملائكه پروردگار من ؛ حاجت شما چيست؟ گفتند:
إذا رجعت إلى الأرض فاقرأ عليّاً منّاالسلام وأعلمه بأنّا قد طال شوقنا إليه، تقاضاى ما اينستكه وقتى به زمين برگشتى سلام ما را به على عليه السلام برسانى و به او بگوئى كه اشتياق ما به او خيلى طول كشيد.
گفتم: آيا شما ما را به حقيقت معرفت مى شناسيد؟
🔰عرض كردند: اى رسول خدا ؛ چگونه شما را نشناسيم در حالى كه اوّل مخلوقى هستيد كه خداوند شما را آفريده است، او شما را اشباح نور در ميان نورى از نورخودش آفريد و براى شما در ملكوت جايگاهى قرار داد كه تسبيح و تقديس و تكبير او كنيد، سپس فرشتگان را از نورهاى مختلف و پراكنده آن طور كه اراده فرمود آفريد، ما به شما عبور مى كرديم در حالى كه شما تسبيح، تقديس، تكبير، تحميد و تهليل پروردگار مى نموديد و ما آنها را از شما آموختيم و به تسبيح، تقديس، تكبير، تحميد و تهليل خداوند پرداختيم.
#فضائل_امیرالمومنین_علیهالسلام
📚ترجمه القطره،ج۱،ص۱۹۳
https://eitaa.com/joinchat/3530883397C0169fa4f68
🔰حَدَّثَنِي الْحَسَنُ بْنُ عَبْدِ اللَّهِ عَنْ أَبِيهِ عَنِ الْحَسَنِ بْنِ مَحْبُوبٍ عَنْ إِسْحَاقَ بْنِ عَمَّارٍ قَالَ سَمِعْتُ أَبَا عَبْدِ اللَّهِ (عليه السلام) يَقُولُ لَيْسَ نَبِيٌّ فِي السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضِ إِلَّا يَسْأَلُونَ اللَّهَ تَعَالَى أَنْ يَأْذَنَ لَهُمْ فِي زِيَارَةِ الْحُسَيْنِ (عليه السلام) فَفَوْجٌ يَنْزِلُ وَ فَوْجٌ يَصْعَدُ [يَعْرُجُ ]
🔰حسن بن عبد اللّه، از پدرش، از حسن بن محبوب از اسحق بن عمّار وى مى گويد:
از امام صادق عليه السّلام شنيدم كه مى فرمودند:
نيست پيغمبرى در آسمانها و زمين مگر آنكه از خداوند متعال درخواست دارند كه به ايشان اذن داده شود تا حضرت حسين بن على عليهما السّلام را زيارت كنند پس فوجى از آسمان نازل شده و به زيارت آن جناب رفته و فوجى پس از زيارت به آسمان مى روند.
📚کامل الزیارات ،ص۳۱۶
#فضائل_امام_حسین_علیهالسلام
https://eitaa.com/joinchat/3530883397C0169fa4f68
🌀بحار الأنوار: عن ابی عبدالله علیه السلام: خَرجَ الحسینُ بنُ عَلیٍ علی أصحابِهِ فَقالَ: أیّها النّاسُ، إنّ اللّهَ عزّ و جلّ ذِکْرُهُ ما خَلقَ العِبادَ إلاّ لِیَعرِفوهُ، فإذا عَرفُوهُ عَبَدوهُ، فإذا عَبَدوهُ اسْتَغنَوا بعِبادتِهِ عن عبادةِ ما سِواهُ. فقالَ لَه رجلٌ: یا بنَ رسولِ اللّهِ، بأبی أنتَ و اُمّی فما معرفةُ اللّهِ؟ قالَ: معرفةُ أهلِ کلِّ زمانٍ إمامَهُمُ الّذی یَجبُ علَیهِم طاعتُهُ. [۱]
🌀امام صادق علیه السلام فرمود: امام حسین بر اصحابش وارد شد و فرمود: ای مردم! خداوند عزّ و جلّ بندگان را نیافرید مگر تا او را بشناسند. چون او را شناختند بپرستندش و چون او را بپرستند از پرستش جز او بی نیاز میشوند. مردی عرض کرد: ای فرزند رسول خدا! پدر و مادرم فدایت بادا! شناخت خدا چیست؟ فرمود: شناخت این است که مردم هر روزگار، امام و پیشوای واجب الطاعه خود را بشناسند.
----------
[۱]: بحار الأنوار: ۲۳ / ۸۳ / ۲۲.
📚 میزان الحکمه ،ج۱،ص۴۹۳
#فضائل_ائمه_علیهمالسلام
https://eitaa.com/alhadiy
🌀الإمامُ الرِّضا علیه السلام: إنَّ الإمامةَ اُسُّ الإسلامِ النّامی، و فَرْعُهُ السّامی. [۳]
----------
[۳]: الکافی: ۱ / ۲۰۰ / ۱.
📚 میزان الحکمه،ج۱،ص۲۳۴
🔰امام رضا علیه السلام: امامت ریشه بالنده اسلام و شاخه برافراشته آن است.
#فضائل_ائمه_علیهمالسلام
https://eitaa.com/alhadiy
🌀الإمامُ الصّادقُ علیه السلام: نَحْنُ أصلُ کُلِّ خَیْرٍ، و مِن فُرُوعِنا کُلُّ بِرٍّ، فَمِنَ البِرِّ: التَّوحیدُ، و الصّلاةُ، و الصّیامُ، و کَظْمُ الغَیْظِ، و العَفْوُ عَنِ المُسیءِ، و رَحْمَةُ الفقیرِ، و تَعَهُّدُ الجارِ، و الإقرارُ بالفَضْلِ لأهلِهِ.
و عَدُوُّنا أصلُ کُلِّ شَرٍّ، و مِن فُرُوعِهم کُلُّ قَبیحٍ و فاحِشَةٍ، فمِنْهُمُ: الکِذْبُ، و البُخْلُ، و النَّمِیمَةُ، و القَطِیعَةُ، و أکْلُ الرِّبا، و أکْلُ مالِ الیتیمِ بِغَیْرِ حَقِّهِ، و تَعَدّی الحُدودِ الّتی أمَرَ اللّهُ، و رُکُوبُ الفَواحِشِ ما ظَهَرَ منها و ما بَطَنَ، و الزِّنا، و السَّرِقَةُ، و کلُّ ما وافَقَ ذلکَ مِنَ القبیحِ. فکذَبَ مَنْ زَعَمَ أنّهُ معَنا و هو مُتَعلِّقٌ بِفُرُوعِ غَیْرِنا. [۵]
🌀امامت، ریشه همه خوبیهاست
امام صادق علیه السلام: ما ریشه همه خوبیها هستیم و هر نیکی، ثمره شاخههای ماست. از جمله نیکیهاست: توحید، نماز، روزه، فرو خوردن خشم، گذشت از بدی کننده، ترحّم به فقیر، رسیدگی به همسایه و اعتراف به فضل فضلا. دشمن ما [نیز ]ریشه همه بدیهاست و هر زشتی و بدکاری، ثمره شاخههای اوست، از جمله: دروغ، بخل، سخن چینی، بریدن از خویشاوندان، ربا خواری، به ناروا خوردنِ مال یتیمان، تعدّی از حدودی که خدا دستور داده است، ارتکاب زشتیهای آشکار و نهان، زنا، دزدی و هر زشتی دیگری از این دست. پس دروغ میگوید کسی که بگوید با ماست ولی به شاخههای دشمن ما چنگ آویزد.
----------
[۵]: الکافی: ۸ / ۲۴۲ / ۳۳۶.
📚 میزان الحکمه ،ج۱،ص۲۳۴
#فضائل_ائمه_علیهمالسلام
https://eitaa.com/alhadiy
🌀الإمامُ الباقرُ علیه السلام فی قولِهِ تعالی: «فآمِنُوا باللّهِ وَ رَسولِهِ و النُّورِ الّذی أنْزَلْنا»: النُّورُ و اللّهِ الأئمّةُ مِنْ آلِ مُحمّدٍ صلی الله علیه و آله إلی یَومِ القِیامَةِ، وَ هُمْ و اللّهِ نُورُ اللّهِ الّذی أنْزَلَ، وَ هُمْ و اللّهِ نُورُ اللّهِ فِی السّماواتِ و فِی الأرضِ، و اللّهِ......... لَنُورُ الإمامِ فی قُلوبِ المُؤمنینَ أنْوَرُ مِنَ الشَّمْسِ المُضیئةِ بِالنَّهارِ. [۱]
----------
🌀امام باقر علیه السلام در تفسیر آیه «پس به خدا و پیامبرش و نوری که فرو فرستادیم ایمان آورید» فرمود: به خدا قسم این نور، همان امامان از خاندان محمّد صلی الله علیه و آله هستند تا روز قیامت. به خدا سوگند آنان همان نوری هستند که خداوند فرو فرستاده است. و به خدا سوگند هم ایشانند نور خدا در آسمانها و زمین. به خدا قسم......... نور امام در دلهای مؤمنان از خورشید درخشانِ نیمروز، تابان تر است.
[۱]: الکافی: ۱ / ۱۹۴ / ۱.
📚 میزان الحکمه،ج۱،ص۲۳۸
#فضائل_ائمه_علیهمالسلام
https://eitaa.com/alhadiy
🔰الامام الباقر علیه السلام فی وَصْفِ الأئمّة علیهم السلام: جَعَلَهُمُ اللّهُ عزّ و جلّ أرکانَ الأرضِ أنْ تَمِیدَ بأهْلِها، و عَمَدَ الإسلامِ، و رابِطةً علی سَبیلِ هُداهُ. [۵]
🔰امام باقر علیه السلام در وصف ائمّه علیهم السلام فرمود: خداوند عزّ و جلّ ایشان را ارکان زمین قرارداد، تا زمین اهل خود را نلرزاند و ایشان را ستونهای اسلام و پاسداران راه هدایت خود کرد.
----------
[۵]: الکافی: ۱ / ۱۹۸ / ۳.
🔰 میزان الحکمه ،ج۱،ص۲۴۳
#فضائل_ائمه_علیهمالسلام
https://eitaa.com/alhadiy